Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΧΑΛΑΣΟΧΩΡΗΔΕΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ.

ΜΙΚΡΑ ΜΕΛΕΤΗ - Α’
Αφού περιήλθον όλα τα μαγαζία της παραθαλασσίου αγοράς, όπου έπιον όχι ολίγον εις υγείαν και των δύο αντιπάλων μερίδων, ο Κωνσταντής ο Καλόβολος και ο Γιάννης της Χρυσάφους
κατήντησαν και εις το μικρόν καπηλείον του Δημήτρη του Τσιτσάνη, όπου εισελθόντες απήτουν από τον οινοπώλην να τους κεράσει....

ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Πρόεδρε Παραιτήσου. Πρόεδρε βοήθησε μας.


Πρόεδρε παρατήσου. Η πραξη σου αυτή θα σώσει την αξία της δημοκρατίας.
Αυτοί που τους την ανάθεσες να την προστατεύσουν σήμερα κατέλυσαν κάθε μορφή της.
Πρόεδρε σώσε μας με "την πράξη σου". Δείξε οτι είσαι ζωντανός.

ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ...

Μετά από σιωπή πολλών μηνών, νιώθω την ανάγκη να απευθυνθώ στους τιποτένιους Έλληνες ραγιάδες προκειμένου να τους συγχαρώ για τη νέα μεγάλη τους επίκυψη.
Το μεσοπρόθεσμο πέρασε με 155 ηχηρά ΝΑΙ απέναντι σε μερικά χλιαρά όχι και κάποια παλικάρια που για ώρες ανέπνεαν τα δακρυγόνα στο Σύνταγμα, αποτελώντας μια μικρή εξαίρεση στον θλιβερό κανόνα αυτού του άχρηστου λαού.

ΟΙ 48 ΩΡΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ



...Και ακόμα δεν τελείωσε τίποτα! Δείτε το φωτορεπορτάζ πιο κάτω...

ΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ


Το γουρούνι στο βίντεο, μάλλον δεν αναρωτήθηκε ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετεί...

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ΡΙΟΠΑΝ ΤΖΕΛ, ΜΑΛΟΧ, AEROLIN, ΜΑΣΚΕΣ, ΝΕΡΟ, ΜΙΚΡΕΣ ΦΙΑΛΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ.

ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ.


ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΞΕΧΑΣΤΟΙ

Δεν ξέρω τι σας είπαν και τι σας υποσχέθηκαν. Δεν ξέρω από που αντλήσατε το θράσος να υπογράψετε την καταδίκη της Ελλάδας. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Ελληνικός λαός δε θα ξεχάσει ποτέ ποιοί τον πρόδοσαν.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ

ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ

ΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ

Η Παπαδημητρίου άνοιξε μόνη της την πόρτα εξόδου από τη Νέα Δημοκρατία και πιθανώς την πόρτα εισόδου στη Δημοκρατική Συμμαχία της κ Μπακογιάννη(είναι άλλωστε πολιτική φίλης της οικογένειας Μητσοτάκη). Με ένα λόγο καταγγελτικό προς την "ανευθυνότητα" της Νέας Δημοκρατίας

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

Επιστρατεύτηκαν ο Σόρος, ο αντιπρόεδρος και διάφοροι άλλοι ντόπιοι και ξένοι, για να μας πείσουν για μια ακόμα φορά ότι το μεσοπρόθεσμο πρέπει να ψηφισθεί ειδάλλως η καταστροφή είναι προ των πυλών…..

“Θα βγούμε από την ζώνη του Ευρώ. Θα έρθει η δραχμή. Ολοι θα καταστραφούμε. Θα βγουν τα τανκς!!!!”

Τα ιδια φίλοι μου, έλεγαν και τότε που γινόταν το δημοψήφισμα στην Κύπρο για το ανθελληνικό Σχέδιο Αναν που τότε έλεγαν ότι είναι μονόδρομος για τους αδερφούς μας Κυπρίους και αν δεν ψηφίσουν ΝΑΙ θα καταστρέφονταν…..

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ

τι μου εμεινε απο χθες .... κοσμος οχι τοσο πολυς, κατασταση που να μην προδικαζει επεμβαση των ΜΑΤ με χημικα και δακρυγονα.
και ομως αυτο εγινε, γυρω στις 21.30 ξεκινησε η πρωτη ριψη δακρυγονων, ηταν 1-2. ειχε προηγηθει μια λεκτικη διαμαχη διαδηλωτων με τους ματατζηδες που ηταν πισω απο τα καγκελα. και δεν ηταν μονο τα δακρυγονα, ηταν μια φαση οι ματατζηδες σε επιδειξη του υψιστου καθηκοντος τους, εβγαλαν τα γκλομπς και εκαναν κινηση να χτυπησουν διαδηλωτες...

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ - 2011 μ.χ.

Στη μάχη των Θερμοπυλών, το 480 π.χ., μια χούφτα Ελληνες, Σπαρτιάτες και Θεσπιείς, προέταξαν τα στήθια τους σε έναν πανίσχυρο εχθρό.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

"ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ... ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ"

Γερμανοί πολιτικοί και διανοούμενοι δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για τη στάση του Βερολίνου και παραδέχονται τα οικονομικά αμαρτήματα της χώρας τους,
ΒΕΡΟΛΙΝΟ O γερμανός χριστιανοδημοκράτης πρώην υπουργός Οικονομικών Τέο Βάιγκελ αγαπά τις μαθηματικά καθαρές διατυπώσεις. Αν και Βαυαρός, μιλάει με πρωσική ακρίβεια...

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΤ.


Οι Επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες. Η κοινωνική αγανάκτηση έχει φτάσει στο zenith και το κοινό συναίσθημα όλου του Ελληνικού λαού θα δίνει ραντεβού του στο Σύνταγμα. Μαζί τους όμως θα είναι και το κράτος της αστυνόμευσης, με όλα τα comfort. Δακρυγόνα, ασφυξιογόνα κλπ.
Το άρθρο περιλαμβάνει μια σειρά από οδηγίες επιβίωσης στον Χημικό Πόλεμο των ΜΑΤ κατά των Ελλήνων Πολιτών. 

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ


Γράφει : ο Αντώνης Ανδρουλιδάκης*
Έφαγα 25 χρόνια ζωής, σπουδάζοντας στην θεωρία αλλά και στην πράξη την οργάνωση της ανθρώπινης εργασίας. Σας ομολογώ ότι απελπίστηκα. Κόντρα στα όνειρα μου για συμμετοχή, για αυτονομία, για αυτοδιεύθυνση, για αυτοοργάνωση, ο Έλληνας της μεταπολιτευτικής περιόδου αρνιόταν πεισματικά να αναλάβει την ευθύνη της ενηλικίωσης του. Αρνιόταν να πάρει την υπόθεση επάνω του.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Σήμερα, είχαμε συνάντηση οι εθελοντές Θεσσαλονίκης για να οργανώσουμε την ομάδα των 300 Ελλήνων και στη συμπρωτεύουσα. Κύριος σκοπός μας θα είναι η ενημέρωση του κόσμου σε βασικά θέματα που μας απασχολούν, η εξάπλωση της ιδέας ότι πραγματική δημοκρατία εφαρμόζεται μόνο με το δημοψήφισμα, καθώς και η συλλογή υπογραφών από τους πολίτες για το αίτημα του δημοψηφίσματος.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

SPIEGEL: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ (!)

Η κυβερνητική προπαγάνδα επισείει διαρκώς το φόβητρο της παύσης πληρωμών ώστε να χειραγωγήσει μια γενικευμένη εξέγερση των μεσαίων και χαμηλών στρωμάτων. Στο εσωτερικό του κόμματος, οι αντιφρονούντες ως προς την κομματική ορθοδοξία βουλευτές, εκβιάζονται με τον ισχυρισμό ότι κάθε ενέργεια που θα εκφράζει αντίθεση στην κομματική γραμμή, θα σημαίνει αποστασία και προδοσία ως προς το εθνοσωτήριο έργο που ανέλαβε αυτοβούλως η κομματική ελίτ. Στο ίδιο μήκος κύματος οι ευρωπαίοι εταίροι εκβιάζουν την αντιπολίτευση να υπερψηφίσει το μεσοπρόθεσμο, ως προϋπόθεση για την καταβολή των δανείων και την αποφυγή χρεοκοπίας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: O ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (!)


Τρία ''σκάσε'' και ένα ''ναι''

Γράφει ο 29-26...

ΧΙΛΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ...

Πέρασε το συνταγματικό σκόπελο του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) το Μνημόνιο, καθώς η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου μετά από πέντε....διασκέψεις κεκλεισμένων των θυρών τάχθηκε στην συντριπτική της πλειοψηφία υπέρ της Συνταγματικότητας του.

Οι σύμβουλοι της επικρατείας ακολουθώντας τις εισηγήσεις των συναδέλφων τους έκριναν ότι είναι συμβατές με τις συνταγματικές επιταγές και τις διατάξεις ευρωπαϊκής σύμβασης των δικαιωμάτων του ανθρώπου (ΕΣΔΑ) οι περικοπές στις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων και τις συντάξεις λόγω της οικονομικής συγκυρίας της χώρας και ενόψει της ανάγκης να αποφευχθεί η χρεοκοπία της Ελλάδας.

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η "ΠΛΑΤΕΙΑ";

Γράφει ο Κλεισθένης.

Καλύτερα να με χαρακτηρίσουν μηδενιστή παρά ψεύτη και υποκριτή.
Επί τρεις και πλέον βδομάδες οι αγανακτισμένοι δίνουν καθημερινά το παρόν στις πλατείες σ’ όλη την Ελλάδα.
Όλοι χαιρετίσαμε και στηρίξαμε το κίνημα των αγανακτισμένων.
Ειδικά το διαδίκτυο και τα ελεύθερα ιστολόγια αφιέρωσαν πολύ χώρο και χρόνο στηρίζοντας τους αγανακτισμένους και τις κινητοποιήσεις τους.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Γράφει ο Νικόλαος.

Σκοπός του κειμένου αυτού αλλά και αυτής της κίνησης δεν είναι η δημιουργία ενός ακόμη πολιτικου σχηματισμού που θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών. Ο συντάκτης του κειμένου δεν έχει καμιά κομματική ταυτότητα διότι δεν υπήρξε κανένα κόμμα που να τον αντιπροσώπευε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του.

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κάθε λαό τον κυβερνά αυτός που του αξίζει.

Καταδικάστηκες να είσαι Ελληνας και να σε κυβερνάνε τρεις οικογένειες πολιτικών και δέκα επιχειρηματιών για πάντα.

Και 10000 λαμόγια που βρίσκονται στην οικονομική και πολιτική κορυφή της χώρας που από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου...

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ

Υπάρχει μια αλληλουχία πολιτικών εξελίξεων, που προσπαθώ να μη σκέφτομαι, γιατί ανατριχιάζω, αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. 

Η αλληλουχία αποτελείται από τα εξής ενδιάμεσα στάδια:

ΤΖΕΦΡΥ, Ο ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ορίστε γιατί πρέπει με το στανιό να κάνουμε γκέϊ παρέλαση ενώ δεν έχουμε ευρώ ούτε για δείγμα.

"ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ Η ΣΗΜΑΙΑ .."

Τι είναι η σημαία; Μην είναι οικάμποι και τα ψηλά βουνά;  Μην είναι οιθάλασσες και οι ακρογιαλές; Μην είναι τα δέντρα και οι μυρτιές;  Για ένα κράτος, το έδαφος είναι ουσιαστικόστοιχείο της ύπαρξής του. Μια σημαία όμως, δεν αντιπροσωπεύει όρια και εξουσίες. 
Μια σημαία εκφράζει το συλλογικό όραμα και τα ιδανικά κοινωνιών πουσυνδιαμόρφωσαν στην πορεία του χρόνου ένα κοινωνικό συμβόλαιο....

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ...

Τώρα που η κρίση έγινε ευκαιρία για ξεπούλημα της χώρας τιμές μεταχειρισμένου εσώρουχου, η τρόικα σφυρίζει και η κυβέρνηση τρέχει για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των δυνάμεων κατοχής!

Η τρόικα «τρέχει» τις απο­κρατικοποιήσεις, και μα­ζί μ’ αυτές τρέχει και την κυβέρνηση. Οι δανειστές μας αλλάζουν τους σχεδιασμούς πο­λιτικών ισορροπιών που είχε διαμορ­φώσει το Μέγαρο Μαξίμου και ζητούν εδώ και τώρα όχι μόνο τις αποδείξεις των προθέσεων, αλλά και έναν λογα­ριασμό που πρέπει να έρθει γρηγορό­τερα και να είναι και μεγαλύτερος.

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Ο Μέγας Ναπολέων όταν απέδρασε από τη νήσο Έλβα ανακατέλαβε τη Γαλλία αναίμακτα….Λόγω της ισχυρής του.... προσωπικότητας αλλά και της ελπίδας που έδινε στο γαλλικό λαό….

Ο ΚΛΟΥΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΟΥΒΛΙΤΣΑ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ


Εχθές και προχθές, δεν άντεξα πάλι, είδα τηλεόραση. Η αγωνία μου να δω τι έχουνε σχεδιάσει οι προδότες και πως θα προσπαθήσουν να μας πείσουν ότι κάνουν το σωστό με έφερε μπροστά στο κουτί.

Πριν με πιάσει κρίση, πρόλαβα τους είδα: Αντώνης, Τζέφρυ, Βαγγέλης, δρακουμέλ, κόρη δρακουμέλ, Αλέξης, Αλέξα, καρατζαφύρερ, όλοι οι προδότες μαζεμένοι. Ολοι αγχωμένοι, να προλάβουν να πιάσουν μια καρέκλα τώρα που η μουσική θα σταματήσει.

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΓΟΥΔΙ 2011...

Κωνσταντινούπολη , 1920…..
Τούρκοι ασελγούν  στην κόρη και την γυναίκα του Άγγλου Πρόξενου μπροστά στα ίδια του τα μάτια…….Και η κυβέρνηση της Αγγλίας του ζητά να μην προχωρήσει σε μηνύσεις για να μην χαλάσουν οι διπλωματικές σχέσεις  τους……
Κι αυτός υποκύπτει…

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

Παρακολουθώντας τα χθεσινά γεγονότα της πολιτικής μας σκηνής έμεινα με κάποιες απορίες που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας...

ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΑΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

Mας κάψατε τα μάτια,μας κάψατε τη μύτη, εμείς δε το κουνάμε και δε θα πάμε σπίτι!

Το μόνο που κατάφεραν οι παρακρατικοί είναι να έχουν έξω από τη Βουλή ακόμα πιο παθιασμένους, ακόμα πιο οργισμένους Έλληνες....

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι γνωστοί - άγνωστοι κουκουλοφόροι μπάτσοι του παρακράτους, εμφανίστηκαν τελικά στο σύνταγμα. Αποκαλούσαν τον κόσμο φασίστες, προκάλεσαν φασαριες, πέταξαν μολότωφ και το πανηγύρι άρχισε. Η ένστολη αστυνομία απάντησε πετώντας χημικά.

Η συγκέντρωση πάντως δε διαλύθηκε. Ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά και φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει...

Ο "ΕΓΚΡΙΤΟΣ" ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ" ΜΝΗΜΟΝΙΟ (ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ)...

Αγαπητέ Βαγγέλη,

Χαίρομαι που κατάλαβες έστω και αργά ότι το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό. Μου προκαλεί απορίες το γεγονός βέβαια ότι εγώ (που δεν είμαι "έγκριτος" συνταγματολόγος) κατάλαβα από το Μάϊο του '10 ότι το μνημόνιο είναι αντισυνταγματικό ενώ εσύ (που είσαι "έγκριτος" συνταγματολόγος) χρειάστηκες ένα χρόνο, αλλά ίσως το γεγονός αυτό να μην έχει μεγάλη σημασία.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ...

Εδώ και 1,5 χρόνο ζούμε τις ίδιες καταστάσεις που έζησαν οι Αμερικάνοι με τον G. Bush πριν  την  έναρξη του πολέμου στο Ιράκ…..
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθούσε να πείσει τα αμερικανάκια ότι ο Σαντάμ είχε όπλα μαζικής καταστροφής….. τελικά ξεκίνησε τον πόλεμο με ελάχιστους συμμάχους της και πριν από λίγο καιρό παραδέχτηκε ότι ο Σαντάμ δεν είχε ποτέ πυρηνικό εξοπλιστικό πρόγραμμα…

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ! - ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Προσυγκέντρωση στο παρκινγκ στο σεφ 7.45 το πρωί.
Η σελίδα για την οργάνωση της κίνησης στο facebook.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Ο Δημήτρης Αντωνίου, μιλά στο Σύνταγμα (3/6/2011)

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ


Αίσθηση έχει προκαλέσει η εξώδικη δήλωση διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων του νομού Πιερίας προς τους βουλευτές του νομού, τους κ.κ. Γιάννη Αμοιρίδη, Θανάση Παπαγεωργίου, Μαρία Μίχου και Κώστα Κουκοδήμο.

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΝ 300 ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Ο κ. Κώστας Μέλλος, δικηγόρος στο επάγγελμα και ένας από τους 300 Ελληνες, εξηγεί σε εκπομπή του κοντρα channel τις λεπτομέρειες της εξώδικης επιστολής μας.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Ελπίζω η εσχάτη προδοσία να τιμωρείται ακόμα με θάνατο...

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ...

Μάχη του Μαραθώνος
11η Σεπτεμβρίου 490 π.Χ.

Πριν από τη μάχη των Ελλήνων εναντίον των Περσών στον Μαραθώνα, ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης, απευθυνόμενος στους Έλληνες, είπε:...

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;

Την παρακάτω επιστολή μου έστειλε φίλος του οποίου τις γνήσιες πατριωτικές προθέσεις εμπιστεύομαι.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 2011


Το Σαββατοκύριακο ήμουν στην Αθήνα στην πλατεία συντάγματος. Εβγαλα μια φωτογραφία που μου άρεσε πολύ και θέλω να μοιραστώ μαζί σας.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ 300 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.

Το zoogla.gr δημοσίευσε άρθρο για το εξώδικο που στείλαμε προς τους Βουλευτές. Στον τίτλο του, δυστυχώς, μας αναφέρει ως 300 Αγανακτισμένους. Δεν είμαστε οι αγανακτισμένοι. Ειμαστε οι 300 Ελληνες, έχουμε όραμα, ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε, και αγωνιζόμαστε γι αυτό.

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

ΓΛΙΤΩΣΤΕ ΤΑ ΕΥΡΩ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΑΧΝΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Απίστευτο παιχνίδι από τους GreekPayBack. Πολύ ρεαλιστικό. Το άγχος να μη σου φάνε το ευρώ οι αράχνες πολιτικοί είναι αντίστοιχο με το πραγματικό. χα χα χα. Να στε καλά ρε παιδιά, με κάνατε και γέλασα.

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η Χούντα το 74 παραδίδει στον "Εθνάρχη" υγιές χρέος 330 εκατ. (υγιές διότι λόγω μεγάλης βιομηχανικής και αγροτικής ανάπτυξης το χρέος αυτο-εξοφλείτο).

-Ο "Εθνάρχης" μετατρέπει το χρέος μετά από 7 χρόνια σε 8ΔΙΣ (σημειώστε πετρελαϊκή κρίση του 1977).

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γράφει ο Νίκος Λυγερός

Όλα τα μέσα έχουν κατατρομάξει το λαό μας με την καταστροφολογία τους λες και έγινε καινούρια μόδα. Έτσι οι περισσότεροι δικοί μας έχουν την εντύπωση πια ότι όχι μόνο τίποτα δεν μπορεί να μας σώσει, αλλά ότι οι ίδιοι δεν αξίζουμε τίποτα. Είναι πραγματικά γελοίο να πιστέψουμε τέτοια προπαγάνδα.

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Κύριοι και κυρίες μέλη της ¨Ενωσης, κύριε πρόεδρε,

Η επιστολή που μας παραδώσατε την περασμένη Κυριακή μας δημιούργησε ανάμικτα συναισθήματα.

Αναγνωρίζουμε το πολιτικό θάρρος να αναλάβετε την ευθύνη για την τραγική αποτυχία του πολιτικού κόσμου αλλά και την συντριβή των ονείρων των νέων αυτού του τόπου. Θάρρος που δυστυχώς δεν έχουν οι εν ενεργεία συνάδελφοί σας.

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ 300 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

Σήμερα το μεσημέρι (8 Ιουνίου) , αντιπροσωπεία από τους 300 Ελληνες παρέδωσε ανοικτή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Βουλής αλλά και τους 300 βουλευτές...

ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ...


Πολλοί έχουν πει τον τελευταίο καιρό ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει την κατάσταση της χώρας «λογιστικά»……

Αυτό είναι αλήθεια….

Απορίας άξιο πως ο J.Stiglitz που έχει γράψει βιβλία για τα Δημόσια Οικονομικά και είναι και προσωπικός σύμβουλος του ΓΑΠ δεν αντιδρά….

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΒΩΜΟ ΤΩΝ 12 ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥ‏Σ"

«£§•¤™š‘ œ• ¤™£  ¡Ÿ£¦‘¤•£ •ž•›™ž•™£ ¤—£ ¥ Ÿ˜•£—£ ¤Ÿ¥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 8-6-2011

Κατόπιν απαιτήσεων των αγωνιστών πολιτών για την ανάδειξη του «Βωμού των 12 Θεών και του Ελέους» στην Αρχαία Αγορά, προέκυψαν πρόσφατα οι εξής εξελίξεις:

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ

Αγαπητοί συμπολίτες Θεσσαλονικείς.

Πριν δυο εβδομάδες, ένα μωρό γεννήθηκε στο Λευκό πύργο. Το όνομα του, δημοκρατία. Το επίθετο του, πραγματική.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

MAX KEISER: ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (!)

Μεταξύ άλλων εντυπωσιακών είναι οι οδηγίες για το πως θα τον ξεφορτωθούμε: "πηγαίνεις στο Κοινοβούλιο ή όπου αλλού αυτός ο ηλίθιος ο Παπανδρέου ζει, τον τραβάς έξω και τον ξεφορτώνεσαι επειδή είναι ένοχος εσχάτης προδοσίας" (!)

Αρχειοθήκη ιστολογίου