Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ: ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ...

Αγαπητοί συμπολεμιστές.

Λυπαμαι που θα σας απογοητεύσω, αλλά τζάμπα φάγαμε τόσα χημικα στη μάπα..... Τζαμπα μας άνοιξαν τα κεφάλια οι ματατζηδες. Τζάμπα τόσες συλλήψεις. Τοση καταστροφή....

Την επομενη φορά που θα τεθεί στη Βουλή προς ψήφιση ένα άθλιο νομοσχέδιο όπως το μεσοπροθεσμο, μπορούμε να επιβάλλουμε τη θέληση μας χωρίς όλα αυτά....Την επόμενη φορά, μπορουμε απλώς να παίρνουμε απειλητικά τηλεφωνήματα σε όλους τους βουλευτές του Πασόκ. Ξαπλωμένοι, από τον καναπέ μας. Ούτε κίνδυνος, ούτε χημικά, ούτε ξύλο. Ενα απλό τηλεφώνημα αρκεί.

Διότι οπως φαίνεται, οι Βουλευτές του Πασόκ είναι τόσο κοτες, που ενδίδουν σε αυτόν που θα τους απειλήσει περισσότερο.

Εντεκα εκατομμύρια είμαστε. Και όλοι μας έχουμε (ακόμα) ενα ρημάδι τηλέφωνο.  Με το κατάλληλο πρόγραμμα απεριόριστων αστικών κλήσεων, μπορούμε να παίρνουμε για δύο ολόκληρους μήνες, όλη την ώρα τα λαμόγια τηλέφωνο και να τα απειλούμε. "Αν ψηφίσεις το μεσοροθεσμο, θα σε βρει η οικογένεια σου σε χαντακι" και τετοια. Για να γίνει πιο πιστευτό, μπορουμε να ζητήσουμε από τους ομογενείς να παίρνουν και αυτοί κανενα τηλέφωνο απο το εξωτερικό (που μάλλον φαίνεται πιο απειλητικό)...

Μπορει να μην το πιστεύετε, αλλά πιάνει:Οι συνομιλητές της κότας, απλώς ενημέρωσαν για το που θα βρεθει το πτώμα (της κότας) αν δεν ψηφισει το μεσοπρόθεσμο.  Δεν ήξεραν όμως να της πουν, που θα βρεθεί, αν το ψηφίσει. Γιατί αυτό, θα το αποφασίσουμε εμείς.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου