Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ο ΤΖΩΡΤΖ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ;;;

Μια μεγάλη αποκάλυψη στο περιοδικό "Επίκαιρα" για την πρόσφατη συνάντηση Παπανδρέου-Νετανιάχου Η Τουρκία είναι εξαιρετικά πολύτιμη τόσο για τις ΗΠΑ, όσο και για το Ισραήλ στο ενδεχόμενο μιας "επόμενης ημέρας" μετά από μία επίθεση κατά του Ιράν. Την θέλουν για πολλούς και
σημαντικούς λόγους "ουδέτερη". Για να παίξει τον ρόλο της στον ισλαμικό κόσμο, ρόλο ηγετικό, αφού θα είναι δήθεν ουδέτερη. Έτσι η επίσκεψη Νετανιάχου στην Ελλάδα και τα όσα συμφώνησε με τον πρωθυπουργό της χώρας μας μπορεί από μία πλευρά μεν να εμπεριείχαν μία πρόκληση προς την Τουρκία, πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει γιατί στην πραγματικότητα δεν έχουν διαρραγεί οι σχέσεις της Τουρκίας με τον σιωνισμό, αλλά από την άλλη πλευρά ίσως είχαν και την σκοπιμότητά τους.


Στο περιοδικό "Επίκαιρα" αποκαλύπτεται ότι ο Νετανιάχου στην πρόσφατη συνάντησή του με τον Παπανδρέου στην Ελλάδα ζήτησε να δώσει η χώρα μας στο Ισραήλ αεροδιαδρόμους στην Πολεμική του Αεροπορία, προκειμένου μέσω Ελλάδος και στην συνέχεια Βουλγαρίας, Μαύρης Θάλασσας και Γεωργίας να βομβαρδίσει το Βόρειο Ιράν.
Εάν αυτό το οποίο αποκαλύπτει το έγκυρο πολιτικό περιοδικό ανταποκρίνεται έστω και κατ' ελάχιστο στην πραγματικότητα, τότε μιλάμε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου οδηγεί κατ' ουσίαν την χώρα σε έναν πόλεμο εν αγνοία του Ελληνικού λαού.


Από  ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου