Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ,ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΖΑΜΙΟΥ ΣΕ ΣΤΡΑΤ. ΠΕΡΙΟΧΗ , ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΣΗΝΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ Ή ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ.

ΑΚΟΜΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ,ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑΜΕ.ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΨΩΡΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ,ΟΧΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ,ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΩ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ  ΠΑΤΡΙΔΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!

http://asimpiestos.blogspot.com/2012/09/12.html

4 σχόλια:

  1. Aποδείχθηκαν ( δηστυχώς..! ) οι Μεγαλύτεροι ΔΕΙΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΊ στην Ιστορία μας ..! Καμιά άλλη στιγμή ΔΕΝ αναφέρεται ΠΑΡΑΣΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ Κ ( οποιαδήποτε ) ΜΑΧΗΣ ...! ΦΤΟΥ ΣΑΣ . . !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανάμεσα σε αυτούς που αναφέρεις, έχει και ανθρώπους σαν τον Τσακάλη όμως αγαπητέ μου φίλε.

      Διαγραφή
  2. Επίσης διάφοροι άνθρωποι που συζητώ και που είναι χρηματόδουλοι ή άτομα με μεγάλες ανάγκες και που έτυχε να βρούνε δεύτερη προσοδοφόρα δουλειά δουλεύοντας από το πρωί΄ως το βράδυ κατηγορούν τους άλλους (βλέπε διαίρει και βασίλευε) σαν τεμπέληδες,και κακώς διαμαρτύρονται που παίρνουν μισθούς πεινας.Ναι, κάποιες εκατοντάδες ή καποιες χιλιάδες άτομα αν σταθούν τυχεροί μπορούν να βρουν δεύτερη και τρίτη δουλειά από το πρωί ως το βράδυ,δηλαδή αυτές (οι δεύτερες δουλειές-τσόντες)δεν φτάνουν όχι για όλλους ούτε για τις στρατιές των ανέργων,διότι αλλοιώς είμαστε όλλοι τρελλοί.Ξεχνούν ότι ακριβώς αυτό (να δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ) μόνο και μόνο για να πληρώσεις το ηλεκτρικό του σπιτιού, είναι ακριβώς αυτό που δεν πρέπει να γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρες άλλες παρέες.
      Δεν έχει μόνο τέτοιους που περιγράφεις στη χώρα μας.

      Διαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου