Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ (ΣΕ % ΑΕΠ) ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !Η EL PAIS αποκαλύπτει. Χρωστάμε τα ΛΙΓΟΤΕΡΑ (σε ΑΕΠ %) απο ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ και ΑΚΡΙΒΩΣ τα ΙΔΙΑ με τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ !!

Όποιος Έλληνας παρακολουθεί υποτυπωδώς τα στοιχεία που εκδίδουν περιοδικά οι διεθνείς οικονομικοί οργανισμοί για το εξωτερικό χρέος των διαφόρων χωρών, αισθάνεται δικαίος οργισμένος για την προδοσία που διαπράττεται από τους ξένους τα ΜΜΕ και τον Γιωργάκη εναντίον της χώρας και του λαού μας.

Δείτε τα στοιχεία που Δημοσιεύτηκαν την Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010 από την El Pais και αφορούν το συνολικό Δημοσιο και ιδιωτικό χρέος διαφόρων χωρών της ΕΕ.


Ιρλανδία! Χρωστάει κυριολεκτικά τα μαλλιοκέφαλά της στους ξένους: το 1.052% του ΑΕΠ της!!! Όχι, δεν πρόκειται περί τυπογραφικού λάθους. Το εξωτερικό χρέος της Ιρλανδίας, δημόσιο και ιδιωτικό, ανέρχεται στο 1.052% του ΑΕΠ της.

Βρετανία: Το 431% του ΑΕΠ της

Η ζάπλουτη Ελβετία λόγω των αδιάκοπων χρηματοοικονομικών παιχνιδιών των πανίσχυρων τραπεζών το χρέος της, ανέρχεται στο απίστευτο 276,5% του ΑΕΠ της!

Πορτογαλίας,του ΑΕΠ της 231% της

Ισπανία το 167,5% του ΑΕΠ της

Ιταλίας! Το 123% του ΑΕΠ της

Ακόμη και η. Δανία έχει εξωτερικό χρέος 197% του ΑΕΠ.

όπως και η Γαλλία με 190,6%.

Γερμανία χρεός 161 % του ΑΕΠ της.

Κρατηθείτε τώρα διότι η Ελλάδα χρεοκόπησε με 163% του ΑΕΠ της χρέος. Και αυτή είναι η απόδειξη της προδοσίας της χώρας μας.

Με αυτό το χρέος ο ΓΑΠ κάλεσε το ΔΝΤ το οποίο μας δάνεισε περίπου 30 δις ευρώ. Το "Ταμείο" πρόθυμα με αυτό το γελοίο ποσό ανέλαβε την Διακυβέρνηση της χώρας μας. Από αυτά έχουμε πάρει μόλις 9 δις άλλα τα σαγόνια δεν κρατιούνται και έχουν αρχίσει να κινούνται.

Για άλλη μια φορά αυτά τα στοιχεία δεν τυγχάνουν δημοσιότητας. Για άλλη μια φορά τα Ελληνικά ΜΜΕ καθίστανται ύποπτα και συλλαμβάνονται με την Γίδα στην πλάτη. Μπορεί ο καθένας πλέον σκεφτεί την πρεμούρα τους να στηρίζουν την τρόικα σε κάθε της μέτρο. Είναι προφανές ότι με την βοήθεια των επιταγών και των εντολών της Τρόικα -και σώζοντας την κυβέρνηση Τσολακογλου από εδικό Δικαστήριο- βάζουν χέρι στον Ορυκτό λιγνιτικό πλούτο της χώρας ενόψει "απελευθέρωσης" και αυτό για αρχή.

Τα σαγόνια των νταβατζήδων δεν κρατιούνται και έχουν αρχίσει να κινούνται.

Και εάν δεν ήταν τα blogs όλα αυτά δεν θα τα μαθαίναμε ποτέ.

Τελεία και παύλα.


Γιάννης Παπαϊωάννου

Από skeftomasteellhnika.blogspot.com

Μου το έστειλε το rodopinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου