Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟ.


Από όσα πληροφορούμαστε από τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, διαπιστώνουμε μια αγωνία του Πάνου Καμμένου να σχηματίσει κοινοβουλευτική ομάδα το νέο του κόμμα. Αν δεν κάνουμε λάθος, μέχρι στιγμής έχουν προσχωρήσει (μαζί με τον ίδιο) εννέα βουλευτές και του λείπει ένας για να σχηματίσει δεκάδα, η οποία, σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής....


αναγνωρίζεται ως ΚΟ. Μάλιστα φήμες που διέρρευσαν, μιλούσαν ακόμα και για θέμα ηγεσίας στο νέο κόμμα, λες και θα μπορούσε να είναι άλλος αρχηγός πέρα από τον ίδιο τον  κ. Καμμένο.

Τόσο το κόμμα των κ.κ. Κατσέλη – Καστανίδη, όσο και το κόμμα του κ. Κουβέλη, σχημάτισαν ΚΟ και μένει εκτός μόνο το κόμμα του κ. Καμμένου, γιατί οι διαφωνούντες με το μνημόνιο βουλευτές, αποφάσισαν να ξαναγίνουν μνημονιακοί, μήπως και τους ξαναπάρει πίσω στο κόμμα της ΝΔ ο κ. Σαμαράς.

Φυσικά, ο σχηματισμός ΚΟ μέχρι να κλείσει η Βουλή, θα έχει μερικά πλεονεκτήματα στην προεκλογική περίοδο, όπως προβολή, τηλεοπτικό χρόνο, συμμετοχή στα debate των αρχηγών κ.λ.π., Αλλά, Πάνο Καμμένε αυτό σε απασχολεί; Το κόμμα σου πιάνει 11% στις δημοσκοπήσεις χωρίς να έχει προβληθεί από κανένα ΜΜΕ. Εσύ ο ίδιος αναδείχτηκες σε λαϊκό ήρωα βγαίνοντας σε κάποια μικρότερα κανάλια τα βράδια ή στον κ. Παπαδάκη του ΑΝΤ1 τα πρωϊνά. Αυτό τώρα σε χαλάει;

Μάθε λοιπόν ότι ο κόσμος σε βλέπει περισσότερο ως κινηματία, αποκλεισμένο από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και όχι ως ομοτράπεζο και τηλεπαραθυράτο μαζί με φθαρμένα πολιτικά πρόσωπα. Ο κόσμος σε υποστηρίζει επειδή ακριβώς σε αποκλείει το σύστημα και όχι επειδή σε προβάλει, όπως πρόβαλε τον κ. Καρατζαφέρη.

Σε έχουν πιστέψει χιλιάδες Έλληνες και θέλουν να δουν να αναδεικνύεις καινούργια αντισυστημικά πρόσωπα και όχι να ικανοποιείς φθαρμένους πολιτικούς που αγωνιούν για την πολιτική τους καριέρα.

Άφησε λοιπόν τους προβληματισμούς, κατάγγειλε το αντιδημοκρατικό καθεστώς των αποκλεισμών, βασίσου στους απλούς Έλληνες, αφιερώσου σ' αυτούς και απλά περίμενε να περάσουν οι μέρες μέχρι να μπεις στη Βουλή με πολύ περισσότερους από 10 βουλευτές.

hassapis-peter.blogspot.com

12 σχόλια:

  1. ο κόσμος όμως που ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δεν είναι μόνο τα 50,000 άτομα του ίντερνετ, είναι κ άλλα 7,000,000 που βλέπουν το ριμάδι τη τηλεόραση !! Πιστεύω καλό θα κάνει να προβληθεί κ στα debates τα οποία μη ξεχνάμε 25 χρόνια τώρα οι Έλληνες τα παρακολουθούν στη συντρηπτική τους πλειοψηφία ακατάπαυστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΣΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδιά έλεος, κοινοβουλευτική ομάδα θα είναι για 25 ημέρες και ΑΝ ΕΙΝΑΙ, μη τους ψηφίσετε μετά απλά, ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ !! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γουστάρω πάντως πολιτικοποίηση κ όχι κομματικοποίηση που υπάρχει στην Ελλάδα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    Ακόμα περισσότερο όμως δε, την καχυποψία του κόσμου για τα πάντα όλα.
    Τέλος ελπίζω τουλάχιστον να έχει πειστεί κ ο τελευταίος Έλληνας κ να πάμε να ψηφίσουμε ΟΛΟΙ, ότι επιλογή κ να κάνει κάποιος πλέον, τουλάχιστον τώρα ΞΕΡΕΙ κ οι Έλληνες κοιμισμένοι δεν είμαστε, να μας κοιμίσουν θέλανε μια για πάντα όμως κ κόντεψαν να το καταφέρουν, στο τσακ το γλιτώσαμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όπως γράφει και ο Κώστας, 9:20, δεν χρειάζεται να τους ψηφίσουμε τους κοινοβουλευτικούς που όντως φέρουν μερίδιο ευθύνης, ψήφισαν εφαρμοστικούς, κυβέρνηση Παπαδήμου, τζαμί,κοκ...Όμως αυτό δεν ακυρώνει την προσπάθεια του Καμμένου και την δική του προσωπική στάση, τα 2 τελευταία χρόνια. Έχει και τον άξιο πατριώτη ιατρό Αντωνίου και εύχομαι σύντομα και πολλούς άλλους πατριώτες αγωνιστές στο πλευρό του. Μακάρι να κάνει και συμμαχίες και με άλλα αξιόλογα κινήματα που είδαμε τα τελευταία χρόνια. Στο χέρι μας είναι να τιμωρηθούν οι προδότες και να σωθεί το έθνος, μην τα θαλασσώσουμε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ24 Μαρτίου 2012 στις 9:41 μ.μ.

    Παιδιά κοιτάξτε να δείτε . Εγώ λεω να μήν ανακατωθεί με παλιούς πολιτικούς ( Γιάννη Μανόλη και άλλους που τα τρώγανε τόσα χρόνια) και να προχωρίσει μέ νέα αμόλυντα πρόσωπα. Και τοτε να τον ονομάσουμε Καραισκάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα ρε ''Ελληνα απο Χανια'' να μην τον ονομασουμε και Κολοκοτρωνη. Τι λετε ρε πατε καλα? Τα 2!! ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ κανει οτι κανει. Που ηταν πιο πριν ο Καμενος? Μηπως ηταν και αυτος ενας απο αυτους που τα τρωγανε? Μην λεμε οτι θελουμε. Ας σκεφτομαστε λιγο πριν γραψουμε οτιδηποτε....

      Διαγραφή
    2. Δεν ξέρω πως θα τον ονομάσουμε. Ούτε τι έκανε τόσα χρόνια. Και εγώ τα προηγούμενα χρόνια δεν έκανα ιδιαίτερα πράγματα. Τώρα κάνω.

      Μην καταδικάζετε κάποιον επειδή "δεν έκανε τόσα χρόνια". Ισως και αυτός να μην έβλεπε ή να μην πίστευε ότι θα φτάναμε εδώ.

      Ομως έστω και αργά πρέπει να κάνουμε κάτι. Ο Καμμένος είναι μία πρόταση.

      Φυσικά με όσα έχουν γίνει, είμαι και εγώ καχύποτος απέναντι του (όπως και απέναντι σε όλους). Ναι, υπάρχει πιθανότητα να μας αρχίσει κι αυτός στα ακροβατικά και να το φυσάμε και να μην κρυώνει. Ομως αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη πρόταση.

      Θυμίζω επίσης ότι ο Καμμένος ήταν πάντα ο "γραφικός" της ΝΔ.

      Ολα αυτά τα γράφω παρ' όλο που πιστεύω ότι αυτοί, ΔΕΝ θα κάνουν εκλογές.

      Διαγραφή
  7. H οικονομική κατάρρευση και η ιδιωτικοποίηση των φυλακών στην Ευρώπη και …. στην χώρα μας …. !

    From HEIL GAP ( or mind the GAP )

    http://1greek.wordpress.com/2012/03/24/h-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

    http://mypanathinaikos.wordpress.com/2012/03/24/h-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

    http://netnewsgr.wordpress.com/2012/03/24/h-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%81%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

    http://www.triklopodia.com/2012/03/h-oikonomiki-katarrefsi-kai-i.html?showComment=1332610530479#c8884447568635249109

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν με νοιαζει τι εκανε πριν κι αν εβγαλε χρηματα στο χρηματιστηριο.. τον παρακολουθωαποτην πρωτη μερα της κρισης και αυτα που λέι ειναι αυτα που θα τους ελεγα κι εγω αν ημουν στη βουλη. Επιπλεον εχει καταθεσει ενα σωρο μηνυσεις σ αυτα τα καθικια!! ψηφιζα συνασπισμο. Οι καιροι εχουν αλλαξει και οφειλω να αλλαξω και γω. Θα ψηφισω τον Kαμενο κι ας με γιουχαρουν οι αριστεροι φιλοι και ο αντρας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου