Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ

Πολύ φοβάμαι, ότι όχι μόνο δημοψήφισμα δε θα δούμε, αλλά ούτε και εκλογές.

Η επίθεση είναι τόσο προσεκτικά σχεδιασμένη, που δεν υπάρχει περίπτωση να αφεθεί κάτι στην τύχη και να χαλάσει το σχέδιο. Ενα δημοψήφισμα τώρα, όσο κι αν τα ερωτήματα είναι άστοχα και αμφιλεγόμενα θα μπορούσε να δώσει τέλος στο παιχνίδι με εμάς νικητές. ...


Νομίζω ότι ο Τζέφρυ πέταξε την ιδέα του δημοψηφίσματος, αφ' ενός για να ρίξει στάχτη στα μάτια μας και να μην ξέρουμε αν το δημοψήφισμα είναι κάτι καλό ή κακό και αφ' εταίρου για να δώσει αφορμή στους κερδοσκόπους να βγάλουνε και κανένα φραγκάκι στις χρηματαγορές. Ολα τα άλλα, (ότι κουφάθηκαν δηλαδή οι ευρωπαίοι εταίροι μας και ότι ταράχτηκαν οι κερδοσκόποι και άλλα τέτοια) τα ακούω βερεσέ.

Και σιγά μη μας κάνουνε εκλογές. Να τρελαθούμε τελείως και να ψηφίσουμε κανέναν Λεβέντη για πρωθυπουργό. Και να πρέπει να ξανακάνουν όλες τις συμφωνίες από την αρχή.

Είπαμε. Τώρα έχει συγκυβέρνηση εθνικής ενότητας, μετά προσωπικοτήτων, μετά στρατιωτική χούντα.

Ακου εκλογές.  Δηλαδή αν δεν μας κάνουν εκλογές, τι θα κάνουμε; Θα ξεσηκωθούμε;

Χα.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

3 σχόλια:

  1. Πιθανόν να είναι όπως τα λες.
    Όμως τι γίνεται αν ο Σώρος ας πούμε θέλει εδώ και τώρα τα κέρδη από τα CDS?

    Προσωπικά νομίζω ότι ήρθε η ώρα της επίσημης χρεωκοπίας για τη χώρα μας. Κάπου εδώ τελειώνει το παιχνίδι, οι Αμερικάνοι κερδίζουν τους Γερμανούς, κλπ.
    Αν πάλι κάνω λάθος τότε οι Γερμανοί κερδίζουν τους Αμερικάνους .... και προς Θεού δε μιλάω για χώρες αλλά για πλούσιους ιδιώτες.

    Αυτό όμως που πρέπει να μας απασχολεί είναι τι κάνουμε εμείς για μας. Σύμφωνα με τα τελευταία που άκουσα απο το ΝΕΤ (με μια έξαλλη Στάη) η αναπληρώτρια υπουργός εξωτερικών Ξενογιαννακοπούλου δήλωσε ότι το δημοψήφισμα θα γίνει πριν τα Χριστούγεννα και θα έχει ως θέμα ΝΑΙ ή ΟΧΙ στη νέα δανειακή σύμβαση.

    Αυτό σημαίνει ότι έχετε και έχουμε περιθώριο 1 μήνα να εξηγήσουμε στους πολίτες και να καταλάβουμε τι σημαίνει μια νέα δανειακή σύμβαση (ένα νέο μνημόνιο) για τη χώρα.

    Θα είναι καταστροφή ο κόσμος να ψηφίσει ΝΑΙ από φόβο μη γίνουμε Αλβανία διότι αυτό πασχίζουν να βγάλουν προς τα έξω οι παπαγάλοι. Το μόνο που ακούς πλέον στα κανάλια είναι ψέματα και τρομοκρατία. Τρομοκρατία ότι ψηφίζοντας 'ΟΧΙ' θα γυρίσουμε στη δραχμή και θα πεθάνουμε από την πείνα.

    Η δική μου έκκληση είναι να αφιερώσουν όλοι λίγο από το χρόνο τους για να διαβάσουν τι λέει αυτή η γ.... δανειακή σύμβαση. Να κάτσουν να σκεφτούν γιατί συμβαίνουν όλα αυτά τα 2 τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Να αναρωτηθούν που πήγαν τα ιδεώδη και τα ιδανικά, αυτά που ξεχωρίζουν έναν Άνθρωπο (Ών-θρωπο) από ένα ανθρωπάκι (ον). Να ρωτήσουν τα παιδιά τους πώς θα ήθελαν να ζούν τα επόμενα 20 χρόνια. Και τότε να πάνε και να ψηφίσουν ΧΩΡΙΣ ΕΓΩΙΣΜΟ.

    Και πιθανόν όσα λέω να μην έχουν τελικά αποτέλεσμα αν δεν υπάρξει δημοψήφισμα. Όμως για πρώτη φορά βλέπω τόση πολύ αρνητική ενέργεια στους πολιτικούς και στους δημοσιογράφους, καθώς και πολλαπλές κινήσεις απελπισίας και απειλής. Συνήθως καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει.

    Σε κάθε περίπτωση ας είμαστε έτοιμοι.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα οδεύουν μάλλον προς του Θαλαμοφύλακα την άποψη.

    Η φράση που πλέον κυριαρχει στην τηλεόραση είναι "ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ". Τόσο οι ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ των καναλιών, όσο και τα πιο πολλά κομματόσκυλα ορίονται κάθε 5 λεπτά μπροστά στο γυαλί.
    Και γίνομαι έξαλλος διότι το δημοψήφισμα είναι λαική επιλογή σε κάτι συγκεκριμένο (όχι όπως στις εκλογές που ο κόσμος ψηφίζει τις ψεύτικες προεκλογικές γενικότητες του κάθε κόμματος).
    Και γίνομαι περισσότερο έξαλλος που σκέφτομαι "Πώς μπορεί η λαική επιλογή/απόφαση να είναι καταστροφή για τη χώρα;". Διότι εδώ δεν λένε απλά ότι ένα πιθανό ΝΑΙ ή ΟΧΙ θα μπορούσε να είναι καταστροφή, λένε ότι η απόφαση του λαού (ΓΕΝΙΚΩΣ) είναι καταστροφή για τη χώρα.
    Και η επόμενη σκέψη είναι: "Τόσο σίγουροι είναι οι παπαγάλοι και οι προδότες ότι ο λαός θα ψηφίσει ΟΧΙ;" Και στο τέλος αν ο λαός που εκλέγει τους "προδότες" δε γουστάρει πια την κατάσταση αυτή, ποιοί είναι αυτοί που θα τον σταματήσουν;
    Έχουν καταλάβει οι κύριοι "Προδότες" ότι είναι υπάλληλοι μας;
    Έχουν καταλάβει οι Μερκελοσαρκοζίδες ότι δε γουστάρουμε πλέον; Μάλλον το κατάλαβαν, εξ' ού και η τρομοκρατία που βγαίνει προς τα έξω τις τελευταίες μέρες.
    Είμαστε Έλληνες και δε δεχόμαστε απειλές από κανένα.

    Το καλό είναι ότι σε περίπτωση συγκυβέρνησης, πέφτουν και οι μάσκες της Ν.Δ επίσημα, διότι τέλος πια οι κρυψινισμοί και τα δεν συμμετέχω στις ψηφοφορίες για το Μνημόνιο. Οπότε εις το εξής οι ΠΑΣΟΚΟΙ θα μοιράζονται τα αυγά τα γιαούρτια και το ξύλο με τους ΝΔ συμπροδότες τους.

    Μέχρι να βαρεθούν και να παραιτηθούν όλοι.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπανδρέου και Σαμαράς. Συνένοχοι Προδότες!!!
    Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
    Συμμαθητές, Συμφοιτητές, Ανεπάγγελτοι, Άεργοι
    …Μοιραίοι.
    Ο πρώτος μάς πρόδωσε και ο δεύτερος ανέλαβε να σβήσει τα «ίχνη» του.
    Μήπως την προδοσία του Γιωργάκη
    την ακολουθεί Συνταγματικό Πραξικόπημα του Αντωνάκη;
    O Σαμαράς δεν μπορούσε να ζητάει εκλογές πριν ιδρυθεί το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων. Δεν μπορούσε να ζητάει εκλογές πριν οι δανειστές μας —και φίλοι του— μας “δέσουν” χειροπόδαρα για τα επόμενα εκατό χρόνια. Δεν μπορούσε να ζητάει εκλογές πριν οι δανειστές μας αποκτήσουν το “εργαλείο” εκείνο, που θα τους επέτρεπε να μας λεηλατήσουν στο διάστημα κατά το οποίο θα ήμασταν “αλυσοδεμένοι”. Ο Σαμαράς θα ζητήσει εκλογές μόνον όταν ο Γιωργάκης θα έχει ολοκληρώσει τη δουλειά του και ο ίδιος θα είναι έτοιμος να πάρει τον ρόλο του …και ο οποίος είναι να “εμπλέξει” τον λαό στην προδοσία. Αυτή είναι η αποστολή τού Σαμαρά. ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/08/papandreou-samaras-synenoxoi-prodotes.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου