Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Στις νέες τους αφίσες οι λουμπενάριοι ξεφτίλες λένε ακριβώς οτι και τα πορνοκάναλα.
Κατηγορούν δηλαδή τους φαρμακοποιούς οτι πλούτισαν εις βάρος των εργαζομένων και τους γιατρούς οτι ΟΛΟΙ παίρνουν φακελάκια.
Είτε ακούς Πρετεντέρη είτε τους ψευτοεπαναστάτες επαγγελματίες ξεφτίλες ακούς για "συντεχνίες" , για "λαμόγια που πλούτισαν" κλπ.
Ο στόχος τους προφανής καθώς έχουν....
τα ίδια νεοταξικά αφεντικά.
Να εμφανιστούν ως λαικοί κριτές και να αποκόψουν φαρμακοποιούς και γιατρούς απο την μάζα που υποφέρει και να τους παρουσιάσουν ως το ίδιο υπεύθυνους με τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες κλπ.
να παρουσιάσουν τα προβλήματα της υγείας ως έργο των γιατρών και των κακών φαρμακοποιών που είναι "ματσό" και "τα παίρνουν" ενώ ο λαός πεθαίνει !
Η ερώτηση προς αυτούς τους Μ@Λ@ΚΕΣ αντιφάδες της πλάκας είναι αν τελικά τα 600 και βάλε δις τα έβγαλαν στην Ελβετία οι φαρμακοποιοί, οι γιατροί που τους βγαίνει η πίστη και δουλεύουν διπλές εφημερίες και είναι απλήρωτοι .
Είναι τα ίδια νεοταξικά σκουπίδια που έβριζαν τους φορτηγατζήδες και τους ταξιτζήδες στις κινητοποιήσεις τους και τους αποκαλούσαν λαμόγια και "χουντικούς".
Πρόκεται για κοινωνικά σκατά , λούμπεν στοιχεία , στηρίγματα του απολυταρχικού καθεστώτος με αναρχικό κοστούμι και βαθύ μίσος για τον Έλληνα εργαζόμενο.
Ο Ελληνικός λαός όμως βλέπει την αντεργατική τους στάση και θα τους στείλει στον πολιτικό τους βόθρο μαζί με το ΚΚΕ και τους υπόλοιπους προδότες των εργαζομένων.

http://egersis2.blogspot.gr/2012/09/blog-post_837.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου