Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΣΚΟΡΠΙΕΣ... ΦΟΒΙΕΣ

-Ναι! Τό ομολογώ!. Φοβάμαι, τό θηρίο τό ανήμερο, πού βρυχάται όταν βρεθεί σε πανικό κινδύνου. Φοβάμαι, τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας πού φαίνεται πώς είναι διαρκώς σε στύση. Φοβάμαι τις δικτατορίες πού δεν βγάζουν τάνκς, περίπολα, πολυβόλα και μυδράλια στους δρόμους, γιατί...
οι άλλες «ανεπιτήδευτες», παλεύονται αντρίκια και παστρικά, στην ώρα τους και στα μαρμαρένια αλώνια. Φοβάμαι την ισχνή πλειοψηφία του ενός, τους υποτακτικούς του μισανθρώπους και μιζανθρώπους. Φοβάμαι, κάθε φορά, την ημέρα των εκλογών την ετυμηγορία του πλήθους και της μάζας με μυαλό κουρούνας, μπούφου, τσαλαπετεινού ή έστω κοιμισμένης δαμάλας, ύστερα από αστραφτερή κάτασπρη μπουγάδα εγκεφάλου. Φοβάμαι την κουλτούρα, - λόγου χάριν τους ηθοποιούς πού έπαψαν να ποιούν ΗΘΟΣ- τα γένια, τα σκουλαρίκια, τις μουστάκες, - παντοτινά δείγματα σοφίας και αφασίας- τα πνεύματα, τα οίνο-πνεύματα πού γονατίζουν και προσκυνούν τα φράγκα, τον έχων και τον κατέχων, πού λένε.. Φοβάμαι τον τυρέμπορο, και κάθε έντιμο και έγκριτο εισαγωγέα άπληστο έμπορο πού κάνει διαρκώς «εκπτώσεις» στις πραμάτειες του καί τό παίζει άμα λάχει καί Ελληναράς!!! Φοβάμαι τον ενεχυροδανειστή, τον τοκογλύφο, τον αδίστακτο αιμοπότη. Φοβάμαι τον τροφονοθευτή μασκαρά, τόν άπληστο κερδώο τζογαδόρο, την απαίσια φάτσα πίσω από τα φουμέ γυαλιά ηλίου με την πουράκλα. Φοβάμαι τα μαρκούτσια, και τον κάθε λεξιπένητα φτωχοπαγάλο ειδησοποιητή. Φοβάμαι τον τυφλό, τόν κωφό, τον άκαρδο θεράποντα και υπηρέτη της Θέμιδας. Φοβάμαι την ακατάσχετη φλυαρία, τα γλυκόλογα, την χρυσοπλουμιστή ιεροπρέπεια, τα μισητά λόγια αγάπης του πατερημά, με τα ιερά ψυχοσωτήρια μαντζιούνια τους. Φοβάμαι τους κώτσους πού πιστεύουν τους μαυροφορεμένους κότσους. Φοβάμαι τα κλειστά Σχολεία, τον χαρτογιακά φτωχοδάσκαλο-πού τό παίζει εκπαιδευτικός!!!- τον βολεμένο κολλυβογράμματο λέκτωρα, αναπληρωτή, μουσάτο τακτικό καρεκλοκένταυρο καθηγητή των ΑΕΙ, πού μιξοκλαίει για την α-παιδεία του στα τηλεπαράθυρα, όπως και τον οικονομικό αναλυτή, τον πάσα έναν ψυχ-αναλυτή. Φοβάμαι την εισαγωγή σπουδαστών στα ΑΕΙ-ΤΕΙ με μέση βαθμολογία κάτω από την βάση!!!. Φοβάμαι την Ηρωϊδα Αγρότισσα Μάνα που, με τον άντρα της καθημερινά πασχίζει, αγωνίζεται, πολεμά, υποφέρει, αντέχει, σπέρνει, θερίζει, τρυγά, να ταΐσει τα ζωντανά της, τα παιδιά της!!! τον κάθε λήσταρχο απατεώνα χαραμοφαγά! και εξακολουθεί να υπομένει και περιμένει! να… Φοβάμαι την πλύστρα, την καθαρίστρια, την Νοσοκόμα πού επιμένουν να υπομένουν και να προσφέρουν, μέχρι να.. Φοβάμαι την κακοποίηση της γλώσσας μου, τους φοινικιστές τσαρλατάνους υποτελείς, τά γκρίκλις και τά εξ πλάσματος μουρόχαβλης τηλεκαννίβαλης εκπορευόμενα. Φοβάμαι τό λάϊφ στάϊλ, τό σελέμπριτις και τα 4χ4 καγιέν με την μόνιμη σταθερή κοτσαδούρα στους πρωκτούς τους. Φοβάμαι τούς πτυχιούχους άεργους, τους άνεργους, τα εκατοντάδες «ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ», τα «ΠΩΛΕΙΤΑΙ». Φοβάμαι τον εργολάβο ΔΕ, τον υπερεργολάβο, τον υπο-εργολάβο ΔΕ, τον έγκριτο διαπλεκόμενο πολεοδόμο, αρχιτέκτονα, φοροεισπράκτορα, τον κάθε πράκτορα, τον παράνομο κυνηγό, κολλητό του δασάρχη.

Φοβάμαι τον φοροφυγά, επίτροπο στην εκκλησία της ενορίας του με τα τάματά του και τους μεγαλοσταυρούς του! Φοβάμαι την μόδα, πού κράζει στούς έφηβους "φορέστε ρε σείς σκουλαρίκι στο Αριστερό αυτί " για να καταστραφεί ο ΣΠΟΡΟΣ!!! σας εσαεί. Πού, λέει στις έφηβες Ελληνοπούλες, φορέστε σκουλαρίκια και περτσίνια, στα αυτιά σας, στα φρύδια σας, στις μύτες σας, στα μουν. χειλά σας, στον ΟΜ-φαλό σας για καταστραφεί η ΦΩΛΙΑ !!! σας μια για ΠΑΝΤΑ. Φοβάμαι τον μαιευτήρα χειρουργό, τον κάθε κρεουργό, πού κάνει ΚΑΙΣΑΡΙΚΕΣ, αμβλώσεις ή εκτρώσεις κάθε μέρα, εκτός από τα Σαββατοκύριακα, τις επίσημες αργίες και τα εορταστικά τριήμερα-τετραήμερα..
Μιά ερευνητική ματιά στα Ληξιαρχεία επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό! Φοβάμαι την χύμα χημεία με τις χρωστικές της ουσίες, τα συντηρητικά της «Ε»!!!!! Διαβάστε παρακαλώ τα ψιλά γράμματα στις ετικέτες τροφίμων!!!! στα κονσερβοειδή, στα παγωτά, στις σοκολάτες, στα δρακουλίνια, στα φουντούνια!!! Φοβάμαι τα επιχορηγούμενα κατάμεστα άσυλα από ανθρώπινα ράκη, από άταφους νεκρούς, θύματα της παραμύθας τής δειλίας και λιποταξίας της Ζωής. Φοβάμαι την κακότεχνη πίσσα - τις αηδιαστικές πάστες και τις τούρτες των αδέσποτων σκύλων - μα προ πάντων τα κρουασάν των δεσποζομένων, στα πεζοδρόμια, στις δεντροστοιχίες, στα κράσπεδα, στα πάρκα, στα παγκάκια. Φοβάμαι τα ντουβάρια, τους αρουραίους των υπονόμων μας, τις κατσαρίδες μας, το χαλασμένο καζανάκι του γείτονα πού τσιροκοπά, τον ξεχειλισμένο βρομερό και τρισάθλιο κάδο απορριμμάτων, τό σκουριασμένο και ξεχαρβαλωμένο καλαθάκι, την μετέωρη και μουντζουρωμένη πινακίδα, που σημαίνει τό απόλυτο τίποτα και λέει πολλά. Φοβάμαι τα σκουπίδια του εορταστικού τριημέρου, τα κάθε σκουπίδια -και τα δικά μου- πού τα ανέχομαι. Φοβάμαι τον κάθε φαφλατά και φαύλο πολιτικάντη και δήμαρχο, τον αγράμματο, άξεστο χωριαταρά κοινοτάρχη τού 2012 μ.χ.χ. με τους γλείφτες συμβούλους τους. Φοβάμαι την απουσία του Φίλου μου, του HΛΙΟΥ ΜΟΥ, του καλού μου γείτονα, του συμπαθούς Ταχυδρόμου, του αυστηρού και δίκαιου Τροχονόμου, του κάθε Αστυνόμου!.

Φοβάμαι τέλος, την έρπουσα μαύρη βαρβαρότητα,-πού έρχεται- την υποκρισία, τους σκοταδισμούς, και όλους τους –ισμούς, (εκτός του ΕΛΛΗΝ –ισμού. Ξέρω, ξέρω δεν συμφωνείτε αλλά έτσι είναι, αρέσει δεν αρέσει!!!) τους γυαλιστερούς λαιμοδέτες, τα γκόλντεν μπόϋς, τα δικά μας παιδιά, τα πράσινα χολώδη παιδιά που μου αφαίρεσαν και μου αφαιρούν -και με την ανοχή μου (;)- αυτό πού αδυνατούν να μου δώσουν!!!. Την ησυχία μου, τον ύπνο μου,τή ζεστασιά μου, τα ονείρατά ΜΟΥ. Φοβάμαι…γενικώς, φοβάμαι αυτή τη Ζωή. Για την άλλη την μέλλουσα, φρόντισαν και φροντίζουν ακατάπαυστα, οι άλλοι επαΐοντες και οι ειδικοί.

Καληνύστα! σας μέχρι να.. ξημερώσει.. καί ευτυχές τό Νέον έτος 2012 μ.χ.χ.- Ιων ο Β΄

υ.γ. Αφιερωμένο σέ όλα τά γομάρια καί μέ τίς ευχές τού αείμνηστου Γ.Σουρή μας!!!
..γιά αυτό τό κράτος πού τιμά
τά ξέστρωτα γαϊδούρια
σιχτήρ στά χρόνια τά παληά
σιχτήρ καί στά καινούρια!!!!

Από σχόλιο του Ίωνα του Β' στο Θαλαμοφύλακα.
Φωτο από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου