Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ)

Αν χτυπήσω το χέρι μου, δε θα το κόψω. Θα προσπαθήσω να το θεραπεύσω. Μέχρι να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια. Και μόνο αν δε θεραπεύεται με τίποτα και κινδυνέψω να πεθάνω, τότε μπορεί να αποφασίσω να το κόψω.

Δε χρειάζεται να καταλύσουμε το κράτος. Κράτος έχουμε, το οποίο κακήν - κακώς δουλεύει. Σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι...

ΣΟΣ! - ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 45.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ακόλουθο βίντεο είναι απο την ορκομωσία του προέδρου Παπούλια το 2006. Τον προσφωνεί η τότε πρόεδρος της βουλής Αννα Ψαρούδα Μπενάκη.  Είναι τραγικό το γεγονός ότι το βίντεο αυτό έχει μόνο 45.000 προβολές εδώ και 5 χρόνια.

ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ. ΔΕ ΒΡΕΧΕΙ.

Από όλους τους προδότες που έχουν καταλάβει το κτίριο της Βουλής, χειρότερος και πιο επικίνδυνος είναι αυτός που βαφτίζει την προδοσία του πατριωτισμό.

Αυτός που κρύβεται πίσω από την φωτεινή επιγραφή που γράφει (περίπου) λαός. Ο "φίλος" του λαού που φωνασκεί ότι προδίδεται η πατρίδα μας, η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας και αντί να κάνει κάτι για να τα σώσει, υπογράφει συμβόλαια για την πώληση τους.

Ο ασυμβίβαστος αυτός δημοκράτης, τώρα που ο λαός είναι στο δρόμο και ζητάει δημοκρατία, έκανε την εξής πατριωτική δήλωση:

ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ....

Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω τα όσα γράφονται παρακάτω. Δεν είμαι ειδικός στην εξόρυξη πετρελαίου. Ούτε γνωρίζω πως γίνονται αυτές οι δουλειές.

Ομως, κάποιος μας λέει ψέμματα. Είτε ο πρωθυπουργός, είτε όλοι οι επιστήμονες εδαφοτεχνικοί του ΙΓΜΕ και των Ελληνικών πανεπιστημίων. Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός δεν ζητά τη δίωξη όλων αυτών (δεν είναι δυνατόν αυτός να ζητά από τον Ελληνικό λαό να κάνει τέτοιες θυσίες και να βγαίνει ο καθένας να λέει ότι η Ελλάδα είναι η πιο πλούσια χώρα του κόσμου) απαντά στο ερώτημα ποιος είναι ο ψεύτης.

Διαβάστε λοιπόν και κρίνετε μόνοι σας...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ.

Γιώργος Κοντογιώργης,

Μην τρέφουμε αυταπάτες. Οι διαδηλώσεις και οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στους δρόμους και στις πλατείες είναι αδιέξοδες, διότι δεν αίρουν την αιτία του προβλήματος, που είναι η μονοπωλιακή συγκέντρωση του συνόλου της πολιτικής εξουσίας στα χέρια των νομέων του κράτους...

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ, ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΩΣ ΤΟ ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ.

Ποιος έδωσε στον Παπανδρέου την εντολή να ξεπουλήσει ακόμα και τα μνήματα;

Μήπως ο λαός; όχι! αυτός εξαπατήθηκε.

Με ποιο δικαίωμα ο Γιωργάκης που, μόλις λίγα χρόνια πριν, μας παρότρυνε να φυτέψουμε χασίς στις γλάστρες μας κόβει την Ελλάδα σε φιλέτα και κανονίζουν οι φίλοι του ποιοι απ’ τους φίλους τους (και τους φίλους του) θα τα κατασπαράξουν;

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


Βραδινά πλάνα από το Σύνταγμα.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Λέει πάλι πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που αξίζει να ακούσουμε.

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Τα μεγάλα καράβια βουλιάζουν από μικρές τρύπες.

Τα διαρκή εγκλήματα των Προέδρων της Δημοκρατίας της μεταπολίτευσης.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ


Το λανθάνον μόνιτορ λέει πάντα την αλήθεια.

Η "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΛΙΤ" ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ (ΠΑΛΙ) ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ

Στις 31 Μαϊου, η λεγόμενη "πνευματική ελίτ", μας καλεί να ξεσηκωθούμε στα προπύλαια του Πανεπιστημίου. Προφανώς δεν τους αρέσει ο ξεσηκωμός ο οποίος ήδη ξεκίνησε και θέλουν να μας ξεσηκώσουν πιο "ελιτίστικα" και κατα πάσα πιθανότητα με τους δικούς τους όρους.

Εχει εξαιρετικό ενδιαφέρον λοιπόν να δούμε ποιοι είναι αυτοί οι "πνευματικοί ηγέτες" που μας καλούν στα προπύλαια...

Εχουμε και λέμε:

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

Συνεχίζεται η προσέλευση των Ελλήνων κάθε απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος αλλά και σε άλλες πλατείες σε άλλα μέρη της χώρας μας. Είναι ενθαρρυντικό το μήνυμα από όσους κατεβαίνουν και διαμαρτύρονται ειρηνικά μπροστά στο κοινοβούλιο.

Σύντομα όμως, θα προκύψουν πολλά προβλήματα. Αυτά θα είναι η πιθανή καπήλευση αυτών των ενεργειών ή ακόμη και προβοκάτσια.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΣΚΗ

Το άνοιξε το στόμα του ο ανοργασμικός βοσκός του ΚΚΕ και δήλωσε ότι οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα δεν αρκούν. Προφανώς πιστεύει ότι το φάρμακο για τη σωτηρία μας είναι οι πορειούλες από την ομόνοια στο Σύνταγμα, η γκρίνια και το μυξόκλαμα.

Συνέστησε δε, τα προβατάκια της να μη βοσκάνε από εδώ κι απο εκεί, αλλά να τρώνε ότι τα ταϊζει το κομμουνιστικό κόμμα. Η ελεύθερη βοσκή είναι επικίνδυνη, προειδοποίησε. Μπορεί να φάτε τίποτα δηλητηριώδες (όπως π.χ. δημοκρατία) και να πάθετε καμμιά αναφυλαξία, είπε στο μαντρί της.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ

- "Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε προς τα που να τραβήξω από εδώ;"
- "Αυτό εξαρτάται κατά πολύ από το που θες να πας..." είπε η γάτα.
- "Δε με ενδιαφέρει που..." είπε η Αλίκη.
- "Τότε δεν έχει σημασία ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσεις..." είπε η γάτα.

Η Αλίκη στη χώρα των Θαυμάτων - Λιούις Κάρολ.

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

Μα το Χριστό, όταν την άνοιξα, δάκρυσα.

ΚΑΜΙΝΗΣ. Ο ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

Προφανώς ο κ. Καμίνης δεν κατάλαβε ότι μερικές δεκάδες χιλιάδες κόσμου βρίσκονται κάθε μέρα στο Σύνταγμα και διαδηλώνουν κατα του συστήματος που υπηρετεί...

Και συνεχίζει το τιτάνιο έργο του...


ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι «ανώνυμοι» ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ!!! Κι αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Μια τρομερή κατάκτηση του ανθρώπου η οποία θα γραφτεί στην ιστορία. Είναι και ο λόγος που αυτοί τρέμουν. Είναι και ο λόγος που θα χάσουν.

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΚΛΕΙΣΤΟΝ ΛΟΓΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ

Εχθές και σήμερα δεν είχα πρόσβαση σε υπολογιστή. Εχθές οδηγούσα από Θεσσαλονίκη και σήμερα είμαι από το πρωϊ στην πλατεία Συντάγματος.  Το τι έγινε εδώ, μάλλον το πληροφορηθήκατε από το διαδίκτυο.  Αυτό που ίσως δεν πληροφορηθήκατε είναι ότι σήμερα, ήταν εδώ ένας άνθρωπος από τα Χανιά της Κρήτης (!), ένας άνθρωπος από την Πάρο (!) και μία γλυκήτατη κυρία 65 ετών από την Πάτρα που ήρθε με τον γαμπρό της και έμειναν μαζί μας μέχρι τις 2:00 τα ξημερώματα (!)

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Είναι διάχυτη η αίσθηση στους Ελληνες ότι είναι καιρός να αλλάξουμε το πολίτευμα της χώρας μας. Πράγματι, αυτή είναι και η μόνη λύση για να απεγκλωβιστούμε από την άθλια αντιπροσωπευτική ψευτοδημοκρατία η οποία μας έφερε εδώ που μας έφερε.

Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος φόβος του συστήματος. Με τη σημερινή κομματοκρατία, το σύστημα διασφαλίζει με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα του αφού:

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ - ΜΑΜΑΔΕΣ : 1-0

Παραδοσιακή "σεξιστική" οικογένεια
 
Απόφαση 12267 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Για χάρη των νέων κοινωνικών… ηθών, νοοτροπιών και θεσμών και για χάρη των ομοφυλόφιλων, η ΕΕ κατήργησε (στα μουλωχτά, πάντα) την λέξη «Μητέρα», αφού θεωρήθηκε ...σεξιστική στερεοτυπία!!!

ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 24 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ 300!

Διακόσιοι εβδομήντα έξι έφτασαν οι εθελοντές για την μεθαυριανή κινητοποίηση στο Σύνταγμα.  Είμαι βέβαιος ότι μέχρι την Κυριακή θα ξεπεράσουμε τους 300.

Ο αγώνας αρχίζει στις 22 ΜΑΗ στο Σύνταγμα. Χωρίς κόμματα, σημαιάκια, χρώματα, συνδικαλιστικές οργανώσεις και όλους αυτούς που μας κοροϊδεύουν τόσα χρόνια.

ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΣ...

Αυτοί που αρπάνε το φαϊ απ’ το τραπέζι/ κηρύχνουν τη λιτότητα./  (...)
Αυτοί που παίρνουν όλα τα δοσίματα/ ζητάν θυσίες./
Οι χορτάτοι μιλάν στους πεινασμένους/ για τις μεγάλες εποχές που θά 'ρθουν./ (...)

Μπέρτολτ Μπρέχτ

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ. ΑΣ ΒΓΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ.

Δείτε τι γίνεται αυτή τη στιγμή στην Ισπανία μέσω livestream.

Γιορτή Δημοκρατίας...

ΓΙΑΤΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΗ ΛΙΒΥΗ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Mια διαφορετική άποψη για τα πραγματικά αίτια του εμφυλίου πολέμου και του βομβαρδισμού της Λιβύης από την ομάδα του netone.gr.

"Αρκετοί σχολιαστές και αρθρογράφοι έχουν προβληματιστεί από το πραγματικά περίεργο γεγονός. ότι οι επαναστάτες της Λιβύης βρήκαν το χρόνο να συστήσουν τη δική τους κεντρική τράπεζα, πριν καν φτιάξουν κυβέρνηση. Το Economic Policy Journal γράφει για το θέμα: «Ποτέ άλλοτε δεν ακούστηκε, εν μέσω εξέγερσης, να δημιουργείται μια κεντρική τράπεζα. Άρα δεν μιλάμε για κάποιους άξεστους αντάρτες, και μάλλον υπάρχουν κάποιες πολύ ισχυρές επιρροές.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 300ellines.org


Αθήνα 18/5/2011

1η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΩΝ 300 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ.


Σήμερα, όπως ήταν προγραμματισμένο, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των εθελοντών των 300 στο Ζάππειο.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΔΕΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ. ΑΠΑΙΤΟΥΝ.

Οι Ισπανοί που απαιτούν αληθινή δημοκρατία γίνανε όχι 300, αλλά 300.000

Την ίδια ώρα, εμείς ασχολούμαστε με το πως στρώσανε και πως το κάνανε, με το αν θα συμφωνήσουν τα κόμματα στο ξεπούλημα της χώρας ή αν τα μισά θα ψιθυρίζουν όχι, με το ποιος έχει ταλέντο στο χορό στη χώρα της πλήρους αναξιοκρατίας, με τα ούφο που θα έρθουν να μας κατακτήσουν, με τους κομήτες που θα έρθουν να μας συντρίψουν και με ότι άλλη ανοησία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και εκτός αυτού.

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΣ

Γράφει: ο Θεόφιλος Αιγινήτης*

Το μπούσουλα δεν είναι ανάγκη να είσαι ναυτικός για να ξέρεις τι είναι. Πάντως είναι η πυξίδα γι’ αυτούς που υποκρίνονται τους μορφωμένους  και μπούσουλας για τον απλό λαό.
 Οι μορφωμένοι έχουν χάσει την πυξίδα για το πώς πρέπει να διοικούν ένα λαό και ο λαός το μπούσουλα για το ποιός είναι υπεύθυνος για την κατάντια του.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ 300 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ.

Οι 300 Ελληνες, καλούμε όσους δήλωσαν εθελοντές (αλλά και όσους θέλουν να γίνουν τώρα εθελοντές) αύριο, Τετάρτη 18 Μαίου στο Ζάππειο ( στα σκαλάκια).

ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, η δεδομένη «αδυναμία», ανεπάρκεια ή άρνηση της κυβέρνησης Παπανδρέου, να εφαρμόσει το νόμο, οι δολοφονικές ενέργειες και απόπειρες, οι συνεχείς επιθέσεις κατά Ελλήνων ιθαγενών πολιτών και η ταυτόχρονη διαλυτική κατάσταση της Ελληνικής Αστυνομίας, προδικάζουν πως η Αθήνα ζει τα «προεόρτια» ενός πολύ μεγάλου, συγκλονιστικού γεγονότος, που όλα δείχνουν πως θα είναι μία «εξέγερση» ισλαμιστών λαθρομεταναστών…

Βουλή - Ολομέλεια: Συζήτηση ερώτησης του Β. Αποστολάτου για την τύχη του Βωμού των 12 θεών και του Ελέους, στο Θησείο. Απάντηση Τ. Χυτήρη

Ο Βωμός των 12 θεών στο Θησείο, δεν πρόκειται να ξεχαστεί. Θα παραμείνει ωστόσο καταχωμένος στο έδαφος, προκειμένου να προστατευτεί, μέχρι την ώρα που θα γίνει κατορθωτό να αναδειχθεί... όπως πρέπει, μετά την νέα μελέτη για τις σιδηροδρομικές γραμμές - ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, Τηλέμαχος Χυτήρης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Βαΐτση Αποστολάτου (ΛΑΟΣ) στη Βουλή.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Εμαθα με ανακούφιση, ότι ο εξαιρετικός ποδηλάτης/σκιερ/κανό-καγιάκ/πρωθυπουργός/γιος,  κατάφερε να μαζέψει το παρεάκι του με το οποίο συσκέφτηκε, (εγκυρες πηγές με πληροφορούν ότι τα επίπεδα σκέψης στη συνάντηση κυμάνθηκαν σε εξαιρετικά επικίνδυνα για την υγεία των συσκεπτόμενων επίπεδα), και συνέταξε την ακόλουθη έκθεση ιδεών για το τι πρέπει να είχε ήδη γίνει στο κέντρο της Αθήνας εδώ και πολύ καιρό.

ΠΕΡΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

Επιστολή του κ. Ευριπίδη Μπίλλη στην Ελληνική Βουλή :

Αξιότιμοι Κύριοι Βουλευτες του Κυβερνώντος Κόμματος, Κύριε τέως Πρόεδρε της Βουλής, κ. Κακλαμάνη,

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

ΣΤΙΣ 22 ΜΑΗ, ΔΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 3. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 300

Δείτε το βίντεο με τους τρείς (3) συμπολίτες μας που ξεκίνησαν την διαμαρτυρία στο Σύνταγμα.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ: ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, η στυγερή δολοφονία του 44χρονου στο κέντρο της Αθήνας, η δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ εναντίον διαδηλωτή κατά την απεργία της 11ης Μαΐου, ό,τι επακολούθησε στο κέντρο της Αθήνας, και ό,τι θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα αποκαλύπτουν σε όλη του την έκταση το αδιέξοδο και την καταστροφή που έχει βρει τη χώρα μας.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ: "ΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΧΙΕΣ"

Τα βασανιστήρια ως σωματική κάκωση και άσκηση βίας απαγορεύονται στα δημοκρατικά καθεστώτα, όπως τουλάχιστον «γράφουν τα χαρτιά» και οι διακηρύξεις, όμως δεν έχουν εκλείψει. Απλώς αναπροσαρμόστηκαν, εκσυγχρονίστηκαν οι μέθοδοι βασανισμού. Την παραδοσιακή τεχνική των σωματικών πόνων διαδέχτηκε η τεχνολογία που λιανίζει το μυαλό, συντρίβει τη σκέψη και, κυρίως, ελέγχει τη συνείδηση. Οι σημερινοί βασανιστές δεν είναι τα παγερά καθάρματα του παρελθόντος, επαγγελματίες σαδιστές, κτηνάνθρωποι που ποδοπατούσαν και κατακρεουργούσαν κορμιά, αλλά «υπερειδικοί» που εξουθενώνουν και υποτάσσουν ψυχές...

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΩΡΙΣ 300

Στην πορεία της Τετάρτης, κάποια από τα άτομα που μείναμε μέχρι αργά Σύνταγμα, αποφασίσαμε να συν-διαμαρτυρηθούμε στη Βουλή ξανά την Παρασκευή (έτσι κι έγινε) και την Παρασκευή ορίσαμε τη νέα συνάντηση για σήμερα, Κυριακή 15/5.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ (ΠΑΡΑ)ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ

Την επόμενη Κυριακή, αρχίζει ο αγώνας των 300Ελλήνων. Αγωνιστές θα βρίσκονται 24ώρες το 24ωρο στο Σύνταγμα, αλλάζοντας με 6ωρες βάρδιες, διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση που έχει περιέλθει η χώρα μας, ζητώντας τα αυτονόητα: Δημοκρατία και ισονομία.

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑΣ...

 Το "μέγα σκάνδαλο" με το οποίο ασχολείται όλη η υφήλιος σύμφωνα με το δημοσίευμα της New York Post:

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ, ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Ο χάρτης του καρτέλ της ενημέρωσης...

Επιστολή διαμαρτυρίας Έλληνα Πρέσβη προς το ΥΠΕΞ για ανομολόγητους χειρισμούς στα Εθνικά θέματα

Χωρίς προηγούμενο η επιστολή βόμβα που έστειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων, πρέσβης Θ. Δασκαρόλλης στο Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Δ. Δρούτσα με την οποία κατηγορεί αυτόν και τον πρωθυπουργό ότι «επέλεξε την οδό των ανομολόγητων χειρισμών σε καίρια εθνικά θέματα από παραθεσμικούς μηχανισμούς, προφανώς όχι με το αζημίωτο» με αποτέλεσμα συνεχίζει ο πρέσβης «η χώρα να βιώνει άμεσα τις οδυνηρές και καταστροφικές συνέπειες της διπλωματικής και οικονομικής διαπραγματευτικής ανικανότητας των κυβερνώντων».

YΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ...

Προσφατα   διαβασα ενα κειμενο στο περιοδικο focus,το οποιο ανελυε οτι η χωρα μας, η ΕΛΛΑΔΑ μας, μπορει να καλλιεργησει τα παντα και να παραγει κρεας και γαλα για ολο τον λαο..Μπορουμε, λεει στο περιοδικο, να οργανωσουμε απο την αρχη τη χωρα μας,να φτιαχνουμε τους υπολογιστες μας,τα αυτοκινητα μας,  μονοι μας,καθως υπαρχουν εκατονταδες  Ελληνες εφευρετικοι και ικανοτατοι  βιοτεχνες που μπορουν να φτιαξουν τα παντα...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΩΜΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΗΣΑΠ

Α Ι Τ Η Σ Η
 
Των 15 αρχικά αιτούντων πολιτών για την παύση των εργασιών επανακατάχωσης του Βωμού των 12 Θεών και του Ελέους, για τους οποίους ισχύει η προσωρινή διαταγή περί επαναφοράς της κατάστασης αυτού στην πραγματική εμφάνισή του την 12η Απριλίου 2011 δηλαδή χωρίς τα φύλλα μολύβδου και την επιχωμάτωση καθώς και των 20 φυσικών και νομικών προσώπων που ζήτησαν και επέτυχαν την ανάκληση της προσωρινής διαταγής που έδωσε εφήμερα την δυνατότητα συνέχισης των έργων στην εργολάβο Κοινοπραξία και στις Ανώνυμες Εταιρίες Άκτωρ Α.Ε. και Μοχλός Α.Ε. που την συναποτελούν, απάντων των αιτούντων νόμιμα εκπροσωπουμένων από τον κοινό Πληρεξούσιο Δικηγόρο τους Γιώργο Κόκκα του Λεάνδρου, κάτοικο Αθηνών, οδός Ιπποκράτους, αρ. 42.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ

Προχθές σκοτώσανε έναν άνθρωπο με αγέννητο μωρό, εχθές, σκοτώσανε οι μπάτσοι (μόνο αυτό το όνομα αξίζει σε αυτούς που χτύπησαν τον άνθρωπο μέχρι θανάτου) έναν άλλον άνθρωπο επειδή διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε δικαιώματα που του ανήκουν. Διαβάζω το καινούριο απίστευτο μέτρο που ανακοίνωσε σήμερα ο Τζέφρυ, διαβάζω την καινούργια ατάκα του χοντρού γουρουνιού που το όνομα του αρχίζει από Π, ότι μάλωσε ο Σαμαράς με τον Καρατζαφέρη, ο Πάγκαλος με τον Τσίπρα, ο μπουμπούκος και η Μαίρη....

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΑΥΛΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ

Τα δάνεια του δημοσίου της τελευταίας 30-ετίας ξοδεύτηκαν, από ότι φαίνεται, κυρίως σε αντι-αναπτυξιακά έργα και προμήθειες, τα οποία τιμολογήθηκαν στο 4-πλάσιο της αξίας τους, ή τουλάχιστον του κόστους, που βλέπουμε να έχουν αντίστοιχα έργα και προμήθειες σε άλλες χώρες.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ...

Πριν λίγα χρόνια, στην Ελλάδα αποσύρθηκε από την τηλεόραση η διαφήμιση μιας πολύ γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας για τον εξής λόγο: παρουσίαζε ένα μικρό κοριτσάκι να τρέχει προς τη μητέρα που ήταν έτοιμη να το αγκαλιάσει σφιχτά.
Μετά από την εξέταση του φιλμ ανακαλύφθηκε η ύπαρξη εμβόλιμων καρέ όπου είχαν σκηνές πολέμου με νεκρούς και τραυματίες με πρόσωπα παραμορφωμένα κτλ. Η «Επιτροπή Ελέγχου Διαφημίσεων» αποφάνθηκε πως τα παρεμβαλλόμενα καρέ, δημιουργούσαν ένα αίσθημα ανασφάλειας και φόβου στο θεατή, προκειμένου να νιώσει την ανάγκη ασφάλισής του από τη συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ

Αν ζούσα σε μια ευνομούμενη πολιτεία, θα θεωρούσα πολύ σημαντικό να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις του ερωτηματολογίου της απογραφής. Είναι σημαντικό ένα οργανωμένο κράτος να γνωρίζει τις συνήθειες, την οικογενειακή, περιουσιακή κατάσταση των κατοίκων του. Από τέτοιες στατιστικές, βγαίνουν συνήθως χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα μπορούσε μια κυβέρνηση που λειτουργεί προς όφελος του λαού να χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της διοίκησης και την ευημερία των υπηκόων της χώρας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ

b_300_0_16777215_0___images_papageorg2.jpgΜετά την καταδίκη Ψωμιάδη, οι ποινικές διώξεις εναντίον του Παπαγεωργόπουλου.

Αντιγράφω από τον τύπο Θεσσαλονίκης
Για δυο κακουργήματα ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλου για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! - 300 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝΕ, ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ!

Μάλλον διαβάζοντας την έκκληση "Πάμε και μένουμε", περίπου 300 συμπολίτες μας (όχι αυτοί της ομάδας 300Ellines), μετά το πέρας των επεισοδίων και της διαδήλωσης, έμειναν μπροστά στο Σύνταγμα, αποφασισμένοι να μείνουν εκεί, μέχρι να ακουστούν οι φωνές τους.

H ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

To The Press Project συνεχίζοντας το διάλογο για τα χαρακτηριστικά του ελληνικού δημόσιου χρέους και τη δυνατότητα να κριθεί παράνομο και απεχθές σε πολύ μεγάλο ποσοστό του παρουσιάζει σήμερα κείμενο του διακεκριμένου επιστήμονα Ερίκ Τουσέν*.

ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Οι εργολάβοι των ερειπίων 
Του ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ
«Γκρεμίστε κάθε μορφή παρασιτισμού, τους ανίκανους πολιτικούς, τους αργόσχολους υπαλλήλους, τους αγιογδύτες κληρικούς, τους άνομους δικαστές, τους αδούλευτους αριστοκράτες, τους λερωμένους κονδυλοφόρους, τους πρωταθλητές της μίζας, τους γλείφτες της εξουσίας... Κάντε αυτή τη ρήξη και διά μιας θα απλοποιηθεί το πρόβλημα της μιζέριας. Απλοποίηση ανεπιθύμητη στην εξουσία»...
Βικτόρ Ουγκό

Διόδια: ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ για κλήση, λόγω άρνησης πληρωμής διοδίων στην καρμανιόλα Κορίνθου - Πατρών‏

Ντροπή και αίσχος για την ΕΛ.ΑΣ

Το εξώδικο προς τον Αρχηγό με πρόσκληση των αστυνομικών σε ΑΝΥΠΑΚΟΗ, είναι εδώ και εδώ

Το πες και το καμες… Είπες ότι θα με γδύσεις κι έβαλες τον αστυνόμο να το κάνει… Και όλοι μαζί ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ: Την αφαίρεση λέει για 20 ημέρες, της αδείας κυκλοφορίας, των πινακίδων κυκλοφορίας και της άδειας ικανότητας οδήγησης!!!

ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

Εθνικά…..
Εκεί που κάθεστε αμέριμνοι και νομίζετε ότι  ο Γιωργάκης σώζει την Ελλάδα σκάει η βόμβα…..

Αρχειοθήκη ιστολογίου