Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ : «Η συμμορία Παπανδρέου χειρότερη από τους Τούρκους!»

Ο Χάρρυ Κλυνν δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίσει να μιλήσει προκαλεί… σεισμικές δονήσεις.
Μιλώντας αποκλειστικά στο “newsbomb.gr” ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης κάνει λόγο για εξευτελιστική σκλαβιά στην οποία έχει οδηγήσει το λαό η συμμορία – όπως την αποκαλεί - του Γιώργου Παπανδρέου και καλεί τους Έλληνες σε κοινωνικές εξεγέρσεις που δεν θα έχουν προηγούμενο. Αίσθηση προκαλούν και οι απόψεις του για τον Αντώνη Σαμαρά, τα κόμματα της αριστεράς, την Ντόρα Μπακογιάννη και τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Πώς βλέπετε τα φετινά Χριστούγεννα;
Είναι τα πιο σημαδιακά για μια εποχή πάρα πολύ δύσκολη που θα έρχεται και την οποία δεν υποπτεύεται καν ο ελληνικός λαός. Με τον καινούργιο χρόνο μπαίνουμε σε μια περίοδο εξευτελιστικής σκλαβιάς. Ο Γιώργος Παπανδρέου και η συμμορία του, εθελοντικά, μας μετέτρεψαν σε δούλους.
Το που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση δεν μπορώ να προβλέψω, μπορώ όμως να πω με βεβαιότητα πως ο ελληνικός λαός, μπορεί να αργεί, αλλά δεν δέχεται τέτοιου είδους ...
σκλαβιές. Προβλέπω ότι πολύ σύντομα θα έχουμε κοινωνικές εκρήξεις που δεν φανταζόμαστε. Ο Έλληνας μηχανεύεται τρόπους για να επιβιώσει και θα επιβιώσει, παρά το ότι ζούμε τη χειρότερη δουλία της ιστορίας μας. Τα 400 χρόνια της Οθωμανικής σκλαβιάς θα είναι ένα ωραίο διάλειμμα διακοπών σε σχέση με αυτά που θα τραβήξει ο ελληνικός λαός, εάν δεν εξεγερθεί. Μόνο με την εξέγερση μπορεί να σωθεί ο λαός.

Εσείς τι θα προτείνατε να γίνει;
Εγώ το μόνο που θέλω να δω είναι να φεύγει από την Ελλάδα αυτή η συμμορία των μειοδοτών που λέγεται κυβέρνηση Παπανδρέου. Και όχι μόνο αυτοί. Οι πολιτικοί σε ποσοστό 95% είναι πουλημένα τομάρια. Ο Παπανδρέου είναι υπάλληλος των αμερικανών και του ΔΝΤ και δεν ξέρω πώς θα μπορέσει να διαφύγει. Βέβαια όλα έχουν ρυθμιστεί και η διαφυγή του, εάν γίνει η κοινωνική έκρηξη, είναι δεδομένη, αλλά να δούμε τι θα γίνει με αυτούς που θα αφήσει πίσω του γιατί τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο θέλουν να τα παρουσιάζουν κάποιοι νταβατζήδες του Τύπου.

Για τον κ. Σαμαρά ποια είναι η γνώμη σας;
Ο Αντώνης Σαμαράς, είτε το θέλουμε, είτε όχι, είναι η μόνη ελπίδα, αλλά τα πράγματα δεν είναι παρήγορα. Έχει δυνατότητες και έχει και ένα στοιχείο που λείπει από τους άλλους πολιτικούς που είναι ο πατριωτισμός , όχι με την έννοια των εθνικουλτουριάρηδων, αλλά όπως τον εννοώ εγώ. Είναι γνωστό ότι δεν έχω καμία σχέση με τη ΝΔ. Είμαι ένας ανένταχτος αριστερός που ποτέ δεν είχα σχέση με τα δεξιά μορφώματα και ιδιαίτερα με αυτή τη φοβική δεξιά. Η ΝΔ προέρχεται από μια συντριβή η οποία δεν ξέρω αν της άξιζε 100%. Γεγονός, πάντως, είναι ότι η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν μια από τις πλέον αποτυχημένες. Μπορεί ο Κώστας Καραμανλής να ήταν ένας άνθρωπος καλών προθέσεων, αλλά δυστυχώς οι καλές προθέσεις δεν αρκούν. Δημιούργησε γύρω του ένα περιβάλλον μηδαμινής αξίας με τους Αλογοσκούφηδες και τους λοιπούς και ήταν φυσικό να έχει αυτή τη φθορά.

Πώς σχολιάζεται τη δήλωση του κ. Πάγκαλου περί κοπριτών;
Ο κ. Πάγκαλος καλά τα είπε επειδή ο ίδιος, ως κοπρίτης, ξέρει πολύ καλά τους κοπρίτες που διόρισε στο δημόσιο, οι οποίοι η μόνη δουλειά που κάνουν είναι να μην αφήνουν τους άλλους να κάνουν τη δουλειά τους. Και ο ίδιος στην ίδια κατηγορία ανήκει.

Σας στεναχωρούν οι εξελίξεις στην Αριστερά;
Η αριστερά αυτοφυλακίστηκε. Δεν είναι αρκετοί οι ευσεβείς πόθοι. Στην πολιτική πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα ακριβώς όπως προδιαγράφονται και όχι ακριβώς όπως είναι. Αυτό δεν μπόρεσε να το δει η Αριστερά. Σήμερα βλέπουμε τον εξευτελισμό της στο πρόσωπο του Φώτη Κουβέλη, ενός γηρασμένου και λεξιλάγνου πολιτικού που θέλει να αρθρώσει σύγχρονο πολιτικό λόγο. Αυτό είναι μια αστειότητα που μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει. Και φυσικά καταδεικνύει με σημαντικό τρόπο την ουσία της νεοαριστεράς που είναι χωρίς αρχές, χωρίς πλαίσιο, χωρίς ήθος και προπαντός χωρίς αξιοπρέπεια. Μέσα σε πέντε μήνες ξεφτιλίστηκαν και ο Κουβέλης και ο Αλαβάνος.

Την ίδια άποψη έχετε και για το ΚΚΕ;
Το ΚΚΕ έχει τις αρχές, έχει τη δυναμικότητα, έχει τα ερείσματα στο λαό. Αν μπορέσει να απαλλαγεί από την κηδεμονία των σκληροπυρηνικών σταλινικών που κάνουν το μεγαλύτερο κακό, τότε θα μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει μια σχετική ελπίδα. Η κ. Παπαρήγα και οι άνθρωποι αυτοί είναι εχθροί του κόμματος και το αποκλείουν από τις εξελίξεις.

Την κίνηση της κ. Μπακογιάννη να ιδρύσει το δικό της κόμμα πώς την κρίνετε;
Τα αστεία θα τα λέω μόνο εγώ! (γελάει). Είναι μια αστειότητα που δεν αξίζει καν να τη συζητάμε. Η Κ. Μπακογιάννη δεν έχει τις δυνατότητες. Δεν μπορεί να σκεφτεί πολιτικά γιατί δεν είναι πολιτικό ον, είναι οικογενειακό ον. Δεν αξίζει τον κόπο να συζητάμε γι΄ αυτό.

Η πορεία του κ. Καρατζαφέρη πώς σας φαίνεται;
Μας τελείωσε. Ο λαϊκισμός κάποτε τελειώνει. Η πολιτική του καφενείου δεν έχει μέλλον. Απλά εντυπωσιάζει μέχρις ενός σημείου. Δεν είναι σοβαρή περίπτωση.
Από newsbomb

Το είδα στο Γρέκι

7 σχόλια:

 1. Λυπάμαι αλλά η συμμορία δεν έχει 173 μέλη. Έχει 300 .... άντε 299 ή το λιγότερο 298. Όλοι αυτοί που τώρα κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, έχουν παίξει το ρόλο τους παλιότερα.

  Πάλι στο δικομματισμό να καταλήξουμε δηλαδή, ε? Έλεος πια ... Άει παρατήστε μας ήσυχους ... για να μην πω τίποτα χειρότερο.

  Έλληνες ενωθείτε !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για τον κύριο Χαρρυ Κλιν όλοι είναι ακατάληλοι εκτος απο τον φίλο του τον κύριο Σαμαρά !
  Κύριε Κλιν, αϊ στο διάολο κι εσύ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ μεγάλωσε γένιες και γενιές με την σάτυρα του. Τον χαρακτηρίζω ως έναν άλλον Αριστοφάνη. Ήταν και θα είναι ένας άνθρωπος που δεν φοβάτε να πει την αλήθεια με το όνομά της.
  Μακάρι αυτές οι φωνές να ακούγονται συχνότερα. Ίσως σήμερα να αλλάζε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΓΙΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ( ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ) ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ; ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ 173 ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ 95% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 15 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ( ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΚΟΡΑΦΑ - ΚΑΝΕΛΗ... )ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ (ΞΕ)ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ (ΟΣΑ ΤΟΥΛ.ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΖΑΝ )! ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΙΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ; ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ; ΒΓΗΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ & ΣΥΖΗΤΗΣΤΕ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ PC ) ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ..!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ..! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ναι ρε παιδιά , αλλά δε βλέπω καμιά Σακοράφα, Κανέλλη, Καμμένο να κάνουν κάτι άλλο από το να φωνάζουν στη Βουλή.

  Γιατί δε μαζεύονται λοιπόν αυτοί οι λίγοι να κάνουν μια νέα παράταξη? Παράταξη των Ελλήνων εννοώ, χωρίς χρώματα και ταμπελάκια.

  Δε λέω, ανά καιρούς λένε κάποιες αλήθειες στα κανάλια, αλλά ουσιαστική κίνηση ΜΗΔΕΝ. Μάλλον σα δουλειά βλέπουν κι αυτοί την πολιτική .... Ο μισθός να μπαίνει .....

  Και κανείς δεν αμφιβάλλει για το πόσο καλός καλλιτέχνης είναι ο κ. Κλυνν. Εμείς ψάχνουμε για ηγέτες όμως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ο Χαρυ κλυνν ειναι ταγμενος αριστερος και δεν εχει καμια σχεση με τον Σαμαρα. Αν μαζεψουμε τα αξιολογα ατομα στην Βουλη ειναι 5 Μετρημενα. Δεν κανεις κομμα με αυτα. Πρεπει να αρχισουμε τις μυνησεις στη κυβερνηση Ελληνες οι χωρα μας ανηκει

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟΥΡΓΩΝ;

Αρχειοθήκη ιστολογίου