Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ - ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300

Σήμερα παίζεται το τελευταίο κεφάλαιο του δράματος. Οι προδότες πολιτικοί, οι πουλημένοι δημοσιογράφοι, οι εξαγορασμένοι με ευρωπαϊκά χρήματα καθηγητές και διανοούμενοι και όλος ο υπόλοιπος συρφετός των γραικύλων και των προδοτών, έχουν σηκωθεί όρθιοι και φωνάζουν όλοι μαζί να ξεπουλήσουμε τα πάντα για να πληρώσουμε το παράνομο και επαχθές χρέος που υποτίθεται ότι χρωστάμε στους δανειστές μας...


Και όλοι εμείς οι άξιοι Ελληνες, που ΔΕΝ τα φάγαμε μαζί με τον Πάγκαλο, εμείς που ανήκουμε στο «σπάνιο είδος» που τόσα χρόνια πλήρωνε ΦΠΑ και ΙΚΑ, σήμερα καταστρεφόμαστε, χάνουμε τις δουλειές μας και τις περιουσίες μας, και βλέπουμε το μέλλον των παιδιών μας να γίνεται ζοφερό.

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ, ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΕΜΕΙΣ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ, ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Κ.Λ.Π. ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ:


-ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ.

-ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΑΤΗΣ.

- ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.


Πως θα το πετύχουμε αυτό; Οι πορείες και οι απλές διαμαρτυρίες είναι πλέον φανερό ότι δεν έχουν αποτέλεσμα, αφού αφ’ ενός έχουν ημερομηνία λήξης και αφ’ εταίρου προβοκάρονται εύκολα και καταλήγουν σε ξυλοδαρμό και χρήση χημικών. Αυτή τη φορά, θα πρέπει η διαμαρτυρία να μην σταματήσει. Να συνεχιστεί, με βάρδιες, μέρα και νύχτα, μέχρι να πετύχουμε το σκοπό μας. Ειρηνικά. ΘΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.



Για να επιβάλλουμε τη δημοκρατία στη χώρα μας. Η Ελλάδα δεν ανήκει στους πολιτικούς μας, στην Τρόϊκα και στους μεγαλοεργολάβους.



Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

Πριν από χιλιάδες χρόνια, 300 Ελληνες πολέμησαν και αντιστάθηκαν σε έναν εχθρό απείρως ισχυρότερο τους. Σήμερα, ήρθε η ώρα εμείς, οι απόγονοι τους να κάνουμε το ίδιο. Να δείξουμε σε όλους όσους μας κατηγορούν και μας χλευάζουν, ότι είμαστε ζωντανοί και αποφασισμένοι. Ότι υπάρχουν επιχειρηματίες που δεν έκλεψαν το δημόσιο. Δημόσιοι υπάλληλοι που εργάζονται χωρίς να λαδώνονται. Νέοι που έχουν ακόμα όραμα και αξίες. Συνταξιούχοι που ενδιαφέρονται. Ανεργοι που δεν κατέθεσαν τα όπλα. Εργαζόμενοι που δεν τρώνε κουτόχορτο από την πουλημένη ΓΣΕΕ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 22 ΜΑΪΟΥ 2011


ΤΟΠΟΣ : ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


ΕΝΑΡΞΗ : 10:00 ΤΟ ΠΡΩΪ


ΛΗΞΗ : ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.




ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ Η ΑΡΠΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΤΥΠΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΪΟΥ ΤΟ ΠΡΩΪ.
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΝΩ, ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΚΩΝ Κ.Λ.Π.)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 22 ΜΑΪΟΥ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 22 ΜΑΪΟΥ


Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ EMAIL ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ


ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300

4 σχόλια:

  1. Αν εχει ερθει ο σιγαστηρας για το walter p22 μου μεχρι τις 20 του μηνα θα ερθω οπωσδηποτε!!!Αλλιως δεν εχει νοημα...Ηδη 2 "φιλοι" μου undercover ασφαλιτες που ξερουν για την διαμαρτυρια θα ερθουν σε στυλ αναρχικων για να δημιουργησουν επεισοδια κ να σπασει η μαζωξη...Οποτε μονο αν μαζευτουμε καμια 30ρια πιστολερος κ βγαλουμε απο την μεση τους δηθεν "αναρχικους" τοτε θα εχουμε αποτελεσμα...κ ματαδες αν χρειαστει κ εχουν μεινει σφαιρες.Οι 300 στις Θερμοπυλες πηγαν με οπλα οχι με κινητα κ σακακια,αρα δεν ισχυει το 300 Ελληνες της προκηρυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ τόνυ δεν είμαι πιστολέρο.

    Προσπαθούν να με κάνουν, αλλά σήμερα δεν είμαι. Και δεν έχω όπλα και σιγαστήρες.
    Ας πάμε τώρα χωρίς όπλα και αν γίνει όπως λες, την επόμενη φορά θα πάμε με όπλα και σιγαστήρες.

    Οσον αφορά στους φίλους σου τους undercover, έχω να πω τα εξής:

    1. Ωραίους φίλους έχεις.
    2. Υπάρχει τρόπος να τους αποφύγουμε. Αν έρθουν, θα διαλυθούμε, θα μαζευτούμε σε σημείο συνάντησης που θα συμφωνηθεί και θα ξαναπάμε. Τα έχουμε σκεφτεί. Και θα επιμείνουμε μέχρι να νικήσουμε.

    Για να γίνουν όμως όλα αυτά, θα πρέπει να έρθεις. Γι αυτό, έλα και όταν έρθουν οι φίλοι σου οι undercover, δείξτους μας.

    Τα άλλα όλα είναι υπεκφυγές και ψευτομαγκιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιος ο Em!!Ειναι λιγο πιο σοβαρα τα πραγματα ομως απ'οτι υπολογιζουμε.Σιγουρα δεν μπορω να εξηγησω απο εδω ποιος ειμαι κ τι ξερω κ τι κανω (για να μην νομισετε οτι υπεκφευγω η οτι το παιζω μαγκας) αλλα θελω πολυ να συναντηθουμε κ να σας γνωρισω απο κοντα.
    Το θεμα ομως ειναι οτι αν πας με το σταυρο στο χερι να πολεμησεις αυτην εδω τη συμμορια που κυβερναει τωρα δεν βγαινει σχεδον τιποτα.Ειναι αρκετα οργανωμενη μαφια μπορω να πω απ'οτι εχω μαθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου