Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Τι ζητούμαι από την Μέρκερ;

Τρία πρέπει να είναι τα μόνα αιτήματα – συνθήματα των Ελλήνων πολιτών αύριο στις διαδηλώσεις, κατά την παρουσία της Μέρκερ στην Ελλάδα.

1. Να παραδώσει η Γερμανία τον Χρηστοφοράκο και τα ονόματα των Ελλήνων πολιτικών που κρατάει κρυφά η Ζίμενς σε συνεργασία με την γερμανική δικαιοσύνη.
2. Την διαφθορά στην Ελλάδα την καλλιεργούν οι γερμανικές επιχειρήσεις και....
την καλύβει το γερμανικό Κράτος.
3. Θέλουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις και όχι την οικονομική σου στήριξη κυρία Μέρκερ.
Αυτά, μόνο αυτά θα πρέπει να είναι τα μόνα αιτήματα των αυριανών διαδηλωτών, ανεξάρτητος κομματικής τοποθέτησης.
Αυτή θα πρέπει να είναι η εικόνα – μήνυμα που θα πρέπει οι ξένοι δημοσιογράφοι και σχολιαστές να αναγκαστούν να μεταφέρουν ανά τον κόσμο.
Όλα τα υπόλοιπα περί μνημονίων μέτρων μισθών επενδύσεων καπιταλισμού κουμμουνισμού κτλ κτλ, είναι λόγια αποπροσανατολισμού και το κυριότερο πλέον δεν ενδιαφέρουν κανενός ξένου τα αυτιά.
Τα κόμματα και οι φορείς που θα οργανώσουν ξεχωριστές συγκεντρώσεις πορείες κτλ , αποτελούνται από ψηφοφόρους- Πολίτες, πρόβατα.
Αν δεν μπορέσουμε αυτήν την στιγμή να δήξουμε ότι είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά, δεν μας αξίζει να έχουμε πατρίδα ισάξια των πατρίδων των άλλων λαών.

http://ksipnistere.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2253.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου