Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΗΓΕΤΩΝ: ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΪΚΟ

- Πως ένας άχρηστος μετατρέπεται σε Πρωθυπουργός.

Καταγωγή

Ο μικρός Jeffrey γεννήθηκε στην Αμερική το στις 16 Ιουνίου 1952 στο Saint Paul της Μινεσότα των ΗΠΑ.
Η μάνα του εβραία την Margaret Chant κάτοικο Αμερικής με παππού τον Douglas Chant και στέλεχος των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.
Το όνομα του

Το πραγματικό πλήρες όνομα του είναι Jeffrey Mineiko - Papandreou αλλά για ενσυντομία των φωνάζουν ΓΑΠ ή GAP (αγγλιστί) (μιάς και έτσι έγραφε το όνομα του στα email που αντάλλαζε με την μητέρα του)

Σε ένα βιβλίο του Γιώργου Λακόπουλου "Του μιλάνε τα κύματα...Ο Ανδρέας Παπανδρέου πριν μπει στην πολιτικη", (εκδόσεις Καστανιώτη, που πρωτοκυκλοφόρησε τον Ιούνη του 2008,στις σελίδες 124-125) διαβάζουμε τα εξης :
-Το 1959, που είχε μετακομίσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Γεώργιος Παπανδρέου φώναξε ένα πρωί τον ιερέα της ενορίας της Εκάλης και βαφτίστηκαν και τα τέσσερα αδέρφια ορθόδοξοι χριστιανοι. Ο Γιώργος, που μέχρι τότε τον φώναζαν Τζέφρι,πήρε και επισήμως το όνομα του παππού του, με ανάδοχο τον καθηγητή Γιώργο Λιανόπουλο - φίλο του Ανδρέα από την Αμερική και υφυπουργό του Καραμανλή στη Μεταπολίτευση.Τον μικρότερο,τον Ανδρέα,τον βάφτισε ο ίδιος ο Γεώργιος Παπανδρέου. Αυτή η τελετή κρατήθηκε σαν οικογενειακό μυστικό και από μια άποψη ήταν. Έγινε κυρίως για το χατίρι του Γέρου"

-Σημείωση
Ακριβής ημερομηνία και ενορία στην οποία βαφτίστηκε ο Jeffrey δεν υπάρχει..
Πολύς κόσμος αμφισβητει ότι έχει πράγματι βαφτιστεί , λόγω του ότι ό άλλος του παππους, ο Douglas Chant, ήταν στέλεχος των Ιεχωβάδων των ΗΠΑ, και επειδη διαδιδόταν παλιότερα μια άλλη διαφορετικη ιστοριούλα περι βαπτίσεώς του στις ΗΠΑ απο τον Αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο , αλλα και διότι υπάρχει και η φήμη ότι στο Αμερικανικο Κολλέγιο είχε δηλώσει προτεστάντης, και επειδη ποτε άλλοτε δεν έχει δημοσιευτει κάτι για το γεγονος της βάπτισης, ούτε φωτογραφίες απ' αυτην.
-Σημείωση 2
Είχε δικαστικές διαμάχες με την Λιάνα Κανέλλη βουλευτή του ΚΚΕ για το ότι δεν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα...

Σπουδές
Σπούδασε κοινωνιολογία στο Amherst College στη Μασαχουσέτη (Massachusetts), ΗΠΑ, την περίοδο 1970-1975, πήρε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της ανάπτυξης στο London School of Economics, Ηνωμένο Βασίλειο (1975-1977). Έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στοκχόλμη και παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, οπου συμμαθητής του ήταν ο Αντώνης Σαμαράς πρώην αποστάτης της Νέας Δημοκρατίας και σήμερα Πρόεδρος της.
Θέσεις στην Ελληνική Πολιτική σκηνή
Βουλευτικές θητείες
.Βουλευτής Αχαΐας (1981-1996)
.Βουλευτής Α' Αθήνας (1996-2004)
.Βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης (Μάρτιος 2004-Σεπτ. 2007)
.Βουλευτής Αχαΐας (Σεπτ. 2007 - Οκτ. 2009)
.Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής (Οκτ. 2009 - Σήμερα)
Υπουργικές θητείες
.Υφυπουργός Πολιτισμού (Ιούλιος 1985 - Φεβρουάριος 1987)
.Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (1988 - 1989)
.Υφυπουργός Εξωτερικών (Οκτώβριος 1993 - Ιούλιος 1994)
.Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων (Ιούλιος 1994 - Σεπτέμβριος 1996)
.Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών (Σεπτέμβριος 1996 - Φεβρουάριος 1999)
.Υπουργός Εξωτερικών (Φεβρουάριος 1999 - Φεβρουάριος 2004, Οκτώβριος 2009 - σήμερα)

Το χρονικό του ψέμματος και της προδοσίας
Ο Jeffrey Papandreou είναι μέλος και έχει συμμετάσχει παρα πολλές φορές στην ζωη του στις συνεδριάσεις της Λέσχης Bilderberg, ανα τον κόσμο.
Η τελευταία φορά που συμμετείχε ήταν στην Bilderberg που έγινε στο Καβούρι της Αττικής το 2009 πριν αναλάβει πρωθυπουργός οπου εκεί πήρε το χρήσμα για να πάρει το τιμόνι της Ελλάδας.
Σημείωση
Τα σχέδια της Bilderberg για την Ελλάδα είναι και το ΠΑΣΟΚ επιβάλει:
-Αφελληνισμός
-Καταστροφή της παιδείας(ήδη το κανει η Διαμαντοπουλου που είναι μέλος της Bilderberg)
-Καταστροφή και σβήσιμο της Ιστορίας
-Διάλυση πολιτισμού και γλώσσας
-Αχταρμοποίηση Ελληνικού Λαού με την βοήθεια Μεταναστών(λαθραίων και μη)
-Επιβολή ΔΝΤ
-Πώληση ορυκτού πλούτου σε ξένες εταιρίες
-Ιδιωτικοποίηση των πάντων
-Eπιβολή της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης
-Ηλεκτρονικές Ταυτότητες
-Διχωτόμηση και κατακερματισμός της Ελλάδας σε 9 περιφέρειες (Ανεξάρτητη Κρήτη,Δωδεκάνησα-Τουρκία, Θράκη-Τουρκικη Θράκη, Μακεδονία-Σκόπια, Ηπειρός-Αλβανία, Ανεξάρτητη Κέρκυρα, Πελλοπόνησος, Στερεά Ελλάδα, Κυκλάδες)
Ο Henry Kissiger (Ισόβιος Πρόεδρος της Bilderberg) και πρώην Υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε αναφέρει σε ομιλία του στην Ουάσικτον, το 1974:
"Οι Έλληνες είναι αναρχικοί και δύσκολα κουμαντάρονται. Γι' αυτόν τον λόγο πρέπει να χτυπήσουμε βαθιά μέσα στις πολιτισμικές τους ρίζες: έτσι ίσως καταφέρουμε να τους αναγκάσουμε να συμβιβαστούν. Εννοώ βέβαια να χτυπήσουμε την γλώσσα τους, την θρησκεία τους, τα πολιτισμικά και ιστορικά αποθέματα, έτσι ώστε να ουδετεροποιήσουμε την δυνατότητα τους να αναπτύσσονται, να διακρίνουν τους εαυτούς τους, ή να αποδεικνύουν ότι μπορούν να νικούν, έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στα στρατηγικώς απαραίτητα σχέδια μας στα Βαλκάνια, την Μεσόγειο, και την Μέση Ανατολή."
Σημείωση
Το ΔΝΤ ήξεραν οτι αν μπει στην Ελλάδα αυτοι που κανουν κουμαντο ειναι το ΔΝΤ. Κυβέρνηση δεν έχουμε πλεον, ειναι πιόνια του ΔΝΤ.. Το ΔΝΤ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ, ΕΠΙΒΑΛΕΙ και η Κυβέρνηση πράτει χωρίς να πει τίποτα.
Όσοι ασχολούνται με την Νεα Τάξη Πραγμάτων ήξεραν πως ηταν η σειρά μας το 2010.

Προεκλογικές θέσεις
Σε μια περιοδο που η Ελλάδα έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται υπερχρεωμένη εμφανίζεται ο Jeffrey σε όλες τις προεκλογικές ομιλίες του λέγοντας πως λεφτά υπάρχουν... Έτσι με τα ψέματα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου ωστε να τον ψηφίσει απέναντι σε μια Ν.Δ. μπαχαλαμένη..
1)Τον Οκτώβριο του 2009 αναμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας και εδώ αρχίζει η προδοσία της Ελλάδας και η επιβολή των ορέξεων των τραπεζιτών ΔΝΤ,ΕΚΤ κλπ λέγοντας "Λεφτα υπάρχουν"

2)Έλεγε το ασφαλιστικό είναι άδικο και κατέβαινε στις πορείες μαζί με τους απεργούς

Μετεκλογικές θέσεις και πράξεις:
1) Του έγινε πρόταση για δανεισμό από Αμερικάνικη εταιρία (Hayman Private Equity LLC στην Βοστόνη) μία στις 11 Ιανουαρίου επιστολή δηλώσεως προθέσεως, και μετά στις 8 Φεβρουαρίου τις οποίες δεν δέχτηκε.....αρα δεν μπορεί να λέει πως δεν υπήρχαν καθόλου λεφτά....(κρατάμε επιφυλάξεις για τους προσφερθέντες όρους... κανείς δε σου χαρίζει τίποτε, και τα Private Equities είναι σκληρά αρπαχτικά συνήθως).

2) Την επομένη των εκλογών, εντελώς συμπτωματικά, η ΤτΕ (με την βοήθεια του Προβόπουλου που είναι μέλος της bilderberg) αλλάζει τον κανονισμό και διευκολύνει την ανοικτή πώληση ελληνικών ομολόγων, δλδ διευκολύνει την άνοδο των επιτοκίων (υπόθεση Τ+10)(περισσότερα στις παραπομπές)

3) Τον Ιανουάριο του 2010 άρχισε να λέει και αυτός και ο Γιώργος Παπακωσταντινου πως λεφτά υπήρχαν και πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε στο ΔΝΤ.(περισσότερα στις παραπομπές)

4) Τον Απρίλιο του 2010 απο το Καστελόριζο ανακοινώνει την προσφυγή της Ελλάδας στο μηχανισμό στηριξης... ΔΝΤ κλπ

5) Συνεχίζει να κανει τα στραβά μάτια για το Αιγαίο και κλείνει συμφωνίες, με Τούρκους και Αμερικάνους ,κάτω απο το τραπέζι(στις παραπομπές περισσότερα).

6) Κατήργησε τον τίτλο Εθνικής από το Υπουργείο Παιδείας και απο άλλα Υπουργεία.

7) Κατήργησε το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

8) Συνομιλεί με τα σκόπια με βάση το όνομα "Μακεδονία" και το υπόλοιπο κομμάτι βλέπουμε.

9) Ο ελληνικός λαός εχει αρχισει να πεινάει και λέει στους υπουργούς του: "Κάντε διακοπές άφοβα".

10) Κάνει τα στραβά μάτια για την Θράκη τώρα που είναι σοβαρή η κατάσταση.

11) Τον Ιούλιο του 2010 είναι ο πρώτος "Έλληνας" πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Ισραήλ και καταθέτει στεφάνι για το ολοκαύτωμα των Εβραίων.(στις παραπομπές περισσότερα).

12) Τον Ιούλιο του 2010 συζητάει για πώληση Κρατικών τραπεζών μετά απο πρόταση του ιδρυτικού μέλους του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Σάλλα.

13) Αφαιρεί τον πίνακα από το πρωθυπουργικό γραφείο η Ελλάς Ευγνωμονούσα (πριν την επίσκεψη Ερντογαν)(περισσότερα στις παραπομπές).

14) Τον Ιούλιο του 2010 κανει πολιτική επίταξη και επιστράτευση απεργών(ιδιοκτητών και οδηγών φορτηγών) γιατι αντιδρούσαν στο άνοιγμα του επαγγέλματος τους.

Σημείωση
Ο συνταγματολόγος Βενιζέλος(τρομάρα του) το 2007 λέει πως μια πολιτική επιστράτευση και επίταξη λόγο απεργίας αδιανόητη, λέγοντας:
"Είναι επίσης αδιανόητο, μετά από όσα έχουν συμβεί, να μην υπάρχει ρητή μνεία της τροπολογίας αυτής στο φαινόμενο της απεργίας. Και στη δική μας πρόταση, όπως και στην πρόταση του Συνασπισμού, προβλεπόταν ρητά ότι η απεργιακή κινητοποίηση από μόνη της δεν συνιστά λόγο επιβολής κατάστασης έκτακτης ανάγκης, πολιτικής κινητοποίησης και άρα δεν μπορεί να οδηγήσει σε πολιτική επιστράτευση, παρά μόνο εάν συντρέχουν οι αυστηρά οριοθετημένες προϋποθέσεις του άρθρου 22 παράγραφος 4.Είτε σε περίπτωση πολέμου ή γενικής επιστράτευσης είτε όταν υπάρχουν αμυντικές ανάγκες είτε όταν υπάρχουν αμιγώς πολιτικές ανάγκες, δηλαδή ανάγκες αστικής κινητοποίησης, σε περίπτωση θεομηνίας ή ισοδύναμης ανθρωπογενούς καταστροφής και σε περίπτωση προβλήματος δημόσιας υγείας που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τα συνήθη μέτρα."

Συμπέρασμα...
Μετά τον Εφιάλτη στις Θερμοπύλες δεν έχει ξαναεμφανιστεί τέτοιος προδότης στον Ελλαδικό χώρο....
Μας κυβερνάει ένας άχρηστος (όπως έλεγε ο Πάγκαλος) προδότης πολιτικός, που ανέβηκε στα στρώματα της πολιτικής με την βοήθεια της μασωνίας, των εβραίων και της bilderberg, ώστε να στεφθεί πρωθυπουργός της Ελλάδας και να την πουλήσει σε αυτά τα κέντρα διακυβέρνησης του πλανήτη. Είναι δημόσιος κίνδυνος, διέπραξε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ με την υπογραφή του μνημονίου ξεκινώντας το έργο της καταστροφής της πολύπαθης Ελλάδας, ξέροντας απο την πρώτη στιγμή που πήγε στο Καβούρι το 2009 οτι ήταν σειρά του στην πολιτική. Ενας άχρηστος, τελιωμενος, ξεφτιλισμένος, πολιτικός που μπορεί να έχει Ελληνική καταγωγή, αλλά δεν νιώθει Έλληνας(όπως λεει και ο αδερφός του Νίκος), αδιαφορόντας φυσικα για ότι συμβαίνει που ξέρει πολυ καλα τι συμβαίνει και προσπαθει με λόγια και πράξεις με την βοήθεια των ΠΑΣΟΚΟΚΑΝΑΛΩΝ να κοροϊδέψει τους Έλληνες κατι που θα αρχισει σιγα σιγα να βλέπει οτι δεν καταφέρει..
Επόμενος

Ο JEFFREY GIORGOS MINEIKO PAPANDREOU CHANT
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΟΜΙΛΙΑ, ΝΑ ΕΞΟΡΙΣΤΕΙ, ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ
Και αυτός και όσοι υπέργαψαν το μνημόνιο...

Το πρώην "ΠΑ.ΣΟ.Κ" πλέον αποτελείται από:
A)Yπουργούς και γενικούς γραμματείς χωρίς πτυχία
Β)Εβραίους
Γ)Μέλη της Λέσχης Bilderberg
Δ)Μασώνους
Τα ονόματα τους;
Δημήτρης Δρούτσας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Θάλεια Δραγώνα, Μαρία Δαμανάκη, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωσταντίνου, Ευάγγελος Βενιζέλος (πραγματικό όνομα Τούρκογλου), Μιχάλης Χρυσοχοίδης(πραγματικό όνομα Κοεμζόγλου), Αλεβιζάτος, Άλεξ Ρόντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Τρεπεκλής(περισσότερα στις παραπομπές)

11 σχόλια:

 1. Θα φτύσουν αίμα και οι 300.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Kυριοι ο κοσμος εξω τα εχει χασει, ψαχνει μπροσταριδες Μπορει να υπαρξουν τετοι εκτος των γραναζιων που προαναφερετε και να τους αφησει η Αμερικη να μας κυβερνησουν; Πολεμο εμφυλιο θα προκαλεσει για να μας κατακτησει. Ειναι ο Ελληνας ετοιμος και ωριμος να προστατευσει τη χωρα και τη διακυβερνηση της από τους σταθμαρχες της Σια και τ αλλα παρασιτα της παγκοσμιας διακυβερνησης; Η χυψολογια του λαου ειναι σε τετοιες περιτπωσεις προβλεψιμη και συγκεκριμενη. Πως θα δειξουμε στον κοσμο τον αμεσο κινδυνο από την παραμονη των προδοτων στην κυβερνηση; Δεν καταλαβαινουν μιλανε ακομα για ηγετη Ανδρεα και μαλιστα νεοι ανρθωποι γυρω στα τριαντα. Πιστευουν οτι εκεινος ηταν πολιτικος καλος.Επισης αναγονται στον Καραμανλη τον πρεσβυτερο με αναποληση Δεν μπορει κανεις να τους εξηγησει οτι ολοι αυτοι ηταν χωμενοι στη μασωνια και στη Μπιλτεμπεργκ και ηταν οι διαχειριστες της εξουσιας που η Αμερικα ειχε επιτρεψει για τον τοπο μας.Δεν υπαρχει αυτοδιαθεση του Λαου μας δεν υπαρχει αυτοδιαχειρηση των πορων της χωρας δεν θα μας αφησουν να το κανουμε κι αυτο γιατι παντα θα υπαρχουν προδοτες με ελαστικη ηθικη και ανυπαρκτη εθνικη συνειδηση οπως οι κυβερνωντες μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πρέπει να βλέπουμε πιο μακριά ....

  Ο ΓΑΠ, παρότι είναι όλα αυτά που λέτε παραπάνω, δε νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτά που του λένε , ακόμα και αν είχε τη θέληση (που δεν την έχει).

  Βλέποντας "ZEITGEIST", "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ", "THE MONEY MASTERS", "THE SHOCK DOCTRINE", (συστήνω να τα δείτε όλοι) καταλαβαίνεις πολλά. Το πρόβλημα βρίσκεται πιο ψηλά από το ΓΑΠ. Άμεση λύση δε φαίνεται να υπάρχει, μάλλον θα πάρουν όλα το δρόμο τους όπως και στην Αργεντινή, και ίσως κάποτε (όταν φτάσουμε στα επίπεδα υποσιτισμού της Αργεντινής) να βγούμε στους δρόμους, να έχουμε 100,000 νεκρούς, και να καταφέρουμε να απαλλαγούμε από δαύτους ελπίζοντας ένα καλύτερο μέλλον.

  Το σίγουρο είναι ότι το οικονομικό σύστημα όλου του κόσμου που βασίζεται στο χρέος δημιουργεί φτώχεια στους πολίτες και πλούτο στους 5-10 ισχυρούς. Οι Έλληνες, σαν πολίτες, σίγουρα έχουμε πιο μεγάλες αντιστάσεις διότι είμαστε 15 χρόνια πίσω από την υπόλοιπη Ευρώπη στον τρόπο διαχείρησης χρήματος (πάντα είχαμε καβάντζα στην άκρη) και διότι είμαστε από κατασκευής μας πιο σκεπτικιστές (σα λαός), παρ' ότι η πλύση της τηλεόρασης έχει κάνει αρκετή ζημιά.

  Υπάρχει ένα brain test στο διαδίκτυο όπου κάνεις κάποιες συγκεκριμένες προσθέσεις με το μυαλό και στο τέλος σου ζητάει να σκεφτείς γρήγορα ένα χρώμα και ένα εργαλείο. Λένε ότι 98% των ανθρώπων (και γω επίσης) απαντούν το ίδιο. Πιθανόν να είναι ερεθίσματα που δέχεται ο εγκέφαλος υποσυνήδειτα από τους συγκεκριμένους αριθμούς. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Σκεφτείτε .....
  Τώρα σκεφτείτε το άλλο. Γνωρίζετε ήδη την απάντηση στο test και το ξανακάνετε. Θα απαντήσετε το ίδιο; Μάλλον ΟΧΙ. Αυτό σημαίνει ότι η σκέψη υπερτερεί του υποσυνήδειτου.

  ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ !!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανωνυμε μπηκα στον κοπο να ερευνησω οτι γραφεις και ειδα οτι το συστημα ειναι πριν από εμας. Ολα οσα ανεφερες δεν ειναι αθωα ειναι τοξικα προιοντα που εριξε το συστημα στο διαδικτυο γιατι ηξερε οτι δεν ειμαστε τελειως χαζοι το αντιθετο μαλιστα Ηξεραν οτι θα αντιδρουσαμε ετσι Ξεκινησα ως οπαδος των Zeitgaist Σημερα ξερω οτι ειναι ενα αλλο δηλητηριο εξουδετερωσης μου θελω να ειμαι ελευθερος δεν θα μου πουνε οι πιστοι της Μπλαβατσκυ κατι που ηξερα ηδη Ουτε θα σχοληθω με τις σαρκοφαγους των θρησκειων οπως κανουν αυτοι Επιστημη και Θεοσοφια διδασκουν ομως η θεωρια για τον ποιος ειναι ο Λουσιφερ με αφηνει αδιαφορο Δεν γινομαι οπαδος καμιας συγκαλημενης παγκοσμιας θρησκειας που μας θελει ολους υποχειρια της και μας συνδεει με τον πιο παραλογο τροπο ολους σ ενα δικτυο Η αφυπνιση ενος ανρθωπου ειναι η δυσκολοτερη νοητικη διεργασια Η πραγματικη πνευματικη ελευθερια μοιαζει ακατορθωτη σαν την φραση "Δεν πιστευω τιποτα δεν ελπιζω τιποτα δεν ειμαι ελευθερος" Μονο οταν κατορθωσετε να δειτε την ανελευθερια που μας πουλανε τετοια μανιταρια δηλητηρια θα καταλαβετε τι εννοω. Καθαρος λογος και κριτικος νους Αποδειξεις για ολα και ερευνα στις πηγες. Δεν δεχομαι απριορι τιποτα από κανεναν πια.
  θα ελευθερωθουμε με τις δικες μας δυναμεις μονο οταν η κοινη λογικη αντικαταστασει τα παραλογα.

  οσο για το τεστ ολοι ξεραμε οτι μεσα από εικονες περνουσαν μηνυματα που λογο της ικανοτητας του ματιου περνουσαν στον εγκεφαλο χωρις να τα αντιληφθουμε . Ο Τσομσκυ το ειπε για τηντηλεοραση και οτι τους ξεφευγει από την τηλεροραση το συλαμβανουν από το διαδικτυο.

  Ξυπνατε και πεταξτε οτιδηποτε τοξικο εριξε το συστημα για να μας ελεγξει Τιποτα δεν ειναι αθωο ερευνατε σε βαθος τα παντα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Όσον αφορά το Zeitgeist, έχω και γω κάποιους ενδοιασμούς στα ακόλουθα:

  α) Όνομα δημιουργού : Peter Joseph -> (ΙΩΣΗΦ ????)
  β) Στην αρχή και στο τέλος υπάρχουν κάποια "flash" / περίεργες γραμμές οριζόντιες κάθετες κλπ. Πιθανόν να έχει να κάνει με εγκεφαλικά ερεθίσματα. Ίσως να στέλνει μύνημα που να λέει "ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ" οπότε χτυπάει κατευθείαν στην ψυχολογία.
  γ) Είναι παράδοξο το ότι δεν έχουν ασχοληθεί οι 'ΜΕΓΑΛΟΙ' μαζί του παρ' όλο που ξεσκεπάζει σχεδόν τα πάντα .... καμιά μύνηση, κανένα ατύχημα, καμιά προειδοποίηση για παύση της ταινίας. Αντ' αυτού έχουμε και no.2 και no.3 .
  Οπότε υπάρχει η πιθανότητα να χρησιμοποιούν το zeitgeist όπως η ΝΔ χρησιμοποίησε το ΛΑΟΣ, δηλαδή σαν τείχος προκειμένου να μη φύγει ο κόσμος παραέξω.

  Παρόλα αυτά είναι άκρως διαφωτιστικό για τους πιό πολλούς που έχουν άγνοια (ένας από αυτούς ήμουν και γω). Δεν ασχολούμαι με τα περί θρησκείας που αναφέρει, όμως τα περί οικονομίας είναι άκρως ενδιαφέροντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Aνωνυμε 1.50 εχεις σωστη σκεψη εσαι αψογος.
  Τα ιδια σκεφτηκα κι εγω Διαβασ επισης την αποψη του Τσομσκυ γι αυτο το κινημα και τις μαρτυριες πρωην μελλων Ομως μπες να δεις στο Google δεν ειναι ο ιωσηφ η βαση τους ειναι η Μπλαβατσκυ(ρωσοεβραια) και μερικοι αποτυχημενοι αμερικανοι διανοητες.
  Ετσι ειναι το συστημα ετοιμαζεται για την παγκοσμια διακυβερνηση με μια παγκοσμια θρησκεια Επισης δεν λενε κατι που δεν ξερουμε πιστεψτε το αυτα ειναι δημοσιευμενα εδω και χρονια Απλα επειδη πλεον υφισταμεθα στο πετσι μας τα αποτελεσματα της παγκοσμιας ταξης πραγματων μας κανουν εντυπωση καποια πραγματα και αρχισαμε να ψαχνουμε Αυτο ειναι η βαση της αφυπνησης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ίσως η τακτική τους είναι:
  "ΓΡΑΨΕ 2 ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ 3 ΨΕΜΑΤΑ" ή αλλιώς "2 λόγια εναντίον μας και 3 υπέρ μας". Νομίζω έτσι δουλεύουν πλέον. Οπότε, σου πετούν 2 αποκαλύψεις που ίσως έχουν αποκαλυφθεί ήδη, και μαζί τις σκοπιμότητές τους.
  Ή τελικά μπορεί απλά κι αυτό να είναι ένα πείραμα για το πως αντιδρά η μάζα (όπως το Πείραμα Συμμόρφωσης - The Asch Conformity Experiment).

  Τι ακριβώς είναι η Μπλαβάτσκυ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. http://zeitgeistmovements.wordpress.com/2010/12/07/peter-joseph-on-theosophical-society/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εντυπωση μου προκαλεσε αρχικως ο τροπος διαδοσης αυτου του κινηματος. Οι ταινειες. Γιατι ξερουν οτι κανενας δε διαβαζει και οτι η δυναμη της εικονας αρκει. Βλεπουμε κτηρια εξωγηινα σχεδον περιβαλοντα αναμεσα στο πραγματικο και το μη πραγματικο. Κουβεντες με συξκαλημενη την προαπαγανδα για την αρνηση των επι μερους θρησκειων τις οποιες συνδιασαν σε ηλιακες θρηκσειες αρχεγονες Η σαπιλα των πολιτικων εγινε το αλλοθι για τη διαδοση αυτου του κινηματος ομως ποιος δεν ηξερε οτι η πολτικη ειναι σαπια εδω και πολλες δεκαετιες; Τι καινουριο μας ειπαν οι ραφταδες της φιλοσοφικης θεωριας του βουδα και των αλλων γνωστων θρησκειων; Πως αρχισαν να μιλανε για πραγματα που ειναι αρχαια τη στιγμη που θελουνε να μας προβαλουν το νεο; Πως αρχισαμε να ασολουμαστε με τον αγιπτιακο κοσμο τη στιμγη που εχουμε στειλει στις εσχατιες του συμπαντος διαστημοπλοια; Η διαστροφη και ο παραλογισμος με στοχο την επανιδρυση της ταξης και της λογικης; Γιατι να μην παραμεινω τοτε στις θεωριες των αρχαιων ελληνων σοφων; Γιατι να ασχοληθω με τους ανατολιτες σοφους; Τι καλυτερο εχουν αυτοι από τους δικους μου; Σκεφτηκα πολλα οταν ειδα την πραγματικη κατασταση του συγχρονου κοσμου και το παραξενο παραλληλο συμπαν που αυτοι διαδιδουν οτι θα μου δωσουν. Ο χρονος μου στη γη ειναι συντομος για να τον αναλωσω στις ανοησιες που προερχονται από αλλες ανοησιες δεν μου δινουν λυση στο προβλημα. Μου πλενουν τον εγκεφαλο προς μια κατευθυνση και φυσικα οπως ειπατε με την ανοχη των αλλων εβγαλαν λοιπον τα συμβολα των γνωστων θρησκεων και βαλανε τα δικα τους συμβολα και μλπουζακια. Αν ειναι να σωθω θα το κανω χωρις τη ρωσικη σαλατα των συμβολων τους δεν θελω αλλα συμβολα δεν θελω μυστικισμους εχω ηδη αρκετους και με πετυχημενες συνταγες μεχρι σημερα. Γιατι η δικη τους ειναι διαφορετικη; Ποια αποκαλυμενη αληθεια μου δινουν; Τιποτα, σιωπη σε ολα αυτα εκτος από το κακομουτσουνο τερατακι το κυριο Φρημαν που θελει να γινει η φωνη της συνειδησης μου με ενοχες οχι δεν ενοχοποιω πλεον τερμα οι ενοχες ηρθε η ωρα της δρασης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Στη θεσσαλονικη διπλα στη μασωνικη στοα Φιλιππος ειναι το βιβλιοπωλειο τους το μασωνικο Στη βιτρινα εχει το βιβλιο με την Μπλαβατσκυ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Να μάθουν όσοι δεν ξέρουν ή κάνουν πως δεν ξέρουν. ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου