Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ἡ κατάντια τοῦ Ἑλληνικοῦ πολιτικοῦ συστήματος. Δέσμιοι, ὄντως, τῆς ἀριστερῆς ιδεολογίας καί κατ΄ἐπέκτασιν τοῦ ἀριστεροῦ φασισμοῦ.
Οι σκηνές που ακολουθούν, προέρχονται από τοπικό τηλεοπτικό σταθμό της Ηπείρου...

Κάποιοι κουκουλοφόροι, εισβάλλουν στον τηλεοπτικό χώρο και εκτοξεύουν γιαούρτια και αβγά προς τον δημοσιογράφο, επειδή έκανε κάτι που ερέθισε τα «δημοκρατικά» ένστικτά τους: Επέτρεψε τηλεφωνική παρέμβαση, σε προηγούμενη εκπομπή, ενός εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής.
Θαυμάστε τους «δημοκράτες»…



Σχόλια:
1. Ας ξεκινήσουμε από το αυτονόητο: Η Χρυσή Αυγή, είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι ένα ΝΟΜΙΜΟ πολιτικό κόμμα. Και έχει νομιμοποιηθεί, με τον ίδιον τρόπο που νομιμοποιήθηκε και το ΚΚΕ το 1974: Με υπογεγραμμένη δήλωση σεβασμού του δημοκρατικού πολιτεύματος.
2. Αδυνατώ να κατανοήσω, πως οι ακροδεξιοί καλούνται με το όνομά τους και οι ακροαριστεροί, εξωραΐζονται σε «αντιεξουσιαστές», «αριστεριστές» και «αναρχικοί». Κάνει «τζιζζζ», άμα τους αποκαλέσουμε, ότι πραγματικά είναι -δηλαδή αριστεροί φασίστες;
3. Τέτοια περιστατικά, θυμίζουν έντονα την παροιμία, «είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα». Οι αριστεροί φασίστες, πλακώνονται με τους δεξιούς φασίστες -για το καλό της δημοκρατίας πάντα.
4. Στο παρελθόν, έγινε της πουτάνας -και πολύ σωστά- όταν ο Μιχαλολιάκος χαιρέτησε δημοσίως ναζιστικά. Δεν γίνεται όμως ανάλογος θόρυβος, όταν αρχηγός περιθωριακού, αλλά -επίσης- ΝΟΜΙΜΟΥ κόμματος (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) κυκλοφορεί στις διαδηλώσεις με το γνωστό σακίδιο των μπαχαλάκηδων (θυμηθείτε την περίπτωση Μάρφιν), ούτε κι όταν προβάλλει εξωφρενικές απόψεις (βλέπε ζήτημα λαθρομεταναστών). Και περνάει μάλλον αβρόχοις ποσίν η κάλυψη που δίνει εμμέσως πλην σαφώς σε πράξεις τυφλής βίας και τρομοκρατίας η παραδοσιακή Αριστερά και ιδιαιτέρως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
5. Τις τελευταίες δεκαετίες, έχουν φυτρώσει σαν μανιτάρια ένας σωρός τρομοκρατικές οργανώσεις. Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω μία που να μην ανήκει ιδεολογικά στον χώρο της Αριστεράς.
6. Πραγματικά πιστεύει κάποιος, πως η ανοχή στην ιδεολογική -κι όχι μόνο- τρομοκρατία των διάφορων «αριστεριστών», «θωρακίζει τη δημοκρατία»; Ας το δεχτούμε. Φτάνει αυτή η ανοχή να μην αφορά μόνο αυτούς.
7. Κάπως άσχετο, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω την ενέργεια του σταθμού να μην διακόψει την μετάδοση της εκπομπής την ώρα του γιαουρτώματος. Απλά θλιβεροί οι «υπεύθυνοι».

πηγή

Το είδα στο filonoi.gr

4 σχόλια:

  1. οι αριστεροι σημερα
    καινε ζωντανους ανθρωπους
    οπως στην
    ΜΑΡΦΙΝ

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Πρωην αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως αυτά που λέγονται είναι χωρίς αποδείξεις μάλλον γιατί θέλουμε να πιστεύουμε ό,τι μας βολεύει.Αποδείξεις, φωτογραφίες και βίντεο με κουκουλοφόρους με τατουάζ του ΛΑΟΣ που φυγαδεύονται από τα ΜΑΤ ή είναι παρέα με τα ΜΑΤ κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και παίχτηκαν κι επισήμως σε διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση.Η εμφάνιση των μπαχαλάκηδων δεν είναι επιχείρημα. Είναι προτιμότεροι από τους κουστουμαρισμένους κλέφτες της Βουλής.Όσο για την Marfin εκείνο που δεν ακούστηκε και πολύ είναι ότι την ίδια μέρα και ώρα κάηκε και ο 4ος όροφος από ένα κτίριο στην Φιλελλήνων όπου και φυλάσσονται αρχεία υποθέσεων μεγάλης φοροδιαφυγής. Τον καιρό εκείνο επίσης το όνομα του Βγενόπουλου έπαιζε πάρα πολύ για ίδρυση κόμματος.Μήπως η κυβέρνηση είχε μεγαλύτερο όφελος στο να συμβεί όλο αυτό το μπάχαλο; Απλώς αναρωτιέμαι.Αναρωτιέμαι επίσης γιατί τόση απλότητα στο να τσουβαλιάζουμε αριστεριστές, κομμουνιστές, αναρχικούς,αντιεξουσιαστές όλοι σε ένα, αφού πρεσβεύουν διαφορετικά πράγματα.Κυρίως δεν ξεχνώ πόσες φορές ανακαλύψανε ανθρώπους μυστικούς της αστυνομίας να είναι ντυμένοι "μπαχαλάκηδες" και να σπάνε βιτρίνες, να πετάνε μολότωφ και να ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχεις δίκιο όσον αφορά στο τσουβάλι. Αλλο ο αναρχικός, άλλο το πάμε, άλλο ο αριστερός. Ολοι τους όμως έχουν ένα κοινό γνώρισμα:
    Είναι το ίδιο ή και περισσότερο φασίστες με τους πατροπαράδοτους (ακροδεξιούς) φασίστες και φέρονται το ίδιο φασιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου