Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, Η ΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.

Φυλετικές οι ταραχές στο Λονδίνο .Τα Ελληνικά ΜΜΕ παίζουν πάλι το παραμύθι περι εξέγερσης αδικημένων.

Αυτή είναι η αλήθεια...
Στην Μεγαλη Βρετανία, τα επεισόδια που ξεκίνησαν από το Τότεναμ του Βόρειου Λονδίνου, έχουν μετατραπεί σε μουσουλμανική εξέγερση και εξέγερση μεταναστών με αφρικανική κυρίως καταγωγή. Η μεγάλες πόλεις της Αγγλίας περνάνε η μία μετά την άλλη σε καθεστώς τρομοκρατίας με τις αρχές ανήμπορες να αντιδράσουν και να περιορίσουν τις γενικευμένες ταραχές, φτάνοντας μάλιστα στο έσχατο σημείο της παραδοχής αυτής της αδτναμίας, ζητώντας επειγόντως εθελοντές. Τα μεγάλης έκτασης επεισόδια απλώθηκαν.... σε όλες τις σχεδόν τις συνοικίες του Λονδίνου και ξεκίνησαν πριν τρείς μέρες μετά το θάνατο ενός 29χρονου νεαρού κάτω από ύποτες συνθήκες, ο οποίος και αποτέλεσε την αφορμή που κάποιοι ανέμεναν για να εγκαθιδρύσουν καθεστως τρομοκρατίας και ανασφάλειας, ακριβώς ένα χρόνο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Είναι εξαιρετικά χαρακτηριστικό ότι παρ' όλη την έκταση που δίνεται παγκοσμίως στα γεγονότα αυτά, είναι σχεδόν απαγορευμένη η αναφορά στην σύνθεση των ατόμων που ενεργούν κατά της κοινωνίας. Αν και όλοι γνωρίζουν κανείς δεν επικεντρώνει εκεί που πηγάζει το πρόβλημα, στρουθοκαμηλίζοντας. Μετά το Λονδίνο, στο Λίβερπουλ, στο Νότινγκχαμ, στο Μπρίστολ και στο Μπέρμπιχαμ έχουν επικρατήσει οι δυνάμεις του χάους και της καταστροφής, με χιλιάδες μετανάστες στην δεύτερη γραμμή των επεισοδίων να λεηλατούν καταστήματα και περιουσίες και να βάζουν φωτιά σε ότι δεν μπορούν να κουβαλήσουν. ΣΤΟΧΟΣ

Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com

Δείτε και το παρακάτω βίντεο που έχει τίτλο "Ο David Cameron δίνει το Ο.Κ. για χρήση πλαστικών σφαιρών και κανονιών νερού για να σταματήσει η βία".

2 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ( ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ) ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ
    Αν και όλοι γνωρίζουν κανείς δεν επικεντρώνει εκεί που πηγάζει το πρόβλημα, στρουθοκαμηλίζοντας

    ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ

    HEIL GAP ( or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα τον υπαινιγμό, αλλά συμφωνώ με το άρθρο του φίλου και συναγωνιστή λόγιου ερμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου