Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ;

με ρωτάει το κουτάκι στο facebook.

Δόξα τω Θεό καλό μου κουτάκι. Από υγεία σκάμε. Με τη δουλειά μόνο που έχουν δυσκολέψει πολύ τα πράγματα, αλλά είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρω.
Παρά το γεγονός ότι σταμάτησε το αναλογικό σήμα και δεν αγόρασα ακόμα αποκωδικοποιητή, και δεν έχω σκοπό να αγοράσω και ηρέμησε το σπίτι μου, μαθαίνω ότι και για τους υπόλοιπους Ελληνες τα πράγματα πάνε καλύτερα. Ο Σαμαράς όχι μόνο πήρε τα δισεκατομμύρια, αλλά έπεισε και τη Μέρκελ και τους τραπεζίτες να σεβαστούν το πνεύμα των ημερών και να δώσουν κάτι παραπάνω, τα δισεκατομμύρια μοιράστηκαν στους πιστωτές του Ελληνικού δημοσίου, το χρήμα άρχισε να ρέει στην αγορά, οι επιχειρήσεις άρχισαν να ανακάμπτουν, ο κόσμος άρχισε να βρίσκει δουλειά, άρχισε να ξοδεύει, στα σχολεία έχουμε πάλι πετρέλαιο, οι φαρμακοποιοί έχουν πάλι φάρμακα, οι μισθοί και οι συντάξεις άρχισαν να αυξάνονται, και όσοι έσυραν τη χώρα στην περιπέτεια από την οποία μας έβγαλε ο Πρωθυπουργός, θα αντιμετωπίσουν τη ρομφαία της δικαιοσύνης, όπως ο Παπακωνσταντίνου, η δράση του οποίου θα ελεγχθεί από ανεξάρτητη, αδιάφθορη επιτροπή από έντιμους αξιόπιστους βουλευτές, που χαίρουν της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του λαού.

Τα νέα όμως, είναι ακόμα καλύτερα για τη χρονιά που έρχεται και ειδικά στο δεύτερο εξάμηνο, που θα έχουμε επιτέλους πουλήσει όσο - όσο ότι έχει αξία στον Ελλαδικό χώρο, οπότε  αναμένεται πληθώρα επενδύσεων από το εξωτερικό που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, τόσο για το εντόπιο, όσο και για το εισαγόμενο εργατικό δυναμικό, το εντόπιο και το εισαγόμενο εργατικό δυναμικό θα σταματήσει να μαλώνει, θα υπάρξει ομόνοια, το κράτος θα οργανωθεί επιτέλους όπως πρέπει, οι μισθοί θα ανέβουν περαιτέρω και θα φάμε γενικά με χρυσά κουτάλια.

Αν τυχόν δεν έρθουν ακριβώς έτσι τα πράγματα, έχουμε και πλαν μπι. (http://2013marathon.org)

Καλή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου