Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΔΝΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ



* Ξέρεις τι πληρώνεις ως χρέος; Όχι! Και όμως, αν πας στην ταβέρνα, σου φέρνουν αναλυτικό λογαριασμό ...;, μαζί με την απόδειξη! Ο Γιώργος τι λογαριασμό μας έδωσε και ζητάει να πληρώσουμε την απόδειξη;


Το ΔΝΤ και η Τρόϊκα πρέπει να φύγει. Και για να γίνει αυτό πρέπει να σταματήσουμε να τρωγόμαστε μεταξύ μας. Πρέπει να αρχίσουμε να κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε για να φύγει ΔΝΤ, Τρόϊκα και Μνημόνιο. ΤΩΡΑ.

Το ΔΝΤ δεν θα φύγει με χαϊδέματα. Ούτε με παρακάλια. Μόνο του δεν πρόκεται να φύγει. Κι απ' ότι φαινεται δεν έχουμε κάποιο κόμμα εξουσίας που να προτίθεται ΝΑ ΤΟ ΣΟΥΤΑΡΕΙ. Αρα εμείς, ο λαός, πρέπει να το διώξουμε. Και να αναγκάσουμε τα ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ να συμφωνήσουν ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.


Οχι τα κόμματα σε μας.

Αλλιώς μέχρι να φύγει μόνο του το ΔΝΤ εμείς θα ψοφήσουμε από την πείνα. Διότι ότι κυβέρνηση και να ψηφίσουμε ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ να κυβερνήσει. Γι' αυτό και πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ μεταξύ μας.

Ας διώξουμε πρώτα ΔΝΤ, Τρόϊκα και Μνημόνιο και μετά μπορούμε να τρωγόμαστε με την ησυχία μας. Με τα κομματικά μας και τα ποδοσφαιρικά μας, και οτι θέλουμε να τρωγόμαστε.

Τι θα πει «δεν μπορεί να φύγει το ΔΝΤ»; Αν σκεφτόμασταν έτσι θα ήμασταν ακόμη σκλάβοι στους Τούρκους.

Και τι θα πει «θα μας αποκλείσουν από τις διεθνείς αγορές»; Είδατε την Ουγγαρία να αποκλείεται από το διεθνές εμπόριο; Την Αργεντινή; Την Αίγυπτο μήπως;
Είδατε καμμία από τις 35 τόσες χώρες που έκαναν μεταπολεμικά ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ να έφυγαν από το εμπόριο και τις αγορές δανείων; Από το "διεθνές σύστημα";
Ας μην τρομοκρατούμε τους έλληνες με τέτοιες ανυπόστατες αλήθειες περί αποπομπής μας από το διεθνές σύστημα και τις αγορές. Σε καμμία χώρα δεν συνέβη αυτό. Μπορούμε κάλλιστα να βρούμε και να δανειστούμε ΜΕ ΥΠΟΘΗΚΕΣ, είμαστε πράγματι μια πλούσια χώρα, ΚΑΙ από ομίλους διεθνών τραπεζών και από ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ.
Η διεθνής αγορά ομολόγων ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΜΠΙΖΝΑ που υπάρχει. Μακάρι να μην ξαναγυρίσουμε ποτέ σ' αυτήν.

Αλλά ας δούμε τα ιδια τα "δανεικά" μας.

Τι χρωστάμε;
Πότε πήραμε το κάθε δάνειο;
Ποια κυβέρνηση το πήρε;
Τι ύψος είχε;
Για ποιο λόγο το πήρε;
Από ποιον το πήραμε; (ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ)
ώστε και άλλοι οικονομολόγοι, ανεξάρτητοι, να την μελετήσουν και να μας πουν τα δικά τους. Και τύπος και δημοσιογράφοι να το ξεσκονίσουν ...;

Διαφορετικά ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ να μας χαρατσώνει με φόρους, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑ, για να μαζεύει ΛΕΦΤΑ, που τα δίνει για πληρωμή ενός λογαριασμού, ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ. Πως δεν ντρέπονται να μας ζητάνε ΦΠΑ δεν καταλαβαίνω και φόρους.

Εχουμε λίστα;
Εχουμε λογαριασμό;
ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.
Ούτε σε ταβέρνα.
Εσύ;
Για να δούμε μήπως ο λογαριασμός έχει τίποτε "καλαμαράκια" και "φέτες" και "κρασιά", ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ.
Για να δούμε μήπως ο λογαριασμός περιέχει δάνεια από αυτά που εμπίπτουν σε αυτό που το Διεθνές Δίκαιο ονομάζει ως ΑΠΕΧΘΕΣ ΧΡΕΟΣ.
Οχι να πληρώσουμε πάλι έτσι στα τυφλά.

Μία στις τρεις δανειακές συμβάσεις του ελληνικού δημοσίου αφορά σε δάνειο ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ, ή έγινε για να πληρωθεί ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟ δάνειο. Το ένα τρίτο δηλαδή.
Και το ομόλογο της 19ης Μαίου 2010, αυτό που μας "έβαλε" στο ΔΝΤ για να το πληρώσουμε, ήταν 30-τές ομόλογο, πριν 30 χρόνια το πήραμε δηλαδή, με 17% (μάλιστα) επιτόκιο, για να πληρωθεί, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ, πριν 30 χρόνια ξαναλέω, δάνειο που είχαμε πάρει το 1889. Το 1889.


ΤΟ ΧΙΛΙΑ ΟΧΤΑΚΟΣΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΝΝΙΑ ρε γμτ μου;
Τους έχουμε πληρώσει από τότε, τόκους επί τόκων και χρεωλύσια (το κεφάλαιο δηλαδή).
Εν ολίγοις το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους το έχουμε πληρώσει.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, πατριώτες.

Το ΔΝΤ πρέπει να φύγει.

Και με τις κλωτσιές αν χρειαστεί.

Από: forza-grecia.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου