Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΝΟΜΟ

Οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο Sharia, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις.

Επί πλέον, η Gillard εκνεύρισε μερικούς μουσουλμάνους με την δήλωση της ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια.





Ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard - Australia σε ελεύθερη μετάφραση
"Οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ.... Είτε σας αρέσει είτε όχι. Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους. Από την εποχή των επιθέσεων στο Bali, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του πατριωτισμού στην πλειονότητα των Αυστραλών.
Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.
Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας να μάθετε την γλώσσα μας.

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.
Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και χαρούμενη ειρήνη μαζί μας.

Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία: ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.

'Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς επιλέξατε να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε."

ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΑΣ.

http://tolimeri.blogspot.com/2012/10/blog-post_6564.html

10 σχόλια:

  1. Έχει γίνει ήδη η πρώτη έκπτωση... τους αποδεχόμαστε εάν ενταχθούν (άντε τώρα να ορίσουμε πως αποδεικνύεται η ένταξη, όταν πχ και "εμείς" αναλόγως με τις διάφορες ευκαιρίες εκδηλωνόμαστε, άβυσσος οι πεποιθήσεις του ανθρώπου και καλώς!).
    Μα εδώ είναι το θέμα, είναι αδιάφορο εάν ενταχθούν ή όχι εφ' όσον ήλθαν απρόσκλητοι, εκτός άν κάποιος τους κάλεσε για πάρτη μας και δεν το ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας ποτέ δεν είπε τα παραπάνω. Απλά με τα τελευταία γεγονοτα με τον Μωάμεθ βρήκαν ευκαιρία ορισμένοι να εκμεταλευτούν καταστάσεις.
    Ο μύθος ξεκίνησε απο το εξωτερικό,οι δικοί μας βέβαια με την σειρά τους δεν έχασαν την ευκαιρία.
    Η "ομιλία" αποτελείται από αποσπάσματα που εκφράζονταν σε δημόσιες τηλεοπτικές συζητήσεις λίγο μετά την τρομοκρατική βομβιστική επίθεση στο μετρό στο Λονδίνο το 2005,πέντε χρόνια πριν η Τζούλια Γκίλαρντ γίνει πρωθυπουργός της Αυστραλίας.
    Η ιδια ομιλία αποδόθηκε και στον πρώην πρωθυπουργό Τζον Χάουαρντ πριν από μερικά χρόνια.
    http://wiki.answers.com/Q/Did_Julia_Gillard_make_a_speech_telling_Muslims_to_leave

    Υ.Γ Δεν θεωρώ σε καμία οτι υπάρχει παραπληροφόρηση εκ μέρους του θαλαμοφύλακα,εφ΄όσον δεν το εγραψε ο ίδιος.
    Καλά έκανε και το μετέφερε όμως για να ακούγοντε ολες οι απόψεις.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν έχεις δίκιο, ούτε θα επιμείνω ότι ο λόγος είναι πράγματι της Gillard.

      Οπως και να έχει όμως, το περιεχόμενο του λόγου είναι απολύτως σωστό.

      Οι μετανάστες σε μια χώρα, οφείλουν να σέβονται τα ήθη και τις αξίες αυτών που τους φιλοξενούν και όχι να προσπαθούν να τα αλλάξουν και να τους κατηγορούν μάλιστα και για ρατσιστές όταν δεν το κάνουν όπως συμβαίνει στη χώρα μας.

      Αυτός είναι και ο λόγος που αναδημοσίευσα το άρθρο.

      Διαγραφή
    2. Η παραβατικότητα,φίλε θαλαμοφύλακα, δεν εχει να κάνει με την θρησκεία,ουτε και με την Εθνικότητα των ανθρώπων.
      Αν το θέλεις όμως,οι Ισλαμιστές εχουν μια δικαιολογία,ποτέ δεν γνώρισαν τον διαφωτισμό,σε αντίθεση με ορισμένους που ο σκοταδισμός είναι επιλογή.

      Διαγραφή
    3. Δεν τίθεται θέμα παραβατικότητας. Είναι θέμα σεβασμού.

      Οι μετανάστες πρέπει να σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί, είτε πρόκειται για χριστιανούς, είτε για μουσουλμάνους είτε για άθεους.

      Ελπίζω ότι δε χρειάζεται να συζητήσουμε και ένα τόσο αυτονόητο θέμα όπως αυτό.

      Έλεος.

      Διαγραφή
    4. Φίλε θαλαμοφύλακα,μάλλον έχουμε χαθεί στην μετάφραση.
      Το linκ γράφει:Urban Legends,δλδ Αστικοί μύθοι,και παρακάτω:Australian Prime Minister to Muslim Immigrants: 'Adapt or Leave' δλδ Η Αυστραλή πρωθυπουργός προς στους μουσουλμάνους μετανάστες: Προσαρμοστείτε ή φύγετε
      Και παρακάτω γράφει το γνωστό κείμενο που τάχα το είπε η Γκίλαρντ.
      Αρα προκειται ξεκάθαρα για αστικό μύθο.
      Με τέτοιου είδους μεθοδεύσεις οσο και αλήθειες να λέει ο 'εφευρέτης' του κειμένου,εχει χάσει την σοβαροτητά του και δεν αξίζει να ασχοληθείς περαιτέρω.


      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ, λίγο ψάξιμο παραπάνω δεν βλάπτει_ δες κι εδώ :

    http://en.wikinews.org/wiki/Australian_treasurer_makes_%22extremely_divisive%22_comments

    Το Νο 2 στέλεχος της κυβέρνησης Howard, και πολλών άλλων κυβερνήσεων, επί σειρά ετών(1996-2007), ο Peter Costello, National Treasurer, το 2006 δήλωσε, μεταξύ άλλων, και τα προαναφερόμενα : "Before entering a mosque visitors are asked to take off their shoes," Mr Costello said. "This is a sign of respect. If you have a strong objection to walking in your socks don't enter the mosque. Before becoming an Australian you will be asked to subscribe to certain values. If you have strong objection to those values don't come to Australia."

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ : http://www.theage.com.au/news/national/our-values-or-go-home-costello/2006/02/23/1140670207642.html

    Άρα δεν πρόκειται για αστικό μύθο, ΑΛΛΑ για δημόσια δήλωση. Την οποία και ο ίδιος ο Howard, τότε πρωθυπουργός, υποστήριξε σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα (24-2-2006).


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω στα σχολιά μου ήμουν σαφής,η δήλωση δεν ανήκει στην Γκίλαρντ,οπότε ειναι αστικός μύθος.
      Θα σου δώσω ένα παράδειγμα,ο Μιχαλολιάκος είπε δημόσια,out of my country, out of my home,
      Παίρνω την δήλωση,και για να την ισχυροποιήσω την χρεώνω,π.χ στην Παπαρήγα,στον Τσίπρα,στον Μάρξ η όπου αλλού μου κάνει κέφι,εκτός βέβαια απο Μιχαλολιάκο γιατί πολύ απλά ειναι γνωστές οι πεποιθήσεις του,(απο κόρακα κρά θα ακούσεις)
      Αυτό λέγεται παραπληροφόρηση και μαύρη προπαγάνδα.
      Τωρα οσον αφορά την δήλωση του Κοστέλο ηταν μια δήλωση που αφορούσε μονο τον ίδιο και τα πιστεύω του,και οχι την κυβέρνηση της Αυστραλίας.
      Μάλιστα επικρίθηκε απο τον Χάουαρντ για αυτή του την δήλωση.

      Διαγραφή
  4. Η αλήθεια πάντως του κειμένου δεν επηρεάζεται από το ποιος το είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου