Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή 2015


Δεν ξέρω αν ο κύριος Τίγκας είναι πρόσωπο υπαρκτό, ή αν ο υπαρκτός κύριος Τίγκας δέχθηκε ένα πραγματικό τηλεφώνημα από την εφορία στο οποίο απάντησε όσα ακριβώς έγραψε, με τον τρόπο που τα έγραψε.  


Αν είναι όλα αλήθεια, τον παρακαλώ να δεχθεί τα σέβη μου.

Ακόμη όμως και αν δεν είναι, αξίζει τον κόπο να διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί.


“Τηλεφωνική κλήση δέχθηκα σήμερα από το Υπουργείο Οικονομικών 2104802668: 

– Ο κύριος Τίγκας Ιάκωβος του Σπυριδόν; 
– Μάλιστα του Σπυρίδωνος. Τι θέλετε; 
– Από το Υπουργείο Οικονομικών σας τηλεφωνούμε. Απ΄ότι μας δείχνει το σύστημα, δεν έχετε υποβάλει φορολογική δήλωση για το 2012. Αυτό ισχύει; 
– Ναι ισχύει γιατί; 
– Και γιατί δεν υποβάλατε δήλωση; 
– Γιατί δεν αναγνωρίζω υποχρέωσή μου, να υποβάλω φορολογική δήλωση στους δοσίλογους & κατακτητές της Πατρίδας μου. Στους Προδότες της Ελλάδας. 
– Όπως νομίζετε. Ομως το σύστημα ούτε εφέτος σας επιτρέπει να υποβάλετε δήλωση, γιατί δεν κάνατε πέρυσι!!!;;; 
– Δεν μου λέτε; Το σύστημά σας σας ενημέρωσε ότι έχω υποβάλει μήνυση κατά της ΔΟΥ Πολυγύρου και κατά παντός υπευθύνου για παράνομη επιβολή φόρου, τον οποίο αδυνατώ να πληρώσω, ο οποίος μου επιβλήθηκε βάσει μιάς παράνομης δανειακής σύμβασης που υπογράφτηκε χωρίς να με ρωτήσει κανείς και χωρίς να περάσει από την Βουλή, σε ένα ιδιωτικό δικηγορικό γραφείο του Ηνωμένου Βασιλείου, και παραχωρεί την Εθνική κυριαρχία με βάση το Αγγλικό δίκαιο; 
– Οχι κύριε Τίγκα, το σύστημα δεν μπορεί να τα δει αυτά. 
– Λοιπόν άκουσε. Να πεις σε εκείνη την ποντικομαμή, ότι δεν έχω καμία υποχρέωση να υποβάλω φορολογική δήλωση, στους Αγγλους και στους Γερμανούς, παρά μόνον στο Ελληνικό Κράτος, το οποίο δεν υπάρχει, γιατί βρίσκεται υπό κατοχή. Να του πεις ακόμη ότι δεν αναγνωρίζω την παρούσα Κυβέρνηση των προδοτών ως Κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας, αλλά τους θεωρώ προδότες και δοσίλογους εχθρούς της Πατρίδας μου και της ιδιοκτησίας μου, η οποία προστατεύεται από το Σύνταγμα. Όποιος τολμήσει και έρθει κατά δω, οι καραμπίνες είναι γεμάτες. Εχουμε πόλεμο. Να του πεις ακόμη, ότι θα φύγετε με ελικόπτερο σύντομα αν προλάβετε. Ενημερώστε και την Μέρκελ, ότι εδώ δεν περνάει η μπογιά της. 
– Μάλιστα κύριε Τίγκα όπως νομίζετε, το μήνυμά σας έχει καταγραφεί. Θα διαβιβαστεί αρμοδίως. 

Καλύτερα μιας ώρας Ελεύθερη Ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. 

Ιάκωβος Τίγκας

το είδα
πηγή: makeleio.gr

10 σχόλια:

 1. Αναζητάτε επείγον στεγαστικό δάνειο; Σας στερήθηκε δάνειο από την τράπεζά σας ή από κάποια χρηματοοικονομική εταιρεία; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή να αγοράσετε ένα σπίτι ή να ενοποιήσετε το χρέος σας και να είστε απαλλαγμένοι από χρέη; Θέλετε να έχετε μια δική σας επιχείρηση και χρειάζεστε βοήθεια χρηματοοικονομικού δανείου; Επικοινωνήστε μαζί μας για το γρήγορο αξιόπιστο δάνειο σας με χαμηλό επιτόκιο 3%. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε είτε σε Επιχειρηματικά είτε σε Προσωπικά Δάνεια, σε προσιτό πρόγραμμα αποπληρωμής με καλό πιστωτικό ρεκόρ. Προσφέρουμε δάνειο με προσιτό επιτόκιο. Εάν ναι, επικοινωνήστε με την Tamara Johnson για περισσότερες πληροφορίες ... Επικοινωνία μέσω email: freeloanservice069@gmail.com

  Whatsapp: +16513336753

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αναζητάτε επείγον στεγαστικό δάνειο; Σας στερήθηκε δάνειο από την τράπεζά σας ή από κάποια χρηματοοικονομική εταιρεία; Χρειάζεστε οικονομική βοήθεια; Χρειάζεστε ένα δάνειο για να εξοφλήσετε τους λογαριασμούς σας ή να αγοράσετε ένα σπίτι ή να ενοποιήσετε το χρέος σας και να είστε απαλλαγμένοι από χρέη; Θέλετε να έχετε μια δική σας επιχείρηση και χρειάζεστε βοήθεια χρηματοοικονομικού δανείου; Επικοινωνήστε μαζί μας για το γρήγορο αξιόπιστο δάνειο σας με χαμηλό επιτόκιο 3%. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε είτε σε Επιχειρηματικά είτε σε Προσωπικά Δάνεια, σε προσιτό πρόγραμμα αποπληρωμής με καλό πιστωτικό ρεκόρ. Προσφέρουμε δάνειο με προσιτό επιτόκιο. Εάν ναι, επικοινωνήστε με την Tamara Johnson για περισσότερες πληροφορίες ... Επικοινωνία μέσω email: freeloanservice069@gmail.com

  Whatsapp: +16513336753

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Λάβετε το δάνειό σας χωρίς να πληρώσετε συμβολαιογραφικές αμοιβές.

  Ιδιώτες, έμποροι και άλλοι, οι προσφορές δανείου μου χωρίς να χρειάζεται να πληρώσω συμβολαιογραφικές αμοιβές σας κινητοποιούν.
  Σας υποστηρίζουμε σε αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο με πολλές εξαιρετικές λύσεις οικονομικής στήριξης που κυμαίνονται από 1500 ευρώ έως 6.000.000 ευρώ με ετήσιο επιτόκιο 3% και άμεσα διαθέσιμες.
  Γράψτε μας το συντομότερο δυνατό για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.
  Ενημερωθείτε για την προσφορά δανείου στέλνοντάς μας ένα μήνυμα στην παρακάτω διεύθυνση email:

  E-mail: rapidefinanceit@gmail.com

  Ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αξιόπιστη και γρήγορη προσφορά δανείου


  Προσφέρουμε οικονομική βοήθεια σε όλους τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που δυσκολεύονται να λάβουν δάνεια από το δικό τους
  Τράπεζες.
  Δραστηριοποιούμαστε σε διάφορους τομείς (προσωπικό δάνειο, στεγαστικό δάνειο, δάνειο για έναρξη έργου, δάνειο για επέκταση της επιχείρησής σας)
  Προσφέρουμε από 3000€ έως 4.000.000€ με ποσοστό που κυμαίνεται μεταξύ 2 και 4%
  ΥΓ: για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μόνο στο email: worldfinance449@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Rychlá a rychlá půjčka a investice
  Dobrý den, jsem fyzická osoba nabízející půjčky po celé ČR. Mít kapitál, který bude použit na poskytování krátkodobých a dlouhodobých půjček mezi jednotlivci v rozmezí od 40000 Kč do 1000000 Kč všem vážným lidem, kteří to skutečně potřebují, je úroková sazba 2 % zdarma ročně Poskytuji půjčky Financial, Home půjčka, investiční půjčka, půjčka na auto, osobní půjčka. Jsem připraven uspokojit své zákazníky maximálně do 1dnů od obdržení vašeho formuláře žádosti.
  Email: Horkyjiri55@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Úspěšná půjčka do 48 hodin
  Dobrý den, paní a pane, nabízím vám svou nabídku půjčky, která je veÚspěšná pskopik.pujcka@gmail.comůjčka do 48 hodinlmi jednoduchá a rychlá. Moje aukce začínají mezi 50 000 Kč a 20 000 000 Kč a můj úrok je 2 %. Splácení úvěru začíná za 3 až 360 měsíců. V každém případě vám mohu s vaším příjmem půjčit, kolik budete chtít. Požádejte o skvělé nebankovní financování za výhodných podmínek.
  E-mail: Horkyjiri55@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τραβηγμένες ιστορίες. Κανένας από το υπουργείο οικονομικών δε σηκώνει τηλέφωνο για τέτοιες υποθέσεις. Ας μην το παρακάνουμε...
  Πλουσιες πληροφορίες για τις αιμορροΐδες

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου