Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

Οπως έχω ξανά-γράψει, από τότε που σταμάτησε το αναλογικό σήμα, έχω πάψει να βλέπω τηλεόραση, διότι δεν αγόρασα αποκωδικοποιητή.
Θυμάμαι όμως ότι όταν έβλεπα, και κράταγα κι εγώ ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι, και το πάταγα με...

μανία εξοργισμένος με τις ανοησίες και τις αηδίες που έπαιζαν τα κανάλια, ότι όταν έβρισκα κάτι αξιοπρεπές για να δω, αυτό το έπαιζε τη ΝΕΤ.
Μπορεί οι προσλήψεις να γίνονταν στην ΕΡΤ κομματικά (πείτε μου και που δεν γίνονταν έτσι), μπορεί τις δαπάνες να μην τις χρησιμοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο (πράγμα για το οποίο ευθύνονται τα κομματόσκυλα που διόρισαν οι πολιτικοί με την ανοχή μας), μπορεί και εγώ όταν παίρνω το λογαριασμό της ΔΕΗ να τα παίρνω στο κρανίο και με την ΕΡΤ, μπορεί μπορεί, χίλια μπορεί, εκτός από το να με πείσει κάποιος ότι τα ιδιωτικά κανάλια δεν χρωστάνε πακτωλούς χρημάτων επίσης, με την ανοχή και τη συνενοχή της πολιτικής εξουσίας και των τραπεζών, ή ότι θα πρέπει να κλείσουμε τα κρατικά και να χορηγήσουμε δάνεια για να σώσουμε τα ιδιωτικά κανάλια.

Το κλείσιμο της ΕΡΤ, με τον τρόπο που έγινε, είναι ακόμη ένα ψυχολογικό σοκ, στις σχεδιασμένες ψυχολογικές επιχειρήσεις που υφίσταται ο Ελληνικός λαός. Η ΕΡΤ είναι το μοναδικό τηλεοπτικό κανάλι που λειτουργεί υπό τον έλεγχο του Ελληνικού κράτους (όσου έχει μείνει) και από πλευράς δημοκρατίας (όσης έχουμε), η ΕΡΤ είναι το μοναδικό κανάλι που εμφανίζει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (έστω και για μία ώρα) τους υποψηφίους όλων των κομμάτων και όχι μόνο την Ντόρα, τον Αντώνις, τον Αλέξις, τον παιδοβούβαλο και τους λοιπούς λεβέντες που κυβερνάνε τη χώρα τόσα χρόνια τώρα και θα ήθελα να παραμείνει η ΕΡΤ ανοιχτή.  


Στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ, υπήρχε ένα (πραγματικά) ανεκτίμητης αξίας υλικό, διαθέσιμο στον κόσμο και φαντάζομαι ότι στο πραγματικό αρχείο της θα υπάρχουν βίντεο και ντοκουμέντα ανεκτίμητης αξίας επίσης. Η ιστοσελίδα σήμερα δε λειτουργεί.

Και για να μην αρχίσουμε με τις κλαψουνιές για τους καημένους τους εργαζόμενους, δεκάρα δε δίνω για όλα τα κομματόσκυλα που έφτιαξαν παραμάγαζα μέσα στην ΕΡΤ και τώρα κλαίνε γιατί θα χάσουν την κουτάλα.

Θα προτιμούσα να παραμείνει η ΕΡΤ κρατική, και να διοριστεί επιτροπή κληρωτών πολιτών να ελέγχει τα κομματόσκυλα και τις προσλήψεις τους, και τα έξοδα τους και τα εκτός έδρας τους και τις δαπάνες τους και αν διαπιστώσουν ύπαρξη μαγαζιών και παραμάγαζων να τα καταστρέφουν αμέσως και τα παραμάγαζα και τους παραμαγαζάτορες, αλλά αυτή είναι απλώς η γνώμη μου, και εγώ είμαι ένας απλός θαλαμοφύλακας, και άρα ποιος νοιάζεται για όλα αυτά.

4 σχόλια:

 1. Για να διοριστεί επιτροπή πολιτών στην ΕΡΤ θα πρέπει να έχουμε και δημοκρατία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δημοκρατία;;; ... αυτή πάει καιρός που Πηρι-κληςςςςς.
   Τώρα όλοι μαζί, διεσπασμένοι σε κομμά-τια, απολαμβάνουμε την "Τυραννία", εκ του PCστρατου (μας)!
   Καλό ξημέρωμα.

   Διαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.