Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ Ή ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ

Αυτήν την την Τρίτη, ο Ελληνικός λαός (εμείς δηλαδή, εγώ και εσύ, όχι κάποιος άλλος), οφείλει να υποδεχθεί την κυρία Μέρκελ όπως της αξίζει.

Η αυτό θα κάνουμε, ή αλλιώς να το βουλώσουμε και να μην ξανά διαμαρτυρηθούμε για οτιδήποτε μας συμβεί.  Και όσα μας κάνουν, λίγα θα είναι.

Και μιας και θα βρεθούμε πολλοί άνθρωποι στο σύνταγμα, καλό είναι να εκμεταλλευτούμε την περίσταση και να κάνουμε και κάτι παραπάνω:



1. Αν μπορείς, αγόρασε (με περίπου πενήντα ευρώ) μια ντουντούκα και μίλα με αυτήν.  Μην επιτρέψεις στις κομματικές οργανώσεις να είναι οι μόνοι που θα έχουν φωνή.
Ακούγεται δύσκολο. Και είναι. Την πρώτη φορά. Ξεπέρασε το φόβο για τη γραφικότητα και πες την αλήθεια. Κάλεσε τους γύρω σου να αφήσουν τις κομματικές τους ταυτότητες και τις ιδεολογίες και να ενωθούμε όλοι μαζί οι Ελληνες. Πες τους ότι δεν είμαστε αριστεροί και δεξιοί και μπλε και κόκκινοι και μαύροι.  Πες τους ότι είμαστε ο Ελληνικός λαός. Και ότι τώρα αυτό που προέχει είναι να σώσουμε την πατρίδα μας. Τα άλλα θα τα βρούμε μετά. Θα βρούμε τον τρόπο να την φτιάξουμε. Μοναδική αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο Ελληνικός λαός να αναλάβει την εξουσία. Και να εκδημοκρατίσει το πολίτευμα. Να καταργήσει το επάγγελμα που λέγεται πολιτικός και να το μετατρέψει σε λειτούργημα που θα ασκείται από τους καλύτερους και θα ελέγχεται από το λαό που είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης. Πες τους ότι είμαστε χώρα δυνατή και έξυπνος λαός και ότι αν πάρουμε την εξουσία στα χέρια μας η ζωή μας θα γίνει χίλιες φορές καλύτερη. Πες τους ότι δεν είναι όλοι οι Ελληνες φυγόπονοι καλοπερασάκηδες, φοροφυγάδες ρατσιστές. Πες τους ότι δεν είναι καθόλου έτσι. Πες τους ότι ο Ελληνικός λαός περιλαμβάνει εξαιρετικά παιδιά, που σήμερα το σύστημα ποδοπατά, και ότι μόλις εξασφαλίσουμε αξιοκρατία για τα παιδιά αυτά, η Ελλάδα θα λάμψει τόσο φωτεινά, που θα φωτίσει την ανθρωπότητα.

2. ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ. Μη μου 'ρθεις πάλι στο σύνταγμα σαν τουρίστας. Να είσαι έτοιμος. Χημικά θα πέσουν σίγουρα.  Πάρε μαζί σου μια μάσκα:
(http://thalamofilakas.blogspot.gr/2011/09/blog-post.html).
Φόρα μακρυμάνικα ρούχα. Αν έχεις μηχανή, μην ξεχάσεις το κράνος σου. Αν έχεις μπαστούνι, μην το αφήσεις σπίτι.

3. Τύπωσε αναρτήσεις που να είναι αφυπνιστικές και μοίρασε τις.  Μη νομίζεις ότι όλος ο κόσμος έχει επαφή με το ίντερνετ. Δεν έχει. Αυτήν εδώ την ανάρτηση δε νομίζω να την έχουνε διαβάσει πάνω από δυο χιλιάδες άτομα: http://anarmodios.blogspot.gr/2010/10/blog-post_04.html
Τύπωσε τέτοιες αναρτήσεις, όποιες θεωρείς εσύ και μοίρασε τις.  
Προσπάθησε να μην είναι ειδησεογραφικές.  Υπάρχει υπερπροσφορά ενημέρωσης.
Βρες άρθρα με απόψεις που δεν ακούγονται συχνά.
Αρθρα που μιλάνε για το πολίτευμα και την ολιγαρχία,
http://anarmodios.wordpress.com/read-me-first/
(μπορείτε να προσθέσετε πάρα πολλά άρθρα από το διαδίκτυο)
άρθρα για την απάτη με τα χρήματα,
π.χ. http://thalamofilakas.blogspot.gr/2010/11/300.html
(μπορείτε να προσθέσετε πάρα πολλά άρθρα από το διαδίκτυο)
αλλά κυρίως άρθρα με προτάσεις για το τι μπορούμε να κάνουμε μετά.
π.χ. http://thalamofilakas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_23.html
(μπορείτε να προσθέσετε μερικά άρθρα από το διαδίκτυο)
Ο λαός μας χρειάζεται ένα όραμα.

4. Πάρε τηλέφωνο όλους σου τους γνωστούς Απαίτησε από τους φίλους σου να είναι εκεί. Ζήτησε τους να είναι εκεί, όχι γι αυτούς, αλλά για εσένα και τα παιδιά σου. Ζήτα τους να κλείσουν τα αναθεματισμένα τους μαγαζιά οι ίδιοι αυτοί, πριν τους τα κλείσουν άλλοι, και να έρθουν στο δρόμο χωρίς την ιδεολογία τους να απαιτήσουν μια χώρα ελεύθερη, πολιτισμένη και δημοκρατική.









ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.









ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.









ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ










ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!












ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

5 σχόλια:

  1. Μια ακομα καλητερη προταση ειναι να κατσουμε ολοι σπιτια μας, να δει η μερκελ μονο αστυνομικους και κανεναν αλλο. Νεκρη πολη,
    αδιαφοροι για το συστημα τους.
    Να μη τους δωσουμε την ευκαιρια να κανουν το σοου που θελουν

    Σκεφτητε το

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι.

      Υπέροχη ιδέα.

      Είναι σίγουρο ότι όταν έρθει η Μέρκελ και δε βρει κανέναν, θα φύγει απογοητευμένη πίσω στη Γερμανία και θα καταστραφούν όλα της τα σχέδια, η κυβέρνηση θα παραιτηθεί και θα παραδόσει την εξουσία στο λαό.

      Εύγε στον εγκέφαλο που το σκέφτηκε.

      Διαγραφή
  2. Μετά τις εκλογές έχει πέσει μεγάλος σκασμός.
    Εχω φάει τόσα δακρυγόνα στην μούρη τσάμπα και αυτό το είδα μετά τις εκλογές, ούτε οι άνεργοι δεν κατέβαιναν για μια απλή διαμαρτυρία.
    Εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος δεν κατεβαίνω για την "θεσούλα" η το κόμμα η και τον μισθό μου αλλά για την πατρίδα μου.
    Αλλά όλοι σκέφτονταν την τσέπη ή τον εαυτό τους όταν ψήφιζαν και εγώ ήμουν πλατεία και έφευγαν τα μάρμαρα πάνω από το κεφάλι μου, απλά αισθάνθηκα κορόιδο.

    Παναγιώτης

    Υ.γ. Δες λίγο στον Π.Τραϊανού έχει γράψει ένα ενδιαφέρον κείμενο.

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/09/araviki-anoixi-afgan-xeimonas.html?m=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευρώπη, απλά σύγχρονη μουλάτα ροζούλα Ευρώπη, τίποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά θα κλείσουν την πρόσβαση στην πλατεία και θα την κρατήσουν άδεια.
    Ας κάνει ότι μπορεί ο καθένας που αγαπάει την Ελλάδα μην την παραδώσουμε αμαχητί.

    Παναγιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου