Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΔΩΣΕ ΘΑΡΡΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΑΤΗ

Να φύγουν επιτέλους όλοι οι νεοναζί Ελληνες από τον "Ελλαδικό χώρο" για να τον κατοικήσουν οι Πακιστανοί που δικαιωματικά τους ανήκει.

Αποφασισμένοι να πολεμήσουνε για το δίκαιο αίτημα τους, προειδοποιούν εμάς τους νεοναζί να μην τους αναγκάσουμε να ασκήσουν βια.


Και μη νομίζουμε ότι επειδή είναι ξένοι δεν έχουν φίλους στον "Ελλαδικό χώρο".  Εχουν το ΚΚΕ και το Σύριζα.



Αλλά μην αγχώνεστε.  Εμεις έχουμε με το μέρος μας τον Πρόεδρο του Πασόκ, που σαν υπερήφανος Ελληνας που ξέρει από εθνικά φρονήματα και πατριωτισμούς, εγγυάται την ασφάλεια μας.

Με σιγουρια.




ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

2 σχόλια:

  1. Eυτυχώς υπάρχουν Πατριώτες ακόμα....
    Πάντοτε η Αριστερά υπήρξε ο δούρειος ίππος του Ανθελληνισμού και μισεί οτιδήποτε Εθνικό.
    Οι Αριστεροί στην Ελλάδα λειτούργησαν προδοτικά και εγκληματικά. Ολο τον 20ο αιώνα αλλά συνεχίζουν και στον 21ο... Οι Αριστεροί της Ευρώπης και της Τουρκίας, είναι οι μεγαλύτεροι Εθνικιστές στίς χώρες τους.
    Οι δικοί μας τα καταραμένα ορφανά του Στάλιν και του Μπέρια... δεν θα ησυχάσουν παρά μόνο όταν δεν θάχουν Πατρίδα.!! Δυστυχώς για αυτούς δεν θα τους κάνουμε τη χάρη, είμαστε και θα παραμείνουμε Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ απλό. Να απελαθούν οι λαθρομετανάστες και αφού οι ''αριστεροί'' δε μας αντέχουν και μας θεωρούν νεοναζί, φασίστες κτλ σε αντίθεση με τους ''καλούς'' λαθρομετανάστες, να πάνε μαζί τους, σε χώρες, χωρίς ρατσισμό και νεοναζισμό, στη γη της επαγγελίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου