Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΕΑ


Όθων Ιακωβίδης

Πριν λίγες μέρες, ήμουν κι εγώ ανάμεσα στους πολίτες του Δήμου Θερμαϊκού που, τηρώντας όλους τους κανόνες  του προωτοκόλλου της λαϊκής αγανάκτησης, έσπευσαν να  συναντήσουν τη...
μεγάλη Θεοδώρα (Μπακογιάννη) του οίκου Μητσοτάκη, προεξέχον μέλος της καταστροφικής (για τη χώρα) κομματοκρατίας και αντιπροσωπευτικότατο δείγμα της ολέθριας (για τη Δημοκρατία) οικογενειοκρατίας που λεηλατεί ασύστολα τη χώρα με κλεψιές και με ψευτιές, γνωστές σε όλους μας.

Επειδή όμως το εν λόγω πρωτόκολλο καταστρατηγήθηκε  και δεν εκσφενδονίστηκαν (όπως αυτό προβλέπει)  ληγμένα γιαούρτια, σάπιες ντομάτες ή κλούβια αυγά, η Θεοδώρα και η κουστωδία της (αφού δεν υποχρεώθηκαν να το βάλουνε στά πόδια) “έβγαλε γλώσσα” και, αυτή μέν προέβη σε νουθεσίες,  ο δε εκλεκτός της συντροφιάς της κ. Κυριάκος Στεφανίδης (πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Θερμαϊκού) προέβη σε χαρακτηρισμούς μας.
Η μεγάλη Θεοδώρα μάς προέτρεψε να πάμε στη Βόρειο Κορέα, εφ' όσον δεν μας αρέσει η Δημοκρατία που έχουμε και ο κ. Στεφανίδης μάς χαρακτήρισε (όπως και σε άλλη του, προγενέστερη δήλωση) με τον προσφιλή του χαρακτηρισμό “μπαχαλάκηδες”.

Στον κ. Στεφανίδη, θα πρέπει να του πεί κάποιος ότι “μπαχαλάκης” αποκαλείται αυτός που “τα κάνει μπάχαλο”, δηλαδή αυτός που τα κάνει άνω-κάτω, αυτός που καταστρέφει την τάξη των πραγμάτων.

Οι πολίτες που υποδεχθήκαμε τη Θεοδώρα, δεν κάναμε τίποτε άνω-κάτω. Της είπαμε πέντε πολιτικές κουβέντες (χωρίς βρισιές και χυδαιότητες), αναρτήσαμε το πανώ μας και απήλθαμε ησύχως, αφήνοντάς την με τον κ. Στεφανίδη και την υπόλοιπη συντροφιά, για να απολαύσουν τη συνάντησή τους.

Όμως, είναι γνωστό σε κάθε Έλληνα (και στον ίδιο τον κ. Στεφανίδη, που μάλιστα το  παραδέχεται εγγράφως σε πρόσφατο δημοσίευμά του) ότι αυτοί που έκαναν άνω-κάτω την οικονομική (και όχι μόνο) τάξη στη χώρα μας, είναι τα κόμματα και το πολιτικό προσωπικό τους, μέλος του οποίου (έστω και σε χαμηλή βαθμίδα) είναι και ο ίδιος, με τη μεγάλη Θεοδώρα σε πρωταγωνιστικό, βέβαια,  ρόλο.
Άρα, ο χαρακτηρισμός “μπαχαλάκηδες”, είναι βέβαιον ότι απευθύνεται (και ταιριάζει απόλυτα) στη Ντόρα και στον εαυτό του και δεν έχει καμία συνάφεια με εμάς, ή άλλους ομοίους μας.

Τώρα, όσον αφορά την προτροπή της μεγάλης Θεοδώρας να πάμε στη Βόρεια Κορέα, όλοι εμείς που δεν μας αρέσει η Δημοκρατία που έχουμε, κάποιος θα πρέπει να της πεί ότι ο Ελληνικός Λαός  βλέπει, πλέον, καθαρά και έχει αντιληφθεί τον σφετερισμό της Δημοκρατίας από την οικογενειοκρατούμενη Ολιγαρχία που κυβερνά και που έχει οδηγήσει την Ελλάδα μας στο θανατηφόρο κατρακύλισμά της στο γκρεμό της φτώχειας των πολιτών και της πτώχευσης του κράτους.
Επειδή δε η ίδια, αποτελεί αντιπροσωπευτικό και εύγλωττο πορτραίτο αυτής της απεχθούς και εγκληματικής Ολιγαρχίας που εργωδώς συναινεί (αν δεν απεργάζεται) την ισόβια αιχμαλωσία του Ελληνικού λαού στην ξενόδουλη πατρωνία, καλό θα είναι (για την ίδια και τα τσιράκια της) να “τα μαζέψει” και να φύγει, πριν αγριέψουν τα πράγματα.

Μπορεί μάλιστα, τώρα που το σκέφτομαι, να σχεδιάζει ήδη τη φυγή της στη Βόρεια Κορέα, με την οποία τη συνδέει μεγάλη πολιτική συγγένεια, καθώς και εκεί το καθεστώς είναι οικογενειοκρατούμενη Ολιγαρχία και μάλιστα δακρύβρεχτη... Τυχαίο ;;;

Υ/Γ: Μόλις πληροφορούμαι ότι ο Kιμ Γιονγκ Ούν, ο νέος Πρόεδρος της Β. Κορέας, γιός του προσφάτως θανόντος Προέδρου της εκεί (εντελώς) Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Β. Κορέας, Kιμ Iλ Σουνγκ, απευθυνόμενος σε διαμαρτυρόμενους Βορειορεάτες, τους προέτρεψε “αν δεν σας αρέσει η Δημοκρατία μας, να πάτε στην Ελλάδα”.......  

1 σχόλιο:

 1. 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 9:00 πμ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

  Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου θα κρίνει στις 9 Φεβρουαρίου, το αν θα πρέπει να αντικατασταθούν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης.
  Ο οικονομικοί εισαγγελείς έχουν ήδη παραπέμψει την υπόθεση για τη διόγκωση του ελλείμματος από την ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή, προκειμένου να εξεταστεί αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων

  Με αφορμή αυτή την υπόθεση πρέπει ο ελληνικός λαός να συγκεντρωθεί έξω από τον Άρειο Πάγο στις 9 Φεβρουαρίου και να καταστήσει σαφές ότι:

  Κύριοι δικαστές αρκετά. Μην κουκουλώσετε και αυτή την υπόθεση. Φανείτε αντάξιοι της θέσης σας και γίνετε η αρχή για την σωτηρία της χώρας. Η πολιτική αποτυχία δοσίλογων δεν είναι αρκετή τιμωρία γι’ αυτά που έχουν γίνει. Απαιτείται η άρση βουλευτικής ασυλίας και η ποινική τους δίωξη. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να γίνεται αυτοί που τόλμησαν να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγεία. Αυτό είναι το χρέος σας απέναντι στην πατρίδα και την ιστορία.

  Οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και λοιποί διαπλεκόμενοι με διάφορους αντισυνταγματικούς νόμους περί “ ασυλίας”, “ ευθύνης υπουργών” κλπ έχουν εξασφαλίσει και τις πλάτες της δικαιοσύνης. Μιας δικαιοσύνης η οποία βρίσκεται στο απυρόβλητο και δεν αντιδρά και της οποίας οι “ λειτουργοί” για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι να μην χάσουν τις αυξήσεις τους και τα αναδρομικά.

  Ο λαός πρέπει να διαδηλώσει εκεί που συμφέρει τον ίδιο και όχι εκεί που συμφέρει τη διαπλοκή. Έξω από τον Άρειο Πάγο πρέπει να διαδηλώνει και όχι έξω από τη Βουλή ή έξω από τα σπίτια των διεφθαρμένων. Οφείλει να κάνει τους επίορκους και ανεπαρκείς δικαστές να μην αισθάνονται ασφαλείς ούτε για μια στιγμή. Το αντίθετο πρέπει να κάνει με τους έντιμους. Ο λαός δεν έχει μόνο τη δύναμη να απειλεί, αλλά και να προστατεύει. Κάθε δικαστής που θα στραφεί εναντίον ακόμα και του πιο ισχυρού πολιτικού ή οικονομικού παράγοντα για να εκτελέσει το καθήκον του, πρέπει να γνωρίζει ότι σε αυτή του την προσπάθεια θα έχει την υποστήριξη σύσσωμου του ελληνικού λαού
  Το δικό μας χρέος ως πολίτες είναι να σας υποστηρίξουμε όσο κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση. Σε αντίθετη περίπτωση πάλι γνωρίζουμε ποιο είναι το χρέος μας.

  9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 9:00 πμ. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ

  http://www.facebook.com/JusticeNowGR

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου