Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Ο ΚΙΚΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΧΘΡΟ

"Ένα έθνος μπορεί να επιζήσει από τους ανόητους και ακόμα και τους φιλόδοξούς του. Αλλά δεν μπορεί να επιζήσει από την προδοσία στο εσωτερικό του.Ένας εχθρός προ των πυλών είναι λιγότερο τρομερός γιατί είναι γνωστός και κρατά την σημαία του υψωμένη. Αλλά οι προδότες που κινούνται μεταξύ των εγκλείστων ελεύθερα, οι δικοί τους ύπουλοι ψίθυροι που σιγοψιθιρίζονται μέσα σ’όλες τις αυλες, ακούονται μέχρι τις αίθουσες της κυβέρνησης της ίδιας...
γιατί ο προδότης δεν φαίνεται καθόλου ως προδότης: Μιλά με εκφράσεις γνωστές στα θύματά του, και φορά τα πρόσωπά τους και τα ενδύματά τους, απευθύνεται στη μικροψυχία που βρίσκεται βαθιά στις ψυχές όλων των ανθρώπων. Σαπίζει τη ψυχή ενός έθνους, εργάζεται κρυφά και άγνωστος στη νύχτα για να υπονομεύσει τους στυλοβάτες της πόλης μολύνει το πολιτικό σώμα έτσι ώστε να μην μπορεί πλέον να αντισταθεί. Ο δολοφόνος πρέπει να είναι λιγότερο τρομακτικός..."
ΚΙΚΕΡΩΝ

3 σχόλια:

 1. το θέμα δεν είναι να μας πεις τι είπε ο Κικέρων , αλλά ποιοι κατά την γνώμη σου είναι οι προδότες!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου.
  Σύσσωμο το πολιτικό σύστημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. 300 Είναι οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ
  300 Είναι οι ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΔΕΣ
  300 Να είναι και οι ώρες τους που κατάντησαν έναν λαό να πηγαίνει κουτρουβαλώντας και σαν αλλοπαρμένος , από τις αμπελοφιλοσοφίες τους .

  Δεν χρωστάμε μας χρωστάτε .

  Δώστε τα πίσω για να μην ... τα πάρουμε μόνοι μας .

  ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου