Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΤΡΑΓΚΑΣ, Ο ΝΤΕΛΑΛΗΣ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΑΣ

Ο άνθρωπος που ξυπνάει από τα μαύρα χαράματα για να μας προλάβει νυσταγμένους στο αυτοκίνητο, για να μας αποκαλέσει "υπήκοους του Ράϊχενμπαρχ", "κατοίκους της πρωτόγνωρης μπανανίας" και να μας πληροφορήσει ότι οι κακοί Γερμανοί είναι οι εχθροί μας και ότι η Ελληνική κυβέρνηση "τελεί υπό ένοχη σιωπή".


Ωραίος ο Τράγκας. Ωραίος, και επαναστατικός. Ευτυχώς που έχουμε και τον Τράγκα και μας λέει ότι μας λέει, γιατί αλλιώς θα είχαμε μαύρα μεσάνυχτα. Και επαναστατικός. Δε σταματάει στις απλές διαπιστώσεις. Προτείνει.  Προτείνει τρόπους για να αντισταθούμε στην κατοχή, στέλνοντας sms στους φίλους μας, στέλνοντας email στους διεθνείς ηγέτες, στον ΟΗΕ, στο δικαστήριο της Χάγης και όπου αλλού μπορούμε.

Με δυο Τράγκες θα είχαμε απελευθερωθεί. Γι αυτό το σύστημα μας επιτρέπει μόνον έναν.

Για να μας κάνει τούμπανο κάθε πρωί, να μας διαλύσει την ψυχολογία., να μας πει "υπήκους του Ράϊχενμπαρχ" να το εμπεδώσουμε, να πει την Ελλάδα "μπανανία" να το εμπεδώσουμε, και αφού μας κάνει τούρκους με καθημερινές ειδήσεις, πριν κλείσει την εκπομπή του θα ρίξει και την επαναστατική του πρόταση για να ξεφύγουμε από το ζυγό που είναι η αποστολή sms στον ΟΗΕ και στον Γάλλο πρέσβη κ.λ.π. , κ.λ.π.   που προκαλούν συναισθήματα αδυναμίας, ανικανότητας, (τυχαία και η διαφήμιση με το κόμπλεξ;) που γεννούν συναισθήματα λύπης, που οδηγούν σε κατάθλιψη, που οδηγεί σε αδράνεια, που οδηγεί σε σκλαβιά.

Τράγκας.

Η καλύτερη πηγή ψυχολογικού πολέμου του συστήματος.

Το ταλέντο της κάλυψης απόκρυψης. Ο δημοσιογράφος που έχει πείσει το κοινό - στόχο ότι είναι ο σούπερ μάγκας - τράγκας - επαναστάτης που κυκλοφορεί στην digea, στα μεσαία και τα βραχέα.  Μαγκιά με τη σέσουλα.  Το στόμα κάνει εφτά γύρες μέχρι να έρθει στα ίσια του. Ο Σούπερ ήρωας, που "επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά" από τις προβλέψεις του, μιας και αυτός, σε αντίθεση με πολλούς, διαβάζει τα μνημόνια, και ξέρει τι έχουν υπογράψει, και άρα ξέρει τι θα συμβεί.

Τράγκας.

Ο κολυμπήθρας που εξαγνίζει το τραπεζικό καρτέλ, ρίχνοντας τις ευθύνες για όσα συμβαίνουν στους Γερμανούς.  Οι Ολλανδοί και οι Γερμανοί είναι κακοί, και οι Γάλλοι και οι Αγγλοι είναι καλοί. Λες και δεν είναι διεθνείς οι συμμορίτες που καταστρέφουν την Ευρώπη.  Λες και δεν έχουν όνομα.  Λες και δεν είναι οι αργυραμοιβοί και οι μεγαλοτραπεζίτες. Οχι. Οι Γερμανοί φταίνε.

Και η κυβέρνηση η δική μας;  Καλά, οι Γερμανοί κοιτάνε τα συμφέροντα τους.  Εμείς τι κάνουμε;


Η Ελληνική κυβέρνηση, τηρεί "ένοχη σιωπή".

Οχι φίλοι μου.  Δεν πρόδωσε την Ελλάδα η Ελληνική κυβέρνηση και το Ελληνικό κοινοβούλιο και όλο το σκυλολόι που "εργάζεται" εκεί μέσα. Οχι. Δε γίναν αυτά. Η κυβέρνηση απλώς τηρεί "ένοχη σιωπή".




Ο ρόλος του Τράγκα (και όχι μόνο αυτού), μπορεί να αναλυθεί με βάση το εγχειρίδιο ψυχολογικών επιχειρήσεων του Ελληνικού Στρατού.  Εκεί γράφει ότι ο Τράγκας είναι διαμορφωτής κοινής γνώμης. Τα κυκλάκια στο κάτω μέρος της οθόνης, είμαστε εμείς.


που σαν σκοπό έχει να ελέγχει τα συναισθήματα μας και μέσω αυτών, την συμπεριφορά μας.


και φυσικά να μας επαναλαμβάνει ξανά και ξανά, το ένα, το μοναδικό, το ανεπανάληπτο, μήνυμα:
είστε υπήκοοι του Ράϊχενμπαχ, η Ελλάδα είναι μια κομπλεξική μπανανία, (από)χαιρετώ τις ένοπλες δυνάμεις, τα νησιά του αιγαίου μας, την Κύπρο μας,  κ.λ.π.


"τα συνθήματα" λέει το εγχειρίδιο. Ποια είναι τα συνθήματα του Τράγκα;  Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε Τράγκας;  ε;  υπήκοοι; ε; ε;

Δεν είμαι ειδήμων των ψυχολογικών επιχειρήσεων, όμως μου αρέσει το διάβασμα, και τα παίρνω τα γράμματα, και διαβάζοντας το εγχειρίδιο ψυχολογικών επιχειρήσεων, κατέληξα στα παρακάτω συμπεράσματα:

1. Ο Τράγκας είναι διαμορφωτής κοινής γνώμης, στα πλαίσια του ψυχολογικού πολέμου. που υφίσταται ο Ελληνικός λαός.

2. Επηρεάζει την κοινή γνώμη μιλώντας σε μεγάλα κανάλια και ραδιόφωνα.

3. Επαναλαμβάνει ασταμάτητα το ίδιο και το ίδιο πράγμα κάθε πρωί μέχρι να το χωνέψουμε, ότι δηλαδή είμαστε σκλάβοι - υπήκοοι - της μπανανίας.  Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα όλων των εκπομπών του.  Αυτό επαναλαμβάνει καθημερινά και ασταμάτητα κάθε πρωί.  Ολες τα άλλα μπλα μπλα μπλα και μπλι μπλι μπλι που συνοδεύουν το μήνυμα, είναι η γαρνιτούρα.

3. Ελέγχει τα συναισθήματα του κοινού - στόχου (εμείς) με τις αγριοφωνάρες του και τις πατριωτικές κορώνες του και μας θυμώνει, χωρίς να δίνει διέξοδο στην οργή (πέρα από το να στέλνουμε sms στον ΟΗΕ), και το κάνει το πρωί (που η ψυχολογία μας θα καθορίσει το υπόλοιπο της ημέρας), την ώρα που είμαστε υπνωτισμένοι και δεκτικοί.  Ο λαός - στόχος, ξεκινάει τη μέρα του θυμωμένος, στη συνέχεια λυπημένος, μετά καταπτοημένος κ.λ.π.

4. Διαστρεβλώνει την αντίληψη μας ώστε να πιστεύουμε ότι ο εχθρός είναι οι Γερμανοί, και καλύπτει τον πραγματικό εχθρό μας που είναι το τραπεζικό καρτέλ, στοχοποιεί τους Γερμανούς (διαίρει και βασίλευε σε Ευρωπαϊκό επίπεδο) χωρίς να αναφέρει το γεγονός ότι ο εχθρός είναι υπερεθνικός και ότι και στη χώρα μας έχουμε πολλούς εντόπιους εχθρούς, υπαλλήλους του τραπεζικού καρτέλ.  Την Κύπρο την έκλεισαν οι τράπεζες. Δεν την έκλεισαν οι Γερμανοί.   Το γεγονός ότι το κλείσιμο το ανακοίνωσε ένα ανθρωπάκι γερμανικής υπηκοότητας, δε σημαίνει ότι ο εχθρός μας είναι οι Γερμανοί. Ομως ο Real παίρνει πολλά λεφτά από τις διαφημίσεις των τραπεζών.  Ακόμα και τώρα που δεν δίνουν δάνεια ούτε σε δισεκατομμυριούχο, ακόμα και τώρα βάζουν διαφημίσεις στον Αληθινό σταθμό που μοιράζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ κάθε εβδομάδα. Και διαφημίσεις αρκετές. Και ο Real τα έχει ανάγκη τα χρήματα για να ζήσει.

5. Διαστρεβλώνει την αντίληψη μας για τον ρόλο των πολιτικών της Ελλάδας, αφού το μόνο που έχει να τους προσάψει είναι ότι "τηρούν ένοχη σιωπή"... (με νόημα πάντα και αποσιωπητικά) και όχι έμμισθοι υπάλληλοι του καρτέλ που εξυπηρετούν ανοιχτά τα συμφέροντα των τραπεζιτών αντί του λαού και άρα είναι προδότες και άρα πρέπει να φύγουν τώρα όλοι.

6. Διαστρεβλώνει την αντίληψη μας για τον τρόπο που μπορούμε να αντιδράσουμε, αφού μετά από το κατεβατό που μας αραδιάζει κάθε πρωί, προτείνει σαν λύση την αποστολή sms και email.

7. Συντηρεί την στερεότυπη αντίληψη για τον κοινοβουλευτισμό και αναπολεί παλιές εποχές με τον Καραμανλή, τον πρώτο, τον δεύτερο, τον τρίτο, τον Μέγα, τον έναν.

8. Με όλα τα παραπάνω, συμμετέχει σε ένα ευρύτερο σχέδιο, του οποίου αυτός είναι πιόνι, που σαν σκοπό έχει την υποδούλωση του λαού μας χωρίς να δώσουμε μάχη.  Για να αποφύγετε τον ψυχολογικό πόλεμο του Τράγκα, μπορείτε απλώς να ενημερώσετε και τους υπόλοιπους Ελληνες, και το πιο σημαντικό, να ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ

Ετσι κι αλλιώς, οι "ειδήσεις" του Τράγκα είναι πάντα μπαγιάτικες και όταν τις μαθαίνουμε δεν έχουν πια καμία αξία. Τις περισσότερες από τις "ειδήσεις" του Τράγκα, θα τις βρείτε στο διαδίκτυο καιρό πριν τις πει αυτός, και αν ασχοληθείτε λίγο θα μπορείτε να προβλέψετε με εκπληκτική ακρίβεια και τις υπόλοιπες "ειδήσεις" που θα σας πει στο μέλλον. Τέλος, οι ειδήσεις έτσι κι αλλιώς έχουν υποβαθμιστεί στο μυαλό μας σε πληροφορίες και πια είτε τις ξέρουμε είτε δεν τις ξέρουμε, κάνει το ίδιο.

Ο ψυχολογικός πόλεμος, είναι πάρα - πάρα πολύ αποτελεσματικό όπλο.

Ομως έχει ένα πολύ δυνατό αντίδοτο.

Την ενημέρωση.



ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Περισσότερα για τον ψυχολογικό πόλεμο εδώ.

30 σχόλια:

  1. Ενα σίχαμα είναι.
    Ενας καραγκιοζάκος.
    Τρελα με πιάνει ακούγοντάς τον,μια εμετική τάση.
    Δεν τον αφήνω ούτε στιγμή να με επηρεάσει,κλείνοντας του την τηλεόραση (όπως πόρτα)
    στα μούτρα.
    Σίχαμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ειναι τυχαιο που τον πηρε ο φιλο-ΝΔ ΣΚΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ....
    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΔΙΝΕ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ
    ΤΟΝ ΛΙΒΑΝΙΖΕ.....
    ΤΗΝ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.......
    ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΟΥΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα από τα μεγαλύτερα λαμόγια των ελληνικών ΜΜΕ (Μέσων μαζικής Εξαπάτησης) της γνωστής συντεχνίας των δημοσιοκάφρων. Αυτής που αποβλάκωνε τους νεοέλληνες επί 40 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι αλλα αυτος τουλαχιστον ειναι ο μονος που τα λεει. Οι υπολοιποι τι κανετε; ειστε στον καναπε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γλοιώδες υποκείμενο ο καραγκιόζης Τράγκας. Αρκεί να παρατηρήσει κανείς με πόση υπεροψία και ειρωνεία συμπεριφέρεται στους καλεσμένους της εκπομπής του.

    Τον θυμάμαι το 1991-92 που το είχε πάρει εργολαβία από το ραδιόφωνο του Σκάι να γκρεμίσει το Μητσοτάκη, προφανώς κατ' εντολή του Αλαφούζου που είχε διαμάχη με τον τότε πρωθυπουργό.

    Παραθέτω σχετικό απόσπασμα: "Μία τακτική της Καθημερινής και του Σκάι, που ξεκινά από τον πόλεμο στο Μητσοτάκη - με βαρύ πυροβολικό τους αθυρόστομους Τράγκα και Κακαουνάκη - τον οποίον προηγουμένως είχε «φιλοδωρήσει» ο Α. Αλαφούζος." (http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2010/07/blog-post_12.html)
    Την εποχή εκείνη, λοιπόν, κάθε πρωί ο Τράγκας του έσερνε τα εξ' αμάξης: ο "βρυκόλακας", ο "εφιάλτης", ο "αμελέτητος", είναι μερικά από τα προσωνύμια που είχε κολλήσει στο Μητσοτάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκπληκτικά ηλίθια αν όχι προβοκατόρικη ανάρτηση.
    Για του υπόλοιπους που την επαινείτε μπορείτε να κλείσετε το ραδιόφωνο και κοιμηθείτε. Αν και νομίζω ότι και όταν περπατάτε κοιμάστε όρθιοι.
    Κανένας δεν ζητάει, ούτε ελπίζει, τίποτα από τύπους σαν εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε,ρούφα το αυγό σου, και υποστήριζε τον αφέντη σου, Κλεισμένο το έχουμε εδώ και χρόνια, αλίμονο από σας που το έχετε ανοιχτό και μπάζει!!!

      Διαγραφή
    2. Εγώ τον ακούω τον "θείο" Τράγκα. Είναι κατά τη γνώμη μου, μακράν, ο καλύτερος γελωτοποιός της Τηλεδημοκρατίας μας...

      Το άρθρο σας πάντως το βρήκα εξαιρετικό, Θαλαμοφύλαξ.

      Διαγραφή
  8. Μα τωρα εισαι σοβαρός?
    απο τότε που κατοχύρωσες το θαλαμοφυλακας ψηνεις τον κοσμο να βγαινει να τρώει ξυλο σε μια τελειωμένη μάχη με υπέροπλες δυναμεις προβοκατορες και αντίθετα μιντια που βριθουν στην προπαγανδα.
    Τοτε εκεινη τν εποχη ο τραγκας ηταν το μονο ΜΜΕ που στεκοταν διπλα στους διαδηλωτες

    και τωρα ο τραγκας ειναι συστημικος ντελαλης επειδή προτείνει να κινητοποιησουμε με εμαι δυναμεις εκτός ελλαδας να ανατραπει στο συνολο της αυτη η ευρωπαική κτηνωδία?

    Νομιζεις οτι εισαι ο πάπας και εχεις το αλάνθαστο σε αυτο που λες και στις απόψεις σου?
    Λοιπον εχουν κόστος οι μαλακίες και αυτα που γραφεις ειναι μαλακίες και επιφερουν κοστος σε οτι και αν ειναι αυτο που λεμε αντίσταση.

    Ειναι τραγκας συστημικος επειδή επέλεξε να βγει να κραξει και στον ΣΚΑΗ για να ακουσουν νεα αυτιά στην επαρχαι ότι ειμαστε υπο κατοχή και όχι να περιμένει να βλεπουν ολοι οι ελληνες κοντρα?

    Ειναι ο τραγκας συστημικος γιατι εσυ ξυπνησες χτες το πρωι και διαβασες τα εγχειριδια του γκαιμπελς?


    Λοιπον ακου θαλαμοφυλακα , με την ιδια ευκολια θα γραψω και γω ενα αρθορ για σενα οτι τα πήρες για να προτρεπεις συνεχεια τον κοσμο να βγανει να χαλαει παπουτσια στον δρομο σε μια μαχη χαμενη εδω και 3 χρονια ετσι για να περναει ο καιρος οσο βαθαινει η οικονομικη κατοχη και στην ευρωπη αρθρωνεται η πρωτη πανευρωπαική χουντα.
    Να χανει τον καιρό του πολεμοντας με πανω και σημαιες και συνθηματα εναν κατεξοχην οικονομικο πολεμο.

    Μηπως θα μας πεις οτι και αρνηση πληρωμων προς το δημοσιο που προτεινει ο τραγκας ειναι γιατι ειναι συστημικος?

    τι να σου πω... δεν εχω διαβασει πιο κακομοιρίκο εγωκεντρικό αρθρο σου. ΞΑφνικα ειχες επιφοιτηση και τα ερμηνευσες ολα.

    μετρα απο κατω πόσους εχεις παρασύρει.


    (ειμαι αυτος που καποτε μιλαγες στο fb και σου έλεγα τα ΙΔΙΑ απο το μεσοπροθεσμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αυτό για το οποίο με κατηγορείς είναι ότι προσπαθώ εδώ και μερικά χρόνια να ενημερώσω το λαό μας και ότι αγωνίζομαι συνεχώς και τον προτρέπω να κάνουμε επιτέλους σαν λαός κάτι για να αντιδράσουμε αντί να κοιτάμε αμέτοχοι το ξεπουλημα της πατρίδας μας, δέχομαι την κατηγορία και δηλώνω ένοχος.

      Διαγραφή
    2. Καλά είναι όσα λες, αλλά δεν μας προτείνεις κάτι να κάνουμε, πέρα από το να ακούμε Τράγκα.

      Αν έχεις άλλη πρόταση από το να βγάζουμε τον κόσμο "να τρώει ξυλο σε μια τελειωμένη μάχη με υπέροπλες δυναμεις προβοκατορες και αντίθετα μιντια που βριθουν στην προπαγανδα", παρακαλούμε να μας την πεις.

      Αν νομίζεις ότι είμαστε καταδικασμένοι επειδή οι εχθροί έχουν "υπέροπλες δυναμεις προβοκατορες και αντίθετα μιντια που βριθουν στην προπαγανδα", να μας το πεις επίσης.

      Εμείς δεν πιστεύουμε ότι είναι έτσι.

      Πιστεύουμε ότι στη ζωή, πρέπει να παλεύεις.

      Αν δεν συμφωνείς, κάτσε στα αυγά σου και άκου Τράγκα.

      Διαγραφή
    3. Μηπως ειναι καλιτερη ιδεα να κατσεις εσυ στα αβγα σου με το πληκτρολόγιο και να αφησεις τις ιδεολογικές αναλλυσεις που κατεβαζει η κεφαλα σου και νομιζεις οτι σου ηρθε επιφοιτηση συνδυαζοντας εργαλεια που δεν ξερεις πως συνδυαζονται;

      Θελεις μάχες στον δρομο να μαζευεις στο μεσοπρόθεσμο παιδακια και γυναικες και να προσπαθουν "οι πολεμιστες" να αλωσουν την βουλή με μπουκαλια μπυρας και να κρυβονται πισω απο παιδακια.

      Λοιπον κανε αυτο που καλα ξερεις.. εισαι καλος στην μαχη στον δρομο.. καλεσε σε μαχη.

      . ΔΕΝ πιστευεις στην ενσυνειδητη επανασταση.Δεν πιστευεις στις εξωτερικες συμμαχιες. Δεν πιστευεις σε τιποτα που σχετιζεται με τον εγκεφαλο.Δεν πιστευεις στον οικονομικο πολεμο
      θελεις απλα κοσμο στον δρομο να σκοτωνεται.

      Περιορισου σε αυτο που θελεις ζητα το σε ολους τους τονους αλλά κατσε στα αβγα σου με τις βαθυστοχαστες αναλυσεις του γκαιμπελς

      Διαγραφή
  9. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΡΕΝΙΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ" ΡΕ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ.
    ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Ε?
    ΩΣΤΕ ΦΤΑΙΝΕ "ΜΟΝΟ" ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ Ε?
    ΩΣΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ Ε?
    ΩΣΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ Ε ?
    ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ Ε?
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ , ΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΤΟΟΟΣΟ" ΜΑΛΑΚΕΣ ....ΜΟΥ ΛΕΣ?
    ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΣ....
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενώ οι Γερμανοί που λειτουργούσαν υπέρ των Τούρκων, υπέρ των Σκοπιανών είναι καλύτεροι.
    Υποτίθεται ότι έχουν διαλέξει εμάς σαν μέλος στην Ευρώπη αλλά ευνοούν πάντα τους γύρω μας γεωπολιτικά.

    Ο Τράγκας λέει ότι θέλει, ότι νομίζει αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμφωνήσω σε όλα μαζί του.
    Ας το γυρίσουν όλοι οι δημοσιογράφοι να γίνουν επαναστάτες και οπότε ανοίγουμε ραδιόφωνο ή τηλεόραση να ακούμε φωνές κατά της κατοχής πόσο νομίζετε ότι θα άντεχε μια κυβέρνηση?

    Αν ο Τράγκας έχει τα δικά του 'σκοτεινά' συμφέροντα αλλά φέρνει δυσκολία στην κατοχική κυβέρνηση τι με νοιάζει εμένα?
    Όσο είναι κατά της κυβέρνησης είμαι μαζί του όταν θα μου πει για τον μπουχέσα θα φάει μούτζα και θα αλλάξω σταθμό.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://heilgap.blogspot.se/2013/03/blog-post_31.html

    Δες αυτο Θαλαμοφυλαξ

    Παναγιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μπαρόζο, δεν είναι Γερμανός. Η Λαν Γκαρντ, δεν είναι Γερμανίδα. Ο Προβόπουλος, δεν είναι Γερμανός. Το κοινό τους χαρακτηριστικό, είναι ότι έχουν φοιτήσει στα ίδια σχολεία, και είναι όλοι τους υπάλληλοι του τραπεζικού καρτέλ.

      Οι άνθρωποι αυτοί, πιστεύουν στο χρήμα και έχουν κοινά συμφέροντα, να καταστρέφουν δηλαδή τα έθνη και να αποκομίζουν κέρδη από την εκποίηση και να απλώνουν την σκοτεινή τους εξουσία πάνω από την Ευρώπη. Τραπεζικό καρτέλ. Το υπερέθνος που έχει απλώσει τα πλοκάμια του πάνω σε ολόκληρη την υφήλιο και στραγγαλίζει σήμερα σιγά - σιγά την Ευρώπη, αρχίζοντας από το νοτιοανατολικό άκρο της.

      Δεν θεωρώ τους Γερμανούς (το λαό) "εχθρούς" και τους Αμερικάνους ( ούτε τους Αγγλους, ούτε τους Γάλλους) "φίλιον έθνος" όπως διαλαλεί κάθε πρωϊ ο Τράγκας. Η συμμορία είναι διεθνής και έχει μέλη και στη χώρα μας. Οσο δεν το καταλαβαίνουμε αυτό, δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε τον εχθρό.

      Μα στα αλήθεια πιστεύετε ότι οι εταιρίες από τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, δεν θα επωφεληθούν από όσα γίνονται στη χώρα μας, ή δεν συμμετέχουν (ή τουλάχιστον στηρίζουν) το σχέδιο; Το νερό , θέλει να το αγοράσει Γαλλική εταιρία. Την ΔΕΗ, οι Γερμανοί. Τα πετρέλαια, οι Αμερικάνοι. Δεν είναι οι Γερμανία (σαν έθνος) που μας επιτίθεται. Είναι το τραπεζικό καρτέλ (που ελέγχει τη γερμανία, και τη Γαλλία, και την Αγγλία και την Ευρώπη όλη, έχει εξαγοράσει τις κυβερνήσεις με το ηλίθιο αντιπροσωπευτικό πολιτικό σύστημα που έχουμε - όλες οι χώρες) και η Ελλάδα είναι μόνο μέρος του σχεδίου. Στο τέλος, θα την πληρώσουν όλοι οι λαοί, συμπεριλαμβανομένων των Γερμανών και των Γάλλων (όταν βέβαια τελειώσουν με τα PIGS). Δε θα μοιραστεί το φυσικό αέριο στον Γερμανικό λαό σαν αποζημίωση για τη νίκη τους έναντι των Ελλήνων. Θα το φάνε Γερμανικές, Γαλλικές, Αμερικάνικες, Αγγλικές και Ρώσικες εταιρίες.

      Διαγραφή
    2. Αν το ψάξεις και στον β παγκόσμιο πόλεμο πάλι τράπεζες χρηματοδοτουσαν.
      Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έπρεπε να βλέπουμε τους Γερμανούς σαν εχθρό. Μπορεί να έρθει μια στιγμή που θα έρθουν να εισπράξουν.

      Αν ο λαός της Γερμανίας βγάζει αυτούς σαν κυβέρνηση φταίνε αυτοί και όχι εμείς.
      Εμείς φταίμε για τους δικούς μας και θα τους κανονίσουμε πριν μας τελειώσουν αυτοί.

      Το τραπεζικό σύστημα έτσι όπως λειτουργούσε ήταν δεδομένο ότι θα θελήσει να απορροφήσει τον εθνικό πλούτο κρατών.

      Εμείς έχουμε υποχρέωση εφόσον βγάλουμε την κατοχική κυβέρνηση από πάνω μας να αρχίσουμε συμμαχίες με άλλες χώρες που μπορεί να έχουν εθνική κυριαρχία και οι πολίτες να έχουν ανακτήσει την εθνική συνείδηση.

      Φοβάμαι ότι στην Γερμανία ακόμα και να τους πεις ότι τους χρησιμοποιούν δεν θα τους νοιάζει εφόσον αυτοί είναι η ηγεμονία.

      Δεν είμαι καλός στα γεωπολιτικά, ούτε στα οικονομικά, ούτε στην πολιτική αλλά πιστεύω ότι αν οι Έλληνες ξυπνήσουν και θελήσουν να ελευθερώσουν την πατρίδα από τα δεσμά που μας φόρτωναν θα βρεθεί λύση από τους κατάλληλους αρκεί να το θελήσουμε.

      Παναγιώτης

      Διαγραφή
  12. -Τό παλιοτόμαρο αυτό!!!! (όπως καί τό άλλο κτήνος πορτοσάλτε σε συνδυασμό μέ τά πρωινάδικα δίδυμα) παίζει καλά τό παιχνίδι του!!!! στό βοθροκάναλο τού γκάνστερ συμμορίτη αλαφούζου!!!!! Αύτό τό τομάρι ξαναγράφω, όπως καί τά περισσσότερα πρέπει νά εκετελεστούν δημόσια!!!! έρχεται η ώρα τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ανωνυμε συμφωνω μαζι σου.οταν δεν μιλανε παραπονιομαστε οτι δεν τα λενε ,αν τα λενε τοτε ειναι βαλβιδες για να ξεσπαμε.ε και λοιπον πως να το κανουν;ετσι κι αλλιως δεν τον ακουω τον τραγκα γιατι μου την σπαει το στυλ του,αλλα δεν μπορω να τον κατηγορισω για προπαγανδιστη.
    και φυσικα φταινε οι γερμανοι πολυ γιατι ποτε δεν εχουν κανει καλο στην ανθρωποτητα και ειναι η ευθεια βολη στην ελλαδα,αλλαπιο πολυ φταινε οι δικοι μας οι δοσηλογοι οπως παλια.και ανωνυμε ξεχασες τον μπαμπη τον κολητο του πρωτοψαλτηκαι τον κοπανο τον κωνστα,αλλα δεν μπορεις να πεις για την ακριβοπουλου που ποτε δεν την αφηνει να μιλησει αυτος οβλακας ο εισαγγελατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τελείως παραπλανητικό άρθρο. Εφόσον έχεις ακούσει τόσες πολλές φορές Τράγκα, το "σας θέλω με ψηλά το κεφάλι" που λέει συνέχεια δεν το ακούς? To οτι αποκαλεί τους πολιτικούς δωσίλογους, προδότες κουισλινγκ δεν το ακούς? Τις ιστορίες και την απογοήτευση που δείχνει για στον Σαμαρά? Ο Τράγκας μόνος του είναι που λέει οτι είναι "ο πιο αμαρτωλός στα ΦΜ" και όντως πιστεύω οτι έχει βρόμικη ιστορία. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν μπορώ να κρατήσω κάτι από αυτά που λέει ούτε οτι ειναι συστημικός.. Αν ήθελαν τον Τράγκα κάθε πρωι δεν θα πέφτανε τα πρόστιμα βροχή.. Πραγματικά η αστοχία του άρθρου σου με εκπλήσει δυσάρεστα και αναρωτιέμαι αν όντως μπορεί να έχεις πέσει τόσο έξω η παίζει κάτι άλλο.. Προφανώς δεν τον έχεις ακούσει αρκετά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ένα καλό κείμενο, Θαλαμοφύλακα, ήταν αυτό !

    Δυστυχώς ο "κοσμάκης" χειραγωγείται αγρίως και φως δε φαίνεται στον ορίζοντα...

    Φυτιλιάζουν τους Ευρωπαίους και τους στρέφουν, τον ένα εναντίον του άλλου...

    Μας φταίνε οι Γερμανοί... Έχουν οι Γερμανοί δική τους ατζέντα ? Δική τους πολιτική ? Δεν είναι κατεχόμενη χώρα από το 1945 ? Πότε απελευθερώθηκε ?

    Έχει η χώρα μας μήπως δική της πολιτική και συμφέροντα ? Δική της κυβέρνηση που εκφράζει το λαό της ?

    Η "φίλη" Γαλλία ? Η "σιχαμένη" Ολλανδία ?

    Καλό το θεατράκι των "δυτικών" ΜΜΕ αλλά δεν θα πάρουμε...

    Η σκιώδης κυβέρνηση της ΕΕ συνδέεται με τη σκιώδη κυβέρνηση των ΗΠΑ ?

    Αυτοί που κόβουν καραβιές τα δολάρια έχουν καμμιά σχέση με αυτούς που εφαρμόζουν πολιτικές λιτότητας στο ευρώ ?

    Γιατί πχ. η Wall Street Journal ή οι Financial Times...επικρίνουν τις πολιτικές που αποφασίζουν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες και εφαρμόζουν οι Γερμανοί, εμφανίζοντας τους Γερμανούς σαν τους κακούς και σκληρούς "ιδιοκτήτες" της ΕΕ και του Ευρώ ?

    Πως θα αντιδράσουμε αποτελεσματικά...όταν δε γνωρίζουμε ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός ?

    Και δεν είναι ο καπιταλισμός ή οι αγορές, ρε πανηλίθιε !!!

    Είναι γνωστοί, με όνομα κι επώνυμο !!!

    KostasL

    ΥΓ. Ένα σιχαμένο κείμενο χωρίς υπογραφή είναι διπλά σιχαμένο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε Θαλαμοφύλαξ και η δική μου ερεύνα πάνω στις psy-ops στα ίδια συμπεράσματα με οδήγησε και για τον Τράγκα και για όλους τους άλλους "μεγάλο" δημοσιογρίφους του κερατά. Και γω επίσης δεν είμαι καμία αυθεντία πάνω σε αυτά τα θέματα αλλα και να διαβάζω ξέρω... και διαβάζω... και πάνω απ όλα την λογική την χειρίζομαι όπως της πρέπει, εξάλλου το συγκεκριμένο θέμα και τα αντίστοιχα είναι Ηλίου φαεινότερα... πρέπει απλά όπως είπαμε όμως να σε κόβει και λίγο όχι να σε μπούφος όλη μέρα τηλεόραση και ραδιόφωνο να κάνεις τα μυαλά σου ομελέτα...
    Συνέχισε δυνατά.
    ΕΥ ΠΡΑΤΤΩΜΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΘΡΟ. ΣΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο τραγκας ειναι το ελληνικο πρωτοτυπο του παθολογικου ελληνικου ναρκισσισμου....Ποιος ελληνας δεν "ξερει";...ποιος ελληνας δεν ειναι "εθνικοφρονας"...(τα λαμογια ειναι πρωταθλητες σ αυτον τον ρολο)...
    Σε ολα τα εθνικα επιπεδα..."κυβερνουν" αυτες οι ψυχωτικως αντισταθμισμενες προσωπικοτητες....φρουτο του γονικου ναρκισσισμου...του γνωστου ..."διανοια το παιδι"....
    Ποσες φορες δεν πηγα να ξερασω...βλεποντας τους ειδημωνες να κανουν παρελαση και να εκθειαζουν την ηλιθια μετριοτητα τους...πουλωντας μαλιστα τα βιβλια με το...κιλο....
    Ολοι αυτοι απλα καθρεφτιζουν το εθνικο μας επιπεδο....Ενα επιπεδο τριτοκοσμικο...τραγελαφικο, κωμικοτραγικο....που συνειδητα εφαρμοζει αυτα που επιβαλει ο θειος Σαμ...Ο Σαμαρας δεν ειναι ενας απλως υπερετης των ΗΠΑ; Ο Αβραμοπουλος δεν ειναι ο κερβερος του Σαμ;..κλπ κλπ...
    Απο την ανεξαρτησια του 27 που μας "επεβαλαν" μας κυβερνουν εδω και κατι εκαντονταδες χρονια...
    Οι σπαρτιατες και οι αθηναιοι ειχαν σκλαβωσει τους συνανθρωπους τους...μεχρι την μερα που οι ιδιοι (εδω και 2.200 χρονια)...υπεταχθηκαν σε αλλες "δυναμεις"....(επι Βυζαντιου ειμαστε σκλαβοι των Ρωμαιων)...
    Η νεοτερα ελληνικη ιστορια μοιαζει υπερβολικα μ αυτης των αφρικανικων χωρων..
    Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ: βαζουν καποια ηλιθια ρεμαλια (οχι εξυπνους γιατι τους φοβουνται)δινοντας τους καποια ψιχουλα για να λεηλατουν το κρατος τα μονοπωλεια....
    Η ελληνικη ελιτ δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μερικα καθαρματα...που πουλανε την ιδια τους την μανα για να ικανοποιουν την υστεροφημια τους....
    * Ο καραμανλης εκανε καποια σπασμωδικη κινηση να σωσει κατι αλλα η ασχετοσυνη του...διελυσε τα παντα...
    * Ο ΓΑΠ προσπαθησε να χτυπησει το κατεστημενο αλλα τον εκαναν χιλια κομματια...(για τους βλακες που δεν εχουν ιδεα...τους πληροφορω οτι η χρεοκοπια εγινε επι καραμανλη....γι αυτο κι εδωσε την εξουσια στον αλλο βλακα...)
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ...δηλαδη αυτοι που μας κυβερνανε με τις αμερικανικες ευχες του καθε πλανηταρχη...
    Οσον αφορα τα μπλογκ...ολοιτους παιζουν συνειδητα η οχι παιχνιδια..αλλοι λογω βλακειας... αλλοι προσωπικων συμφεροντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σας παρακολουθώ να τσακώνεστε ενώ κατά βάθος ΟΛΟΙ συμφωνείτε. Σας πέρασε από το μυαλό ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για καθίστε ρε παιδιά γιατί θα με παλαβώσετε.

    Μέχρι τώρα λέγαμε για τα ντόπερμαν της ενημέρωσης, συμφωνώ.
    Μέχρι τώρα φέρναμε παραδείγματα των δημοσιογράφων της Ιρλανδίας σε αντίθεση με τους έλληνες μαμελούκους δημοσιογράφους, συμφωνώ.
    Μέχρι τώρα είχαμε παράπονα ότι οι δημοσιογράφοι του στυλ Τρέμη και Πρεντεντέρη παίζουν το παιχνίδι τους και δεν έχει φωνή ο λαός να καταγγείλει, συμφωνώ.

    Τώρα που βρέθηκε ένας να πει πέντε αλήθειες και εκεί βρήκαμε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει;
    Εγώ νοιώθω πολύ καλά που είμαι διαρκώς θυμωμένος με τους γερμανούς τους ευρωπαίους και φυσικά γνωρίζω ότι και οι κεφαλαιούχοι και οι τραπεζίτες μαζί με πολιτικούς και δημοσιογράφους έχουν το μερίδιό τους στην εξαθλίωση του τόπου μου.

    Και επειδή θέλετε λύση, εγώ την λύση την βλέπω στον ήχο της ερπύστριας. Μόλις ξυπνήσετε και ακούσετε στην τηλεόραση εμβατήρια και κλαρίνα, εκεί θα έχουν τελειώσει τα προβλήματά σας και θα έχουν αρχίσει τα προβλήματα των πολιτικών, των δημοσιογράφων, των τραπεζιτών, της Ευρωπαικής Ένωσης, των κεφαλαιοκρατών.

    Για ρωτήστε κανένα μεγαλύτερο να σας πει με την χούντα ποιός περνούσε άσκημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου