Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

AKOYTE...REAL SHIT

Είναι το ραδιόφωνο που κάθε πρωί αντιστέκεται και πολεμάει τους Γερμανούς και τους εντόπιους προδότες συνεργάτες του και μετά έχει το ήθος να καλέσει γεναιόψυχα τους προδότες συνεργάτες και να τους φερθεί με ευγένεια και σεβασμό και να τους δώσει βήμα να πούνε τη γνώμη τους για το τι φταίει και τι πρέπει να κάνουμε για να σωθεί η πατρίδα.

Αγριοφωνάρες το πρωί, ηρεμία και καθωσπρεπισμός το μεσημέρι και βλακεία το απόγευμα.  Σε όλη τη διάρκεια, συστημικός πολιτικός λόγος, διανθισμένος με ηχητικά εφέ και κατινίστικη κριτική δημιουργεί την απαιτούμενη ατμόσφαιρα της απόλυτης παρακμής που θα επιτρέψει την ανακοίνωση σοβαρότατων ειδήσεων ανάμεσα σε ποιήματα για βούτυρα που μειώνουν τη χοληστερίνη και αφροδισιακά που απαγγέλλουν ευγνώμονες επαναστάτες δημοσιογράφοι που δε δαγκώνουν το χέρι που τους ταίζει. 

Στον αληθινό αυτό βόθρο πλένεται ο εγκέφαλος των ακροατών όταν αυτοί απομακρύνονται από την τηλεόραση.  Η πλύση εγκεφάλου έχει σαν στόχο την τακτοποίηση των εννοιών και την αντικατάσταση των εσφαλμένων πεποιθήσεων στο μυαλό των ακροατών. Η πλύση είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε πολίτες που λόγω του επαγγέλματος τους (π.χ. οδηγοί ταξί) εκτίθενται σε ολόκληρο το πρόγραμμα του σταθμού.  Οι πολίτες αυτοί, έχουν ήδη αντιληφθεί ότι ενεργός πολίτης είναι αυτός που ξέρει που, πως και πότε να πάει να πληρώσει, ότι κοινωνικός άνθρωπος αυτός που γνωρίζει ποια και με ποιον παντρεύτηκε πρόσφατα και σε ποια εκκλησία και ποιος τραγουδάει που και πότε, ότι οι τράπεζες είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, ότι οι χρυσωρύχοι είναι ανθρωπιστές, ότι ο Ασσαντ είναι κακός που τον κυνηγάνε οι επαναστάτες που τους βοηθάει η καλή Αμερική, ότι οι βαρώνοι της ενημέρωσης είναι επαναστάτες, ότι αληθινή εφημερίδα είναι αυτή που χαρίζει βιβλία και σι ντι και τα ψώνια μιας ολόκληρης εβδομάδας σε τριάντα υπερτυχερούς αποίκους, ότι είναι δυνατόν το πρωί να είσαι δεξιός, το μεσημέρι κεντρώος και το βράδυ αριστερός, ότι όλα αυτά είναι τελικά για να γελάς και έτσι αντιλαμβάνονται (οι ακροατές) πολλές νέες έννοιες και διορθώνουν τις εσφαλμένες πεποιθήσεις τους.

Μετά από κάθε πλύση, ο πολίτης είναι έτοιμος να δεχθεί τα μηνύματα της τηλεόρασης για να πειστεί και ο ίδιος με τα μάτια του ότι είναι ένας ανίκανος τεμπέλης κουτοπόνηρος υπήκοος κάτοικος αποικιακής μπανανίας, που δεν μπορεί να κάνει τίποτα για όλα αυτά που συμβαίνουν και καλά θα κάνει να κάτσει στα αυγά του τώρα που τα πράγματα γίνονται δύσκολα.  

Περισσότερες πληροφορίες για το πλυντήριο - ναυαρχίδα του συστήματος στις ραδιοφωνικές συχνότητες θα βρείτε εδώ: (http://thalamofilakas.blogspot.gr/2012/06/blog-post_3619.html
  
Ακούτε... Αληθινά Σιχαμερό Ραδιόφωνο.

Ακούτε, REAL SHIT




ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ,ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.,ΣΥΝΤΟΜΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟ,"TO THE POINT"ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΙΣΥΣΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΩΝ ΑΚΡΟΑΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΥΝ .......ΑΛΗΘΙΝΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ε ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ συγκινητικο θα βαλω τα κλαματα.Μακαρι να υπηρχαν κι αλλοι σταθμοι σαν κι αυτον.εσεις τι ακουτε σκαι ελευθερη δημοσιογραφια?μπαμπη η πρετεντερη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου