Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ομοφυλόφιλος είμαι κυρία μου. Όχι σούργελο

Το κείμενο που θα διαβάσετε εδώ, το έλαβα σε μέηλ από διαδικτυακό φίλο, ο οποίος προφανώς μου απαγόρευσε να χρησιμοποιήσω το όνομα του...
Όλες οι άγνωστες λέξεις της καλλιαρντής, ήγουν του μυστικού γλωσσικού ιδιώματος των ομοφυλοφίλων που παρατίθενται, ερμηνεύονται στο γλωσσάρι, στο τέλος του κειμένου.
Προσωπικώς το απόλαυσα.
Ελπίζω να το απολαύσετε και σεις...  
 
Προς κυρία πρόεδρο της Βουλής
Ενταυθα...
Να με συμπαθάτε κυρία μου, αλλά αυτά τα Athens pride και οι πουλοχαριτωμενιές[1] και τα πουτανοκαμώματα σας, είναι σκέτα καραγκιοζιλίκια. Μας ρωτήσατε καλέ εμάς, αν μας αρέσει να μας κάμετε νούμερο, με τις τζιβιτζιλούδες[2] και τις θεοκαλιάρντες[3]  που πάτε και μαζεύετε στις φιέστες σας;
Κι είσαστε και πρόεδρος της βουλής, τρομάρα σας…
Βουλή είναι αυτή χρυσή μου ή το κλουβί με τις τρελές;
  
Ομοφυλόφιλοι είμαστε κυρία μου, όχι σούργελα να μας περιφέρετε ανά τας οδούς για να λάβετε τις ψήφους των αγάμητων και των κολλημένων.
Μα τον σταυρό που σας κάμω, φοβάμαι ότι με τούτα τα κραυγαλέα καμώματα σας, δύο τινά συμβαίνουν: ή δεν έχετε ιδέα από ομοφυλοφιλία ή δεν έχετε ακόμα συμβιβαστεί με τη σεξουαλική σας ταυτότητα και προσπαθείτε δια των κραυγών να σκεπάσετε τις ενοχλητικές φωνούλες που ψιθυρίζουν κάτω από το προεδρικό βρακάκι σας.
Μπας και σεις η ίδια κυρία μου κρυφογαργαλιέστε για τζιβιτζιλίκια[4] αλλά δεν σας αφήνουν οι καθωσπρεπισμοί σας να το απολαύσετε;  
Λυσσαγμάν[5] πια.
Αφήστε μας να παρθούμε με τη δέουσα σοβαρότητα, που ταιριάζει στο πάθος μας…
Κι αν θέλετε τη συμβουλή ενός ώριμου πλέον ομοφυλόφιλου που το ‘χει παλέψει πολύ για  να κατανοήσει και να αποδεχτεί τα πάθη του, επιτρέψτε στον εαυτό σας να ικανοποιήσει τις φαντασιώσεις του, γιατί σας βρίσκω πολύ κουμπωμένη.  Ξεκωλοδευτεράντζα[6], που λέμε κι εμείς στη γλώσσα μας, τα καλιαρντά…
Κι αντί να αμολάτε τέτοιες κοτσάνες, όπως το ότι θα περάσετε το καρναβάλι των καραμουτζοτεκνων[7] μέσα από τη Βουλή, φροντίστε να περάσετε τις ανομολόγητες επιθυμίες σας [όποιες κι αν είναι] από το κρεβάτι σας.
Θα δείτε ότι θα αισθανθείτε καλύτερα.
Και να ξέρετε, άνδρες και γυναίκες που διατυμπανίζουν και ιδεολογικοποιούν  τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, εννιά φορές στις δέκα δεν είναι καλά βαλμένοι στον εαυτό τους.
Ντουλαπάτοι[8], που λέγουν στην ροζ πιατσα…   
Εγώ λοιπόν κυρία μου, ως συνειδητοποιημένος καλιαρντοσκελοσάλιαγκας [9], έχω βρει πλέον τις ψυχοσωματικές μου ισορροπίες, ωστόσο αυτό δεν συνέβη έτσι στα ξεκούδουνα, ούτε είναι ήταν και τόσο απλό να αποδεχτώ το γεγονός της ομοφυλοφιλίας μου, όπως προσπαθείτε να πείσετε εσείς τα χάπατα που σας ακούν.
Όπως και να το κάνουμε, το να γουστάρεις τις φακιροπίπιζες[10], ενώ η μάνα σου σ’ έφτιαξε με μια μπάρα[11] να… σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά είτε στο μυαλό σου είτε στην πούλη[12] σου. Κι όχι δηλαδή ότι η ομοφυλοφιλία είναι οπωσδήποτε κάτι σαν αρρώστια ή σαν βρώμικο πάθος [αν και σας διαβεβαιώ ότι η κουραβέλτα[13] θα εχανε πολύ από τη γλυκα της αν δεν ειχε και λιγη αμαρτια μεσα της…] ωστοσο κανένας δεν μπορεί να πει έτσι στα τυφλά ότι το να ‘σαι λούγκρα[14] είναι απλά μια σεξουαλική επιλογή, όπως ας πούμε το να’ σαι άντρας και να  γουστάρεις τις νιτσες μουνιτσες[15]    
Αλλιώς δεν θα υπήρχαν οι μπάι και οι κωλομπαράδες οι BDSM και οι χίλιες δυο παραλλαγές του γκέη ερωτα. Θα είμαστε όλοι κιναιδουαρδοι[ 16 ]και θα είχαμε κάμει την πούλη [12] μας υπεραστικό λεωφορείο…

Η ομοφυλοφιλία κυρία μου είναι ένα προσωπικό ζήτημα που αφορά τον καθένα από μας και το πώς έχει στρεβλωθεί το σεξουαλικό του ένστικτο, ανάλογα με τα βιώματα του, τους τρόμους του και τα ψυχικά του τραύματα.
Δεν είμαστε όλοι ομοφυλόφιλοι για τους ίδιους λόγους και προπαντός δεν είμαστε όλοι, με τον ίδιο τρόπο, ομοφυλόφιλοι.
Εμένα για παράδειγμα μου στοίχισε πολύ και σε χρόνο και σε χρήμα και σε ψυχική ενέργεια, για να καταλάβω το τι συμβαίνει στην ψυχή μου και στο σώμα μου. Ο τελευταίος ψυχαναλυτής  μου ξέρετε, χρέωνε 70 ευρώ τη συνεδρία αλλά μου σταμάτησε την ψυχανάλυση στη μέση και με παρέπεμψε σε άλλον συνάδελφο του, επειδή είχε αρχίσει να νιώθει ερωτευμένος μαζί μου [αφού πρώτα μου έφαγε κοντά στα 1000 ευρώ]  Ο καινούριος όμως, απεδείχθη ακόμα πιο άρρωστος, διότι μπορεί μεν να μην του άρεσαν οι άντρες, του άρεσε όμως να τον περιλαμβάνουν σωματώδεις γυναίκες που βρωμούσαν τα πόδια τους, να τον δένουν γιαπωνέζικα όπως στις 50 αποχρώσεις του γκρι και να του δαγκώνουν τις πατούσες, όπως του έκανε, όταν ήταν βρέφος, η γιαγιά του.
Παρόλα αυτά, με τον συγκεκριμένο ψυχαναλυτή τα πήγαμε μια χαρά. Μπορώ μάλιστα να σας πω ότι ήταν ένας σοφός άνθρωπος, που είχε σκάψει πολύ βαθιά μέσα του, για να ανακαλύψει τα σκοτεινά σημεία του «εγώ» του, άσχετα αν η γνώση του γιατί τα κάνει αυτά που κάνει, δεν τον απέτρεπε από το να τα κάνει.
Αυτός λοιπόν ο πολύ ψαγμένος άνθρωπος με έμαθε να αποδέχομαι τον εαυτό μου και να προσπαθώ να τον κατανοήσω αντί να τον θαυμάζω ή να τον καταδικάζω.
«Δεν είμαστε οι γίγαντες των ονείρων μας, μου έλεγε, αλλά ούτε και οι νάνοι των τρόμων μας…»
Εσείς λοιπον κυρία μου προσπαθείτε να χειραγωγήσετε τους χαχόλους σας, κάνοντας τους να αισθάνονται διαρκώς σαν να ήσαν οι τιτάνες των φαντασιώσεων τους!
Τους μαζεύετε σαν τα πρόβατα και τους βάζετε να κάνουν ασχημίες σε δημόσια θέα,  διαδηλώνοντας δημόσια για ένα πάθος, το οποίο αφορά μοναχά τους ίδιους και αποτελεί τον δικό τους δρόμο μέσα στον κόσμο.
Φυσικά και πρέπει να γίνεται σεβαστός ο ομοφυλόφιλος από το σύνολο της κοινωνίας κι ασφαλώς πρέπει να απολαμβάνει τα ίδια δικαιώματα με τους  straight αλλά μέχρις εκεί.
Από πού κι ως που πρέπει να μας βγάνετε στους δρόμους και να μας επιδεικνύετε με φτερά και με πούπουλα, σαν να είμαστε παραδείσια πτηνά;  
Τότε να βγάνετε και τους μικροτσούτσουνους στο σύνταγμα, για να απαιτήσουν ίσα δικαιώματα στο πήδημα, με τους μπαροτάτους[17 ]
Εμένα λοιπόν κυρία μου, ως συνειδητοποιημένο ομοφυλόφιλο, με προσβάλλουν βάναυσα τα καραγκιοζιλίκια σας. Να με συμπαθάτε αλλά δεν αισθάνομαι διόλου αλληλέγγυος μ’ ολες αυτές τις χαμούρες που μαζέψατε στα  gay pride σας, στα LGBD σας και δεν συμμαζεύεται.
Πραγματικά σας ομιλώ, θα σιχαινόμουν τον εαυτό μου, αν ένιωθα έστω και για λίγο ότι προσομοιάζω σε τούτες τις παλαβές. Και δεν συμφωνώ διόλου με το να ιδεολογικοποιείται μια ερωτική επιλογή [όπως θέλετε να το παρουσιάσετε] απλώς και μόνο για να φέρει ψήφους στο κόμμα σας.
Για να σας το πω ωμα κυρία μου, δεν θα κάμετε εσείς ψηφοθηρία με τον δικό μου κώλο.
Για το πάθος μου απαιτώ σεβασμό και σοβαρή αντιμετώπιση.
Αφήστε κυρια μου τις ψυχές μας και τα κορμιά μας να ερμηνεύσουν από μόνα τους το τι τους συμβαινει και αν θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν ως πάθος, ως αρρώστια, ως ανωμαλία ή ως σεξουαλική επιλογή [γιατί μπορεί να είναι οτιδήποτε από αυτά].
Ο έρωτας αναπτύσσεται σε μέρη σκιερά και απρόσιτα, σαν τα κυκλάμινα. Του χρειάζεται η σιωπή για να ακούσει τη μουσική του σώματος και τους στίχους της ψυχής. ‘Όχι οι γκαρίκλες οι δικές σας, που σας κάμουν να δείχνετε τόσο ανέραστη…  

---------------------------------------------------------------------------------------- 
Γλωσσολογικές σημειώσεις από την υπόγεια γλώσσα της καλλιαρντής
[1]    Πουλοχαριτωμενιές: συνθετη λέξη εκ του «πούλη», που σημαίνει κώλος και το «χαριτωμενιές»
Ηγουν οι χαριτωμενιές του κώλου…
[2]    Τζιβιτζιλού: Λεσβία
[3]    Θεοκαλλιάρντα: κακάσχημη αδερφή
[4]    Τζιβιτζιλίκια: λεσβιακές απολαύσεις
[5]    Λυσσαγμάν πια: λυσσαξατε πια… [μτφ:  μας τα πρηξατε]
[6]    Ξεκωλοδευτεράντζα: γκομενα βητα διαλογης, αγαμητη, παρταλογκομενα…
[7]    Καραμουτζοτεκνά: ιδιωματικη λεξις που σημαινει ορδες ΛΟΑΤ ατομων παντος τυπου και ανωμαλιας
[8]    Ντουλαπάτη: κρυπτοομοφυλόφιλη γκόμενα, που δεν έχει εκδηλώσει το χούι της…
[9]    Καλιαρντοσκελοσαλιαγκας: ηλικιωμενη και ασχημη αδερφω…
[10]  Φακιροπίπιζα: το ανδρικο γεννητικό μόριο, το οποίον ανασηκωνεται και ορχείται, όπως το φίδι όταν ο φακιρης του παιζει την πιπιζα.
Συνώνυμα: μπάρα, ψωλή, φίφα, μπάμια [σε ειδικές περιπτώσεις]
[11]  Μπάρα: το μεγαλο πέος [μπουτ μπαρα: το θηριωδες πεος]
[12]  Πούλη: ο πρωκτός, η κωλοτρυπίδα
[13]  Κουραβέλτα: η συνουσία, το πήδημα, το φίκι-φίκι
[14]  Λούγκρα: άγριος πούστης
[15]  Νιτσες μουνιτσες: νεαρα, ομορφα κοριτσια
[16]  Κιναιδουαρδοι: τρυφηλοί, παθητικοί κίναιδοι, εν ειδει εγγλεζων λορδων
[17]  Μπαροτάτοι: Οι εχοντες υπερμεγεθες πεος, οι ψωλαραδες
 
 


Πηγή:  http://panusis.blogspot.gr/2015/06/blog-post_77.html

7 σχόλια:

  1. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

    Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
    τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
    ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
    ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
    ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
    καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
    προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

    Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
    τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
    ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
    ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
    ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
    καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
    προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

    Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
    τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
    ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
    ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
    ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
    καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
    προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

    Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
    τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
    ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
    ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
    ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
    καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
    προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

    Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
    τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
    ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
    ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
    ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
    καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
    προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

    Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
    τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
    ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
    ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
    ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
    καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
    προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

    Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
    τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
    ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
    ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
    ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
    καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
    προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
    διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου