Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΩΝ


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/09/2010

ΑΘΗΝΑ        : ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΘΕΣ/ΝΙΚΗ   : ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ: ΣΤΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ.

ΩΡΑ: ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ MOY.

Είμαι ο "βιοτέχνης", ο "καταστηματάρχης", ο "εργοδότης", το "αφεντικό". Κατάφερα να ανοίξω μια επιχείρηση για να "βελτιώσω" τη ζωή μου και να εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή στα παιδιά μου. Να μπορέσω να τα μορφώσω, να τα σπουδάσω, να μη γνωρίσουν αμάθεια, φτωχεια και ανέχεια. Να μην τους λείψει τίποτα.
Αυτός που ο πατέρας του του έμαθε μόνο να δουλεύει. Αυτος που δε σήκωσε κεφάλι τα καλύτερα χρόνια της ζωής του, που δεν χάρηκε τα παιδιά του, που έζησε με τρόπο  αφύσικο, που η ζωή του χάθηκε κλεισμένη στο κλουβί της σαν αγρίμι. Αυτός που όταν σήκωσε το κεφάλι και σκεφτηκε "γιατί τα κανω όλα αυτά;" έκλαψε συγκλονισμένος.

Μαγεύτηκα από τις σειρήνες της απόλαυσης που διαρκώς μου υποβάλλουν απο το άθλιο κουτί που με μαγνητίζει, κουρασμενος από τον καθημερινό μόχθο, άγχος, πίεση,  βομβαρδισμένος με υποψήφιες ασχολίες και απολαύσεις, ασχολήθηκα με οτιδήποτε άλλο εκτός από το πραγματικά ουσιώδες, που είναι η βελτίωση της ζωής μου, η βελτίωση της ζωής των συνανθρώπων γύρω μου, η βελτίωση της κοινωνίας, η δημιουργία πολιτισμού που να μην σκοτώνει ψυχικά τα παιδιά του. Η εξέλιξη της ανθρωπότητας.
Αντί γι αυτά, ασχολήθηκα με τη διακινηση χαρτιών, δανειοδοτήσεις, αγωγές, αγορά ακριβου αυτοκινήτου, σφραγίσματα, χαρτόσημα, πληρωμές, αγορά εξοχικού, αγορά ακριβων ρούχων, την αγορά καινούριου καλύτερου αυτοκινήτου,  την αγορά ακριβού κινητού, την αγορά, την αγορά,  αγορά, ώσπου μεταβλήθηκα σε ένα καταναλωτικό γουρουνι, που δε σκεφτεται. Που δεν πολεμάει για τη βελτίωση της ζωής του. Που δε σκέφτεται την ευημερία του διπλανού του.  Που δεν αντιλαμβάνεται ότι η συμφορά που χτυπάει σήμερα το σπίτι του γειτονα, αύριο θα χτυπήσει το δικό του. Που δε δίνει δεκάρα εκτός από τον καναπέ του, την τηλεόρασή του και την αγαπημένη του μπύρα. Που περιμενει παθητικά ζαλισμενος από τα φωτα όπως ο λαγός στο δρόμο.

Είμαι αυτός που παρ' όλα αυτά πλήρωνε τόσα χρόνια Φ.Π.Α., φόρους, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, και παρ' όλα αυτά με καλουσαν κάθε τέσσερα χρόνια να "κλείσω βιβλία"  και να πληρώσω "έκτακτη εισφορά" δίνοντάς τους όσα χρήματα μου είχαν μείνει. Αυτός που τρέμει μην τυχόν και δε βρει τα χρήματα να πληρώσει το ΙΚΑ, το ΤΕΒΕ, το ΤΣΜΕΔΕ, την Εφορία και τα συναφή.Αυτός που χαρακτηρίσατε σπάνιο είδος βλάκα.
Ναι. Είμαι βλάκας. Οχι όμως επειδή δεν έκλεβα, αλλά επειδή σας ανεχόμουνα τόσα χρόνια βρε γουρουνια, κόκκινα, πράσινα και μπλέ και δε σηκωνόμουνα να σας χωσω φυλακή με την πρώτη παρανομία. Αυτή είναι η βλακεία μου.
Είμαι αυτός με τον οποίο τα έχουν όλοι. Αυτός που ενώ παλεύει με τα χίλια κύματα να κρατήσει ανοικτή την επιχείρηση που δίνει δουλειά και σε άλλο κόσμο, όλοι τον αντιπαθούν, όλοι τα έχουν μαζί του και όλοι κάτι θέλουν από αυτόν. Ο εργαζόμενος που ενώ δείχνει ότι με αγαπάει στην πραγματικότητα με μισεί γιατί είμαι "αφεντικό". Οι πελάτες που με κοιτούν με φθόνο και θέλουν να με πατήσουν όταν αντιληφθούν ότι τους έχω ανάγκη. Οι τράπεζες που μου πίνουν το αίμα με χίλια καλαμάκια. Οι κρατικοί λειτουργοί που μου την έχουν στημένη παντού να με σταυρώσουνε μολις σκονταψω.

Με ξέρεις. Είμαι ο νούμερο ένα καταζητούμενος από το Ελληνικό κράτος. Το κράτος που μέσω της προδοτικής κυβέρνησης υπέγραψε το αισχρο μνημόνιο της προδοσίας. Το κράτος που ενώ δε με πληρώνει, όταν χρωστάω εγώ με τσακίζει για να με "συνετίσει". Το κράτος που με χρέωσε με ένα σωρό δισεκατομμύρια για να βολευτούν και να φάνε τα δικά του παιδιά. Το κράτος που τώρα με σέρνει οικονομικό σκλάβο στους Γερμανούς με το ΔΝΤ. Το κράτος που αντιστάθηκε στο Χίτλερ, αλλά κοιμάται τώρα που ο νέος εχθρός επιτίθεται. Το κράτος που πούλησε όλες τις κοινοφελείς υποδομές για ψίχουλα και με εκθέτει στον έλεγχο του εχθρού.

ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ! ΒΑΡΕΘΗΚΑ! ΔΕ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ  ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ!

Ναι καλά ακούσατε κύριοι δυνάστες μου. Απλώς θα σταματήσω να υπακούω. Θα σταματήσω να βγαίνω κάθε πρωϊ στη δουλειά, να δουλεύω μέχρι το βράδυ, να πηγαίνω τα παιδιά στο σχολείο, να τα παίρνω από εκεί, να τα πηγαίνω αγγλικά, γαλλικά, πιάνο και μπαλέτο, να πέφτω το βράδυ ξερός να δω λίγη τηλεόραση να αδειάσει το κεφάλι μου, και να κοιμάμαι. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ 11/09/2010. Και θα κατέβω στο δρόμο, μαζί με τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου, τον παππού και τη γιαγιά και θα μείνω εκεί. Δεν θα φύγω από εκεί, μέχρι να γίνουν δεκτά τα αιτήματά μου. Δε θα δουλέψω. Αν θέλετε όλοι εσείς να κινώ την οικονομία της Ελλάδας, θα παίξετε με τους όρους μου. Θα κατέβω στο δρόμο με ένα σακίδιο με τρόφιμα, περισσότερα από όσα χρειάζονται γι αυτούς που δεν έχουν, και θα το αναγομώνω κάθε πρωϊ.

ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΦΥΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ! ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ ! ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΟΡΙΣΤΕΙ ΕΝΤΟΣ 10 ΗΜΕΡΩΝ  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ:

-ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.
-ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ. 
-ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ. ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ..
-ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΡΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ. ΤΩΡΑ.
- ΕΝΙΑΙΟ ΑΚΟΜΑΤΙΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
-ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ GOLDMAN SACHS ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΑΣ!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 σχόλια:

  1. Ισως και μια καλιτερη ιδέα είναι μπλοκάρει κανείς τις εξόδους διαφυγείς των πολιτικών και να τους "φυλακίσει" μέσα στη Βουλή το πιό δυσοσμο οίκημα αυτής της χώρας. Κάποτε θα τελειώσουν και τα δικά τους τρόφιμα και θ'αναγκαστούν να κοιμηθούν στα εκτελεστικά τους έδρανα.Γιατί αλλιώς όσο εμείς θα περιμένουμε ν'αποφασίσουν αυτή θα έχουν φύγει νύχτα και η Βουλή θα είναι άδεια μέσα κι εμείς άναρχοι απ'εξω. Κι αν αδειάσει η Βουλή μπορεί να έχουν πάλι καμμιά φαινή ιδέα οι καραβανάδες.... ποτέ δεν ξέρεις....ο σπόρος υποβόσκει. Εύχομαι να έχει επιτυχία η επανασταση αυτή γιατί αυτό το θηρίο (η Βουλή με τα εντόσθιά της) δεν θα χορτάσει αν δεν καταστρέψει εντελώς την χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. J.S.

    Ελπίζω το γεγονός ότι θα αφήσω αυτό το βίντεο και δε θα το σβήσω, να σε βοηθήσει να καταλάβεις τις προθέσεις του καθενός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου