Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Οι «ανώνυμοι» ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ!!! Κι αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Μια τρομερή κατάκτηση του ανθρώπου η οποία θα γραφτεί στην ιστορία. Είναι και ο λόγος που αυτοί τρέμουν. Είναι και ο λόγος που θα χάσουν.


• Ο κόσμος ξαφνικά, χωρίς σύνθημα, χωρίς κάλεσμα κλείνει τον δρόμο, πάει βουλή. Προχθές δε (όταν άρχισε) κάποιοι φώναξαν με την ντουντούκα να μείνουμε πίσω, ούτε ένας δεν γύρισε καν το κεφάλι να δει!

• Τα συνδικαλιστικά όργανα ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ!

• Οι κάμερες έχουν φάει τέτοιο απίστευτο κλάσιμο (και βρίσιμο, αλλά κυρίως κλάσιμο), δεν τους υπολήπτεται και δεν τους αναγνωρίζει κανείς!

• Πάλι χθες κάποιος τόλμησε να πετάξει ένα μπουκάλι στους αστυνομικούς, όλο το πλήθος έπεσε πάνω του (χωρίς σινιάλο, χωρίς οργάνωση??) και τον απομάκρυνε!

Δεν στέκει κανείς άμαθος στους ανώνυμους!!

Έχουμε ήδη κερδίσει τη δημοκρατία, εκεί έξω στο δρόμο και στα πεζοδρόμια του Συντάγματος!!

Το νερό πλέον μπήκε στ' αυλάκι, δεν χρειάζεται να ειπωθεί τίποτα. ΟΛΟΙ εκεί έξω τα ξέρουν όλα. Τη δημοκρατία στη χώρα θα την φέρουμε με το στανιό, θένε δεν θένε.Ένας αγανακτισμένος πολίτης

(Ο ανώνυμος θα μείνει στην ιστορία σ’ αυτήν την επανάσταση. Οι ανώνυμοι το άρχισαν, οι ανώνυμοι θα πάρουν όλη τη δόξα. Οι διασημότητες έχουν γίνει ήδη παρελθόν).Υ.Γ.1 Γι’ αυτούς: Πώς τολμάνε και βγαίνουν ρε φίλε από την είσοδο της βουλής; Δεν μιλάω για το γιουχάρισμα αλλά για τα λέιζερ που σαν όπλα πέφτουν στοχευμένα πάνω τους. Εμείς που βλέπουμε από κάτω, αυτούς να κινούνται και τα λέιζερ επάνω τους να τους ακολουθούν σε κάθε βήμα, τα νοιώθουμε σαν όπλα που είναι έτοιμα για το πυρ! (Σήμερα χαρτογραφείται το αύριο κύριοι).

Υ.Γ.2 Σχετικά με τα μήντια: Υπάρχει μια άποψη ότι επειδή κάλυψαν το γεγονός τα μέσα, μαθεύτηκε…. Χμ.. Τα μέσα είναι τσιράκια τους. Δεν παίζουν τίποτα που να μην τους έχει ζητηθεί. ΕΚΤΟΣ ΑΝ…. γίνει χαμός στο διαδίκτυο και ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ να το παίξουν. Το διαδίκτυο κινεί τα μήντια. Την δύναμη όλη την έχουμε εμείς.

Υ.Γ.3 Για Μπέηδες και Θεοδωράκηδες: Περιμένετε να αφήσουμε τον γάμο για να πάμε για πουρνάρια;;;;; Χα, χα, χα, χα, χα, χα.

Αγώνα ζητούσαμε τόσο καιρό κύριοι, μας τα ζαλίσατε με τις ομιλίες σας!!! Τον αγώνα μετά κόπων και βασάνων τον φέραμε μόνοι μας, καθίστε τώρα να σας ακούτε εσείς.

2 σχόλια:

  1. Ν Α Ι !!!!!!!!!!!!
    ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΔΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΘΟΣ,ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ,ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ,ΑΠΟΨΗ,ΛΟΓΙΚΗ, ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ...ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΠΛΕΟΝ.
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ανώνυμοι είμαστε εμείς που στις 22/5/2011 στην γενική ¨παρέλαση¨ των ξεπουλημενων συνδικαλιστών μείναμε στο Σύνταγμα απέναντι στα ΜΑΤ ,λέγοντας συνθήματα , τραγούδια αλλά δεν πήγαμε στην Παν/μίου από όπου έρχόντουαν τα δακρυγόνα που μας αρρώστησαν να ¨πολεμήσουμε¨... Κάτσαμε εκεί μέχρι που σπάσαμε τα νεύρα των μπάτσων ( είμστε πάνω από 3000 , δι΄΄αφορες ηλικίες , κυρίως νέοι ! )και θέλησαν με την βία να μας διώξουν αλλά δεν υπήρχε αφορμή και κολόνανε ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου