Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ - Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΔΑ

Πράγματι, εξ αιτίας της συγκυβέρνησης των κομμάτων του μνημονίου, τα οποία έριξαν πλέον τις μάσκες της τεχνητής αντιπαράθεσης, από σήμερα ο ελληνικός λαός, μπορεί και πρέπει να ελπίζει. Αποκαθηλώθηκαν στη συνείδηση του λαού τα δύο βασικά και απόλυτα υπεύθυνα κόμματα του σάπιου και αντιδημοκρατικού πολιτικού συστήματος. Αποκαλύπτεται πλήρως, η μέχρι σήμερα θεατρική τεχνητή πολιτική αντιπαράθεση προς άγρα ψήφων από....


εύπιστους ψηφοφόρους, τους οποίους κατέτασσαν σε κομματικά «μαντριά», υπνωτισμένους και διχασμένους από τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Αποκαλύφτηκε πλέον, πως όταν το πολιτικό σύστημα (δηλαδή το σπίτι των επαγγελματιών πολιτικών) κινδυνεύει, ρίχνουν τις μάσκες της πολιτικής αντιπαράθεσης και συνασπίζονται, προκειμένου να διατηρήσουν την αυτονομία τους απέναντι στην κοινωνία, την οποία γράφουν πλέον στα παλαιότερα των υποδημάτων τους. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν την κοινωνία στα πόδια τους.

Ναι, τώρα υπάρχει πλέον ελπίδα, να αντιληφθεί ο λαός, το θεατρικό πολιτικό σύστημα της σάπιας κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας και να αναζητήσει άλλο μοντέλο διακυβέρνησης.

http://hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου