Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΝΑΣ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Το πολιτικό κατεστημένο προσφέρει τη θέση του πρωθυπουργού σε έναν μη εκλεγμενο τραπεζικο υπάλληλο, τον κ. Λουκά Παπαδήμο.

Εναν άνθρωπο που εκπαιδεύτηκε και ανδρώθηκε στους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς (σύμφωνα με το βιογραφικο του στην
 wikipedia ) :

"Το 1980 εργάστηκε ως οικονομικός εμπειρογνώμων στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.[1] Το 1985 επέστρεψε στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας οικονομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος (1985 - 1993). Το 1993 διορίστηκε υποδιοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και τον επόμενο χρόνο διοικητής της Τράπεζας παραμένοντας μέχρι το 2002.[1] Το ίδιο έτος ανέλαβε αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, θέση από την οποία αποχώρησε το 2010.[1] Να σημειωθεί ότι έχει διατελέσει μέλος του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Νομισματικού Ιδρύματος (1994 - 1998), πρόεδρος της Υποεπιτροπής Νομισματικής Πολιτικής της Επιτροπής των Διοικητών των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (1993 - 1995) κ.α.[1]"

Είναι προφανές ότι ένας τέτοιος πρωθυπουργός είναι ο κατάλληλος για να διαπραγματευτεί το συμφέρον μας ενάντια στις απαιτήσεις του τραπεζικού καρτέλ .

Ελληνες, ησυχάστε. Είμαι βεβαιος ότι τα ιστορικά κόμματα της βουλής συναισθάνονται την ιστορική τους ευθύνη και θα τον αναδείξουν σε πρωθυπουργό της χώρας για να μπορούμε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε στο τραπεζικό καρτέλ τα χρωματιστά χαρτάκια που του χρωστάμε.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

3 σχόλια:

  1. Τελικά εμάς ο ρόλος μας ποιος είναι ?????

    Δε μας πέφτει λόγος για τίποτα πια ?????

    Ούτε για το ποιος μας κυβερνά ?????

    Γίναμε αυτό που ήθελαν τελικά, έτσι ????? Εργάτες και καταναλωτές. Σκλάβοι "πρώτης" κατηγορίας.

    Μας αρέσει ????? Ως πότε θα μας κοροιδεύουν και θα λέμε και ευχαριστώ ????? Ως πότε θα μας συμπεριφέρονται σαν κοπάδι ????? Μήπως είναι η ώρα να ξυπνήσουν τα ζωώδη ένστικτά μας ?????

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη φρικάρεις Α.Ζ.

    Από ότι φαίνεται, έχουμε δρόμο μακρύ. Και δύσκολο. Ενεργοποιήσου, αυτο-οργανώσου και μην απογοητεύεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου