Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΥΣΤΑΤΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Πρόεδρε Παραιτήσου. Πρόεδρε βοήθησε μας.


Πρόεδρε παρατήσου. Η πραξη σου αυτή θα σώσει την αξία της δημοκρατίας.
Αυτοί που τους την ανάθεσες να την προστατεύσουν σήμερα κατέλυσαν κάθε μορφή της.
Πρόεδρε σώσε μας με "την πράξη σου". Δείξε οτι είσαι ζωντανός.


Όταν ήσουν νέος πολέμησες την χούντα λυσσαλέα. Σήμερα πρόεδρε τα πράγματα είναι χειρότερα.Διέλυσε την χούντα του παρακράτους. Τα βάζουν με αθώους πολίτες. Βοηθησε μας. Κάνε το τώρα που μπορείς. Αύριο πλέον είναι αργά.
Φοβάμαι πως αύριο Θα κατέβει στους δρόμους, αποφασισμένη η γενιά των "Σαράντα". ....


Φοβάμαι πώς η γενιά των "Σαράντα". είναι η ποιο επικίνδυνη γενιά.

Είναι "η γενιά που θα τρέλαινε τον ήλιο ..." Το Θυμάσαι;;;
"Σίγουρα ναι"!!!

Είναι η γενιά που αφού δεν τρέλανε τον ήλιο, πλέον όταν κατέβει στούς δρόμους φοβάμαι πως θα κατέβει για να τους κάνει χωματόδρομους.
Πρόεδρε φοβάμαι πως η γενιά των "Σαράντα" δεν θα κατέβει ούτε για να πετά χαλίκια, και χαρτοπετσέτες, αλλά ούτε για βγάζει ειρηνικές άσκοπες κραυγές.

Φοβάμαι πως έχει κρίνει οτι αυτά δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.
Πρόεδρε η γενιά των "Σαράντα" είναι μια γενιά που προστατεύει παιδιά, γονείς και οικογένεια και φοβάμαι πως την οδήγησαν στην μεγάλη απόφαση. Να είναι σιωπηρή αθόρυβη και αποτελεσματική.
Πρόεδρε φοβάμαι πως μας οδηγούν σε εμφύλιο. Δώσε λύση σήμερα.
Πρόεδρε βοήθησε μας.

4 σχόλια:

 1. Καλύτερα να μην κάνεις έκκληση στον τουρίστα της Ηρώδου Αττικού.Απαίτησε.Είναι ακριβώς ίδιος με τους υπόλοιπους 298,σάρκα από τη σάρκα τους.(πλην Σακοράφα-Κουρουμπλή).Διάβασε τον σύνδεσμο γιά να βεβαιωθείς.
  http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/05/oi-anotatoi-arxontes-tis-irodou-attikou.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δε χρειάζεται να διαβάσω τίποτε.

  Το κάλεσμα είναι ρητορικό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό εδώ το βίντεο εμένα μου φτάνει.

  http://thalamofilakas.blogspot.com/2011/05/45000.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και τότε ( αν ενδιαφερόσαστε πραγματικά ! ) γιατί δεν προοθείτε στον Λαό την άμεση λύση και την πιο απλή ... Εναντίον αυτών που κάνουν τους ...Αμερικάνους!
  Που είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!! ΜΟΝΟ αυτή (αν θέλει! ) σταματάει τα ΠΑΝΤΑ (μεσοπρόθεσμα κλπ ) ΑΜΕΣΑ και γίνονται ΠΡΩΤΑ οι έλεγχοι ... Εκεί πρέπει να μαζευτούμε ( Αρειο Πάγο - Συμβούλιο Επικρατείας )και να σταματήσουν όλες οι δίκες μέχρι να γίνει ΑΜΕΣΑ & ΑΝΟΙΚΤΑ η ΚΑΘΑΡΣΗ !!! Από αυτούς ξεκίνησε το κακό (ΑΤΙΜΩΡΗΣΊΑ ! ) ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ ... ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ (ΟΧΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ! ) ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΑΠΛΩς ...ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ !!! Να δείτε για πότε τα ¨μαρτυράνε¨όλα (ποιοί τους άφησαν, ποιοί ¨΄εφαγαν πιο πολλά απο αυτούς άρα ¨αυτούς να πιάσετε , ποιόυς είδαν και τα έκαναν , όλα για να γλυτώσουν ...) η γίνονται ¨Χριστοφοράκοι ..!¨

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου