Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ...

Μάχη του Μαραθώνος
11η Σεπτεμβρίου 490 π.Χ.

Πριν από τη μάχη των Ελλήνων εναντίον των Περσών στον Μαραθώνα, ο στρατηγός των Αθηναίων Μιλτιάδης, απευθυνόμενος στους Έλληνες, είπε:...

«Εάν τους νικήσουμε αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν.
Εάν μας νικήσουν εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε»,
Οι Έλληνες συνειδητοποίησαν τα λόγια του Ηγέτη - Στρατηγού Μιλτιάδη και έκαναν πραγματικότητα το φαινομενικά και λογικά αδύνατο.
Κατατρόπωσαν τους Πέρσες, έσωσαν την Πατρίδα και έγραψαν μία από τις πιο λαμπρές και ένδοξες σελίδες όχι μόνο της δικής μας, αλλά και της παγκόσμιας Ιστορίας.

Σήμερα, έτος 2011 μ.Χ.
Η Ελλάδα, η Πατρίδα μας, διατρέχει έναν από τους μεγαλύτερους κινδύνους της Ιστορίας της.

Το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ που την απειλεί και έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή, είναι πολυπλόκαμο, για να είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμο και περιλαμβάνει:

1. Εθνική κυριαρχία (εκχώρηση δικαιωμάτων, εδαφών και ορυκτού πλούτου)

2. Μνημόνιο - Δανειακή Σύμβαση (Οικονομική υποδούλωση χωρίς διέξοδο)

3. Κάρτα του Πολίτη (Αφαίρεση και στέρηση δικαιωμάτων και Ελευθερίας)

4. Κώδικα Διατροφής (Επιβολή γενετικά μεταλλαγμένων τροφών)

5. Ψεκασμούς από αέρος (επικίνδυνες χημικές ουσίες, CHEMTRAILS)

6. Λαθρομετανάστες (Στρατός ξένων δυνάμεων εντός της χώρας, που μπορεί να οργανωθεί και να εξοπλιστεί με σύγχρονα όπλα μέσα σε λίγες ώρες, για να καταστείλει ενδεχόμενη εξέγερση των Ελλήνων)

7. Σχέδιο Καλλικράτης (Πρώτο βήμα γιά Ανεξαρτητοποιήσεις - Αυτονομήσεις Ελληνικών περιοχών, πχ. Θράκη, Κρήτη)

8. Αντισυνταγματικούς Νόμους (Σωρεία σκληρών Νόμων, που στρέφονται αποκλειστικά κατά των Ελλήνων πολιτών)

9. Διάλυση της Παιδείας (Προγράμματα ημιμαθείας για τα Ελληνόπουλα, εξώθηση των μαθητών σε καταλήψεις, καλλιέργεια κλίματος αντιπαλότητας από τους μαθητές προς τους καθηγητές, κατάργηση βασικών μαθημάτων, αλλοίωση της γλώσσας, παραχάραξη της Ιστορίας, αποδόμηση Εθνικών Ηρώων για στέρηση προτύπων, Εθνομηδενισμός κλπ)

10. Ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα (Ραγδαία αύξηση και εξάπλωση της εγκληματικότητας όλων των μορφών, χωρίς τιμωρία. Ασυδοσία και διευκολύνσεις σε επικίνδυνους κακοποιούς. Αδρανοποίηση της Αστυνομίας. Ενοχοποίηση των θυμάτων)

11. Καταρράκωση θεσμών λαϊκής εμπιστοσύνης (Εκκλησία, Στρατός, Δικαιοσύνη, Αστυνομία, Πνευματική ηγεσία, Φορείς άσκησης ελέγχου. Μέθοδος : Έντονη και διαρκής προβολή των αποτυχιών τους ή κακών παραδειγμάτων, με ταυτόχρονη αποσιώπηση και απόκρυψη των επιτυχιών και των καλών παραδειγμάτων)

12. Αποβιομηχανοποίηση της χώρας (Άρχισε από την μεταπολίτευση το 1974 και έχει ήδη ολοκληρωθεί. Βλέπε ΧΡΩΠΕΙ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ - ΠΑΤΡΑΪΚΗ, ΑΙΓΑΙΟΝ, ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΕΣ, ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ και πάρα πολλές άλλες βιομηχανικές μονάδες, που έκλεισαν, ή έφυγαν από την Ελλάδα, ή κατέχονται από ξένους)

Συμβαλλόμενοι:
Α. Εντολοδότες:
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση διά των εκπροσώπων της : ΔΝΤ(ΔυΝάσΤες), Τρόϊκα, Ε.Ε.

Β. Εντολοδόχοι:
Η Ελληνόφωνη Κυβέρνηση των Ελλήνων και οι άλλοι πολιτικοί οι οποίοι συμμετέχουν στην παράσταση, που διαδραματίζεται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Επιδίωξη - Μέσα:
Η υποδούλωση της Ελλάδος με ενυπόγραφη εκούσια παράδοση, ώστε να αποκλείεται η νομιμοποίηση ενδεχομένων αντιδράσεων από τον λαό.

Απρόσκοπτη εξέλιξη στην εφαρμογή των όρων του Συμβολαίου εξασφαλίζεται όταν ο λαός κοιμάται. Την αποστολή να κρατήσουν τον λαό σε καταστολή ανέλαβαν προθύμως και εκτελούν ευσυνειδήτως:

α. Τα μεγάλης εμβέλειας και επιρροής ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης), διά των γνωστών φερεφώνων τους.

β. Οι χρυσοπληρωμένοι κομματικοί εργατοπατέρες - συνδικαλιστές.

γ. Παλαιοί πρωταγωνιστές του πολιτικού σκηνικού, εμφανισθέντες σήμερα ως επίδοξοι σωτήρες της Πατρίδας και του λαού, που οργανώνουν «αντιστασιακές κινήσεις ή κινήματα» και τα οποία στην πραγματικότητα αποτελούν τον σύγχρονο «ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ» των Α΄ και Β΄ συμβαλλομένων.

Τρόποι - Μέθοδοι:
- Οικονομικός στραγγαλισμός των πολιτών (Υπερχρεωμένες οικογένειες από δάνεια, πιστωτικές κάρτες κλπ., περικοπές μισθών και συντάξεων, βαρειά φορολογία στα χαμηλά εισοδήματα, ραγδαία αύξηση της τιμής προϊόντων και υπηρεσιών).

- Οργανωμένη ειδησεογραφία παραπληροφόρησης για εκφοβισμό και πρόκληση ανασφάλειας.

Στην Ημερησία Διάταξη των οργάνων εκφοβισμού και καταστολής, η δοκιμασμένη συνταγή των ΧιτλεροΣταλινικών καθεστώτων : Υποτίμηση, προσβολές, κατασυκοφάντηση και απαξίωση ΚΑΘΕ διαφωνούντος, προσάπτοντάς του τις γνωστές ρετσέτες Φασίστας, Ρατσιστής, Ελληναράς, Εθνικιστής κλπ.

- Συμφωνημένες απεργιακές κινητοποιήσεις μικρής διάρκειας, σε τακτά χρονικά διαστήματα, για εκτόνωση της πίεσης, διανθισμένες με ποικιλία "σκληρών" αντιπαραθέσεων μεταξύ συνδικαλιστών που υποφέρουν και ανάλγητων Κυβερνητικών.

- Κατευθυνόμενη οργάνωση αντιστασιακών κινημάτων, ώστε αφ' ενός μεν, να ελέγχεται η αντίδραση, αφ' ετέρου δε, να διαχέεται δεξιά και αριστερά το «νερό» που συλλέγεται από την αυθόρμητη και αθρόα συμμετοχή του λαού, για να μη φουσκώσει ανεξέλεγκτα το «ποτάμι της οργής».

Αναγνωρίζονται εύκολα, γιατί είναι τα «κινήματα» που τόσο αυτά, όσο και οι ηγετικές ή συντονιστικές τους ομάδες προβάλλονται ιδιαίτερα και ΜΟΝΟΝ αυτά από τα μεγάλα ΜΜΕ.

Σκοπός:
Ο αφελληνισμός της Ελλάδος, ο σταδιακός αφανισμός του Ελληνικού Έθνους, η απάλειψη όλων των στοιχείων του Ελληνισμού από το πρόσωπο της γής, και παράλληλα ο κατακερματισμός της Ελλάδος και η απομύζηση των πλουτοπαραγωγικών της πηγών σε μόνιμη βάση ανενόχλητα.

ΑΠΟΡΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΗ - ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Δεν υπάρχει ένας Έλληνας αληθινός;


κομματικά άφθαρτος, φωτισμένος, δυνατός και αποφασισμένος, ένας Ηγέτης γιά να εμπνεύσει, να εμψυχώσει και να οδηγήσει, ως άλλος Μιλτιάδης, τους εναπομείναντες πιστούς Έλληνες στον υπέρ πάντων αγώνα, όσο ακόμα υπάρχει καιρός;

Ή θα στέκουμε απαθείς, αδρανείς και αμέτοχοι να επαναλαμβάνουμε στο διηνεκές, μονότονα και μοιρολατρικά, τα λόγια του Εθνικού μας ποιητή Διονυσίου Σολωμού 

«Δυστυχισμένε μου λαέ, καλέ και ηγαπημένε,
πάντοτ' ευκολοπίστευτε και πάντα προδομένε»

Διονύσιος Σολωμός


 http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_5333.html

Το είδα στον Κατακλυσμό

4 σχόλια:

 1. ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40 ΧΩΡΕΣ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΟΥΣΙΕΣ(ΗΠΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ-ΚΛΠ)
  ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2009 ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ (ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ)ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔYΣΦHΜIΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ-ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΛΠ)ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ.
  ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΩΣΤΕ ΑΠΟ 129 ΜΟΝΑΔΕΣ ΒΑΣΗΣ ΤΑ SPREADS ΝΑ ΕΙΝΑΙ 1600 ΣΗΜΕΡΑ.
  ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΑΥΣΑΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΜΕ ΝΟΡΜΑΛ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ 172 ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΝΤΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ.
  ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ -2 (ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
  ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ???
  ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑ ΝΤΟΜΙΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΩΧΥΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.
  ΕΜΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΝ.
  ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ...
  ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΛΕΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
  ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΛΑΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

  ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΤΟΥΣ ΚΒΟ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ ΩΣ ΕΛΛΑΣ.
  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ Η.Π.Α ΧΟΥΣΕΪΝ ΟΜΠΑΜΠΑ.

  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!


  ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Η Ελλάς προόρισται να ζήσει και θα ζήσει"

  Διότι " ο κόσμος θε να σκοτισθεί αν η Ελλάς πεθάνει"

  Δε θα επιτρέψουμε καν να κοιμηθεί άλλο!Πόσο μάλλον να πεθάνει!!!
  Άλλο τι σχέδια ε ί χ αν κι άλλο τι θα γίνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλά τα λες ανώνυμε, στο τέλος τα χάλασες λίγο με τους Τούρκους και τους μουσουλμάνους. Τι σχέση έχουν τώρα αυτοί, λες και αυτοί τα κάνουν όλα αυτά. Μ'άρεσε και το 11η Σεπτεμβρίου 490 πχ., λες και είχαν το δωδεκάμηνο τότε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μπράβο στον αρθρογράφο.Το πιο συνοπτικό, συγκεκριμένο και κατανοητό απο όλους τους Έλληνες, άρθρο που έχω διαβάσει.
  Τι ωφελεί άραγε, να ξέρουμε τα αίτια και τις αφορμές ενός πολέμου, σαν αυτόν που έχουμε σήμερα?,γνωρίζοντας το βασικό αποτέλεσμα, όταν είμαστε ανέτοιμοι να αντιταχθούμε και το χειρότερο όταν ξέρουμε πως ήδη έχουμε παραδοθεί?
  Οι μέρες της Ελλάδος,της ελεύθερης Ελλάδος είναι πλέον πολύ λίγες.Εκείνο που με θλίβει περισσότερο,ξέρετε ποιο είναι? ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ.Μεγαλοστομίες και καυτά άρθρα και επισημάνσεις και αντίσταση του καναπέ,απο την τηλεόραση,απο έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή,ώρες ατελείωτες ενημέρωσης και διαδικτυακής αντίστασης.....και......και
  Κρίμα στο ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ και ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ κάποιοι γενναίοι και σοφοί.Είναι αργά να αναζητούμε ΗΓΕΤΗ.Έπρεπε να είμασταν ήδη ετοιμοπόλεμοι και με αρχηγό.ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.

  ΜΑΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου