Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ – ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ

Η  ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ  είναι γέννημα ελεύθερα σκεπτόμενων  πολιτών  που διεπίστωσαν ότι το ισχύον πολιτικό-διοικητικό σύστημα, από  την ίδρυση του ελληνικού κράτους, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΞΕ λειτουργικό και κοινωνικά ωφέλιμο. 

Αυτό οφείλεται στον αυθαίρετο αποκλεισμό των πολιτών από την διοίκηση της Χώρας, από μία δήθεν επίλεκτη «παρέα»,  με συνέπεια  την ανυπαρξία  (α) πληροφόρησης των  Πολιτών  και (β) αποτελεσματικού ελέγχου της πολιτικής και των πολιτικών.  Βαθμιαία  το κρατούν σύστημα, διαμορφώθηκε σε μία κλειστή ομάδα κληρονομικής οικογενειοκρατικής ολιγαρχίας «επαγγελματιών» πολιτικών, οι οποίοι είχαν στόχο την διαιώνισή τους στην Εξουσία, άσχετα με το συμφέρον, την χρηστή διοίκηση και την ευημερία του Εθνους.

Ελληνίδες, Έλληνες, Φίλες και Φίλοι,  αυτή  η κατάσταση επιβάλλεται να σταματήσει!
Ήλθε η ώρα του μεγάλου ξεσηκωμού, ήλθε η ώρα της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Ανοίξτε το δρόμο, να διώξουμε τους ψευταράδες και τους κλεφταράδες.
Ανοίξτε το δρόμο, για μια νέα πορεία της χώρας, με ανάπτυξη, εργασία, κοινωνική πρόνοια και ασφάλεια  για όλους. Για να ευημερούν οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί.
Ανοίξτε το δρόμο, για να αφαιρέσουμε την εξουσία από αυτούς που την κατέχουν ΓΙΑ  ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ  παράνομα, για να πάρει ο κυρίαρχος λαός τη  θέση  που  φύσει  και  θέσει  του  ανήκει, για κοινωνική δικαιοσύνη, για πρόοδο, για ειρήνη, για ατομική και εθνική αξιοπρέπεια, για εθνική περηφάνια, για εθνικό φιλότιμο.
Ανοίξτε το δρόμο, για να παραμερίσουμε αυτούς που αγωνίζονται και αγωνιούν για τις καρέκλες τους και για τα αξιώματα τους, για να έλθουν οι νέοι άνθρωποι του μόχθου και του ιδρώτα, για να υπηρετήσουμε όλοι μαζί την πατρίδα με ιδέες και αρχές με νέο ήθος και νέο ύφος.
Ανοίξτε το δρόμο, να θέσουμε στο περιθώριο τους τυχοδιώκτες και τα λαμόγια που πρόδωσαν τα οράματα και τις προσδοκίες του λαού. Αυτούς που υποθήκευσαν το μέλλον της πατρίδας, αυτούς που ξέχασαν τους απλούς και μη προνομιούχους και  διεπλάκησαν με τους έχοντας και κατέχοντας, λεηλατώντας το δημόσιο πλούτο.
Ανοίξτε το δρόμο, για να μπούνε στη φυλακή οι προδότες, που κατέβασαν την ελληνική σημαία και είπαν ότι την πήρε ο άνεμος και ευχαριστούσαν τους εντολοδόχους τους από του βήματος της βουλής των Ελλήνων.
Ανοίξτε το δρόμο, να μπούνε στη φυλακή οι επίορκοι, αυτοί που έφαγαν τα λεφτά των Ελλήνων  Πολιτών,  στο Χρηματιστήριο,  με τα δομημένα ομόλογα και χρεοκόπησαν τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτοί που λεηλάτησαν και κατασπατάλησαν τον ιδρώτα μας, οδηγώντας τη χώρα στη χρεωκοπία και το λαό στην απόγνωση.
Ανοίξτε το δρόμο, να ανατρέψουμε αυτούς που καταδίκασαν σε λιτότητα χωρίς ημερομηνία λήξης τον Ελληνικό Λαό. Αυτούς που διέλυσαν κυριολεκτικά  την παραγωγική υποδομή  της χώρας,  αφελλήνισαν την ελληνική οικονομία, οδήγησαν τους μισούς Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας και τους υπόλοιπους σε απόγνωση.
Ανοίξτε το δρόμο, να σταματήσει η διακυβέρνηση της χώρας κληρονομικώ δικαίω από τους Γιωργάκηδες, τους Κωστάκηδες και όλους του τυχοδιώκτες και τυχάρπαστους που το μόνο που ΔΕΝ τους ενδιαφέρει είναι το συμφέρον των Ελλήνων Πολιτών και της Πατρίδας.
Ανοίξτε το δρόμο, να στείλουμε εκεί που τους πρέπει, αυτούς που επί 36 ολόκληρα χρόνια κοροϊδεύουν ολόκληρο το Λαό, διαπράττοντας εγκλήματα σε βάρος του και σε βάρος της πατρίδας.
Ανοίξτε το δρόμο, να στείλουμε στη φυλακή αυτούς που παράνομα και αντισυνταγματικά υπέγραψαν το κατάπτυστο μνημόνιο.
Ανοίξτε το δρόμο, να στείλουμε στην ανεργία τους πολιτικούς απατεώνες που 36 ολόκληρα χρόνια, υπόσχονταν στο Λαό, λαγούς με πετραχήλια και μετά δεν τους γνώριζαν. Αυτούς που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, είναι ανεπάγγελτοι, ξεπούλησαν τον εθνικό πλούτο και οδήγησαν τη χώρα σε δραματικά αδιέξοδα. Αυτούς που έχουν οδηγήσει τους νέους στην ανεργία, στην φτώχεια, την απελπισία, την απογοήτευση, τα ναρκωτικά.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, στους νέους, στα παιδιά, στο γιό και στη κόρη του εργάτη, του επαγγελματία, του υπάλληλου, του αγρότη, που έχουν πορεία συνέπειας προσφοράς και δημιουργίας. Που ξέρουν τι θα πει δουλειά, τι θα πει φτώχεια, τι θα πει ιδρώτας, τι θα πει ανέχεια, τι θα πει ανεργία.

ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, σας κοιτάμε στα μάτια και  σας μιλάμε την  γλώσσα της αλήθειας, με όραμα, με κοινωνική ευαισθησία, με ΕΥΘΥΝΗ, και  αγάπη,  με την καρδιά μας γεμάτη από ΕΛΛΑΔΑ και  ΠΑΤΡΙΔΑ. Γιατί μάθαμε  και ξέρουμε να χτίζουμε και όχι να γκρεμίζουμε, ξέρουμε να δημιουργούμε και όχι να τρώμε από τα έτοιμα. Ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και  να μην  λιποτακτούμε. 
Ανοίξτε το δρόμο, να χτίσουμε ΜΑΖΙ την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ. Την ΕΛΛΑΔΑ  άξια  της  ιστορίας της, την ΕΛΛΑΔΑ των οραμάτων μας, την ΕΛΛΑΔΑ των προσδοκιών μας, την ΕΛΛΑΔΑ των παιδιών μας, την ΕΛΛΑΔΑ που αγαπάμε. 
ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, ΤΗΣ  ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ.  ΤΗΝ  Ε Λ Λ Α Δ Α  ΜΑΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ έχει ανάγκη από ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και όχι από τυχοδιώκτες άβουλους διαχειριστές, εντολοδόχους και υπαλλήλους πολυεθνικών εταιρειών. Ολες οι πατριωτικές δυνάμεις μαζί ενωμένες πρέπει να δώσουν τον αγώνα της ανάπτυξης κατά των τραπεζιτών και των παγκόσμιων τοκογλύφων, που πιστεύουν ότι αυτοί μπορούν να  καθορίζουν τις τύχες των λαών.
Μαζί να δώσουμε τον αγώνα για την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ, που ο ΛΑΟΣ είναι κυρίαρχος και όχι κυριαρχούμενος. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, παρά μόνο ο δρόμος της συνείδησης,  της  εργασίας και του καθήκοντος. Ο δρόμος που οφείλουμε να ακολουθή-σουμε απέναντι στα παιδιά μας,  στις επερχόμενες γενιές, απέναντι στην πατρίδα μας.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, είναι όλοι εμείς οι Πολίτες ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΜΕ και να πάρουμε τις τύχες της χώρας μας, στα χέρια μας. Να ενωθούμε ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών ή άλλων πεποιθήσεων και να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για μάς και τα παιδιά μας.  Να γίνουμε ενεργοί πολίτες με μόνη ταμπέλα την ΕΛΛΗΝΙΚΗ,  και να βροντοφωνάξουμε προς κάθε  κατεύθυνση :

ΕΜΕΙΣ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ  ΑΦΕΝΤΙΚΑ  ΣΤΗ  ΧΩΡΑ  ΜΑΣ !  ΕΜΕΙΣ  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ Σ’ ΟΛΟΥΣ  ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ  ΜΕ ΤΙΣ  ΚΟΙΝΕΣ  ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

Δεν νομιμοποιούμαστε και δεν δικαιούμαστε να παραδώσουμε μικρότερη ΕΛΛΑΔΑ από αυτή που μας παρέδωσαν οι πρόγονοί μας, μετά από αγώνες και θυσίες  αίματος, αλλά αντίθετα θα πρέπει να αγωνιστούμε για μια ΕΛΛΑΔΑ όπως την οραματίστηκαν μεγάλοι εθνικοί ηγέτες, αλλά και διαμορφώθηκε μέσα από διεθνείς συμβάσεις απαιτώντας την άμεση εφαρμογή των αποφάσεων των διεθνών οργανισμών και του διεθνούς δικαίου.
Ανοίξτε το δρόμο, για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ με ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ στη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.  
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Φίλες και φίλοι, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ,
Η πατρίδα μας καλεί στις επάλξεις του αγώνα για μια ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ που να ανήκει  πραγματικά σε  μας,  τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
Η ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


ΓΙΑ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ  www.neaellada.org.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου