Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ...

ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ.

KRA (ΚΡΑ) - OFF - (ΣΚΑΪ)


ΝΕΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ...



ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2011

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Ανοίγουν τα κλειστά επαγγέλματα και κλείνουν τα ανοιχτά - λόγω έλλειψης δουλειάς. Οι θιγόμενοι επαγγελματίες -αντί να κάνουν συλλαλητήρια και πορείες διαμαρτυρίας- αποφασίζουν να προβούν σε μια πρωτότυπη μορφή αντίστασης: οι φαρμακοποιοί αναλαμβάνουν να οδηγήσουν τα ταξί, οι ταξιτζήδες γίνονται φουρνάρηδες, οι δικηγόροι οδοντοτεχνίτες και οι κομμώτριες γίνονται δικηγόροι. Περιέργως, όλα λειτουργούν όπως πριν - είμαστε λαός με πολλά ταλέντα. ...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗΣ, ΑΝΗΣΥΧΩ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ, ΕΦΗΣΥΧΑΣΘΗΚΑΝ ΔΙΑΛΑΛΩΝΤΑΣ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ (Ε ΒΕΒΑΙΑ, ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ!!!). ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ/ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΛΠ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ Κ ΟΙ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ; ΚΑΛΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΣ ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ...ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ: ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ (!)


Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ !

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΜΗΝΥΤΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL.


ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ...

Η σωτηρία της πατρίδας είναι ο υπέρτατος νόμος. Δεν υπάρχει άλλος νόμος, δεν υπάρχει άλλο όραμα, δεν υπάρχει άλλη ιδέα, απ αυτήν της σωτηρίας της πατρίδας.
Όχι της «Ελλάδας» ως μπουρδελονήσι των κοκαϊνάκηδων της τζετ σετ. Όχι της «Ελλάδας» του μυκονιάτικου πουταναριού και του κολωνακιώτικου λάιφ στάιλ.

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ, ΣΑΒΑΝΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ...

Γράφει ο Δημήτρης  Νατσιός - δάσκαλος - Κιλκίς   
«Τα άθεα γράμματα υφαίνουνε το σάβανο του Γένους μας»
Κωστή Μπαστιά «ο Παπουλάκος»


Έχω σε πολλά κείμενα ασχοληθεί με τα βιβλία γλώσσας του δημοτικού σχολείου, τα απελέκητα «περιοδικά ποικίλης ύλης», όπως πρέπει να ονομαστούν. Εδώ και λίγο καιρό στρώθηκα και μελέτησα τα γλωσσικά βιβλία του Γυμνασίου. (Σε κάθε τάξη, πλην των αρχαίων Ελληνικών διανέμονται στους μαθητές τρία εγχειρίδια. Ένα βιβλίο «Νεοελληνικής Γλώσσας»,

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


Γράφει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης, ειδικός σε θέματα πολιτικής και διακυβέρνησης στην Ευρασία.
Επιτέλους εισήλθαμε για τα καλά στην ευλογημένη φάση της αβεβαιότητας! Η σταθερότητα στη δομή των συστημάτων αντανακλά την απόλυτη κυριαρχία ενός ηγεμονικού μοντέλου.

ΝΕΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Με ανακοίνωσή της και καταγγελία, η Παμμακεδονική Ένωση, που απηύθυνε και στην κα υπουργό Παιδείας, στηλιτεύεται την προετοιμαζόμενη (;) εισαγωγή για διδασκαλία, μέσα στα ελληνικά σχολεία, μίας κυριολεκτικώς εξωφρενικής τετράτομης εκδόσεως, που φέρει τον άχαρο τίτλο «Κοινή Βαλκανική Ιστορία», που ήδη έχει μεταφρασθεί σε 8 γλώσσες, μεταξύ αυτών και στα ελληνικά!

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ (!)

Στις δραστηριότητες του Κέντρου για τη Δημοκρατία και τη Συμφιλίωση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη (CDRSEE), που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και αφορά στην τετράτομη Ιστορία των Βαλκανίων, η οποία εξαγνίζει τη Οθωμανική περίοδο και προωθεί τη σκοπιανή προπαγάνδα, αναφέρεται επιστολή των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, προς την Υπουργό Παιδείας.

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ! (Περί "520" και λοιπών μύθων.)



Προς όλα τα αδέλφια μου, τους αγνούς πατριώτες…

Το δάσος καίγεται για τα καλά… Όμως είναι πανεύκολο
να σωθούν πολλά δέντρα, που θα δώσουν καρπούς και
σπόρους…

Προτού μείνουμε όλοι με τα ενοικιαστήρια και τα
πωλητήρια  στα χέρια, προτού πάρουμε
όλοι θέση στις ουρές των συσσιτίων, μπορούμε κάλλιστα
να κάνουμε τα απλούστατα, τα αυτονόητα και πάντως ευεργετικά. ....

Η ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

Παρ' όλη την αιματηρή επέλαση κατά των εισοδημάτων και την περιοριστική νομισματική πολιτική, υπό τη σκιά του ΔΝΤ, διαπιστώνεται μεγάλη υστέρηση στους αρχικούς στόχους του Μνημονίου για μείωση του πρωτογενούς ελλείμματος. Αποδείχτηκαν φρούδες οι ελπίδες αναστήλωσης του κοιμώμενου φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...)

Καρέ - καρέ οι σκηνές σοκ που πάγωσαν την κοινή γνώμη στη Βρετανία και έκαναν τον γύρο του κόσμου. Η περίπτωση του ακτιβιστή φοιτητή Τζόντυ Μακιντάιρ σε ένα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους (Vid.)

Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς τι προκαλεί το ρίγος στην υπόθεση του φοιτητή Τζόντυ Μακιντάιρ στη Βρετανία. Αν είναι οι σκηνές που κατέγραψε η κάμερα, κατά τη διάρκεια φοιτητικής διαδήλωσης για τις περικοπές στις υποτροφίες και την αύξηση των διδάκτρων στα πανεπιστήμια.

Στις σκηνές αυτές, αστυνομικοί επιτίθενται στον... Τζοντυ, τον πετούν κάτω από την αναπηρική του καρέκλα και τον σέρνουν στο δρόμο. (ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣ)

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΓΕΛΑ, Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΚΛΑΙΕΙ...

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Θεαματική είναι η ανάκαμψη της ισλανδικής οικονομίας μετά την επιβλητική αντίσταση του λαού της, ο οποίος με δημοψήφισμα συνέτριψε την ψοφοδεή πολιτική της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης που είχε υποκύψει στους ξένους δανειστές....

ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ... ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ (!)

Τα χρέη όλων των κρατών… και άλλα παραμύθια!
Ρίξτε απλά μια ματιά στους πίνακες.

ΗΘΙΚΟΝ ΑΚΜΑΙΟΤΑΤΟΝ (!)

Γράφει ο Κλεισθένης.

Ένα επακόλουθο της σημερινής δραματικής οικονομικής κατάστασης ,(«επιτυχία» των πολιτικάντηδων), είναι η καταρράκωση του ηθικού των Ελλήνων. Αγέλαστοι, κατηφείς και διαρκώς εκνευρισμένοι οι Έλληνες, κυκλοφορούν στους δρόμους, αηδιασμένοι και θυμωμένοι με τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης, συλλέγουν οργή που πιθανόν να μετατραπεί σε μίσος η εκδήλωση των οποίων μπορεί να συμπαρασύρει τα πάντα με ανεξέλεγκτες συνέπειες.

ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ...

που δείχνουν την Ελλάδα συρρικνωμένη και λειψή, αποφάσισα να φτιάξω έναν δικό μου χάρτη για την Ελλάδα μας...

Μπορεί να μην είμαι χαρτογράφος, αλλά ο χάρτης μου είναι το ίδιο έγκυρος με το χάρτη των Σκοπιανών που δείχνει τη "χώρα" τους μέχρι τη Θεσσαλονίκη...

ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ: ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΗΓΕΤΗΣ

Ο Ελληνικός λαός, μοναδικός κληρονόμος της Ελλάδας, της χώρας που συνδυάζει την τεράστια πολιτιστική κληρονομιά, την απαράμιλλη φυσική ομορφιά και τον απίστευτο ορυκτό πλούτο, της χώρας με τα μοναδικά στον κόσμο νησιά, τα απάτητα βουνά, δάση και καταρράκτες, το πλούσιο υπέδαφος, με πετρέλαιο, με χρυσό, με πολύτιμα μέταλλα, τον μοναδικό πολιτισμό που έδωσε τα φώτα στην ανθρωπότητα,  ΖΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ:

ΗΓΕΤΗ

ΒΑΣΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ:
Η άρνηση πληρωμής του παράνομου χρέους και η επαναδιαπραγμάτευση του προς το συμφέρον του λαού, η έξοδος της χώρας από την κρίση, η τιμωρία όλων των κλεφτών, η απομάκρυνση όλων των ανθελληνικών στοιχείων από δημόσια αξιώματα, η απόδοση της εξουσίας στα χέρια του Ελληνικού λαού και η επαναφορά της δημοκρατίας στη χώρα που τη γέννησε.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ‏

Πρός  τόν
Εξοχώτατο  Πρόεδρο  τής  Ελληνικής  Δημοκρατίας  Κο  Κάρολο  Παπούλια
Βασ. Γεωργίου  Β΄ 2, Αθήνα, 10028

Θέμα : Συνεχείς  αναβολές  στην  εκδίκαση  υποθέσεως  στο  3μελές  Εφετείο  Κακουργημάτων

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΞYΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ!!!

Η επιτυχία των Εβραίων, όπως υποστηρίζει ο διάσημος ἀντισιωνιστης επιχειρηματίας Χένρι Φορτ στο βιβλίο του(Ο Διεθνής Εβραίος), δεν οφείλεται σε μία δημιουργική ευφυΐα, άλλα στην πανουργία και στον δόλο.
Η Ελλάς είναι τόπος Φωτός, Ἱερος χώρος με ακατάλυτη ισχύ. Πολλές φορές κατά την ιστορική της διαδρομή τέθηκε σε κίνδυνο, άλλα πάντοτε στο έσχατο σκαλοπάτι του ξεπεσμού, μια μειοψηφία Ηρώων και Μαρτύρων του Έθνους, ύψωνε το Λάβαρο του Ἀγώνα, διασώζοντας τον Ελληνισμό από βέβαιη καταστροφή.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ ΠΡΟΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ (!)

Αντώνη Σαμαρά,

αν περιμένετε να «πέσει» το ΠΑΣΟΚ για να βγάλετε την κυβερνητική φωτογραφία στο περιστύλιο της Βουλής, πλανάστε «πλάνην οικτράν…»

Στην εποχή της αιματοχυσίας δεν έχει κανένας το δικαίωμα να κυκλοφορεί ατσαλάκωτος … «προτρέποντας» την κατοχική κυβέρνηση των δωσίλογων απλώς «να αλλάξει πολιτική!»

Αν δεν αλλάξει, δηλαδή, πολιτική τι θα κάνετε, απεργία πείνας;

ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Γράφει ο Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να δεχθεί ο Βοράς να πληρώσει τα χρέη του Νότου ή να αφεθεί να δημιουργήσει κοινό ευρωπαϊκό χρέος.
Το μόνο που γίνεται αυτή την στιγμή είναι η ΕΚΤ ως πιστωτής να αγοράζει ομόλογα χρεωμένων κρατών.

Αν χρεοκοπήσουν οι χώρες θα χάσει υποτίθεται η ΕΚΤ ως φορέας αλλά ευρωομολογο με την έννοια του κοινού δανεισμού και δημιουργίας ευρωχρέους δεν θα υπάρχει και δεν θα υπάρξει.

Ο ΑΝΗΛΕΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ

Δεχόμαστε συστηματικά email απο Ελληνες, κυρίως γονείς παιδιών οι οποίοι διαμαρτύρονται για την ελληνική τηλεόραση, ιδιωτική και κρατική, διότι δεν υπάρχει κατάλληλη εκπομπή για να παρακολουθήσουν τα Ελληνόπουλα.

Ολες οι εκπομπές και σχεδόν όλο το 24ωρο και σαν να έχουν συνεννοηθεί όλα τα κανάλια είναι υπερ της προώθησης της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΧΙΛΙΑ ΜΠΛΟΓΚΣ...

Όπως έχουμε παρατηρήσει όλοι το παιχνίδι της ενημέρωσης παίζεται πλέον με όρους Blogs. Αν δεν υπήρχαν τα blogs και η λυσσασμένη άμυνα του εναντίων του ΔΝΤ του μνημονίου και της κυβέρνησης του, όλα γύρω μας θα ήταν διαφορετικά. Τα γνωστά παπαγαλάκια θα κοίμιζαν το κόσμο καθημερινά από τα κλασικά ΜΜΕ τα όποια θα ανταγωνίζονταν αναμεταξύ τους για το πιο είναι το μεγαλύτερο κανάλι της χούντας και ποιο έχει τις πιο καλές πληροφορίες, ή ποιο παίρνει τα πιο πολλά λεφτά από την παρούσα “νέα τάξη πραγμάτων”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ.

Εικόνα
Tα Ηλεκτρομαγνητικά σήματα από τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να αλλάξουν τα εγκεφαλικά κύματα και τη συμπεριφορά σας.

Τα νοσοκομεία και τα αεροπλάνα εχουν απαγορευσει την χρήση των κινητών τηλεφώνων, επειδή οι ηλεκτρομαγνητικές μεταδόσεις τους μπορεί να δημιουργήσουν παρεμβολές στις ηλεκτρικές συσκευές. Θα μπορούσε ο εγκέφαλος , επίσης, να εμπίπτει στην κατηγορία αυτή;

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ (!)

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ – ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΕΙ -  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ –ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ – ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ  –   ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
«Η  ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΛΟΥΣ»
Οι Επιστημονικοί Φορείς, σας προσκαλούν την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 18.00
στο θέατρο «ΑΚΡΟΠΟΛ» με κεντρικό ομιλητή τον επικεφαλής της 
Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών,  ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.

Ο Πάνος Καμμένος, ένας από τους ελάχιστους έντιμους Ελληνες πολιτικούς μιλάει στο extra3 για το ρόλο της Μπακογιάννη...

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ - ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2010

Ο πραγματικός άνδρας 2010. Λακωνικός και ουσιαστικός. Και πάντα με χιούμορ.

Τζιμάκο σε αγαπάμε.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΜΕΝΟΣ - ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ (21-12-2010)

Μια από τις ελάχιστες Ελληνικές φωνές στην Ελληνική Βουλή.  Ακούστε προσεκτικά τι λέει.

ΕΣΥ πού ΗΣΟΥΝ ???

Έχω  βουλιάξει κι εγώ μές τη συλλογική κατήφεια, μες την  κατάθλιψη...
Φοβάμαι, ανησυχώ, θλίβομαι, αναρωτιέμαι για το μέλλον  των παιδιών μου,
για το γκρέμισμα των ονείρων μου και των  μακρυχρόνιων προσπαθειών μου...

Αλλά ακόμα και αυτά καλύπτονται  από την βαθιά μου οργή...
Πού ήμουν όλα αυτά τα χρόνια εγώ;
Πού  ήσουν όλα αυτά τα χρόνια εσύ, εαυτέ μου;

Η ΡΑΘΥΜΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΩΣ ΝΤΡΟΠΗ

Γράφει : ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης

Τα σπίτια μας έχουν πάρει φωτιά κι εμείς, ως άλλοι ειδήμονες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, αφού αναζητήσαμε εξαντλητικά τα αίτια, αφού επί μακρόν διαπιστώσαμε τα ασθενή σημεία του οικοδομήματος, αφού κραυγάσαμε συχνά έντρομοι, αφού προβλέψαμε με περισπούδαστες αναλύσεις την εξέλιξη της πυρκαγιάς, κλωθογυρνάμε στα ίδια και στα ίδια, σπουδάζοντας διαρκώς τα ολοένα και μεγαλύτερα εγκαύματα μας.

ΚΛΕΨΙΑ ΕΔΩ, ΚΛΕΨΙΑ ΕΚΕΙ, ΚΛΗΤΗΡΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ...

ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ;

Μετά από συζήτηση 5 ημερών –για τα μάτια του κόσμου-, η Βουλή ενέκρινε τον κρατικό προϋπολογισμό του 2011. Αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ άσκησαν έντονη κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, αλλά ψήφισαν όλοι τον προϋπολογισμό επειδή είναι κότες...

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ
ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ .... (π.χ) ΒΟΛΟΥ
ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΜΗΝΥΣΗ, ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Του…………………….κατοίκου……….

Ο Δημήτριος ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρός κατ. Χαλκίδος, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδος την αρ. ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 μήνυση με την οποία μηνύει αριθμό Ελλήνων Βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία διαπραχθείσα δια των όρων του «Μνημονίου» (σύμβαση δανείου) συνηφθέντος μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης αφενός και της Ευρωπαικής Επιτροπής, της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (εφεξής ομού καλουμένων ως «Τρόικα») αφετέρου, σύμφωνα με τα γεγονότα και το σκεπτικό της μήνυσης.

ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (!)

Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο στα πλαίσια της, με ΑΒΜ: ΙΔ 10/19743/15-10-2010 της Εισαγγελίας Αθηνών, μήνυσής μου.

Οι μηνυόμενοι έχουν ήδη κληθεί –σύμφωνα με τον νόμο- να καταθέσουν ανωμοτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα, ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, η οποία ως συνεχές έγκλημα χαρακτηρίζεται ως «αυτόφωρο κακούργημα» και διώκεται χωρίς την άδεια της Βουλής (Συντ. 62). Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα.

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ...

Αξιοτιμε Κε Πρωθυπουργε,

Θελω να σας ευχαριστησω μεσα απο τα βαθη της καρδιας μου, για τις χαρες που μου προσφερατε το 2010 και να σας ευχηθω τα καλυτερα για το 2011.

ΡΟΔΟΣ: 23ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

Την υλική συμπαράσταση όλων μας ζητά η οικογένεια μιας 23χρονης από τη Ρόδο, η οποία απαιτείται να υποβληθεί σε μια εξαιρετικά λεπτή χειρουργική επέμβαση μέσα στις επόμενες μέρες στη Γαλλία.

Η φοιτήτρια αναγκάστηκε τους τελευταίους μήνες να διακόψει τις σπουδές της, μέχρι να ολοκληρώσει τον κύκλο θεραπείας που έχει ξεκινήσει.

Για όσους θα ήθελαν να βοηθήσουν για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας η 23χρονη, τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 6983647850 begin_of_the_skype_highlighting              6983647850      end_of_the_skype_highlighting και 2241075606 begin_of_the_skype_highlighting              2241075606      end_of_the_skype_highlighting.

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙNΑΙ ΕΔΩ

Υποσχέθηκα ότι θα είμαι πάλι μαζί σας με νεότερες ειδήσεις. Και εννοώ αληθινές ειδήσεις και όχι αυτά που οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι αναμασούν. Χτες σας ενημέρωσα για το άθλιο παιχνίδι παραπληροφόρησης που κατευθύνεται από υψηλά ιστάμενα κέντρα .

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ (!)

Γράφει ο Gianapo

Και βέβαια δεν εννοώ τα αξιαγάπητα πουλερικά με τα οποία προσπαθούν να εκτονώσουν τον λαό μας ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Γιατί αυτές οι γαλοπούλες δεν μας έχουν κάνει τίποτε πέρα από το να χορτάσουν την πείνα μας.
Γιατί αυτές οι γαλοπούλες δεν είναι τίποτε άλλο από τα εξιλαστήρια θύματα των γιορτών.

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΕΥΧΕΣ !


Καλά Χριστούγεννα,
με υγεία και αγάπη.

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ : «ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ»

του Κώστα Γιαννακίδη

Την πρώτη φορά που άκουσα τραγούδι του Τζίμη Πανούση με μάλωσε η μάνα μου. Ηταν αρχές των '80ς, όταν η ιστορική κασέτα με τις «Μουσικές Ταξιαρχίες» τρύπωσε σε φοιτητικά κασετόφωνα και μαθητικά Walkman. Τριάντα χρόνια μετά, ο Τζίμης, είναι ένας καλλιτέχνης που θέλεις να τον γνωρίσεις στα παιδιά σου. Δεν είναι ο καλλιτέχνης που άλλαξε, είναι η εποχή τόσο σκάρτη. Και ο Πανούσης μπορεί να χωρέσει μία εποχή μέσα σε μία ατάκα. Μεταξύ μας, ως καλλιτέχνης δεν...

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !

Ασφαλιστικά μέτρα κατά του army alert από τον Α/ΓΕΣ!


"Μπορεί να μη συμφωνώ μ'αυτά που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μεχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες".

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

Μένω στο κέντρο της Αθήνας, το πολύ κέντρο. Άλλοτε, σχεδόν καθημερινά κατέβαινα με τα πόδια ως την Ομόνοια. Τελευταία το αποφεύγω. Όχι γιατί έχει καταντήσει όπως ξέρομε όλοι, αλλά γιατί έχω "βαρύνει ψυχολογικά". Τα χρόνια βλέπετε!

Χτες, προπαραμονή Χριστουγέννων, σουλατσάρισα στα γνωστά λημέρια. Η Αθήνα πάντα με ευχαριστεί. Την αισθάνομαι σα μάνα. Όπως και να τη δω την αγαπάω.

ΓΑΠ : «Δεν θα γίνω όμηρος»

Όθων Ιακωβίδης

 Ο μέγας όμηρος, που έχει θέσει σε ομηρία ολόκληρη την Ελληνική κυβέρνηση (καθιστώντας την «κυβέρνηση ανδρείκελων») και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, (αφαιρώντας της την εθνική κυριαρχία της και καθιστώντας την πολυεπίπεδα φτωχειά), έκανε τη δήλωση: «Δεν θα γίνω όμηρος» !!!

ΚΑΛΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ....

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΑΤΑΡΧΗ ΜΑΥΡΟΥΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ

Αγαπητά μου πρόβατα.

Σας μιλάω για να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου στη φάρμα μας. Τον τελευταίο καιρό τα γουρούνια, που βρωμίζουν ολόκληρη τη φάρμα, δεν σέβονται τίποτα και καταστρατηγούν όλους τους κανόνες των ζώων.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ vs ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

Ανέκαθεν υπήρχαν οπαδοί του ιστορικού αναθεωρητισμού οι οποίοι υποστήριζαν ότι η Ελληνική Φυλή , με το πέρασμα των αιώνων αλλοιώθηκε , δέχθηκε προσμίξεις απο άλλους λαούς που εισέβαλλαν και κατέκτησαν τον Ελλαδικό χώρο όπως οι Σλάβοι , οι Τούρκοι κτλ.
Μεγαλύτερη ίσως απόδειξη για την βιολογική συνέχεια της Ελληνικής Φυλής ανά τους αιώνες αποτελεί , εκτός της γλώσσας , και των παραδόσεων και των εθίμων , η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα και ειδικά η κατάρα της «διχόνοιας»

ΔΕΚΑ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

Γράφει ο Gianapo...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, "ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ" ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.

Γράφει ο Κλεισθένης.

Συνήθως τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων αφιερώνουμε ευχές.

Η Ελλάδα πέρασε πολλές φορές δύσκολα χρόνια υπό κατοχή, από τα αρχαία χρόνια πολλοί επεδίωξαν να την σφετεριστούν, τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Τους Πέρσες, τους Ρωμαίους, τους Φράγκους, τους Τούρκους, τους Γερμανούς;

Η ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΕΓΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΝΑΛΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ!

Επιτρέψτε μου να σχολιάσω άλλη μία φορά τους λόγους που δημιουργούν όλα σχεδόν τα Πολιτικοοικονομικά Προβλήματα της χώρας μας, προσπαθώντας να βασιστώ μόνον σε Δεδομένα, και μόνον επί της Ουσίας, παρακάμπτοντας...

TO ΣΤΡΙΠ-ΤΗΖ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ.

Όθων Ιακωβίδης

Η εικόνα της Βουλής των Ελλήνων κατά την χθεσινή ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2011, ήταν κάτι το εξαιρετικά σουρεαλιστικό.
Ο πολιτικός διάλογος, κάτω από το τραγικό (που περιέχεται στη τρέχουσα κατάσταση της κοινωνίας) είχε κάτι το εξαιρετικά φαιδρό, που σε κάποιες περιπτώσεις έφθανε ως το γελοίο.
Ας δούμε μαζί κάποιες σκηνές του έργου (που θα μπορούσε, στο μέλλον, με μία εμπνευσμένη σκηνοθεσία, να αποτελέσει σουρεαλιστικό αριστούργημα για τους σινεφίλ).

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ 4ο ΡΑΪΧ, ΘΑ ΝΙΚΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Λάθος της Ευρώπης που εμπιστεύτηκε τη Γερμανία. Όλοι μας νομίζαμε ότι είχαμε απέναντί μας μια Γερμανία που ήθελε να γίνει ευρωπαϊκή, ενώ στην πραγματικότητα είχαμε μια Γερμανία που ήθελε να ξαναδοκιμάσει να κάνει την Ευρώπη γερμανική.
Το εβραϊκό 4ο Ράιχ θα νικηθεί στην Ελλάδα.

Η Γερμανία και όχι η Ελλάδα είναι ο αθενής «κρίκος» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΔΙΚΗ. ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΩΝ.

Θέλουμε δικαιοσύνη.

Η δίκη των μαθητών που συνελήφθησαν στα γεγονότα του Δεκέμβρη του 2008 στη Λάρισα και κατηγορήθηκαν σαν τρομοκράτες, δεν ήταν μια δίκαιη δίκη, αλλά δίκη σκοπιμοτήτων...

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ "ΑRMY ALERT" ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΓΙΑ "ΕΚΒΙΑΣΜΟ" ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΕΕΘΑ. "ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ" ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ !

Ελεύθερος ο διαχειριστής του ιστολογίου Army alert κ. Σπύρος Σταματόπουλος (Φωτο) που έμεινε 5 μέρες κρατούμενος στην ασφάλεια για απόπειρα (;) εκβιασμού του Αρχηγού ΓΕΣ κ. Φ.ΦΡΑΓΚΟΥ.
Στην απόφαση αυτή κατέληξε το αυτόφωρο στο οποίο είχε προσαχθεί έπειτα απο την καταγγελία του κ. Αρχηγού πρός την διεύθυνση ηλεκτρονικού εγκλήματος την οποία αυτή παρέπεμψε στην Εισαγγελία η οποία διέταξε άρση του απορρήτου , σύλληψη του διαχειριστή, έρευνα στο σπίτι του, κατάσχεση του Η/Υ και παραπομπή του στο αυτόφωρο όπου και εξεδόθη η σημερινή απόφαση.

Η ΜΗΝΥΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (!)

Άπόσπασμα του κειμένου της μήνυσης:

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (άρθρο 41 Συντ.).


ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ


ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

Προς τα μέλη του δικηγορικού συλλόγου Αθηνών.

Αξιότιμοι κύριοι,

Ισως δεν το αντιληφθήκατε, αλλά ένας ιδιώτης, ιατρός στο επάγγελμα, με νομικές σπουδές ως δεύτερο πτυχίο, κατάφερε να συντάξει μια μήνυση για εσχάτη προδοσία κατα των 172 Ελλήνων Βουλευτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, την οποία (προς τιμήν του) ο Εισαγγελέας (δε θα γνωστοποιήσουμε το όνομα του σε αυτή τη φάση) ο οποίος την εξέτασε την έκρινε βάσιμη και αποφάσισε να προχωρήσει σε προκαταρτική εξέταση στέλνοντας προσκλήσεις για κατάθεση τόσο στους μηνυτές (Δ. Αντωνίου - ΙΔ 10/19473 - 21/12/2010) και προφανώς και στους υποψήφιους κατηγορούμενους.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΔΙΩΞΗ (ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ)

1. Οταν κάνεις μήνυση σε κάποιον, ο φάκελος πάει στον εισαγγελέα. (Εγινε)

2. Ο εισαγγελέας αποφασίζει αν η μήνυση έχει νομική υπόσταση (Εγινε και είναι ΘΕΤΙΚΟ!)

3. Καλεί τους κατηγορούμενους και τον κατήγορο να καταθέσουν (Το στάδιο στο οποίο είμαστε !)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ! ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ

Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Εφετών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.

Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.

Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «ανθρωποειδή υπό κατηγορία για εσχάτη προδοσία». Αυτός είναι ο «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν.

Αυτός είναι ο πάτος της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

Διαδώστε το, για να ικανοποιηθεί, χαρεί και αναθαρρήσει ο Λαός.

ΕΛΛΑΔΑ 2011: ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ή ΑΞΙΑΚΗ;

Η σημερινή κοινωνικοπολιτική κατάσταση περιγράφεται ανάγλυφα από μια φράση του Χατζηδάκη που πολλοί Έλληνες και ξένοι ηγέτες έχουν επαναλάβει κατά κόρον : «η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα» .
Τα θαύματα όμως, δεν ήταν ποτέ μόνο οικονομικά: από τη σύσταση του Ελληνικού κράτους, από τον Καποδίστρια μέχρι και σήμερα, η χώρα μας έχει ζήσει σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία πέντε φορές τον εφιάλτη της Χρεωκοπίας.

ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.


Να λάβει  εδώ και τώρα μέτρα προτού χαθεί κάποια ανθρώπινη ζωή από την αθρόα προσέλευση μεταναστών και την ανεξέλεγκτη παραμονή τους στην Πάτρα - η οποία σε κάποιες περιπτώσεις συνοδεύεται και από παραβατικές συμπεριφορές  - καλεί την Κυβέρνηση ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, με αφορμή τα πρόσφατα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν την περασμένη εβδομάδα.

Αρχειοθήκη ιστολογίου