Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΣΟΣ! - ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 45.000 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ακόλουθο βίντεο είναι απο την ορκομωσία του προέδρου Παπούλια το 2006. Τον προσφωνεί η τότε πρόεδρος της βουλής Αννα Ψαρούδα Μπενάκη.  Είναι τραγικό το γεγονός ότι το βίντεο αυτό έχει μόνο 45.000 προβολές εδώ και 5 χρόνια.
Απόδειξη της γνησιότητας του είναι η συζήτηση στη βουλή κατόπιν επερώτησης για το τι του είπε η Αννα του Προέδρου. Μου έχει επιβεβαιώσει ότι το είδε και συγγενικό μου πρόσωπο (πολύ αξιόλογο) που δεν έχει καμία σχέση με το διαδίκτυο.

Εκτοτε, κανείς δημοσιογράφος, κανείς πολιτικός δεν ξαναασχολήθηκε με το θέμα, ούτε ρώτησε την Αννα τι εννοούσε, ούτε τον Παπούλια τι κατάλαβε, ούτε που τα ήξεραν όλα αυτά. Ακούστε τι του λέει:



Ο Πρόεδρος της δημοκρατίας, αυτός που ορίσαμε φύλακα της δημοκρατίας στην Ελλάδα, ανέχθηκε να του αναγγείλουν ότι επι της θητείας του "τα εθνικά μας σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν" και ότι "τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται απο αρχές άγνωστες μέχρι τώρα στη χώρα μας" και ότι θα γνωρίσουμε "νέες μορφές διακυβέρνησης"...

Δεν έχω ακόμα αποφασίσει μέσα μου αν η Αννα Ψαρούδα είναι προδότρια ή ηρωϊδα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να τα ανακοινώσει όλα αυτά δημόσια.

Για τον Πρόεδρο όμως έχω αποφασίσει. Είναι προδότης.


ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

23 σχόλια:

  1. Το βίντεο το έχουν αποσιωπήσει. Αλλά όσοι έχουμε μάτια χωρίς παρωπίδες το έχουμε δει και γνωρίζουμε το βάθος της προδοσίας. Είναι ολοφάνερο ότι τα είχαν προσχεδιασμένα όλοι μαζί.
    Και όσοι περίμεναν από τον Κάρολο Πιλάτο (πρώην Παπούλια) να πάρει "πρωτοβουλίες" κοιμούνται τον ύπνο του ... πλανεμένου (όχι δικαίου)
    Όλοι τους βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία ... όχι του λαού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΔ, ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΣΟΡΟς ΚΛΠ ,ΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;

      Διαγραφή
  2. http://www.newstoday.gr/article/51684/h-daneiake-sumvase-pou-mas-ekapse

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι για το γουδι ολοι τους. μαχαιρι και φωτια θελουν. οπως στη γαλλικη επανασταση. στη γκηλοτηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. A RE ENA SOYLI THELOYN OLOI AYTOI ............ALLA NA TOYS SPROXOYME EMEIS GIATI TO THAROS NA PHDHXOYN MONOI TOYS SHGOYRA DEN TO EXOYN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. einai ola kanonismena kai milimena mia dekaetia prin einai ola ena meros mono ayto poy symvainei tora me ayto poy mas perimenei sto ameso melon jekinhsan na efarmozoyn ta sxedia toys gia thn dieresh kai polhsh ths ellados oloi aytoi poy mas kyvernoyn mesa apo to ktirio poy legete voylh na to gkremisoyme tora me oloys aytoys toys prodotes amesa prin erthoyn ta xeirotera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ego vlepo 2 ksemoramenoys geroys poy den exoyn epafh me to perivalon logo malakinshs egkefaloy apo ta geiratia poy oute katalavenoyn oti diavazoyn oyte katalavenoyn ti orkizontai, den einai tyxaio poy oloi oi proedroi ths dhmokratias mpainoyn apo hlikia ton 80 kai pano poy den exoyn epafh me to perivalon skopima gia na elenxontai apo kapioys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε νομίζω ότι είναι τόσο απλό.

    Η Ψαρούδα είπε: "θα παραβιάζονται, από αρχές και εξουσίες ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ" και ότι θα γνωρίσουμε "ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"

    Οχι "νέες μεθόδους", όχι "νέες τακτικές", αλλά "ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ διακυβέρνησης".

    Το κείμενο η Αννούλα μας το διαβάζει ΟΛΟΚΛΗΡΟ πολύ προσεκτικά. Οι λέξεις είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένες. Δεν είναι δύο χούφταλα που παραμιλάνε. Είναι μήνυμα του συστήματος.

    Είναι πολύ σοβαρό. Τα περι συνόρων και εθνικής κυριαρχίας έχουν ήδη γίνει (και δεν κέρω αν με τα "σύνορα" εννοούσαν μόνον το Καστελόριζο ή αν έχεουν και άλλα στα σχεδια τους), ενώ τις "νέες μορφές διακυβέρνησης" απο τις "πέραν των γνωστών και καθιερωμένων" αρχές και εξουσίες δεν το έχουμε δει ακόμα.

    Τέλος, μιλάμε για την προσφώνηση στην τελετή ορκομωσίας του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. Δεν ειπώθηκαν αυτά σε παιδικό πάρτυ.

    Είναι σοβαρό και η Αννα και ο Παπούλιας πρέπει να δώσουν εξηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θέμα των συνόρων (όπως το βλέπω εγώ) ξεκίνησε με την αντικατάσταση των νομών της Ελλάδας από περιφέρειες.
    Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Καζάκη, το πλάνο είναι κάθε περιφέρεια να αυτονομηθεί, και οι οικονομικά υγιείς να παραμείνουν στην Ε.Ε. ενώ οι χαμηλής παραγωγικότητας να είναι εκτός.

    Δηλαδή έχουν κατά νου πλέον να προσαρτίσουν στην Ε.Ε. τις ΠΕΡΙΟΧΕΣ κάθε χώρας που έχουν πλούτο. Και επαναλαμβάνω ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ - όχι μόνο της Ελλάδας.

    Το πρόβλημα λοιπόν είναι η Ε.Ε. και όσο υπάρχει θα είναι καρκίνος για την ανθρωπότητα.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και οι "νέες μορφές διακυβέρνησης"; είναι ο Καλλικράτης;

    Και τι εννούσε "θα παραβιάζονται απο αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων";

    Εννούσε το θεσμό του υπερνομάρχη; Γιατί να παραβιάσει ο υπερνομάρχης "τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη";

    Δε μου κολλάνε όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ ότι η ΕΕ είναι καρκινος, αλλά δε νομίζω ότι αναφερόταν μόνο στην ΕΕ.


    Επίσης, η Αννα, είπε ότι "τα σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις" θα "σημειωθούν σε "μια πενταετία δύσκολη"

    2006 + 5 = 2011

    Η αυλαία πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για οποιον τυχον αμφιβαλει ακομα και σημερα εχω και τα πρακτικα της βουλης οπου ο προεδρευων αναγιγνωσκει την προσφονηση της Μπενακη στον Παπουλια.
    Οσον αφορα την Μπενακη αρκει μονον να αναφερουμε οτι απο το 2004 εως το 2007 ηταν προεδρος της βουλης και μετα τις εκλογες του 2007 ω της εκπληξεως δεν ξαναπροτεινεται για προεδρος για να γινει ο αλητης ο Σιουφας. Και τελικα εχουμε στις εκλογες του 2009 την πληρη εξαφανιση της απο τον πολιτικο χαρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. den milaei mono gia mia 5etia milaei kai gia akoma pio mellondika sxedia .eimaste analwsimoi apla gia na douleyoume .etsi mas vlepoun .tipota den theloyn nanai diko mas .ksypnhste .kai o papoylias ta dexetai ola etsi ki aliws eikoniko proswpo einai mhpws mporei na kanei tipota?san anthrwpos omws kai ellhnias mporouse na dhlwsei paraithsh .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαν άνθρωπος και Ελληνας μπορούσε να κάνει ότι θέλει.

    Σαν πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας και φύλακας της δημοκρατίας στη χώρα μας, θα έπρεπε αμέσως μετά την ορκομωσία του, να καλέσει την προεδρική φρουρά, να συλλάβει αμέσως την Μπενάκη, να την ανακρίνει να δει απο που τα ξέρει όλα αυτά, να ενημερώσει τον Ελληνικό λαό και να αναλάβει δράση.

    Αυτά θα έκανε ένας Ελληνας Πρόεδρος.

    Ενας προδότης πρόεδρος, σκύβει το κεφάλι και κάνει γαργάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φιλε μου, επετρεψε μου να σε αποκαλω ετσι,....περιμενες τοσο πολυ να καταλαβεις το μαθημα περι προδοτων;;;
    οσο για την Μπενακη αυτα που ειπε μαλλον της..... ξεφυγανε.
    Λες να επαιζε τον ρολο της.... Πεμτης φαλαγγας;;; ....
    Κ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΜΠΟΥΛΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ; ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΝΤ. ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗΝ κ. ΜΠΕΝΑΚΗ ΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΘΝΙΚΑΣ ΕΚΛΟΓΑΣ ΤΟΥ 2007, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Κας ΨΑΡΟΥΔΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΔΑΝΟΥ ΥΠ.ΕΞΩΕΤΡΙΚΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ.ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Δεν έχω ακόμα αποφασίσει μέσα μου αν η Αννα Ψαρούδα είναι προδότρια ή ηρωϊδα. "

    και όσο γι αυτό που λες Κ.Κ., δε νομίζω να είναι καθόλου έτσι. Το κείμενο το διάβασε ολόκληρο λέξη προς λέξη. Το ίδιο το κείμενο είναι πολύ προσεκτικά διατυπωμένο. Δεν είναι έτσι τα κείμενα που μας ξεφεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμε 5:24 μ.μ.,

    Πολύ σωστή ερώτηση.

    Το ίδιο ισχύει και για το ΚΚΕ. Και για το Λάος. Και για τη ΝΔ και για το Σύριζα και για όλα τα λαμόγια που είναι σήμερα στη Βουλή αλλά και όσα περιμένουν να μπουν, όπως οι οικολόγοι, που άλλωστε δηλώνουν ευθαρσώς ότι ευχαρίστως θα εξαφάνιζαν την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αισχος και αηδια...τιποτα λιγοτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΡΆΦΕΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΚΑΙ ΚΥΡΊΩΣ ΌΤΑΝ ΑΝΑΦΈΡΕΣΤΕ ΣΕ ΤΌΣΟ ΣΟΒΑΡΆ ΕΘΝΙΚΆ ΘΈΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΌΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 15 ΧΡΌΝΙΑ Η ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΖΆΡΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΕ. ΤΟ ΖΉΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΤΙ ΚΆΝΟΥΝ ΟΙ 300 ΚΑΙΟΙ ΛΊΓΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΌ,ΑΛΛΑ Ο ΤΑΛΑΊΠΩΡΟΣ ΑΠΌ ΠΆΣΗΣ ΠΛΕΥΡΆΣ ΛΑΌΣ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΆ (ΧΩΡΊΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΎΣ) ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΌΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΈΛΘΟΥΝ. ΟΙ ΓΈΡΟΙ ΠΌΤΕ ΔΕΝ ΚΡΊΝΟΝΤΑΙ ΛΌΓΩ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗΣ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για όλους εσάς τους πονηρούληδες και τους παραπονιάρηδες ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ.
    ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΤΑΘΜΟ (ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ) ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΑΣΤΥ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΟΡΥΩΤΑΝ...
    ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ; ΛΕΒΕΝΤΕΣ;;;;
    Αλλά είπαμε όλοι ίδιοι ε;
    Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι Ελληνες αν δεν πιασουνε τα ροπαλα στα χερια η αν δεν πνιξουνε με συρματοσχοινο τους 300,τοτε δεν προκειται να αλλαξει τιποτα!
    Ομως οι περισσοτεροι ητανε βολεμενοι σε μια καρεκλα του δημοσιου χωρις να γνωριζουνε ουτε καν την δουλεια τους και την ειχανε δει εξουσια.
    Αυτο ειχε σαν συνεπεια την ταλαιπωρια μας σε ολο το κοινωνικο συστημα και να μην λειτουργει τιποτα σωστα.
    Με λιγα λογια ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΡΙΟ και περα περα εβρεχε στους βολεμενους και στα λαμογια που τρωγανε ολοι το δημοσιο χρημα.
    Αυτο δεν συμβαινει ακομη και μεχρι σημερα;
    Διαλεγετε και παιρνετε.
    Η το ροπαλο η σκυβετε για φερμαρισμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου