Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟ PSI ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ 33 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ

From HEIL GAP ( or mind the GAP ) 


« Όταν έχουμε εξαλείψει το αδύνατο , οτιδήποτε παραμένει …. πρέπει να είναι η αλήθεια ….. όσο απίθανο και εάν φαίνεται. » …. Σέρλοκ Χολμς.


Η Ελλάδα και η ΕΕ διέγραψαν από τους ιδιώτες κατόχους … 138 δις δολάρια χρέος, …. αλλά με την προσθήκη του νέου δανείου των 171 δις. δολαρίων ή 130 δις ευρώ το ακαθάριστο χρέος της Ελλάδας αυξήθηκε κατά 33 δις δολάρια ….

Και αυτό θα παραμείνει τόσο …. Μόνο ….. εάν ΟΛΑ τα δικαστήρια ευνοήσουν την Ελλάδα…. διότι εννοείται ότι θα υπάρξουν νομικά προβλήματα με την ενεργοποίηση των ρητρών συλλογικής δράσης (CAC) .

“ Δώσ’ του κλότσο να γυρίσει, και το άρθρο ν’ αρχινίσει…”

Η Ελλάδα προχθές ήταν σε θέση να διαγράψει χρέος αξίας 100 δισεκατομμυρίων ευρώ ….. διαλύοντας κυριολεκτικά τα ασφαλιστικά μας ταμεία και το « όποιο και να ήταν αυτό » …. κράτος πρόνοιας …… σε αντάλλαγμα για ένα πακέτο διάσωσης 130 δισεκατομμυρίων « νέου χρέους » …… « εκ των οποίων η ίδια η Ελλάδα θα λάβει το 19%, ή περίπου 25 δισ. ευρώ » , έτσι ώστε να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί σε «συνεχή ανησυχία».

Λοιπόν φιλαράκια μου …. κάπως έτσι έχουν τα πράγματα …..

Η Ελλάδα είναι σε καλύτερη θέση από ότι πριν …. Δηλαδή (;) … «με περισσότερο χρέος και λιγότερη εθνική κυριαρχία» … και ακόμα …. να συνεχίζει βλακωδώς να μοιράζεται ένα κοινό νόμισμα ….. προσπαθώντας μέσω αυτού « να ανταγωνιστεί » ….… με τα μεγαθήρια στη Γερμανία και τις Κάτω Χώρες, …..

Σίγουρα μοιάζει πλέον και στον πιο χαζό ….. με ένα σχέδιο διάσωσης των τραπεζών ….. διότι η Ελλάδα παίρνει μόνο το 19% αυτής της διάσωσης .

«Θα υπάρξουν κάποιοι που θα κρέμονται στην πλατεία ….. σύντομα.»

Και δεν με πείθουν καθόλου οι δημοσκοπήσεις που θέλουν τον ΓΑΠα στην φυλακή . Διότι σύμφωνα με μυστική δημοσκόπηση που διεξήχθη προχθές ….. από τον υποφαινόμενο ……. δια την περαιτέρω τύχη των συγκυβερνούντων :

ΤΟ 75% ψήφισε : ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ
ΤΟ 10% : ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ
ΤΟ 10% : ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΙΣΜΟ …. ( κοινώς παλούκωμα )
ΤΟ 2%: « γκ@μ@τον η τ@ν@τον» …..
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ 2% ψήφισε : Εντάξει να πάει φυλακή ο αλητης … Αλλά στο ίδιο κελί με τον ΜΠΟΝΓΚΟ-ΜΠΟΝΓΚΟ ….
ΚΑΙ ΤΟ 1% ψήφισε : … χα, χα, χα …( ; ) … (αυτός μάλλον από φούντα Καλαμών)

Το τι ακριβώς συμβαίνει στην Ευρώπη δεν έχει τίποτα να κάνει με την επίλυση της κρίσης του χρέους …. όλα έχουν να κάνουν με τη διατήρηση ενός διεφθαρμένου συστήματος που βασίζεται στο απεριόριστο χρέος και την αυξανόμενη δύναμη της κυβέρνησης .
Όσο πιο γρήγορα όλοι εμείς οι ευρωπαίοι … αντιληφτούμε το γεγονός αυτό, τόσο
πιο γρήγορα θα είμαστε σε θέση να προετοιμαστούμε για την τελική μας ρήξη με το σύστημα των διεφθαρμένων πολιτικών ….. τα τσιράκια των banksters .

Πρώτα, από όλα όμως …. δεν θα σας χτυπά στα αυτιά σας ως περίεργο …. το γεγονός ότι ολόκληρη η Ευρώπη μπορεί να γονατίσει από …. την μικροσκοπική
οικονομία ….. της χώρας μας ;
Το ελληνικό ΑΕΠ είναι μόλις 2,4% του ΑΕΠ της Ευρώπης.
Σε οικονομικούς όρους, η Ελλάδα δεν έχει σημασία.
Η Έλλειψη της ανάπτυξης ή της οικονομικής ανταγωνιστικότητας της χώρας μας
…. μάλλον …. δεν πρέπει να είναι οι παράγοντες που μπορούν να καταστρέψουν τα 13-χρόνια πειράματος …. του νομίσματος της Ευρώπης .

Ωστόσο, η Ελλάδα προφανώς είναι ΤΟ ΘΕΜΑ !
Άλλως … οι ευρωπαϊκές χρηματοπιστωτικές αγορές δεν θα πρέπει να γιόρταζαν την πιο πρόσφατη διάσωση των 130 000 000 000 ευρώ …. που « μάλλον ; » ( ή όχι ) ….. είναι καθ ‘οδό προς την Αθήνα !
Όποτε εδώ είναι και το ερώτημά μας :
Γιατί τόσο θόρυβος για την ελληνική οικονομία η οποία αντικειμενικά …. δεν έχει ουδεμία σημασία για κανέναν ….. « εκτός φυσικά από την ιδία την Ελλάδα ;»

Αν αποκλειστούν τα προφανή πράγματα …. αυτά που δεν έχουν σημασία ….
τότε μας αφήνουν περιθώριο για …… να σκεφθούμε σοβαρά « όλα τα άλλα ».

Ή όπως ο Σέρλοκ Χολμς συνήθιζε να λέει, « Όταν έχουμε εξαλείψει το αδύνατο, οτιδήποτε παραμένει …. πρέπει να είναι η αλήθεια ….. όσο απίθανο και εάν φαίνεται.”….

Πρώτον, ας δούμε γιατί είναι πραγματικά αδύνατες οι πιθανές εξηγήσεις για τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ σημασία της Ελλάδας στον κόσμο.

Πάρτε το θέμα της μείωσης του χρέους.

Όπως έχει γραφτεί , η συμφωνία μας με την Ευρώπη , θα μειώσει το ελληνικό χρέος στο 120% του ΑΕΠ μέχρι το 2020.
Το ΔΝΤ λέει ότι το επίπεδο αυτό …. είναι βιώσιμο.

Επιστροφή τώρα …. σε έναν κόσμο όπου επικρατεί η κοινή λογική :
Μπορείτε να δείτε ότι το πρόγραμμα είναι αστείο ! …..
Τουλάχιστον όσον αφορά τη μείωση του χρέους !
Ένα σχέδιο για τη μείωση του χρέους στο 120% του ΑΕΠ … σε ΟΚΤΩ χρόνια από τώρα … δεν είναι ένα σοβαρό σχέδιο για χρέος .

«Διότι η πολύ διαδιδομένη έννοια ότι με όλα αυτά …. θα μειωθεί το ελληνικό
χρέος ως προς το ΑΕΠ είναι ΠΟΛΥ περισσότερο από ένα αστείο.»

Για τα δύο τελευταία χρόνια δεν υπήρξε ούτε μια …. μια … ακριβή πρόβλεψη για την Ελλάδα …. από την ΕΕ / ΔΝΤ / ΕΚΤ και δεν βλέπω ούτε και τώρα καμία .
Μερικά γρήγορα μαθηματικά μας δείχνουν , να μπαίνουμε στο 2020 , με ένα χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ που θα υπερβαίνει το 170% και ότι αυτό …. σύμφωνα με την πλέον αισιόδοξη άποψη ! ( και ας μην ουδεμία κάνουμε νύξη … σε πόλεμους … )
(Θεέ μου …… βοήθα μας …. τους άφρονες δούλους σου)
Ως εκ τούτου, το σχέδιο δεν μπορεί να είναι για τη μείωση του χρέους !

Μήπως όμως το σχέδιο είναι να κάνουμε την Ελλάδα πιο ανταγωνιστική σε μακροπρόθεσμη βάση ;
Καλά …. Αυτό σίγουρα όχι.
Εξάλλου όπως έχουμε ξαναγράψει …. και αυτό το σχέδιο έχει βγει από το ίδιο μαγειρείο …. που μας πάσαρε το αναθεματισμένο σχέδιο καρατζαφερη-ΓΑΠα
…. το μνημονίο ένα.
Διάβαστε : PRISON ΒRΕΑΚ ΓΟΥΙΝΕΑ – ΕΛΛΑΔΑ σημειώσατε Strauss-Kahn

( όποιος μπορεί θα τον παρακαλούσα να το αναρτήσει κάπου …. γιατί « κάποιοι » το κατέβασαν …. Καλά που υπάρχει όμως ακόμη στους : ξυπνάτε ελεύθεροι έλληνες με άλλο τίτλο = για αυτό και την γλύτωσε … )

Χμ ….. « η χρόνια λιτότητα δεν θα κάνει την Ελλάδα πιο ανταγωνιστική

Ο τρόπος ζωής των Ελλήνων θα καταστραφεί και το χρέος θα παραμείνει.
Ως εκ τούτου, το σχέδιο δεν μπορεί να είναι ….. για να κάνουμε την Ελλάδα πιο ανταγωνιστική.

Για να πάρουν περισσότερα χρήματα …. στην Βουλή των Ελλήνων έπρεπε να συμφωνήσουν σε ορισμένες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.
Ορισμένες από αυτές τις μεταρρυθμίσεις θα μπορούσαν να είναι μια καλή ιδέα.
Αλλά η μείωση του κατώτατου μισθού δεν πρόκειται να είναι καθόλου δημοφιλής. Και με το ελληνικό ΑΕΠ που μόλις αναθεωρήθηκε ότι συρρικνώθηκε σε -7,5% (;)

«Σίγουρα αρκετά, έχουμε αναφέρει στο παρελθόν το για το (μείον) -7,0% συρρίκνωσης του ΑΕΠ στο 4ο τρίμηνο …«που μόλις αναθεωρήθηκε σε -7,5%»

ΑπόReuters : « το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν στην Ελλάδα (ΑΕΠ) συρρικνώθηκε κατά 7,5 τοις εκατό από έτος σε έτος , κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2011, δήλωσε την Παρασκευή η στατιστική υπηρεσία της χώρας, με βάση εποχικά προσαρμοσμένες προκαταρκτικές εκτιμήσεις.
Η συρρίκνωση, η οποία ακολούθησε 5,0 τοις εκατό μείωσης του ΑΕΠ το προηγούμενο τρίμηνο, ήταν βαθύτερη από μια προηγούμενη εκτίμηση του -7,0 τοις εκατό τον Φεβρουάριο. »

Και μπορεί κανείς να είναι απολύτως βέβαιος …. ότι ο αριθμός αυτός θα αναθεωρηθεί τώρα με περαιτέρω μείωση …..
Η ιδέα ότι η χώρα αυτή …. με κάποιο τρόπο θα επιστρέψει στην οικονομική ανάπτυξη εντός δύο ετών, η οποία βασίζεται σε μια επιπλέον διάσωση 130 δις. ευρώ ε ….. είναι παντελώς παράλογη .
ΤΩΡΑ θα συνεχίσουμε να παίρνουμε ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ τις αρλούμπες που ακούμε …. για στόχο -1,0% αύξηση του ΑΕΠ το 2013…κλπ .
Ποιους όμως να πάρουμε στα σοβαρά ; …. αυτά τα αρρώστα άτομα …. τύπου «μπεννυ» που η κοινωνία …. τους έχει συνδέσει βαθειά με την πατρωνία και με τα νομικά τερτίπια υπεράσπισης του δηλητηριασμένου από την ολιγοπιστία των πολιτικών status quo ;

Μια κυβέρνησή συνεχών και καθημερινών σκανδαλών ….. με ένα δείκτη διαφθοράς που κατατάσσεται ως 80η χώρα της λίστας Διεθνούς Διαφάνειας στον κόσμο.
Μήπως όμως θα έπρεπε να πιστέψουμε και στην ελίτ των κομμάτων μας ;
Χα, χα, χα …
Στην κυβέρνηση της goldman sachs και τον διορισμένο …. νέο δικτάτορα μας …..
τον … παπαδημ(ι)ο της Τριμερούς Επιτροπής;

Μα … ο παπαδημ(ι)ος ορίστηκε ως πολιτικό κατοικίδιο , ως ηγέτης …. ώστε να υπηρετεί τους στόχους της Τριμερούς Επιτροπής και των ιδρυτών της Νέας Τάξης Πραγμάτων … δηλαδή του εταιρικού φασισμού …. και των ελίτ που θεωρούν ως αναγκαία την υπηρεσία παπαδημ(ι)ου στην «τεχνοκρατική ΝΕΑ εποχή» .

Μια αρσενικοθήλυκη μαριονέτα …. η οποία θα καθοδηγείται πάντοτε από το κεντρικό παγκοσμιοποιημενο καρτέλ των τραπεζών …. βοηθούμενος και υποκινούμενος από ένα διορισμένο κύκλο «διανόησης» στην εκπαίδευση , την κυβέρνηση / γραφειοκρατία …. τον τύπο ( ιδίως τα παιδιά του τέως «υπουργού τύπου» του μπάρμπα-Γιάννη του -κανάτα …. χα, χα, χα )… και φυσικά από την δικαιοσύνη ….. μια δικαιοσύνη … δίχως ουδεμία πίστη στις εθνικές ή δημοκρατικές “παραδόσεις” μας .

Και να τι μας πληροφόρησε χθες ….. αυτός …. ο παπαδημ(ι)ος;
Ότι …. τελικά μας διέλυσε με την ΤΟΣΟ επιτυχημένη του συναλλαγή εις το PSI ;

«Χειροκροτήματα …. Γλείψιμο ….. γεια σου ρε σωτήρα δήμιο – παπαδημ(ι)ο …»

«Μόνο που κάνεις δεν θα διασκεδάζει … όταν ανακαλύψει ….. εκείνο το μέρος της όλης συναλλαγής…. που μας πληροφορεί ότι το χρέος της Ελλάδα έχει αυξηθεί ….»

Η Ελλάδα και η ΕΕ διέγραψαν από τους ιδιώτες κατόχους 138 δις δολάρια χρέος, …. αλλά με την προσθήκη του νέου δανείου 171 δις. δολαρίων ή 130 δις ευρώ ….
το ακαθάριστο χρέος της Ελλάδας αυξήθηκε κατά 33 δις δολάρια .
Το συνολικό χρέος της Ελλάδα (κυρίαρχο, δημόσιο, εταιρικό και τραπεζών),
….. μόλις αυξήθηκε …. από 1,20 τρισεκατομμύρια δολάρια …. σε 1,233 τρισεκατομμύρια δολάρια. (!)

Πάρτε αυτό και προσθέστε το στα μέτρα λιτότητας και ίσως …. ΚΑΙ εκείνα τα ΠΑΡΑΠΑΝΩ που θα απαιτήσει …. η ΕΕ … και που αναμένονται αργότερα … σήμερα…. αύριο (;) … ενώ έχουμε μια οικονομία που βυθίζεται στη θάλασσα και μια ανεργία που εκτοξεύεται προς το φεγγάρι ….. και …. στη συνέχεια μπορείτε να κατανοήσετε …. ότι το παράλογο έχει γίνει το τρόπος πολίτικης στην χώρα μας ….. καθώς …. εδώ πια δουλεύουν μόνο οι μετανάστες … και οι Έλληνες … ντρέπονται να θίξουν το θέμα …. μήπως και χαρακτηριστούν « ρατσιστές » …. τέτοιοι μ@λ@κες είναι …. (sorry …. αλλά έτσι πάει )

Ενώ λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά …. βρίσκουν ευκαιρία εκείνα τα κ@θ@ρμ@τ@
…. οι μ@σωνοι του λ@ος , και ζητούν να ξαναγυρίσουμε στα χρόνια του γερμανοτσολια – εθνάρχη ( ξέρετε εκείνου του αλητη …. που είπε το περίφημο ….
η Κύπρος κείται μακρά ….. ) … ζητώντας :

“Να επιτρέπεται στους αστυνομικούς η χρήση όπλου, ακόμα και χωρίς να έχουν δεχθεί πρώτοι επίθεση” ….

Αλλά από την άλλη ….. ο παπαδημ(ι)ος όμως ΔΕΝ οφείλει ΟΥΔΕΜΙΑ πίστη σε όλα αυτά για τα οποία τον εγκαλούμε !
Οφείλει απλά να ακολουθεί διαταγές … και να υπηρετεί την Τριμερή Επιτροπή ,
τους Ρότσιλντ και Ροκφέλερ …

Έτσι ! … λοιπόν …. λιτότητα – λιτότητα …. πώληση των εθνικών μας περιουσιακών στοιχείων ….. εκφοβισμός και αστυνομικό κράτος ….. και ξανά λιτότητα …..
Μήπως όμως η λιτότητα αυτή στην Ελλάδα θα σώσει και το ευρώ ; Καθόλου ……
«Το ευρώ θα ήταν καλύτερα χωρίς την Ελλάδα και η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα χωρίς το ευρώ ! »
Η Γερμανοί άρχισαν ήδη τον προγραμματισμό για ένα ευρώ που δεν θα περιλαμβάνει την Ελλάδα.
Με το δικό της νόμισμα ομως η Ελλάδα θα μπορούσε και να αρχίσει να παίρνει τα πάνω της ….. Η Αργεντινή … προσπαθώντας σκληρά…. το κατόρθωσε .
« Δεν είναι ….. και …. επιστήμη για πυραύλους ».
Ως εκ τούτου, η λιτότητα στην Ελλάδα δεν είναι για τη διάσωση του ευρώ.

«Αν η  λιτότητα στην Ελλάδα δεν είναι για τη διάσωση του ευρώ…. και αν δεν είναι για μείωση του ελληνικού χρέους …. και αν δεν είναι για να κάνουμε την Ελλάδα μια πιο ανταγωνιστική οικονομία … τότε ακριβώς περί τίνος πρόκειται ;»

Λοιπόν, τώρα που έχουμε αποκλείσει αυτό είναι αδύνατο, ας δούμε τι έχει απομείνει:

Έχουμε διανύσει πολύ δρόμο …. Ένας μόνος λόγος υπάρχει ….
Ο λόγος που κανένας παπαδημ(ι)ος δεν είναι πρόθυμος να μας πει :
Πρόκειται για την ανατροπή της εθνικής κυριαρχίας και των δημοκρατικών διαδικασιών , πρόκειται δια την αφαίρεση του δικαιώματος των αποφάσεων από
τους ανθρώπους ….. παραχωρώντας το στη διακρατική οικονομική ελίτ.
Πρόκειται για τη διατήρηση ενός παγκόσμιου συστήματος , το οποία βασίζεται στη συσσώρευση του χρέους και την αυξανόμενη δύναμη των κυβερνήσεων , επειδή …. υπάρχουν ομάδες ατόμων που επωφελούνται τρομερά από το εν λόγω σύστημα,
« ακόμα και αν η πλειοψηφία των ανθρώπων δυστυχεί ».

Αυτό είναι απλά το πιο πρόσφατο παράδειγμα …. και ….το αποτέλεσμα των διεφθαρμένων κυβερνητικών σε συνεννόηση με την οικονομική ελίτ δια να κλέψουν τα χρήματα, την ελευθερία και μεγάλα κομμάτια από την προσωπική μας «επιδίωξη της ευτυχίας» από « ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ »

Η Ελλάδα θα είναι το ντόμινο που προκαλεί η πτώση της Ευρωζώνης ;
Ποιος ξέρει;

Αλλά ακόμη και αν η Ελλάδα δεν είναι ΑΥΤΗ , έχουμε πολλές υποψήφιες χώρες των PIIGS .
Είναι λοιπόν ζήτημα χρόνου …. το πότε οι Illuminists θα τραβήξουν την πρίζα και να προκαλέσουν την παγκόσμια οικονομική , δημοσιονομική και νομισματική κατάρρευση.

Η Ισπανία και η Ιταλία είναι οι καυτές πατάτες σε αυτή την κρίση χρέους της Ευρωζώνη.
Αν πέσουν , ( και είναι πιθανό να το πράξουν ), είναι το τέλος του παιχνιδιού ! Πιστέψτε με: οι χαρτοπαικτικές λέσχες και οι « μπούκηδες » παίρνουν εδώ και καιρό τα στοιχήματα για το πότε η ευρωζώνη θα πέσει … αν δεν έχει πέσει μέχρι να διαβάσετε αυτό το άρθρο τουHEIL GAP ( or mind the GAP ) !

Υ.Γ.1.
Όσο για τον παπαγάλο τον κατά- Κα(η)μενο ….. τι μπορώ να πω ….
Ως γνήσιος νεοφιλελεύθερος …. …. σκούπισε τις ροχ@λες … και κοίταξε να οικειοποιηθεί το μανιφέστο από το άρθρο :

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα που έχει απορροφηθεί στο υπέρ-κράτος της νέας Ευρωπαϊκής Τάξης Πραγμάτων 

Αλλά λόγω πνευματικής αδυναμίας …… ο Κα(η)μενος εδώ και δυο-τρεις ήμερες …. καθώς προσπαθεί να εκθέσει το ότι ενώ οι τράπεζες δανείζονται με 1% από την ΕΚΤ … ακολούθως αυτές δανείζουν τις κυβερνήσεις των κρατών …. με 5%-7% …. αναφέρεται σε « παρανομία » των τραπεζών .
Θα μου πεις καταΚα(η)μενος είναι ….. που να καταλάβει τώρα ….
Διότι ότι όταν εδώ και ένα χρόνο ανέβαζα στο διαδίκτυο ….. το άρθρο μου :
Διαβάστε : Το άρθρο 21 και χρήματα χωρίς χρέος ή μήπως δεν το γνωρίζατε;

Ξεκαθάριζα ΤΟΤΕ ότι οι τράπεζες νόμιμα το πράττουν … αυτό ….. λόγω της υφιστάμενης ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ σε ΕΕ/ΕΚΤ ….. και έδινα και την λύση …..
Ότι πρέπει να αλλάξει το άρθρο 21 της συνθήκη της Λισσαβόνας ….
ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ !
Όπου παρέθετα και την σελίδα με ολόκληρη την συνθήκη σε αρχείο PDF .
Ήταν ΟΜΩΣ γραμμένη στην Αγγλική γλωσσά ….. (;)
…… Που να τον μπλέκουμε τώρα τον Κα(η)μενο …..
Ναι ξέρω ξέρω …. παιδί … για πιασε μια ακόμη μερίδα σπληνάντερα !

Ναι …. πιασε και μια ….Γιουβαρλάκια

Υ.Γ.2
Το ζήτημα είναι, ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν ξέρουν για συστήματα Ponzi και τις οικονομικές δομές των πυραμίδων , και , δεν καταλαβαίνουν τίποτα για την έννοια των ενυπόθηκων δανείων , εκδόσεις ομολόγων, αμοιβαίων κεφαλαίων υψηλού κινδύνου και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε.
Δεν διδάσκονται τις « βασικές αρχές της τοκογλυφίας » στο πλαίσιο ενός δογματικού εκπαιδευτικού συστήματος επιβαλλομένου σε αυτές από την Ελίτ.
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι από τη γέννησή τους έχουν δημιουργηθεί για να μη σκέφτονται , να μην αντιστέκονται ….. αλλά για να κάνουν
ό, τι διδάσκονται …. και να μην ρωτούν τίποτα .

Ότι στην πραγματικότητα …. είναι …. σκλάβοι της εργασίας όλη τους τη ζωή.
«Όλα για την Ελίτ που ζει στην αγκαλιά της χλιδής και της πολυτέλειας» , ενώ όλοι οι υπόλοιποι μόλις και μετά βίας μπορούν να αντιμετωπίσουν τα καθημερινά μικρό-έξοδα τους … ζώντας με το ελάχιστο δυνατόν ….. σχεδόν ως άποροι.

Αυτή η κατάσταση πρέπει να σταματήσει, η ελίτ οφείλει να επιστρέψει ότι έχει αρπάξει από τους φτωχούς και μάλιστα εντόκως.
Πρέπει να τους επιστρέψει τις ζωές τους !

«οφθαλμό αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος».

Είναι η χρονιά της αποπληρωμής.
HEIL GAP ( or mind the GAP )
Τις ώρες … του μεγάλου διαγουμίσματος …. τώρα που …. η Ελλάδα χάνεται ,
η Ελλάδα που πεθαίνει …. Sorry …. ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ;


Το είδα στο http://1greek.wordpress.com

1 σχόλιο:

  1. Η « Διαδικασία της Κωνσταντινούπολης » .

    http://1greek.wordpress.com/2012/03/12/%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%82/


    ΚΑΙ ΕΔΩ .... ΜΕ ΠΙΟ ΚΟΣΜΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

    http://logia-tou-aera.blogspot.com/2012/03/blog-post_1532.html


    From HEIL GAP ( or mind the GAP )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου