Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΒΆΣΤΙΚΑ

Επιτέλους, στην γερμανοκρατούμενη βουλή ακούστηκε και μία ειλικρινής φράση: “Χάιλ χιτλερ”. Άντε και με την σβάστικα.

Εάν υπάρχει έστω και ένας Έλληνας που να είναι περήφανος για τον “ναό της δημοκρατίας”, τα ΜΜ”Ε” και τα ιδεοληπτικά απολιθώματα που ρήμαξαν την κοινωνία, τότε είμαστε όλοι άξιοι της τύχης μας.

Βουλευτής κόμματος που στελέχη του υμνούσαν στο παρελθόν τον χίτλερ και την Γερμανία, δίνοντας έτσι το ιδεολογικό άλλοθι στον πράκτορα εκσυγχρονιστή να ξεπουλήσει την Ελλάδα στους Γερμανούς…
…αποβάλλεται από πρόεδρο που βρίσκεται στο ΔΣ τράπεζας το οποίο έδινε θαλασσοδάνεια στα κόμματα.
Κατά την αποχώρηση, ακούγεται η ιαχή “Χάιλ Χίτλερ”! Αμέσως εκατοντάδες ταλιμπάν της δημοσιογραφίας αρχίζουν να ουρλιάζουν μανιασμένα ότι “οι υμνητές του χίτλερ φώναξαν χάιλ χίτλερ εντός του ναού της δημοκρατίας”!
Μανιασμένοι αρχίζουν να καταδικάζουν τα κόμματα που απαρτίζονται από μπουκωμένους γερμανικού χρήματος, εγγόνια των συνεργατών των ναζί, υπόδουλοι στο σύγχρονο ράιχ, τους νοσταλγούς των ναζί.
Από κοντα και το απόκομμα που έχει στις τάξεις της την μοναδική -σε πολιτισμένη χώρα- πολιτικό που υπερασπίζεται τον δάσκαλο του χίτλερ και του μουσολίνι.
Εντέλει, βγαίνουν τα πρακτικά και όλοι διαπιστώνουν ότι το “χαιλ χίτλερ” το είπε βουλευτής κόμματος, στέλεχος του οποίου υπερασπιζόταν τον Μουσολίνι στην επίσημη, κομματική εφημεριδα. Τότε αυτός αρχίζει και εμφανίζεται στα κανάλια λέγοντας πως “εντάξει, το είπα, αλλά άκουσα άλλον που το είπε και το επανέλαβα”. Πριν βγουν τα πρακτικά όμως, έκανε την πάπια.
Από κοντά και η κυβερνητική πλειοψηφία που στήριξε τις κυβερνήσεις των “αδελφών μουσουλμάνων”, συνιδρυτών και συνεταίρων του ναζισμού, τους οποίους ο ίδιος ο χίτλερ τους καλούσε να σφάξουν Έλληνες και Εβραίους, καταδικάζει το “χαιλ χίτλερ”.
Τέλος, τα γεγονότα καταδίκασε και το κόμμα που πιστεύει ότι ο βαλσαμωμένος σύμμαχος του μουσολίνι και συνέταιρος του χίτλερ ο οποίος έσωσε την γερμανία από την ρωσικη επέλαση, ήταν ήρωας – επαναστάτης. Α, το κόμμα αυτό επισήμως επιθυμεί την κατάργηση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, αλλά αυτό δεν έχει καμμία σημασία.
Η κοινοβουλευτική δημοκρατία πλέον έχει αντικατασταθεί από αχυρανθρωπική δημοκρατία με χορηγό την μεγάλη Γερμανία. Υπό αυτή την έννοια, το Χάιλ χίτλερ ταιριάζει απόλυτα στο κοινοβούλιο.

olympia

6 σχόλια:

  1. Η Περιοδικότης των Ιστορικών γεγονότων και ο Εθνικισμός

    Αυτό που αρχικά εντυπωσίασε μεγάλο μέρος των μελετητών των Μάγιας δεν ήταν απλώς η αντίληψή για την περιοδική επανάληψη της Ιστορίας, αλλά η ένταση με την οποία τη ζούσαν.
    Γνωρίζουμε ότι η κυκλική αντίληψη του χρόνου ήταν κοινή σε όλους τους αρχαίους λαούς και μας την έχει εξηγήσει από το 1949 ο ρουμάνος θρησκειολόγος Μίρτσεα Ελιάντε: The Myth of the Eternal Return or Cosmos and History by Mircea Eliade, Willard R. Trask
    «Ο αρχαϊκός άνθρωπος δεν φέρει το άχθος του χρόνου, δεν καταγράφει το ανεπίστρεπτο του χρόνου... Με το να βλέπει μια κυκλική κίνηση στον χρόνο αναιρεί το ανεπίστρεπτό του. Το παρελθόν δεν είναι παρά η πρόβλεψη του μέλλοντος. Κατά κάποιο τρόπο μπορεί κανείς να πει ότι τίποτε το νέο δεν συμβαίνει στον κόσμο (του)».
    Οι Αζτέκοι και οι Μάγιας ακολουθούσαν πιστά δύο παραπλήσια συστήματα ημερολογίων που τους δίδασκαν ότι τα πάντα στη ζωή είναι ένας κύκλος και, μάλιστα, άνθρωποι και γεγονότα ανακυκλώνονται απαράλλακτα, ανά συγκεκριμένες χρονικές περιόδους.
    Το κίνημα της Αντι-παγκοσμιοποίησης έπαιξε μεγάλο ρόλο στην ανάπτυξη του εθνικισμού επειδή ξεκίνησε από μια καθαρά αυθόρμητη ειλικρινή και οχι επιβληθείσα προοπτική.

    Ο υγιής εθνικισμός δίνει έμφαση στην πάλη ανάμεσα στα «έθνη» ή τους «πολιτισμούς» και αποσπά την προσοχή μας από τις καπιταλιστικές, πατριαρχικές και ρατσιστικές σχέσεις εξουσίας και της νεοταξικής παγκόσμιας φτωχοποίησης των λαών.

    Ο εθνικισμός είναι τόσο μια ιδεολογία όσο και ένα κίνημα. Οι εθνικιστές θεωρούν ότι όλοι καταρχάς ανήκουν σε ένα «λαό» (“volk”) ή ένα «έθνος». Όλες οι υπόλοιπες ομάδες ή κατηγορίες..στις οποίες μπορεί να ανήκει κάποιος/α είναι δευτερεύουσας σημασίας για τους εθνικιστές.

    Οι γυναίκες, έτσι, πάντα υποτίθεται ότι γεννούν και ανατρέφουν παιδιά σύμφωνα με τις εθνικές παραδόσεις, θα έπρεπε πάντοτε να εφαρμόζουν υψηλά ηθικά κριτήρια στη ζωή τους, έτσι ώστε να τιμούν το «έθνος» τους.
    Τους άντρες, από την άλλη, τους περιμένουν δυνατούς. Πρέπει να δουλέψουν τη γη και το «έθνος» και να βοηθήσουν ψυχή και σώματι στην υπεράσπισή του ενάντια στις απειλές απο τα άλλα «έθνη».
    Και τα δύο φύλα φέρουν την ευθύνη της επιβίωσης του έθνους, αλλά το καθένα με τον δικό του τρόπο.

    Οι άντρες πρέπει να προστατέψουν το «έθνος» από τους ¨παρείσακτους¨ χρησιμοποιώντας τη δύναμή τους. Οι γυναίκες πρέπει να αναθρέψουν τα παιδιά του έθνους διδάσκοντάς τους τις παραδόσεις, για παράδειγμα ντύνοντας τα και τρέφοντάς τα με παραδοσιακούς τρόπους και λέγοντάς τους ιστορίες που μεταβιβάζονται από γενιά σε γενιά.
    συνεχ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνεχ...

    Γιατί όμως η Γαλλία ..... μπορεί να χαρακτηριστεί ως η κατ’εξοχή χώρα των ιστορικών Δημοκρατικών ζημώσεων. ;;;

    Στη Γαλλία τις δεκαετίες του 1930 – 40 – 50 τα νεολαικιστικά κινήματα λαμβάνονταν υπόψη πολυ σοβαρά
    Στό εξαιρετικό βιβλίο του Τζόν Λάφλαντ Ο Θάνατος της Πολιτικής «The Death of Politics» ο συγγραφέας γράφει οτι: σχετικά με τα πολιτικά προγράμματα της Γαλλίας, η σχέση μεταξύ Αριστεράς και Δεξιάς, κατ’ουδένα τρόπο μπορούσε να συσχετιστεί με το Βρετανικό αντίστοιχο. Εντελώς περιέργως αποκαλύπτει ο συγγρ. οτι για να δημιουργηθεί αυτή η μορφή της «ανατρεπτικής δεξιάς», όπως την χαρακτηρίζει, έπρεπε να αντληθούν στοιχεία απο την «επαναστατική παράδοση», τόσα απαιτούμενα όσα αυτά που απορρόφησε – άντλησε και η Αριστερά.

    Το Βισύ λοιπόν:
    Η Κατάκτηση – αποδοχή της κατοχής, κατάληψης των 2/3 της επικράτειας απο τους ναζί το 1940, στοιχειοθέτησε την αποθέωση της παράδοξης γαλλικής συγχώνευσης και μίξης της Αριστεράς με την Δεξιά. Ελάχιστα μέχρι τότε, υποτίθεται δεξιά κινήματα, «αγκάλιασαν» ποτέ στην Ιστορία, Εθνικιστικές και Σοσιαλιστικές ιδέες, όσο η κυβέρνηση του στρατάρχη Πετέν, εκτός βέβαια ίσως απο τους ναζί. Ετσι λοιπόν προσδιορίζει ότι 2 πολιτικά ρεύματα προήλθαν απο την λεγόμενη ανατρεπτική δεξιά.
    Το ένα πολιτικό ρεύμα ακμαίο και ενεργό, το οποίο επήρε πάρα πολλά στοιχεία, χαρακτηριστικό δείγμα της ¨Action Francaise¨.
    Το άλλο πολιτικό ρεύμα, με μη στέρεες βάσεις, ακαθόριστο στην ιδεολογία του, εμπνευσμένο απο τα συγγράματα του εθνικιστή και ρομαντικού Μορίς Μπαρές και του Εντουάρ Ντριμόν.
    Υπόψη ότι η ¨Action Francaise¨ ήταν τότε ένα κίνημα Βασιλικό – Καθολικό και Δεξιό. Ιδρύθηκε μαζί με την αντίστοιχη εφημερίδα, το 1899, απο τόν Σάρλ Μορά. Ντε Γκόλ και Πετέν επιρρεάστηκαν κατά πολύ απο την Action Francaise. Ο Ντε Γκόλ έγραφε τότε κρυφά βιβλία στρατιωτικής στρατηγικής για τον ανώτερο του Πετέν.
    Ο ιδρυτής λοιπόν της Action Francaise, Μορά ήταν αντισημίτης και κατ’εξοχήν φανατικά παραδοσιακά καθολικός. Συνεπώς είχε ξεκάθαρα τοποθετηθεί, βάζοντας κόκκινη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στις εκάστοτε παραδόσεις της Καθολικής Εκκλησίας και τους Εβραίους προγόνους της. Θεωρούσε ότι πραγματικός συνεχιστής και προστάτης της χριστιανικής πίστεως ήταν αποκλειστικά η Εκκλησία και το δόγμα της και όχι η Βίβλος.{Παλαιά Διαθήκη}.
    συνεχ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επικεφαλής στις διαδηλώσεις και στις τότε πορείες εκείνη την εποχή ήταν οι νέοι.
    Αλλες λοιπόν οργανώσεις που πρόσκειντο στην Action Francaise ήταν οι Γυρολόγοι του Βασιλιά { Camelot du Roi } – ο Πύρινος Σταυρός { Croix de Feu } της οποίας ιδρυτής και ηγέτης ήταν ο συνταγματάρχης Φρανσουά δε λα Ρόκ και οι Γενικές τάξεις της νεολαίας { Etats Generaux de la Jeunesse } και που αργότερα έγινε πανευρωπαική.

    Οι Γάλλοι όμως αργότερα συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να κατευνάσουν – ηρεμήσουν την νεολαία τους. Το κίνημα ¨Mouvement du 9 Juillet¨του Ζίλ Ρομέν κατάφερε να συμβιβάσει και να πείσει τους ηγέτες των αντίπαλων νεολαιών να συμβιβαστούν και να τα βρούν.
    Ο Ρομέν έγραφε ότι ο πιο μακρινός αντικειμενικός σκοπός ήταν να αποκτήσει η Γαλλία ένα καινούργιο σύνταγμα που να απορρέει απο το παλιό, παρόμοιο στο δημοκρατικό πνεύμα και στον απόλυτο σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά απαλλαγμένο απο κάποια μειονεκτήματα.
    { Αργότερα θα δούμε ότι ο Ντέ Γκόλ μετά το Κάλεσμα “L’Appel” προς την Γαλλική Αντίσταση το 40 και το 1946 και 1958.....επέτυχε όλα αυτά που οραματιζόταν. Επιθυμούσε διακαώς την αναθεώρηση – αναμόρφωση του συντάγματος, ώστε να δοθεί μεγαλύτερη εξουσία στη κεφαλή του κράτους, δηλαδή στον πρόεδρο, που έως τότε ήταν στην ουσία μία...... σκιώδης μορφή.}.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με σχετική βιβλ. { απο το ιστορικό βιβλίο του Νίκολας Χάγκερ: “The Secret Founding of America” Η Πραγματική Ιστορία των Μασόνων – Πουριτανών και η Μάχη για τον Νέο Κόσμο. } και σε σχετ.άρθρο μας στην ιστοσελίδα Ολυμπία, είχαμε δηλώσει ότι:

    “Μετά την επανάσταση των Μπολσεβίκων και την χρηματοδότηση απο τους Ρόκφέλερς και της Στοάς Γκράντ Οριόντ …όπου 1/3 του ποσού των 5-6 εκατομ.. $ δόθηκε απο την οικογένεια Βάρμπουργκ, της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο Λένιν εντάχθηκε στους Μασόνους.

    Μετά την υποστήριξη εις τον Μαρτινιστή Ροδόσταυρο Μασόνο Στάλιν…. η Μασονική οικογένεια χειρίζόμενη με δύο μέτρα και δύο σταθμά τις τύχες του πλανήτη …… και με την ελπίδα ότι θα διαμορφωνόταν το Πανευρωπαικό όραμα της Παγκόσμιας κυβέρνησης των Ναζί….. ξεκίνησαν την υποστήριξη τους προς τον Χίτλερ. Υποστήριζαν δηλ…με λίγα λόγια και τις δύο πλευρές............ για να κρατούν τον παγκόσμιο έλεγχο.

    Κατά την διάρκεια λοιπόν του Β΄ παγκοσμίου πολέμου η Στάνταρντ Οιλ του Νιου Τζέρσευ….στις ΗΠΑ….διοχέτευε πετρέλαιο μέσω Ισπανίας και…….. η τράπεζα Ράιχμπανκ μαζί με την γνωστή Σρέντερ Μπάνκ της Νέας Υόρκης ενήργησαν ως μεσάζοντες μεταξύ Χίτλερ και συμφερόντων Αμερικανικών Τραπεζών.

    Και πως άραγε όλα τούτα “δένουν”, διασταυρώνονται – τεκμηριώνονται, κάνοντας τον κύκλο τους ;;; ???
    Η κυβέρνηση του Βισί είχε αναγνωριστεί απο τον Ρούσβελτ και οι ΗΠΑ διατηρούσαν διπλωματικές σχέσεις μαζί της έως την Επιχείρηση Πυρσός. { κατάληψη της γαλλικής βόρειας αφρικής }.
    Ακόμη και έπειτα απο την απόβαση D-Day, στην Νορμανδία ορισμένα υψηλά ιστάμενα στελέχη αμερικανών αξιωματικών εξακολουθούσαν να επιθυμούν την παραμονή του Πετέν στην εξουσία......... “εύλογο γιατί άραγε”.
    Η νομιμότητα της κυβέρνησης του Βισί είχε αναγνωριστεί ακόμη και απο τόν Τσόρτσιλ. Το Βισύ διέκοψε τις διπλωματικές σχέσεις με την Βρετανία, όχι το αντίθετο. Ο Τσόρτσιλ μάλιστα διατήρησε μυστικές επαφές με τον Πετέν σε όλη τη διάρκεια του πολέμου, υποσχόμενος κρυφά να περιορίσει την πίεση στη Γαλλία του Βισί...........αν ο Πετέν μείωνε στο ελάχιστο τη συνεργασία του με το Χίτλερ.!!!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Philippe_P%C3%A9tain

    συνεχ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Πετέν και η κυβέρνηση του ήθελαν να περιμένουν ήσυχα ώσπου να φανεί προς τα που πήγαινε η κατάσταση.
    Ο κόσμος εκείνη την εποχή δέν ειχε την πολυτέλεια να γνωρίζει τι θα γινόταν και ποία πλευρά θα κέρδιζε τόν πόλεμο. Ετσι λοιπόν ο ίδιος ο Πετέν άδραξε της ευκαιρίας και εξήγγειλε μια ¨Εθνική Επανάσταση¨ για να αποφύγει την ηθική καταβαράθρωση της Γαλλίας.
    Φυσικά όλο τούτο το εγχείρημα ήταν μια αποκλειστικά προσωπική πρωτοβουλία του και δεν ειχε λογικά καμμία σχέση με τους ναζί.

    Αναφέραμε ολα τα ως άνω ψήγματα εθνικισμού της νεώτερης Γαλλίας για να μπορέσουμε να τα συγκρίνουμε με τον γίγαντα του υγιούς Εθνικισμού.....τους Αρχαίους Ελληνες..... Οι οποίοι έχοντας στη διάθεση τους το βαρύτερο οπλοστάσιο την γλώσσα τους η οποία δονεί τον εγκέφαλο και τον αναγκάζει να δουλεύει με υψηλότερες στροφές και σε υψηλότερες σφαίρες διανόησης, δικαίωνε τον ισχυρισμό τους........ «πάς μη Ελλην βάρβαρος» όπου Ελλην οχι στενά με την φυλετική έννοια, αλλά και μία ευρεία Ελληνικότητα τρόπου σκέψης.
    Ως παράδειγμα, η περίπτωση του Νέλσων Μαντέλα, ο οποίος αν και μαύρος, νόμιμα φέρει τον τίτλο του Ελληνα αφου ασπάστηκε τον Ελληνικό τρόπο σκέψης.

    Αναφορικά με την χρονική περίοδο του Βισί παρατηρούμε οτι με τον ίδιο τρόπο σκέψης λειτουργούσαν και οι Αρχαίοι Ελληνες, οι οποίοι όχι μόνον έπαιρναν ιδέες απο αριστερά και δεξιά αλλά δέν είχαν κάν κόμματα, αντλώντας ιδέες απο παντού.... όπως π.χ ο Σόλων άντλησε ιδέες απο το Αιγυπτιακό Δίκαιο.

    Παρατηρούμε λοιπόν μία κυκλικότητα απο τους Αρχαίους Ελληνες στους μοντέρνους Γάλλους οι οποίοι και αυτοί συνεστάνθηκαν ότι χρεί Εθνικισμός.

    Ποίοι είμαστε λοιπόν εμείς οι μοντέρνοι Ελληνες οι οποίοι θα απεμπολήσουμε τις ικανότητες μας, αφου και .....οι Γάλλοι τις συναισθάνθηκαν. ???



    Τα Μέλη της ¨Πρωτοβουλίας¨ για Αναβάθμιση του Ελληνικού Συντάγματος


    Πολύκαρπος Μαρκαράς Αρχ.Μηχ.


    Γιώργος Παρασχάκης Νομ.Δικ.Επιμ.

    http://kyameftopedioareos.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιος πιστευει οτι ο Χιτλερ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ διεταξε να δολοφονηθουν Ελληνες ή πρεπει να ειναι μαλακας ή να μην εχει ιδεα απο Ιστορια...

      Διαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου