Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ελληνικέ λαέ.

Οι έμποροι του χρήματος έχουν καταφέρει να αντικαταστήσουν τους εκλεγμένους πολιτικούς μαριονέτες με έναν τραπεζίτη πρωθυπουργό στην Ελλάδα, στην Ιταλία, θα γίνει στην Ισπανία, στην Πορτογαλία στην Ευρώπη, στον κόσμο.


Ενα απρόβλεπτο γεγονός όπως πυροβολισμός ή ακόμα χειρότερα χειροβομβίδα που ξέρουμε όλοι ότι μπορούν να οργανώσουν εύκολα και δε θα διστάσουν να το κάνουν, με την τρέχουσα ψυχολογία του Ελληνικού λαού (την οποία ελέγχουν απόλυτα) θα επέφερε χάος.

Αν σκεφτεί κανείς από τη πλευρά των αδίστακτων εμπόρων χρήματος στους οποίους τελικά "χρωστάμε", η επιβολή στρατιωτικού νόμου είναι η πιο βολική διευθέτηση για να τελειώσουν τα ψέμματα και να ανατείλει η νέα μορφή διακυβέρνησης που ανέφερε και η Αννα Ψαρούδα στον "Ελληνα" πρόεδρο της "Ελληνικής" "δημοκρατίας".

Η επιβολή στρατιωτικού νόμου, σε συνδυασμό με την αντιτρομοκρατική νομοθεσία, θα δώσει τη δυνατότητα σε ένα αυταρχικό καθεστώς, διοικούμενο ωραία και νοικοκυρεμένα όλα σε ένα να αφαιρέσει τα δικαιώματα των πολιτών με τον ισχυρισμό ότι είναι τρομοκράτες ή εν δυνάμει τρομοκράτες ή οτιδήποτε άλλο θελήσουνε και να φυλακίσουνε τους διαφωνούντες χωρίς δίκη, δικαίωμα εκπροσώπησης χωρίς τίποτε. Το σταλινικό καθεστώς θα μοιάζει μπροστά του κατηχητικό.

Το δύσκολο στην υπόθεση είναι ότι ο Ελληνικός στρατός δε θα γίνει ποτέ δικός τους όσο οι απέναντι στρατιώτες είναι Ελληνες. Ομως εδώ και καιρό, αυτοί πολεμάνε τον Ελληνικό Στρατό και έχουν περάσει νόμους με τους οποίους μπορούν να προσλάβουν αλλοδαπούς στα σώματα ασφαλείας και κλείνουν στρατιωτικές σχολές. Τα παραπάνω δεν ισχύουν για τις νατοϊκές δυνάμεις και νατοϊκές δυνάμεις έχουμε στην Ελλάδα αρκετές και αν χρειαστεί μπορούν να ενισχυθούν ώστε να "εξομαλυνθεί" η κατάσταση .

Πρέπει να καταλάβουμε πόσο κρίσιμες είναι οι στιγμές και να αντιληφθούμε ότι το πρόβλημα μας ΔΕΝ είναι οικονομικό. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ. Και ότι πρέπει είτε να βγούμε στο δρόμο ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, η μετά η μόνη μας λύση θα είναι τα όπλα.

Λύσεις υπάρχουν πολλές.

Θα πρέπει να κανουμε όμως κάτι τώρα.

Κλείνει το γκισέ.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

8 σχόλια:

  1. φώναζε όσο θέλεις.οελληνικός λαός είναι σε ύπνωση. έχει και κρύο , χειμερία νάρκη!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαός δεν είναι σε χειμερία νάρκη, και λαός δεν είναι ότι δείχνει στις ειδήσεις το Star.
      Ο λαός είναι απλά μπερδεμένος. Βρίσκεται σε αδιέξοδο και δεν μπορεί να βάλει τα πράγματα που συμβαίνουν σε μια τάξη και να φτιάξει ένα αμυντικό πλάνο αρχικά, οργανώνοντας την τελική αντεπίθεση.
      Ο λαός προφανώς δεν είναι ενημερωμένος για το ποιος πραγματικά ευθύνεται, και δεν ξέρει προς τα πού να επιτεθεί. Είναι έτοιμος να κάνει κάτι αλλά δεν ξέρει ΤΙ. Το σύστημα είναι αρκετά ισχυρό και τον παραπλανεί συνεχώς. Δεν είναι τυχαίο που όλοι εκστομίζουν "ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ... ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ" χωρίς οι ίδιοι να κάνουν κάτι. Ο λαός δεν ξέρει ΤΙ πρέπει να κάνει.
      Προσωπικά έχω κάνει εκατοντάδες συζητήσεις για τα θέματα αυτά σε συγγενείς σε φίλους σε παρέες. Όλοι απλά δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και τελικά προτιμούν να μην ασχολούνται.

      Το διαδίκτυο έχει φέρει αποτέλεσμα αλλά όχι σε όλα τα σπίτια. Ακόμα και στο διαδίκτυο υπάρχει το σύστημα που υπνωτίζει. Θέλει προσοχή τι διαβάζουμε και τι αποδεχόμαστε.

      Μην περιμένετε από όλο το λαό να φέρεται σαν ηγέτης. Η ιστορία έχει δείξει ότι οι ηγέτες είναι πάντα λίγοι, ο λαός απλά ακολουθεί.

      Α.Ζ.

      Διαγραφή
  2. Ασε με εμένα να φωνάζω. Θαλαμοφύλακας είμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το βασικότερο πρόβλημα κατ' εμαι,είναι οργανωτικό-ηγετικό!ΔΕΝ υπάρχει ηγέτης,δεν υπάρχει οργάνωση,δεν υπάρχει τίποτα!Και όσοι προσπάθησαν να βγούν μπροστά φαγώθηκαν ή γελοιοποιήθηκαν απο τα ΜΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν χρειαζεται ηγετης,αλλα....ηγεσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με όλα σχεδόν τα παραπάνω.Η αγανάκτησή μου όμως και τα όρια ανοχής μου έχουν χτυπήσει κόκκινο! Με το να ασχολούμαι γιατί οι υπόλοιποι ΄Ελληνες αδιαφορούν έχω ακινητοποιηθεί κι εγώ η ίδια...ο θαλαμοφύλακας εμένα όσο καιρό τον παρακολουθώ με καλύπτει σ'ενα πολύ μεγάλο ποσοστό. Θα τολμησω λοιπόν να προτείνω το εξής γιατί δεν κανονίζουμε μια συνάντηση γνωριμίας όλοι όσοι λέμε ότι έχουμε την διάθεση ν'αλλάξει κάτι σ' αυτόν τον τόπο. Με το να αναρτούμε ανώνυμα σχόλια στο διαδύκτιο ούτε να ξεθυμάνουμε δεν μπορούμε πλέον. ΄Ας προσπαθήσουμε να οργανωθούμε καλύτερα μήπως και καταφέρουμε κάτι. Δεν είμαστε η πλειοψηφία το ξέρω όμως όπως ακολουθούν τα πρόβατα την λάθος κατεύθυνση μπορούν ν' ακολουθήσουν και την σωστή. Δεν ξέρω για σας όμως εγώ δεν μπορώ να αγνοήσω την κατάσταση έχει αρχίσει να τίθεται θέμα επιβίωσης πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι μέσα !!!! Ούτως ή άλλως το είχα προτείνει και πριν κανα χρόνο, αλλά δεν είχε ανταπόκριση ...

      Α.Ζ.

      Διαγραφή
  6. Αντί να απαιτήσουμε άμεσα εκλογές περιμένοντας βασανιστικά τα αποτελέσματα των έτσι κι αλλιώς διαβλητών εκλογών, θα προτιμούσα να περνούσαμε στην δεύτερη επιλογή σου (σκληρή και αιματηρή δε λέω)που είναι σίγουρα αποτελεσματική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου