Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ

Του Πέτρου Αργυρίου

Μια από τις πιο εύλογες απορίες σε σχέση με όλες τις εσχατολογικές θρησκείες, αιρέσεις και παραθρησκευτικά συστήματα πίστης είναι το γιατί οι πιστοί τους δεν απομακρύνονται και δεν αποσύρουν την πίστη τους μετά την έλευση του χρόνου που αυτές έχουν ορίσει ως ημερομηνία ενός αποκαλυπτικού μεταφυσικού γεγονότος το οποίο οι ίδιες έχουν προλογίσει, προβάλλει, για το οποίο έχουν οι ίδιες εγγυηθεί και το οποίο υποτίθεται ότι εγγυάται τον Θείο χαρακτήρα της συγκεκριμένης πίστης.

Ανάμεσα σε πλήθος άλλων προφητειών που συνέδεσαν με ορισμένες χρονολογίες, οι μάρτυρες του Ιεχωβά π.χ, έχουν δώσει προφητείες για κοσμογονικά συμβάντα που θα συνέβαιναν το 1914, το 1918, το 1925 και το 1975, κάποια από τα οποία θα σήμαιναν τη Δευτέρα Παρουσία, τον Αρμαγεδδών και άλλα τέτοια.
Παρά ότι κάθε φορά οι προφητείες διαψεύστηκαν οπότε και μεταχρονολογήθηκαν, η πίστη δεν κλονίστηκε και οι μάρτυρες του Ιεχωβά διατηρούν μεγάλο όγκο πιστών.
Μα πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό;
Η απάντηση είναι απλή: Η θρησκευτική και η παραθρησκευτική  πίστη δεν έχει καμιά σχέση ούτε με την πραγματικότητα ούτε με τη  λογική οπότε δεν υπόκειται σε διαψευσιμότητα ούτε από την πρώτη ούτε από τη δεύτερη.
Κάτι ανάλογο ισχύει με την αμερικανική END (End National Debt) του κυρίου Σώρρας και της ομάδας του, του Προέδρου κου Λαμπράκη και κυρίου Γεωργαντζά.
Χρονολογίες όπου θα συμβούν κοσμογονικά γεγονότα δίνονται από την οργάνωση για να μεταχρονολογηθούν με αφορμή μια ευφάνταστη αιτίαση ενώ άλλα σημαντικά γεγονότα ερμηνεύονται μέσα από μια φανταστική επίδραση της END στον κόσμο και τα τεκταινόμενα του. Το χέρι της END είναι τόσο αόρατο όσο το χέρι του θεού. Μόνο από το αποτέλεσμα μπορείς να καταλάβεις τις βουλές και τα έργα του Κυρίου και των εν λόγω κυρίων. Αν φυσικά πιστεύεις. Και αν πιστεύεις, η διάψευση, με όσα πραγματικά στοιχεία και αν γίνεται αυτή, δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Η πίστη είναι πάνω από τη λογική και ο θεός ή η END ή οποιαδήποτε άλλη οντότητα ερίζει στο μεταφυσικό είναι πάνω και πέρα και πίσω από την πραγματικότητα.
Η δημιουργία της αμερικανικής END, ή μάλλον του συστήματος πίστης της έχει τις ρίζες της σε προηγούμενες μεταφυσικές που είχαν αναπτυχθεί στην ελληνική νοόσφαιρα. Το αυγό του φιδιού δημιουργήθηκε από την φιλοσοφία της ανωτερότητας της Αρίας φυλής προσαρμοσμένη στην Ελληνική φυλή όπως αυτή αναπτύχθηκε ανάμεσα σε άλλους από τους κους Πλεύρη και αργότερα Βελόπουλο με απόγειο της τον Ορθόδοξο Εθνολαϊκισμό του κου Καρατσαφέρη και με πλατφόρμα την υβριδική νεομυθολογία του κου Δημοσθένη Λαϊκόπολου, όπου έμπλεξε την ορθοδοξία με τους αρχαίους Έλληνες, με τους Ελ και τους εξωγήινους, τον Παρθενώνα με το μάτζου πίτσου και τον πίκατσου (η τελευταία σύνδεση είναι σατυρική και δεν έχει γίνει πραγματικά στο βαθμό που γνωρίζουμε).
Κοινό στοιχείο όλων αυτών: ο Έλληνας είναι ανώτερος: Είτε λόγω γονιδίων, είτε λόγω πίστης, είτε λόγω πολιτισμικών καταβολών, είτε λόγω γλώσσας είτε λόγω οποιουδήποτε συνδυασμού των παραπάνω, ο Έλλην ήταν είναι και θα παραμείνει ανώτερος. Ο  Έλλην αποτελεί το καλό αυτού του πλανήτη και για αυτό πολεμείται λυσσαλέα και δολερά από τις σκοτεινές δυνάμεις, ανάμεσα στις οποίες υψηλά ιεραρχούνται οι αλλόπιστοι και οι αλλόφυλοι, εμβληματικό συνδυασμό των οποίων αποτελούν οι Εβραίοι.
Στο πολιτικό πεδίο αυτά τα ιδεολογήματα διαμόρφωσαν αντιλήψεις που θα διευκόλυναν την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Στο πεδίο της μεταφυσικής πίστης όλοι αυτοί οι παράγοντες θα ζυμώνονταν και με την έλευση του χρηματοπιστωτικού Μεσσία κου Σώρρας θα δημιουργούσαν την END, η οποία μέσω της μεταφυσικής της στοχεύει και πολιτικά.
Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται ως πολιτικό κίνημα. Σε κινήματα όμως μπορεί να υπάρχουν ηγέτες, όχι όμως μεσσίες. Αυτό είναι που διαφοροποιεί την END. Ο μεσσιανισμός της. Ο κος Σώρρας αποτελεί για κύκλους της END μεσσία. Όπως μου έχει μεταφερθεί χωρίς να είμαι για αυτόν το λόγο σε θέση να επιβεβαιώσω την αξιοπιστία της προφορικής μαρτυρίας, ο κος Λαμπράκης, ο πρόεδρος της αμερικανικής END δήλωσε σε κατ’ ιδίαν κουβέντα του ότι ο κος Σώρρας έχει έρθει από αλλού για να σώσει την Ελλάδα πρώτα και μετά τον πλανήτη.
Εγώ γνώριζα ότι ο Σώρρας είναι πατρινός. Κάποιοι άλλοι ίσως να πιστεύουν ότι προέρχεται από  το Άλφα του κενταύρου.
Και κάπως έτσι η νεομυθολογία της END αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή.
Ο κος Λαμπράκης να δηλώνει δημόσια με περηφάνια ότι στον κο Σώρρα δόθηκαν από την αμερικανική κυβέρνηση ομόλογα 3 τρις δολαρίων ως αντάλλαγμα για την πατέντα που ο κος Σώρρας τους έδωσε. Ποια πατέντα; Μα την πατέντα της ελεύθερης ενέργειας ηλίθιοι κακόπιστοι. Απόδειξη; Το διαστημόπλοιο που μετά από 17 μήνες ταξιδιού χωρίς πιλότο και καύσιμα, επέστρεψε τον Σεπτέμβριο του 2012 στον πλανήτη μας[1]. Αυτό δήλωσε ο κος Λαμπράκης δημοσίως, το ξανατονίζουμε αυτό.
Όπως είπαμε το χέρι της END είναι το χέρι του θεού. Ένας θεός αόρατος μα πανταχού παρών και τα πάντα πληρών(ει).
Αν δεν υπήρχαν κάποιοι σημαντικοί  παράγοντας δε θα ασχολιόμουν καθόλου με την End. Θα έλεγα άσε τους τρελούς στην τρέλα τους. Δυστυχώς όμως οι σημαντικοί παράγοντες που με υποχρεώνουν να εναντιωθώ στην END όχι από επιθυμία αλλά από καθήκον συγγραφικό υπάρχουν: Ο πρώτος είναι το οικονομικό έγκλημα. Ο δεύτερος είναι η εκμετάλλευση της λιγοστής ελπίδας που έμεινε σε αυτό το λαό να οργανωθεί και να αυτοαμυνθεί. Η αμερικανική END κάνει swaps της λιγοστής αλλά πραγματικής ελπίδας με πλουσιοπάροχες φούσκες. Ο τρίτος είναι  η περαιτέρω  γελοιοποίηση της Ελλάδας.  Ο τέταρτος είναι η ζημιά που συμβαίνει στις σχέσεις Ελλάδας-ομογένειας και η αναχαίτιση οποιασδήποτε πραγματιστικής δράσης.
Ο πέμπτος αφορά την ίδια τη νεομυθολογία της END και το πώς μπορούν να εξελιχτούν οργανωμένοι παραλογισμοί. Καθώς έχω ασχοληθεί με το θέμα είμαι σε θέση να βεβαιώσω ότι κάποιες από τις οργανώσεις που αναπτύσσουν νεομυθολογίες ή παραθρησκείες ενίοτε μετεξελίσσονται όχι μόνο σε εξτρεμιστικές δεξαμενές αλλά και σε καταστροφικές ή και αυτοκαταστροφικές οργανώσεις.
Κάποιες άλλες φορές οι νεομυθολογίες καταφέρνουν να αποκτήσουν στάτους θρησκειών όπως συνέβη με τη νεομυθολογία που ανέπτυξε ο κος Hubbard, τη σαϊντολογία.
Άλλες φορές όμως, όταν οι συνήθως από ιδιοτελή κίνητρα κινούμενοι Μεσσίες αρχίζουν να πιστεύουν στα ίδια τους τα ψέματα υμνούμενοι διαρκώς από τους πιστούς τους, τότε μπορεί να ζητήσουν από αυτούς «άλματα πίστης». Να αποδείξουν οι πιστοί την πίστη τους μέσω εξτρεμισμών, αυτοθυσίας, ακόμη και αυτοκτονίας. Να αποδείξουν ότι βάζουν την πίστη τους πάνω από την αξία της ανθρώπινης ζωής, της δικής τους ή των συνανθρώπων τους.
Τέτοια παραδείγματα δεν σπανίζουν.
Α)O «προφήτης» Juffrey Ludgren π.χ αποσχίστηκε από μια άλλη αίρεση μετά από υπεξαίρεση χρημάτων από αυτήν. Είπε στους πιστούς τους ότι εν όψει της δευτέρας παρουσίας που πλησίαζε έπρεπε να καταλάβουν μια εκκλησία της αίρεσης. Παρότι αυτό τελικά δεν έγινε, ο Ludgren το 1989, με τη βοήθεια πιστών του «θυσίασε», δηλαδή δολοφόνησε μια οικογένεια με μικρά παιδιά.
Β) Ο «τελευταίος προφήτης» Vernon Wayle Howell ανήλθε στην ηγεσία του «Κλάδου των Δαβιδιανών» αφού ο προηγούμενος ηγέτης τους δολοφόνησε έναν αυτοανακηρυγμένο μεσσία με τσεκουριά. Ο Howell τεκνοποιούσε με ζήλο τις γυναίκες της οργάνωσης καθώς τα 24 παιδιά του θα κυβερνούσαν εκ μέρους του Χριστού μετά τη Δευτέρα παρουσία. Απολογισμός νεκρών (1993): 82. Οι εναπομείναντες της οργάνωσης εξακολουθούν να πιστεύουν σε αυτή.
Γ)1995-1997: «Ηλιακός Ναός»:  Ένας από τους δύο ηγέτες του που θα οδηγούσαν τους πιστούς σε πλανήτη που περιστρεφόταν γύρω από τον Σείριο, ο Luc Juliet, θεωρούσε ότι ήταν ο Χριστός. Ιστορικό οικονομικής εκμετάλλευσης των πιστών. Τελικός απολογισμός νεκρών σε Γαλλία, Ελβετία, Καναδά: 74 δολοφονηθέντες και αυτόχειρες . Η οργάνωση έχει ακόμη πιστούς.
Δ) «Η Πύλη του Παραδείσου»: Καθώς ο κομήτης Hale-Bopp πλησίαζε τη Γη το 1997, οι πιστοί της Πύλης του Παραδείσου αυτοκτονούσαν για να τηλεμεταφερθούν στο διαστημόπλοιο που βρισκόταν πίσω από τον κομήτη. Ο Σώρρας δεν είχε ανακαλύψει ακόμη την «ελεύθερη ενέργεια» του για να τους μεταφέρει εκεί με ασφάλεια. Τελικός απολογισμός:  41 νεκροί. Η οργάνωση ακόμη υπάρχει.
 Ε) Ο ηγέτης του «κινήματος για την αποκατάσταση των 10 εντολών του θεού» Joseph Kibweteere παράκουσε τη συζήτηση ανάμεσα στο «Χριστό και τη Παναγία» όπου «ειπώθηκε» ότι ο κόσμος θα τελείωνε αν οι άνθρωποι δεν ακολουθούσαν πιστά τις δέκα εντολές. Η ημερομηνία που δόθηκε για την καταστροφή ήταν 31/12/1999. Όταν αυτή η ημερομηνία πέρασε ανεπιστρεπτί , ο Kibweteere μετέθεσε το τέλος του κόσμου για τις 31/21/2000. Επειδή βαρέθηκε να περιμένει για την καταστροφή, είπε να καταστρέψει τους πιστούς του. 1000 περίπου οπαδοί πυρπολήθηκαν στην Ουγκάντα το 2000
Οι επόμενες δύο οργανώσεις είχαν πέρα από τον πυρήνα της μεταφυσικής τους πίστης  ένα πολύ σημαντικό κοινό στοιχείο με την END: Είχαν όπως και η END πολιτικές επιδιώξεις. Ας μάθουμε για αυτές.
ΣΤ)  Ο αιδεσιμότατος Jim Jones παρουσίαζε τον εαυτό του ως μετενσάρκωση του Χριστού και του Γκάντι και προφήτεψε ότι θα γινόταν πυρηνικός πόλεμος τον Ιούλιο του 1965. Παρά τη διάψευση της προφητείας του ο Jones συνέχισε ακάθεκτος τη δράση του συγκεντρώνοντας γύρω από το πρόσωπο του θρησκευόμενα πλήθη. Ο στόχος του Jones ήταν πολύ διαφορετικός από τις εντυπώσεις που αρχικά άφηνε: Ο Jones ήταν μαρξιστής και χρησιμοποιούσε τη θρησκεία ως δόλωμα για να ξυπνήσει τους οπαδούς τόσο από το όπιο της θρησκείας όσο και του καπιταλισμού. Τελικός απολογισμός του «Αποστολικού σοσιαλισμού» του Jones το 1978 στον ομώνυμο  οικισμό Jonestown που ο ίδιος ίδρυσε; Πάνω από 900 νεκροί. Οι περισσότεροι αυτόχειρες και κάποιοι δολοφονημένοι.
Ζ) Οργάνωση: «Aum Shinri Kyo». Ηγέτης: Shoko Asahara, θεωρούμενος ως Χριστός από τους οπαδούς του. Ο Shoko δεν είχε μόνο θρησκευτικές επιδιώξεις. Φανατικός εθνικιστής όπως και οι άνθρωποι της END, θα ισχυριστεί ότι ταξίδεψε με χρονομηχανή στο 2006 και μίλησε με επιζήσαντες του τρίτου παγκοσμίου πολέμου. Αυτός ήταν ο λόγος που φανάτισε τους πιστούς του για να πρωτοστατήσουν σε «μια παγκόσμια επανάσταση κατά των εχθρών της Ιαπωνίας». Μέλη της οργάνωσης δολοφονούν το δικηγόρο Tsutsami Sakamoto που διερευνούσε της δραστηριότητες της οργάνωσης καθώς και την οικογένεια του.
Η οργάνωση δοκιμάζει ανεπιτυχώς βιοτρομοκρατικές επιθέσεις. Το 1995 θα πετύχει τελικά να ρίξει αέριο νεύρων Sarin στον υπόγειο του Τόκυο. Τελικός απολογισμός της επίθεσης: 12 νεκροί και 5000 τραυματίες.
Δεν ισχυριζόμαστε ότι η αμερικάνικη END θα φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο παρότι η ίδια δεν έχει διστάσει να καταφύγει σε εξαιρετικά ύποπτες οικονομικές δραστηριότητες.
Αυτό που λέμε είναι ότι τα διαστημόπλοια της, η ελεύθερη ενέργεια της, οι οικονομικοί της μύθοι που συνεχώς μετατίθενται χωρίς ποτέ να διαψεύδονται, οι ΕΛ της, ο εθνικισμός τύπου Χρυσής Αυγής σε συνδυασμό με το μεσσιανισμό της παραθρησκευτικού τύπου αποτελούν ένα επικίνδυνο εκρηκτικό μείγμα.
‘Ηδη φανατικοί οπαδοί της φοβερίζουν στο διαδίκτυο με μια ασπρόμαυρη λογική του τύπου αν δεν πιστεύεις στα πιστεύω μας είσαι προδότης των πιστεύω μας οπότε είσαι προδότης, μια λογική θυμίζει την αντικομουνιστική λογική άλλων δεκαετιών. Όποιος δεν συμφωνεί μαζί τους είναι εναντίον τους. Α ναι. Και προδότης. Άσχετα με το αν είναι αυτοί οι ίδιοι που διαρκώς προδίδουν αυτό που συχνά επικαλούνται: το Απολλώνιο φως: Τη λογική και την κριτική σκέψη.
Οι άνθρωποι της αμερικανικής END δεν είναι ήρωες. Ακόμη και αν οι οικονομικές τους δραστηριότητες μπουν στο μικροσκόπιο των αρχών και διωχθούν όπως θα έπρεπε, ούτε κι ο διωγμός τους θα τους κάνει ήρωες. Ήρωας είναι αυτός που διαλέγει να θυσιάσει τον εαυτό του για το καλό των πολλών. Αυτός που είναι πρόθυμος να καταστρέψει και άλλους στο όνομα των πιστεύω του λέγεται φανατικός. Και η αμερικανική End σήμερα δεν είναι παρά ένα άντρο φανατικών και επομένως επικίνδυνων ανθρώπων.

[1] http://www.iefimerida.gr/news/71230/%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CF%8E%CF%81%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%80%CE%BB%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-17-%CE%BC%CE%AE%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B2%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF

5 σχόλια:

  1. Δεν γνωρίζω τι επιλέγει ο καθένας απο το μεγάλο "πανέρι" του ελληνικού πολιτισμού για να τον εκπροσωπήσει, πάντως εάν χρησιμοποιήσει τις δέκα ορθολογιστικές κατηγορίες του Αριστοτέλη (υπόσταση, ποσότητα, ποιότητα, αναφορά, χώρος, χρόνος,κείσθαι, έχειν, ποιείν, πάσχειν)...τότε εκτός από το να διαβάζει ένα άρθρο μπορεί και να το ερμηνεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MΠΟΡΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ...
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΨΙΑΖΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ
    ΗΤΑΝ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ...

    ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟ
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΤΡΩΜΕ,ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΝΝΟΦΑΣΚΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΟ ΠΑΠΑΔΕΣ,ΜΟΥΛΑΔΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ,
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΦΟΝΙΑΔΕΣ,ΛΗΣΤΕΣ,ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ,ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΥΣ,
    ΑΛΛΟΦΥΛΟΥΣ,ΟΜΟΦΥΛΟΥΣ,ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ,ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.

    ΤΡΩΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

    ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗ ΚΟΛΑΣΗ,ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΗΔΗ ΤΗ ΒΙΩΝΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΕΙ
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...
    ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ,ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ...

    ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΡΡΑ...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΩΝΥΜΕ... ΕΓΡΑΨΕΣ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΣΥΓΚΡΙΤΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Α, ΕΠΙΣΗΣ, ΜΗ ΜΟΥ ΔΙΑΦΥΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ. ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ Η ΚΟΛΟΝΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ 2010. ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ "ΑΞΙΕΣ" ΤΟΥ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ, ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ,(ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΝΕΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ)ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΣΕ ΓΙΩΤΑ 5. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο θαυμασμός σου για το παραπάνω κείμενο φανερώνει το επίπεδο σκέψης σου.

      Ναι αγαπητέ κύριε. Οι αξίες μου είναι σταθερές. Ναι, δεν πρόκειται να κερδίσω κανένα αξίωμα, αντίθετα μπορεί και να υποβιβαστώ σε γιωτά.

      Δεν πουλάω δωδεκαθεϊστικές αηδίες στον κόσμο για να "προβιβαστώ" σε "κάτι".

      Διαγραφή
  4. Ο Αρτέμης Σώρρας, είναι ο Έλλην του Φωτός, του Έθνους ευεργέτης, του Πνεύματος και της Στοργής Ηγέτης!!! Δεν τον αγγίζουν τα περυτιλιγμένα σε χαρτί Χριστιανικής αγαπολογίας, δηλητηριώδη βέλη..Αυτά τα βέλη γέμμιζαν κάποτε τις "ιερές" φαρέτρες των Χριστεμπόρων της διαφθοράς για να βγάζει ο ένας το μάτι του άλλου..Αυτές τις φαρέτρες άδεισε ο Αρτέμης με μία του κίνηση, που τον ανέδειξε ως ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΣΤΟΡΓΗΣ..
    Δεν τον αγγίζουν τον Αρτέμη, ούτε οι διασπαστικές παρεμβάσεις των ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Δωδεκαθεϊστών, οι οποίοι σφαιτερίζονται την ανωτερότητα του Ελληνικού πνεύματος, δημιουργούν αλαζονία και έριδες για την διάσπαση..ο Αρτέμης είναι απασταλμένος της Θείας Οικονομίας, για να επιτελέσει το Έργο Του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου