Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !

Παρακαλώ αντίλογο! Η πτώση του ΠΑΣΟΚ...

 Σήμερα κατατέθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής το πόρισμα των βουλευτών της εξεταστικής της Siemens. Μα για ποιό πόρισμα μιλάμε; Για ένα πόρισμα που δεν περιλαμβάνει τον Τσουκάτο που παραδέχτηκε ότι πήρε τα 1000000 μάρκα και τα κατέθεσε στο κόμμα του...
Ένα πόρισμα που ενώ παραδέχτηκε ο Μαντέλης ότι είχε πάρει χρήματα για να τα στείλει στο γιο του δεν συμπεριλαμβάνεται αυτή η πράξη του. Ένα πόρισμα που φάσκει και αντιφάσκει γύρω από πολιτικές και ποινικές ευθύνες. Το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την εξουσία όχι γιατί αερολογούσε γύρω από το περίφημο "λεφτά υπάρχουν" αλλά γιατί είχε ως λάβαρο την κάθαρση. Το Βατοπαίδι, τα ομόλογα τη Siemens...Τελικά αυτό το ντόμινο των εξεταστικών επιτροπών καταρρέει...Πρώτα έπεσε το Βατοπαίδι, μετά η Siemens και σε λίγο και το τελευταίο κομμάτι αυτού του ντόμινου, το ίδιο το ΠΑΣΟΚ.

 Το ΠΑΣΟΚ δεν  θα πέσει γιατί ρεζίλεψε τη χώρα κάτι ανάλογο είχε γίνει πάλι επί Σημίτη (Οτσαλάν, Σολωμός Σωλομού). Δεν θα πέσει γιατί βγάζει νόμο για να προστατεύσει τους μεγαλοεκδότες που το στηρίζουν είχε και στηρίξει και επί Ανδρέα Παπανδρέου τον Κοσκωτά. Δεν θα πέσει γιατί θα έρθει σε ρήξη με την Εκκλησία (το χε ξανακάνει επί Σημίτη με τις ταυτότητες) ούτε επειδή θα υποβιβάσει την Εκκλησία και θα επικυρώσει την εκλογή των ψευτομουφτήδων στη Θράκη, άρα θα αναγνωρίσει την ύπαρξη τους. Βλέπουμε λοιπόν ότι οι Έλληνες αποδεικνύονται περίτρανα λωτοφάγοι. Γιατί όμως θα πέσει το ΠΑΣΟΚ;

 Το ΠΑΣΟΚ θα πέσει γιατί έρχεται η αναδιάρθρωση του χρέους. Τα νούμερα των τεχνοκρατών(ΔΝΤ κτλ), που βλέπουν το λαό της Ελλάδας ως παραγωγικές μονάδες και το ελληνικό έθνος ως τον πλέον κατάλληλο "πελάτη" για να αποδείξουν τις τοκογλυφικές "αρέτες" τους, δεν "βγαίνουν". Έρχεται η χρεωκοπία...Ο Έλληνας δεν θα αντέξει ξαφνικά να τα χάσει όλα(τις οικονομίες του και την περιουσία του)...Ο Έλληνας δεν θα αντέξει άλλο ένα γεγονός παρόμοιο των Ιμίων...Γιατί εδώ δεν θα υπάρχουν οι Αμερικάνοι να τους ευχαριστήσει ο Σημίτης που μας βοήθησαν...Οι δανειστές μας θα απαιτήσουν να τους εκχωρήσουμε μεγάλο μέρος των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων...Άλλωστε το έχουμε υπογράψει κιόλας στο "πολυδιαφημισμένο" μνημόνιο..Η Ελλάδα θα ζήσει εποχές Αργεντινής.Όλοι οι Έλληνες ανεξαρτήτως κομματικών ταυτοτήτων θα ξεσηκωθούν...Και τότε θα καταρρεύσει όλο το Ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Μία προς μία η χώρες του ευρώ θα "ζηλέψουν" τα κατορθώματα των Ελλήνων και θα ξεσηκωθούν. Όπως γίνεται στην Αλγερία και Τυνησία τώρα...Στην Ευρώπη όμως τα αίτια θα είναι διαφορετικά. Όταν θα πτωχεύσει η Ελλάδα σηματοδοτείται η πτώχευση μία προς μία όλων των Ευρωπαϊκών χωρών που ανήκουν στη ζώνη του ευρώ. Η Μέρκελ και ο Σαρκοζί δεν θα επιτρέψουν την κυριαρχία της Αγγλίας και της Ρωσίας στην Ευρώπη. Δεν θα επιτρέψουν να πτωχεύσουν οι χώρες τους. Άρα δεν θα επιτρέψουν να πτωχεύσει η Ελλάδα. Άρα δεν θα επιτρέψουν να συνεχίσει να κυβερνά η κυβέρνηση Παπανδρέου. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα.


Μαρκέτος Κωνσταντίνος

Ο Φιλελεύθερος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου