Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ! ΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΜΕ!

Ας βγούμε από το ευρώ και ας σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές. Και ας πεινάσουμε όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι ξένοι και οι έλληνες δοσίλογοι των καναλιών.
Όλοι λένε ότι θα σταματήσουν να γίνονται εισαγωγές, αλλά έκατσε κανείς από εσάς να σκεφτεί τι ακριβώς εισάγουμε και τι ακριβώς να πάψει να έρχεται στην Ελλάδα; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε αυτοκίνητα. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν Γερμανοί και Γάλλοι που δεν θα ξαναπουλήσουν ούτε ένα αυτοκίνητο τα επόμενα χρόνια.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε γάλα, τυριά και βούτυρο. Τότε να δείτε κλάμα που θα ρίξουν τα φασιστόμουτρα οι Βέλγοι και οι Ολλανδοί.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ξηρούς καρπούς από την Τουρκία.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε καρπούζια και σταφύλια από την Αφρική.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σταφίδες από την Χιλή (αν είναι δυνατόν!)

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε σπορέλαια και άλλα γράσα.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρετσίνα από την Καλιφόρνια (θου Κύριε).

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τις εκατοντάδες είδη από οινοπνευματώδη ποτά.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τυριά, κονσέρβες, κέικ, ζαμπονάκια κλπ.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές και τα χίλια δυο ηλίθια γκάτζετ που στραβώνουν τον κόσμο.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα εκατοντάδες είδη καπνού, πούρων και άλλων δηλητηρίων.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα μπατζάρια τουρσί από την Γερμανία (θεέ μου, θεέ μου).

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε τα δεκάδες είδη ξένων γλυκών και σοκολατοειδών που στέλνουν τα λεφτά μας στο εξωτερικό και την χοληστερίνη στα ύψη.

-Θα σταματήσουμε να εισάγουμε ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, και πληθώρα από άχρηστα είδη για το σπίτι (μέχρι κόφτης για να κόβεις σε ίσια κομμάτια την μπανάνα υπάρχει!!!).

Ας επιστρέψουμε στην εποχή του 60.

Ας περπατήσουμε και πάλι ήσυχοι στον άδειο δρόμο.

Ας κοιμηθούμε το βράδυ χωρίς να ξυπνάμε από τον κάθε αργόσχολο ηλίθιο που τριγυρνάει με το αμάξι ακούγοντας τουρκογύφτικα καψουρολαϊκά ή χαζά ραπ στην διαπασών.

Ας φάμε λιγότερο και ας χάσουμε το υπέρβαρο λίπος μας.

Ας κάνουμε πάλι γιορτές-ρεφενέ.

Ας ξανακάνουμε αληθινούς φίλους, αντί για τους ηλεκτρονικούς που έχουμε σήμερα.

Ξυπνάτε μαλάκες Έλληνες. Έχουμε περάσει δια πυρός και σιδήρου. Έχουμε δώσει τα φώτα του πολιτισμού στον κόσμο. Έχουμε τσακίσει στον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο την ιταλική και γερμανική υπερδύναμη.

Και έχουμε καταντήσει σήμερα να ζητιανεύουμε από τους κωλο-ευρωπαίους και να τους παρακαλάμε να μας πηδάνε ώστε να έχουμε βίντεο και κινητά. Και από πάνω καθόμαστε και μας βρίζουν, αφού δεν έχουμε πλέον ΚΑΘΟΛΟΥ αξιοπρέπεια.

1 σχόλιο:

 1. ...margaritas ante porcos!!
  Μόνο όσοι δεν απεχθάνονται ή δεν είναι άσχετοι με αυτό, το εκ των ων ουκ άνευ, που παράγεται κάθε μέρα γιά να ζήσουν, να ντυθούν, να στεγασθούν, να μετακινηθούν, να επιδιορθώσουν, να μαγειρέψουν, να καλλιεργήσουν, να βοσκήσουν, να θεραπεύσουν, να μορφώσουν...και όλα τα άλλα χρησιμότατα προς επιβίωση και όχι προς ανόητη ψυχαγωγία και διασπάθιση...είναι σε θέση να κάνουν το άλμα πρός την απελευθερωτική, της αξιοπρέπειας και εθνοδιατήρησης, επιστροφή.
  Αυτό περιλαμβάνει απλώς την συνειδητοποίηση πως για να σου ανήκει ο τόπος σου πρέπει να ιδρώνεις και εσύ λίγο και όχι να "εκμισθώνεις" φθηνές υπηρεσίες ξένων, με τους οποίους όμως θα μοιρασθής αύριο τις συντάξεις σου, την υγεία σου, τις πανακριβες χρεωστούμενες υποδομές σου, τα ήθη σου κλπ κλπ.
  Πόσοι εκ των νεωτέρων, που θεωρούν αυτονόητο πως επειδή πήραν ένα πτυχίο οφείλει το σύστημα να τους βρή μια καρέκλα και να τους αμείψει με έναν μισθό... (γιά να υπολογίζουν αλήθεια και να γράφουν τί; Πού εμπλέκεται αυτή η δραστηριότητα στην πραγματική οικονομία, που χρειάζεται μόνο ένα ευάριθμο υπόβαθρο λειτουργιας;)... είναι σε θέση να κάνουν την υπέρβαση, όταν η παγκόσμια Κίρκη τους τον υπόσχεται, έστω και πετσοκομένο με ανάλογα εργασιακά δικαιώματα...με την ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ότι θα εκχωρηθούν ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΟΙ με, πχ, εξαγορές ομολόγων στο άρτιο, αγορασμένων όμως στο 1/5 της τιμής τους;
  Η χώρα δεν εντάσσεται σε κάποιο ιμπεριαλιστικό σύστημα, υπέρογκων τεχνολογικων προστιθέμενων υπεραξιών και "εξαγωγών" πολιτικοστρατιωτικής βίας, δυνάμενο να προσφέρει ευμενέστερες "οικονομικές" συνθήκες στον πληθυσμό της.
  Όταν αυτοι οι πληθυσμοί σκέπτονται "απλοικά" απλώς δεν υπάρχει πατρίδα, αλλά ιστορική παρελθοντική οντότητα, κάποιοι εξ ημών, είτε αρχαιότεροι, είτε ρομαντικοί, λογαριάζουμε χωρις τον ξενοδόχο, δηλ τους σύγχρονους νεώτερους Ελληνες που δεν αντιλαμβάνονται (ΜΜΕ γαρ και άλλα "εκπαιδευτικά" και αποδομητικά) την αξία της αυτοκυριαρχίας τους ως μέγιστο διακύβευμα!
  Δέν τους κόβω πάρα πάνω από 100- 300000 χιλίδες τους αστούς Έλληνες, που είναι σε θέση να γυρίσουν στις βιοτεχνίες, στα χωράφια ή και στις τουριστικές υπηρεσίες (εάν μας τις επιτρέπουν κατ ιδίαν στις επονομαζόμενες τουριστικές "κουτσουλιές" μας!)... Je ne veux pas travailler! προκειμένου να κρατήσουν αυτά και ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΤΕΡΑ ως ιδιοκτησία τους.
  Αυτό σημαίνει πως δεν επιλέγεται η αυτοιδιοκτησιακή, προσφορώτερη ή μη, λειτουργία της πατρίδας- οικονομίας έστω, αλλά η αρχικά ευκολώτερη άμεση οικονομική "μεσιτική" αποτελεσματικότητα που "πληρώνεται" όμως με μελλοντική ΑΝΕΣΤΙΟΤΗΤΑ.
  Η πέμπτη φάλαγγα και τα διαλυτικά πρότυπα δούλεψαν καλά τόσα χρόνια και ιδού τα αποτελέσματα.
  Δεν αναφέρομαι στο πρώτο σχόλιο που μάλλον το θεωρώ σκανδαλιστικό innuendo.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου