Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΦΕΡΝΟΥΝ 7000 ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ !!!

Τους θυμάστε τους λεβέντες;

7000 αστυνομικούς από την Ευρωπαϊκή Ένωση ετοιμάζεται να εισάγει η Ελληνική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την κρίση....

Πολύ περίεργες μέρες ζει η χώρα μας πραγματικά.


Χθες μάθαμε για τη βόμβα στο "Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη" και άλλο ένα άδικο θάνατο συνανθρώπου μας... 





Ίσως να είναι νωρίς να μιλήσουμε για προβοκατόρικη κίνηση, αλλά είδαμε πως δεν διστάζουν καθόλου να σκοτώνουν αθώους προκειμένου να φοβίζουν πολίτες, λίγο καιρό πριν στην τράπεζα Marfin...

Ο φίλος Ακτιβιστής θαρρώ δεν αναρωτιέται άδικα αν ....επρόκειτο για τρομοκρατικό χτύπημα ή προβοκάτσια. Η τρομοκρατία είναι εξάλλου εργαλείο της εξουσίας και δεν διαφέρει ιδιαίτερα από την προβοκάτσια: και οι δύο ενέργειες στοχεύουν στο να κατευθήνουν την κοινή γνώμη και να ελέγξουν τους πολίτες συναισθηματικά μέσω αισθημάτων ανασφάλειας και φόβου.


Στην ίδια γραμμή ανήκει θαρρώ και η είδηση περί εισαγωγής ευρωπαϊκών δυνάμεων καταστολής.
Μία εξαιρετική αποκάλυψη έγινε χθες στο ραδιόφωνο «Θέμα» στις 11 το πρωί όπου ο εκπρόσωπος των αστυνομικών αποκάλυψε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση μαζί με την «σοσιαλιστική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,υπό τον φόβο γενικευμένης εξέγερσης του Ελληνικού λαού ενάντια στα δρακούλια μέτρα, ετοιμάζουν να εισάγουν μέρος της δύναμης της Ευρωχωροφυλακής όπως την κατονόμασε ο εκπρόσωπος, αποτελούμενη από Ισπανούς, Γερμανούς, Ιταλούς, Ολλανδούς και άλλους μισθοφόρους, «οι οποίοι θα έχουν και το βάρος της καταστολής της κατά τα φαινόμενα επερχόμενης εξέγερσης, αν και εφόσον η ντόπια αστυνομία δεν κάνει καλά την δουλεία της».


(Αν δεν κάνει "καλά τη δουλειά της"?!!! Και ποιά είναι η δουλειά της αστυνομίας μας παρακαλώ? Να ξυλοκοπά τους δίκαια διαμαρτυρόμενους πολίτες της χώρας για να προστατεύσει αντιδημοκρατικές και προδοτικές επιλογές που πηγάζουν από την εξουσία? Αναρωτήθηκαν τούτοι -σαν πολίτες της χώρας πρώτα και ύστερα σαν ένστολοι- ΤΙ καλούνται να προστατεύσουν και ποιός τους πληρώνει?...)


Κατά τα λεγόμενα η εν λόγο δύναμη μπορεί να επέμβει όπου και όπως θέλει χωρίς να υπόκειται σε έλεγχο και περιορισμούς, λαμβάνοντας εντολές μόνο από την ΕΕ. Ο χαριτωμένος αντιπρόσωπος μετά από την προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα διερωτήθηκε,«πώς θα αισθανθούν οι Έλληνες εργαζόμενοι όταν τους ξυλοκοπούν ξένοι αστυνομικοί»; Εκτός από την κατά 20% περικοπή των επιδομάτων των 700.000 δημόσιων υπάλληλων οι οποίοι ευθύνονται λόγο των αγώνων τους για το μεγαλύτερο μέρος των δικαιωμάτων που απολαμβάνουν το σύνολο των Ελλήνων εργαζομένων, το υπουργείο «προστασίας του πολίτη» ανακοίνωσε ότι ως το τέλος του χρόνου θα μειώσει κατά 20% και το ποσοστό εγκληματικότητας. Για να το πετύχει αυτό από την επόμενη εβδομάδα θα διοχετευτούν στους δρόμους 15.000 καινούργιοι μπάτσοι. Προφάσεις και εικόνες χούντας. Αυτές οι Ευρωπαϊκές δυνάμεις καταστολής θα είναι στην ουσία ένας στρατός που θα χρησιμοποιούν τα κράτη, στην προσπάθεια να φανεί ότι δεν αναμιγνύουν το δικό τους στρατό αλλά Ευρωπαϊκές δυνάμεις άμεσης επέμβασης. Η οικονομική κρίση η οποία θα συνοδεύεται από κοινωνικές αναταραχές θα δώσει στις Βρυξέλλες μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει την ικανότητα επέμβασης της μυστικής ομάδας η οποία έχει δημιουργηθεί για την πάταξη εξεγέρσεων και αναταραχών στην Ευρώπη.(www.eurogendfor.eu)


Φυσικά και δεν πρόκειται για την ασφάλεια μας. Κανείς μας δεν έχει θαρρώ την αφέλεια να νομίζει πως θα έλθουν αστυνόμοι αλλοεθνείς για να φυλάξουν τα σπίτι, τις περιουσίες ή τη σωματική μας ακεραιότητα. Τις περιουσίες μας τις παρέδωσαν όπως είδαμε ήδη στο ΔΝΤ η κυβέρνηση με τους βουλευτές μας... (Αυτό ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!!!) Η αστυνομία είναι και αυτή άλλο ένα εργαλείο της εξουσίας. Και η εξουσία στις μέρες μας έχει καταπατήσει κάθε έννοια δημοκρατίας και διακιοσύνης ή ευνομίας...Μέχρι πριν ένα χρόνο περίπου γνωρίζαμε τέτοιες σκέψεις και κινήσεις για την FEMA των ΗΠΑ. Τώρα και η ΕΕ ακολουθεί εντατικότατα το παιχνίδι της παγκόσμιας Δικτατορίας. Η χώρα μας είναι το πεδίο δοκιμής των απάνθρωπων σχεδίων τους... Όμως λάθος χώρα βρήκαν για να παίξουν...


Την Ελλάδα την λεηλάτησαν σαν χώρα. Αυτό που δεν θα καταφέρουν όμως να λεηλατήσουν ποτέ είναι την ιδέα της Ελλάδας και του πνεύματος που ενώνει όλους τους Έλληνες.
Εμάς φοβούνται. Εμάς και την αντίσταση μας στην πρωτοφανή λεηλασία της χώρας μας.


Από http://oxyderkeia.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Είναι απλό.. Με τα μέτρα και τις περικοπές που θα αναγκείλουν απο Σεπτέβρη, θα βγεί πολύς κόσμος στους δρόμους.. Γι αυτό και οι μισθοφόροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα λοιπόν, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι όλοι αυτοί οι απελπισμένοι άνθρωποι, δε θα βγούνε να κάνουν πράξεις τυφλής βίας, διότι έτσι θα επέλθει το χάος και θα δωθεί αφορμή σε όλους αυτούς να έρθουν.

    Γι αυτό, δείτε την κίνηση στο συντονιστή, συμμετέχετε και υποστηρίξτε την.

    http://sindonistis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου