Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 172 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!
Σε εξέλιξη συντονισμένη-κινηματική δράση ενεργών πολιτών από όλη την Ελλάδα, με στόχο μας την ποινική δίωξη του Γ. Παπανδρέου και του συνόλου των βουλευτών που ψήφισαν υπέρ του “μνημονίου”, για το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας.
Είναι γνωστό στους Έλληνες πολίτες ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση του συνωμότησαν εναντίον της χώρας που τους εξέλεξε ως “αντιπροσώπους” της για να επιτελέσουν συγκεκριμένο έργο και για να υπηρετήσουν το συμφέρον του κοινωνικού συνόλου.
Είναι επίσης δεδομένο ότι οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης και το σύνολο των κομμάτων του κοινοβουλίου καθώς και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα έχουν αποτύχει στα “καθήκοντα” τους.
Σε μια φυσιολογική κοινωνία όταν κάποιος ή κάτι αποτυγχάνει με τέτοιο πάταγο, επί τόσα χρόνια και με τέτοιου μεγέθους καταστροφικές προεκτάσεις για το κοινωνικό σύνολο και για τόσες πολλές από τις επόμενες γενιές… απλά ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ, ΠΑΥΕΤΑΙ και μάλιστα αμέσως!!!
Σε τέτοιες δραματικές συνθήκες δεν έχει κανείς από μας την πολυτέλεια να περιμένει… Δεν μπορεί να περιμένει από την κυβέρνηση να κάνει το σωστό και το νόμιμο, ούτε από τις (γνωστές) Αγορές να μας λυπηθούν και να μας βοηθήσουν, ούτε από την Ε.Ε. να επιδείξει αλληλεγγύη, ούτε από οποιονδήποτε άλλον να μας λύσει τα δικά μας ανυπέρβλητα προβλήματα.
Στις σημερινές συνθήκες μόνο εμείς οι ίδιοι, οι πολίτες της Ελλάδας, μπορούμε να εμποδίσουμε την κατάρρευση της πατρίδας, την κοινωνίας, της οικονομίας, της ίδιας μας της ζωής!.. και είμαστε νομιμοποιημένοι να το κάνουμε με τον πιο άμεσο, υπεύθυνο και αποφασιστικό τρόπο που εμείς θα κρίνουμε!
Και δυο κουβέντες πριν το “δια ταύτα”.
Αποτελεί πλέον συλλογική γνώση της κοινωνίας ότι :
* Ο δικομματισμός τελειώνει οριστικά στις επόμενες εκλογές, όποτε κ αν γίνουν.
* Απαιτείται ένα νέο πολιτικό (και εκλογικό) σύστημα, γιατί το μεν πολιτικό έχει χάσει την νομιμοποίηση και την αντιπροσωπευτικότητα του, το δε εκλογικό μας “επιβάλει” τον δικομματισμό ως μονόδρομο, έχοντας θέσει τεράστια εμπόδια εισόδου στην βουλή, νέων πολιτικών σχηματισμών που εκφράζουν την κοινωνία.
* Το Σύνταγμα όχι μόνο παραβιάζεται συστηματικά από βουλευτές και κυβέρνηση, αλλά δεν μπορεί και να αντιμετωπίσει τα μεγάλα σύγχρονα προβλήματα που προέκυψαν πολύ αργότερα αφότου το Σύνταγμα συντάχθηκε.
* Με την επερχόμενη κατάρρευση του πολιτικού συστήματος υπό το βάρος της απώλειας νομιμοποίησης – αντιπροσωπευτικότητας, της ηθικής του απαξίωσης και της κοινωνικής απέχθειας προς αυτό, η Ελλάδα θα καταφύγει αργά η γρήγορα σε μια Εθνοσυνέλευση και συντακτική επιτροπή για να δημιουργήσει ένα καινούργιο Σύνταγμα, το οποίο θα αποτελέσει την βάση μιας νέας Ελληνικής κοινωνίας.
Το δια ταύτα
Ενώ όλα τα παραπάνω αποτελούν κοινό τόπο, συλλογική γνώση και ζυμώνονται ταχύτατα με καταλύτη το κοινωνικό ένστικτο αυτοσυντήρησης, υπάρχει κάτι που ΔΕΝ μπορεί να περιμένει. Αυτό είναι η άμεση παύση της κυβέρνησης με νομικό ακτιβισμό.
Αυτή είναι και η αφετηρία και το κίνητρο ενός γενναίου και αποφασιστικού Έλληνα πολίτη που αποφάσισε να συντάξει και να τεκμηριώσει εντυπωσιακά την ποινική δίωξη για το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας εναντίον 173 βουλευτών και υπουργών, καταθέτοντας την αντίστοιχη μήνυση εναντίον τους.
Αυτή την μήνυση έχουμε καθήκον όσοι από μας θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα, να την προσυπογράψουμε.
Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και κοστίζει μόλις 11 ευρώ. Έχει όμως μερικές προεκτάσεις τεράστιας ηθικής και κοινωνικής σημασίας.
* Κατ’ αρχήν, γίνεσαι κοινωνός αλλά και βιώνεις στην πράξη την έννοια του ενεργού και συνειδητοποιημένου πολίτη. Την στιγμή που βάζεις την υπογραφή σου ως συν-μηνυτής, διώκοντας τους εθνικούς προδότες που ζημίωσαν εσένα, την οικογένεια και τους συνανθρώπους σου, σε πλημμυρίζει ένα απέραντο συναίσθημα περηφάνειας, ολοκλήρωσης και ανιδιοτελούς προσφοράς σου στην Κοινωνία. Νιώθεις να ενώνεσαι ως σταγόνα με τα ορμητικά νερά του ποταμού που θα αλλάξει το έρημο τοπίο της Ελλάδας, παρασύροντας τα “σκουπίδια”, αλλά και ποτίζοντας την άνυδρη και διψασμένη Γη για να ξαναφυτρώσει ο δικός μας καρπός της ζωής.
* Η ιστορία του κόσμου έχει περάσει μέσα από τεράστιες αλλαγές. Αυτές οι αλλαγές έχουν πάντα επιτελεστεί από κοινωνικές μειοψηφίες, τις οποίες οι πλειοψηφίες αποδέχονταν ηθικά ή και έβαζαν μπροστά “για τα δύσκολα”. Αυτό το ρεύμα κοινωνικού ακτιβισμού (κ ιδιαίτερα το συγκεκριμένο ρεύμα νομικού ακτιβισμού), παίρνει εντυπωσιακές διαστάσεις όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται μέσα από τον ελεύθερο και ανεμπόδιστο επικοινωνιακό χώρο του διαδικτύου, ασχέτως αν αποκρύπτεται συστηματικά από τα διεφθαρμένα και διατεταγμένα ΜΜΕ που αποτέλεσαν και αποτελούν εργαλείο της εθνικής προδοσίας.
Η δική σου και η δική μου “σταγόνα” είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για την δημιουργία και την ισχυροποίηση αυτής της κρίσιμης μάζας που προωθεί με θάρρος και αποφασιστικότητα την απαλλαγή της πατρίδας μας από τους εθνικούς απατεώνες.
* Οι ολιγοήμερες διακοπές μας (όσοι από μας έχουν τα χρήματα για να τις κάνουν), αλλά και όσοι δεν τα έχουμε και παραμένουμε εγκλωβισμένοι στο καμίνι της πόλης, θα νιώσουμε καλύτερα, πιο ελεύθεροι και πιο άξιοι στα μάτια των παιδιών μας, που κοιτούν στο βάθος χρόνου της ζωής τους ένα “μαύρο μέλλον”. Είναι σημαντικό να έχουμε κάνει το καθήκον μας, να έχουμε δώσει μια πρώτη μάχη, αναίμακτη, αλλά το ίδιο άξια, με ειρηνικά όπλα, αλλά το ίδιο αποτελεσματική, για το δικό μας το καλό, το καλό των παιδιών μας, το καλό των συνανθρώπων μας με τους οποίους είμαστε ισότιμα κύτταρα του ίδιου οργανισμού. Η θα πάρουμε όλοι μαζί την ζωή και την υγεία αυτού του “οργανισμού” στα χέρια μας, ή θα πεθάνουμε όλοι μαζί. Αυτό είναι πλέον φανερό σε όλους μας!..
Η ακριβής διαδικασία που θα ακολουθήσετε για να δηλώσετε παράσταση πολιτικής αγωγής στην μήνυση του ιατρού-κοινωνικού ακτιβιστή Δημήτρη Αντωνίου, μήνυση που αποτελεί την βάση της ποινικής δίωξης περιγράφεται εδώ:

http://www.gopetition.com/petition/35993.html

Σημειώστε ότι η θεμελίωση της μήνυσης εναντίον του πρωθυπουργού και των βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία, έχει περαιτέρω ενισχυθεί με την εξαιρετική δουλειά που έκαναν λαμπροί οικονομολόγοι στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας Οικονομολόγων και Πανεπιστημιακών και μιας πολύ δυναμικής κοινότητας από όλα τα κοινωνικά στρώματα και πολιτικούς χώρους που τους περιβάλλει, αλλά και την εξαιρετική νομική δουλειά υψηλού κύρους και εγκυρότητας που έχει κάνει η κοινότητα των δικηγόρων του Δικηγορικού Συλλόγου (ΔΣΑ) με πρόσφατες ενέργειες νομικού ακτιβισμού καθώς και νέες που έχουν δρομολογήσει.

Η ομάδα του facebook εδώ.

To blog του κ. Αντωνίου που ξεκίνησε τη μήνυση εδώ.

2 σχόλια:

 1. Ειμαι μια ακομα Ελληνιδα απογοητευμενη μεσα στα εκατομμυρια των πολλών, που δεν μου εχει μεινει ιχνος ψυχραιμιας για το οργανωμενο εγκλημα που γινεται εις βαρος μας απο το πουθενα με μοναδικο σκοπο την αφανιση του ελληνικου εθνους! Δεν υπαρχει αμφιβολια, πως ηρθε η ωρα της κατακτησης απο λυσσασμενα λιονταρια, που θα κατασπαραξουν τον φυσικο και ορυκτο πλουτο της χωρας, την δημοκρατια, την ιστορια αιωνων και θα καταχραστουν καθε σπιθαμη γης! Δεν ξερω αν ζησω να δω την απελευθερωση της πατριδας μου,θελω ομως πριν πεθανω να δω κρεμασμενα τα σκουληκια, τους ανανδρους, τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ που με τον πιο αισχρο τροπο, προδωσαν , εξευτελισαν, ξεπουλησαν και λεηλατησαν νιατα, ομορφια, παιδεια,οικογενεια,δημοκρατια, γη,οικονομια και ολο το ελληνικο εθνος και βιος, αβιαστα χωρις καμια ΝΤΡΟΠΗ! Η αισχατη των ποινων: ΘΑΝΑΤΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Παράλληλα με τήν μήνυση, το αποτέλεσμα τής οποίας είναι αμφίβολο διότι οι δικαστές δέν είναι αμερόληπτοι, αλλά διάδικοι και συνένοχοι, πράγμα το οποίο προκύπτει από τό ότι δέν άσκησαν οι ίδιοι αυτεπαγγέλτως δίωξη, προτείνω πλήρη πολιτική ανυπακοή:
  Είναι ανακόλουθο καί αντιφατικό νά είμαστε εναντίον ενός διεφθαρμένου συστήματος και ταυτόχρονα νά το στηρίζουμε.
  Καμμία, λοιπόν, συναλλαγή με το κράτος τής απάτης.
  Ούτε φόρους, ούτε αιτήσεις, ούτε δοσοληψίες με το «δημόσιο». Είναι ανόητο νά χρηματοδοτεί κανείς μία εγκληματική οργάνωση.
  Πρώτα επανιδρύουμε τό κράτος πάνω σε δημοκρατικές βάσεις, πρώτα ξεφορτωνόμαστε τούς δοσίλογους καί προδότες και μετά πληρώνουμε φόρους. Διότι τώρα οι φόροι πηγαίνουν υπέρ τής διαφθοράς και όχι υπέρ μας.
  -
  Παύουμε νά αγοράζουμε όλα ανεξαιρέτως τά προϊόντα που διαφημίζει η τηλεόραση και ο τύπος. Έτσι, χωρίς έσοδα, η προπαγάνδα θά πεθάνει.

  Παύουμε νά αγοράζουμε προϊόντα μόδας, σπατάλης, επίδειξης. Παύουμε νά έχουμε νοοτροπία καί στάση ζωής έμμισθου δούλου. Μαθαίνουμε νά παράγουμε, νά δημιουργούμε είτε στήν ύπαιθρο είτε σε βιομηχανία ή βιοτεχνία που οι ίδιοι στήνουμε.

  Το παγκόσμιο εμπόριο είναι απάτη: Γιατί μία χώρα νά εισάγει ό,τι μπορεί νά παράγει καί νά επιβαρύνεται ο πλανήτης με ρύπους για τήν μεταφορά; -Διότι συμφέρει τούς μεσάζοντες και απατεώνες νά μην είναι καμμία χώρα αυτάρκης. Όταν όλες εξαρτώνται η μία από προϊόντα που κατασκευάζονται στήν άλλη, τότε, αυτοί έχοντας τών έλεγχο τής μεταφοράς τους μέσω τών παραστατικών ανταλλαγής τους, ήτοι τού χρήματος, τό οποίο μονοπωλούν μπορούν καί ελέγχουν τούς πάντες καί τά πάντα.

  Τα ίδια αίτια, οδηγούν στά ίδια αποτελέσματα:
  Αλλάζουμε την νοοτροπία και συμπεριφορά μας, αν θέλουμε νά μήν καταλήξουμε ...ψητό τής κατσαρόλας...

  Ας αμφισβητήσουμε τούς πάντες καί τά πάντα κι ας έχουμε μόνο γνώμονα τήν ψυχρή καί ψύχραιμη λογική. Όχι τούς ευσεβείς μας πόθους, όχι τά κάλπικα πρότυπα και ψευδείς αξίες που έβαλαν στον νού μας οι ...βοσκοί μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου