Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ....

Γράφει ο Στέργιος Σμυρλής

Κυρίες και Κύριοι καλημέρα σας μέρα και καλή εβδομάδα.

Σε αυτό τον χρόνο θα γίνει η μεγάλη γιγαντομαχία μεταξύ της Παγκοσμιοποίησης και των Ελλήνων, των Ελλήνων που τάχθηκαν να φυλάνε Θερμοπύλες.Το Πάνθεον των νέων γιγάντων που καταγράφονται με χρυσά γράμματα στην Νεοελληνική Ιστορία. Ήρωες που δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν δελεάζονται από το χρήμα,τη θέση,το βόλεμα και τη συναλλαγή, γιατί εργάζονται για το καλό της ανθρωπότητας. Η ποιότητα του πνεύματος και της ψυχής τους απέραντη. Δεν τους γράφω για να μη τους στοχοποιήσω, αλλά αργά ή γρήγορα θα τους μάθετε.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει αρχίσει. Οι ψυχολογικές επιχειρήσεις είναι τρομακτικές. Το ψέμα και η προπαγάνδα ρέει άφθονο από τα προδοτικά ΜΜΕ. Διαστημόπλοια, ιώσεις, χαράτσια, ψεκασμοί, σεισμοί, ΗΑΑRP και καταποντισμοί προσπαθούν να κάμψουν το φρόνημα του Λαού, που παρά την διαφθορά και τη συναλλαγή αντιστέκεται.

Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι ευαισθητοποιημένοι Ευρωπαίοι αλλά και πολίτες από Καναδά, ΗΠΑ, Νότιο Αμερική, Αυστραλία , Ιαπωνία και Κίνα θέλουν να πάρουν την Ελληνική υπηκοότητα. Μία υπεύθυνη πολύγλωσση Δήλωση είναι αναγκαία προκειμένου να καταγράφωνται όλοι αυτοί οι παγκόσμιοι συμπατριώτες.

Η Παγκοσμιοποίηση άρχισε αλλά εργάζεται υπέρ της Ελλάδος. Οι Έλληνες Φιλόλογοι, Ιστορικοί, δάσκαλοι, βιβλιοπώλες, που αγαπάνε τον Ελληνισμό είναι οι «γιατροί του πνεύματος χωρίς σύνορα», που προσφέρουν τους κωδικούς πρόσβασης σε όλο τον κόσμο για να μπορούν να διαβάζουν και να αντιλαμβάνονται την Αρχαία Ελληνική φιλοσοφία.

Κύριοι έχετε καταστεί το πλατφόρμα πάνω από την οποίο θα γίνει ο πόλεμος. Δεν εξαγοράζεστε ούτε πτοείσθε. Χρησιμοποιείστε όλους τους διαδικτυακούς κόμβους και μηχανισμούς χωρίς φόβο και πάθος. Έχετε το ρόλο του Θεού Ερμή.

Στέργιος Σμυρλής

koukfamily.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Εξόφθαλμη όντως η προσπάθεια των καλούμενων "επικυρίαρχων" φίλοι μου. Έχετε απόλυτο δίκιο και επιχαίρω όταν διαισθάνομαι θετικότητα στις δονήσεις των καρδιών σας. Και αυτό το άρθο, τούτη την ενέργεια μου έβγαλε και σας ευχαριστώ θερμώς εκ βάθους ψυχής...
    Μελετήστε το ho' oponopono. Είναι η μέθοδος της συμβολής μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι... Ευ αγωνίζεσθαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Υποχρεωτική (;) προειδοποίηση: ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ!!! Αντί σχολίου παρακαλώ, διαχειρηστές τού "μπλόγκ" καί μή!!! πληκτρολογείστε: Μοναδικής βαρύτητας ομιλία του Πέτρου Οικονομίδη γιά τό μέλλον τής Ελλάδος.Η ομιλία έγινε στο 11ο Διεθνές Συνέδριο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» της ΕΕΔΕ στη Θεσσαλονίκη με θέμα: Rebranding Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου