Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ 2013 ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το 2013 έχουμε μία πολύ σοβαρή υποχρέωση που δεν σηκώνει αναβολή: Να διώξουμε το σκοτάδι και να ξαναφέρουμε το φως και την δημοκρατία στην πατρίδα μας. Είναι η ευκαιρία μας και το χρέος μας στην ιστορία. Είναι η μάχη που ιστορικά οι Έλληνες δίνουν για τα δικαιώματα όλων των λαών, όλων των ανθρώπων. 

Η Ελλάδα υπήρξε πάντα η πηγή του φωτός.....
 
 

Ο Μαραθώνας 2013 θα δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να συμμετέχουμε στο γράψιμο της ιστορίας. Ο τόπος ορίστηκε για να συνεχίσουμε την προγονική πορεία, για να σταθούμε άξιοι στο προγονικό χρέος, για να περπατήσουμε και πάλι περήφανοι ως Έλληνες...

Όλοι περιμένουμε από το νέο χρόνο να μας φέρει κάτι σπουδαίο, να μας επαναφέρει στην δημοκρατία, να εκδιώξει σαν κακό όνειρο την εξαθλίωση που χτυπά την πόρτα του γείτονα ή που μπήκε ήδη στο σπίτι μας. Περιμένουμε από το νέο χρόνο να μας δώσει όλα εκείνα που επιτρέψαμε να μας πάρουν... Όμως, το σημαντικότερο, το σπουδαιότερο, που κρύβουμε όλοι μέσα στην ψυχή μας, είναι η ελευθερία που όλα δείχνουν πως θα χάσουμε μέσα σε αυτή τη χρονιά που έρχεται.

Και το ερώτημα, που όλοι μας αποφεύγουμε είναι: 
Τι θα κάνουμε αυτό το νέο χρόνο εμείς για εμάς;
Τι θα κάνουμε αυτή τη χρονιά που δεν κάναμε τις προηγούμενες;
Τι θα κάνουμε για να σταματήσουμε την καταστροφική μας;

Κανείς δεν θα μας χαρίσει αυτά που ποθεί να μην έχουμε. Μόνο εμείς μπορούμε να σταθούμε σε μία γραμμή, ο ένας δίπλα στον άλλο και πιασμένοι χέρ με χέρι, με μία φωνή και όλοι μαζί να παλέψουμε, να αγωνιστούμε και να απαιτήσουμε την επαναφορά στα αυτονόητα, την επαναδημιουργία ενός συντεταγμένου πραγματικά δημοκρατικού κράτους, που θα σέβεται τους πολίτες του, που θα λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του συνόλου των πολιτών και θα αποτελεί μία σύγχρονη και ουσιαστική τομή για την επαναγέννηση της δημοκρατίας που σήμερα δεν κατοικεί στην χώρα που γεννήθηκε, στην Ελλάδα.

Ο Μαραθώνας 2013 είναι η γραμμή που όλοι καλούμαστε να βρεθούμε ενωμένοι για να αντιπαλέψουμε ενάντια σε εκείνους που επιθυμούν τον εξανδραποδισμό μας.
Ο Μαραθώνας 2013 είναι ο ιστορικός τόπος όπου θα σταθούμε περήφανοι και θα στείλουμε το μήνυμα στους λαθροκυβερνώντες:
Παραδώστε τα κλειδιά της χώρας που με ατιμία αποκτήσατε.
Παραδώστε τα, επειδή το απαιτεί ο κυρίαρχος λαός.
Παραδώστε τα στο όνομα της δημοκρατίας που σκυλεύσατε, στο όνομα της ιστορίας που χαλκεύσατε, στο όνομα των νεκρών που δημιουργήσατε, στο όνομα των αγέννητων κτητόρων της πατρίδας μας, που έχει πληρώσει με ποταμούς αίματος το χρέος της προς την ελευθερία.
Ο Μαραθώνας 2013 περιμένει όλους τους Έλληνες, να σταθούν εκεί που η σύγχρονη ιστορία απαιτεί: στο σταυροδρόμι του φωτός, στον τόπο όπου τα ιδανικά της δημοκρατίας και της ελευθερίας απέδειξαν την ανωτερότητά τους.

Η ιστορία μας καλεί σε έναν αγώνα έντιμο και ηθικό.
Σε έναν αγώνα που επιτάσσει το χρέος όλων μας απέναντι στην πατρίδα.
Σε έναν αγώνα που έδιναν πάντοτε πρόθυμα οι Έλληνες.
Μαραθώνας 2013, το δικό μας χρέος, η δική μας τιμή, η δική μας μάχη...

Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου