Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

Μήνυση κατά Van Rompuy (και όχι μόνο) για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας (!!!)

Η μηνυτήρια αναφορά (ποινική) κατά των πέντε αυτών εγκληματιών έχει μελετηθεί με κάθε λεπτομέρεια για να είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχει διαφυγή ή διέξοδος.
Η καταγγελία έγινε δεκτή διότι παραβιάστηκε η Συνθήκη «Καταστατικό Roman» σε όλα τα σημεία
που περιέχονται στην καταγγελία ότι ανταποκρίνονται σε όλες τις συνθήκες που έχουν υπογραφεί από το πρώτο Σύνταγμα έως και τη Συνθήκη της Λισαβόνας.

Η καταγγελία δεν στρέφεται μόνο κατά συγκεκριμένων προσώπων, αλλά και εναντίον όλων εκείνων που υπέγραψαν το ESM / EMS, κατά τη μεταρρύθμιση του φορολογικού πακέτου, ενάντια στην τρόικα και ενάντια στην «Small Change» AEVU 136,3 (ΕΚΤ / ΔΝΤ / ΕΕ της Επιτροπής ) το οποίο εγκρίθηκε σε χρόνο ρεκόρ από τους περισσότερους υπογράφοντες που ανήκουν στην ΕΕ. Τα μέλη της ιταλικής κυβέρνησης είναι στον κατάλογο των υπόπτων.
Το υλικό με τα συντριπτικά στοιχεία του συλλέχθηκε και σχολαστικά μελετηθηκε σε όλες του τις λεπτομέρειες, ώστε να μη δοθεί στη Γενική Εισαγγελέα κυρία Fatou Bensouda η ευκαιρία να απορρίψει την καταγγελία με αιτία τα ψευδή κίνητρα ή τη λάθος κωδικοποίηση. Η καταγγελία έγινε δεκτή αμέσως, αφού διαπιστώθηκε ότι οι λόγοι είναι περισσότερο από αληθινοί, δεδομένης της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι πολίτες Έλληνες δίχως πόρους με τους οποίους θα μπορούσαν να συνεχίσουν να ζουν μια αξιοπρεπή ζωή γεγονός που τους ωθεί στη βία , προκειμένου να εξασφαλίσουν τούς πόρους ώστε να επιβιώσουν.
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να γράψω τα ονόματα των πέντε αυτών εγκληματιών (ακόμα και οι γύπες τους αποφεύγουν, διότι αναγνωρίζουν τη βρώμα που αποπνέουν και σε απόσταση 100 χιλιομέτρων)

Η καταγγελία υποβλήθηκε από ένα παντρεμένο ζευγάρι Γερμανών ακτιβιστών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα : την SARAH Luzia Hassel VOLKER και τον VOLKER REUSING.

Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΩΝ :

1. Christine Lagarde Madeleine Odette, του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας Internationale des Geschäftsführende Direktorin
2. Δρ Angela Dorothea Merkel,, Bundeskanzlerin von Deutschland
3. Δρ Wolfgang Schäuble, Bundesfinanzminister von Deutschland
4. José Manuel Durão Barroso Präsident der Europäischen Kommission
5. Herman Achille Van Rompuy, Präsident des Europäischen Rats »

Το ζευγάρι χρησιμοποίησε τις μαρτυρίες των Ελλήνων πολιτών και των δημοσιογράφων Tράγκα Γεώργιου, Παναγιώτη Τζένου, Αντώνιου Πρέκα και του πολιτικού Δημήτριου Κωνσταντάρα (Νέα Δημοκρατία). Για αρκετούς μήνες έψαξαν στην Ελλάδα και κατέθεσαν μήνυση ενάντια στα 5 προαναφερόμενα πρόσωπα. Στόχος τους ειναι επίσης το γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο διότι για ήδη δύο προηγούμενες μηνύσεις (12-09-2012 / 26-09-2012) τις οποίες είχε καταθέσει το ζευγάρι ο κ. Gauweiler είχε απορρίψει το άνοιγμα μιας διαδικασίας χωρίς να εξηγήσει τους λόγους . Με αυτή τη νέα καταγγελία με βάση τη »jus cogent» των ανώτατων δικαιωμάτων, ακόμα και οι πιο έξυπνοι Νομικοί ξέρουν οτι οι πιθανότητες απόρριψης είναι ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ. Δεδομένων των προαναφερθέντων το γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο αποφάσισε να ανοίξει εκ νέου τις 2 προηγούμενες υποθέσεις που είχε βιαστεί να κλεισει άρον άρον ώστενα μην καταλήξει σε δίκη ως συνεργός σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ο Peter Michel Huber καθηγητής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωστός σε όλο τον κόσμο διαβεβαίωσε το καταγγέλλοντα ζευγάρι ότι έχει την πλήρη υποστήριξη όλων των οργανώσεων σε παγκόσμιο επίπεδο συμπεριλαμβανομένης και της δικής του και προσέφερε υλικοτεχνική υποστήριξη και χρηματοδότηση για όλη την περίοδο της δικαστικής μάχης.

Ακολουθεί το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς στα αγγλικά

English pdf
ena1

Το είδα στην τρικλοποδιά.

4 σχόλια:

  1. Μου κάνει εντύπωση γιατί κατέθεσαν μήνυση γερμανοί και όχι έλληνες .Μα τόσο δουλικοί είμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν και Ελληνες που έχουν κάνει μηνύσεις και μάλιστα όχι μόνο μία, αλλά πολλές. Οι μηνύσεις αφορούν κυρίως στους ντόπιους πολιτικούς και όχι τους ξένους. Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Οι δικοί μας είναι που είναι προδότες και αυτούς πρέπει να απαιτήσουμε να τιμωρηθούν. Ας τιμωρήσουμε τα του οίκου μας και μετά που θα μας έχει ανοίξει και η όρεξη βλέπουμε. Οσο για το αν είμαστε δουλικοί, εγώ πιστεύω ότι όχι, δεν είμαστε, παραπληροφορημένοι είμαστε και μπερδεμένοι από τον ψυχολογικό πόλεμο και σοκαρισμένοι από τις κοσμοιστορικές αλλαγές. Ακόμα πιστεύω, ότι όταν έρθει η ώρα, θα δείξουμε από τι μέταλλο είμαστε φτιαγμένοι.

      Διαγραφή
    2. Απειρα LIKES, για το BLOG....Πολυ δυνατο αρθρο και θα το δημοσιοποιω συνεχεια, μεχρι να το διαβασει και ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ....Καλη δυναμη ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!

      Διαγραφή
  2. To σκέφτομαι κάθε φορά που διαβάζω κάποια ανάρτηση εδώ, οφείλω να καταθέσω και δημόσια τα συγχαρητήριά μου για αυτές τις αναρτήσεις.

    Που κανείς δεν ασχολείται δυστυχώς στα μέσα ενημέρωσης του Ελλήνων πλην blogs σαν αυτό. Ευχαριστώ επομένως που με επαναφέρεται στη πραγματικότητα εκεί που η ελπίδα και τα ψυχικά αποθέματα δείχνουν να καταρρέουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου