Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ

Οσοι από εσάς έχετε βαρεθεί να κοιτάτε αποσβολωμένοι τις εξελίξεις και πιστεύετε ότι οφείλετε να κάνετε κάτι για εσάς και τα παιδιά σας, αύριο να είστε όλοι στο Λευκό Πύργο στις 5 το απόγευμα. Τα κινήματα της Θεσσαλονίκης (Αρδην, Σπίθα, Αγανακτισμένοι, μοτοσυκλετιστές εν δράσει, Δημοκρατικός Ομιλος Θεσσαλονίκης, ανεξάρτητοι) θα είναι εκεί.

Αύριο δε θα ανατρέψουμε τη χούντα που μας ποδοπατάει.


Αύριο θα κάνουμε απλώς το πρώτο βήμα.

Διαφωνώ με την ώρα, διαφωνώ με την πρεσβεία. Θα προτιμούσα να είμαστε αλλού άλλη ώρα. Ομως νίκησε η πλειοψηφία και θα κάνουμε όσα λέει η αφίσα την ώρα που λέει η αφίσα στο μέρος που λέει η αφίσα. Η μαγεία δύο συναντήσεων των κινημάτων Θεσσαλονίκης που δείχνουν έτοιμα να δράσουν ενωμένα, πετώντας τις σημαίες τους, είναι ο λόγος για τον οποίο θα είμαι εκεί. Μήπως και δω επιτέλους τον Ελληνικό λαό ενωμένο έχοντας βάλει στην άκρη κόμματα και ιδεολογίες. Η συγκέντρωση θα περιφρουρηθεί και όποιος έρθει με σημαία άλλη από την Ελληνική, θα είναι δίπλα μόνος του. Το αν το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα, εξαρτάται από εσένα.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ


ΚΑΛΕΣΜΑ

Τα Κινήματα Πολιτών Θεσσαλονίκης, συγκεντρώνονται στον Λευκό Πύργο την Τρίτη 9/10 στις 17:00 και διαδηλώνουν ενάντια στην επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα, προς το Γερμανικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης.

Ξεσηκωνόμαστε ενάντια σε αυτό που θεωρούμε αυτονόητο, και που οι εθελόδουλοι άρχοντες μας δεν τολμούν να πουν μπροστά στο πραγματικό αφεντικό της Ευρωπαϊκής Ένωσης: Ότι η πολιτική που επιβάλουν οδηγεί στο κρεματόριο πρώτα και πάνω απ’ όλα την Ελλάδα, κι ύστερα ολόκληρο τον ευρωπαϊκό Νότο.
Διαδηλώνουμε για να διατρανώσουμε αυτήν την μεγάλη αλήθεια που ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας και αγωνίζονται όλοι να την αποκρύψουν: Ο τρόπος με τον οποίον πολιτεύεται η Γερμανία, ως η πρωτοστάτιδα της Ε.Ε., απειλεί να βυθίσει όλη την Ευρώπη στο χάος, στην εξαθλίωση, τις ανελέητες κοινωνικές συγκρούσεις.

Απέναντι σε αυτήν την πραγματικότητα, ο πρωθυπουργός σκύβει το κεφάλι και παραδέχεται ότι …ο γάιδαρος πετάει. Ετοιμάζεται μάλιστα να υποδεχθεί την Καγκελάριο, που έρχεται με πακέτο νέων ληστρικών επενδύσεων, που θα συνεχίσει την ευγενή παράδοση καταλήστευσης του δημόσιου πλούτου, που δημιούργησε οι Ζήμενς και οι διάφοροι Χριστοφοράκοι.

Κι όμως, αυτή τη στιγμή η Ελλάδα πρέπει να ορθώσει το ανάστημά της, και να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ στις πολιτικές του κρεματορίου που επιβάλλονται. Θα πρέπει, επίσης, να ξαναβρεί την χαμένη αξιοπρέπειά της, και να απαιτήσει αυτά που τις χρωστάνε οι Γερμανοί για την βάρβαρη κατοχή του 1941-1944. Και να ανοίξει το μεγάλο πολιτικό ζήτημα της συστηματικής διαπλοκής των μεγάλων γερμανικών επιχειρήσεων, με τις ελληνικές ηγεσίες, που έχουν αφαιμάξει το ελληνικό δημόσιο.

Είναι η αρχή, για τον μεγάλο εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, που θα ξαναστήσει τον τόπο μας στα πόδια του. Κι επειδή αυτή τη στιγμή, οι άρχουσες τάξεις είναι παντελώς ανίκανες, σάπιες και δειλές έστω και να φανταστούν έναν τέτοιον αγώνα θα πρέπει να αναλάβει ο ίδιος ο λαός.

Με τον τρόπο που ξεσηκώθηκε στις πλατείες πριν από ένα χρόνο και γκρέμισε ολόκληρο το πολιτικό προσωπικό των τελευταίων 30 χρόνων. Αδέσμευτα, Δημοκρατικά, Ενωτικά, Πατριωτικά. Δίχως τους τεχνητούς διαχωρισμούς, με όπλο την κληρονομιά των μεγάλων ξεσηκωμών του λαού μας.


Ένα μεγάλο αδέσμευτο κίνημα μπορεί να ξεκινήσει από την Τρίτη.


ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ!

4 σχόλια:

  1. Λες κίνημα αγανακτισμένων..
    Ερωτώ εγώ..
    Να είμαι αύριο εκεί.
    Θα έχει Ελληνικές σημαίες;;;
    Θα έχει και Πακιστανούς;;;
    Θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ η συγκέντρωση αύριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι μόνες σημαίες που επιτρέπονται θα είναι οι Ελληνικές.

      Η διαδήλωση θα περιφρουρηθεί και όποιος έρθει με κομματικές σημαίες πανό κ.λ.π. θα απομονωθεί και θα διαδηλώσει μόνος του.

      Για τους Πακιστανούς δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ γιατί να έρθει ένας Πακιστανός μαζί μας. Το ζήτημα δεν τον αφορά.

      Διαγραφή
    2. Μονο Χρυσαυγίτες θα επιτρέψουμε στην συγκέντρωση. Ζητω το 6%. όλοι οι άλλοι είναι ανθελληνες και τους αξιζει να πεθανουν με βασανιστηρια μεχρι θανατου. και στον εμφυλιο μονο χρυση αυγη.

      Διαγραφή
    3. Στη συγκέντρωση ΔΕΝ θα συμμετάσχουν ούτε χρυσαυγίτες, όχι τουλάχιστον με την ιδιότητα του χρυσαυγίτη.

      Οποιος Ελληνας θέλει να αφήσει την κομματική του σημαία, είτε πρόκειται για χρυσαυγίτη, είτε για σύριζα, είτε για αναρχικό, είναι ευπρόσδεκτος.

      Οποιος προτιμάει να συμμετέχει στην ομάδα του, να πάει στην ομάδα του.

      Αν κατά τη γνώμη σου όλοι όσοι βγαίνουν στο δρόμο με Ελληνικές σημαίες είναι ακροδεξιοί εμφυλιοπόλεμοι, να πας στο μπλοκ των ηλιθίων μαζί με τους φίλους σου. Και να κρατάς ότι σημαία θέλεις.

      Διαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου