Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.

Για να προλάβω όσους κατηγορήσουν τους συντάκτες (ή εμένα) για συνομωσιολογία και τα συναφή, θα παραθέσω μια λίστα ιδιωτικών φυλακών στην Αγγλία, (χωρίς πραγματικό όφελος για το δημόσιο), στις ΗΠΑ, ενώ ο κατάλογος είναι μακρύς.

Διαβάστε λοιπόν με προσοχή το άρθρο, γιατί αν επιβληθεί και στη χώρα μας η μόδα των ιδιωτικών φυλακών, σε συνδιασμό με τον νέο αντιτρομοκρατικό νόμο, τη νομοθεσία για φυλάκιση για χρέη προς το δημόσιο, τη νομοθεσία για εχθροπάθεια, και ποιος ξέρει ποια άλλη νομοθεσία θα περάσουν, θα φτάσουμε στη χώρα που μας γέννησε, ιδιωτική αστυνομία να συλλαμβάνει Ελληνες Πολίτες και να τους φυλακίζει σε ιδιωτικές, φυλακές επειδή δεν μπόρεσαν να πληρώσουν 1000 ευρώ ΦΠΑ, ή είπαν τον ομοφυλόφιλο πούστη , ή τόλμησαν να διαδηλώσουν. 

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ


Ακολουθεί το άρθρο από την αντι-αντιπροσώπευση.

Γράφουν οι : "Φ"

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ. 
Το κακό είναι πως ο Αγώνας αυτός δε θα είναι αποτέλεσμα παρατήρησης,σκέψης και απόφασης , αλλά αγώνας για ΕΠΙΒΙΩΣΗ ! 


Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστη πηγή , στα βάθη των συρταριών της Τρόϊκας βρίσκεται και η "αξιοποίηση" ενός υπερ-κερδοφόρου τομέα . Ενός τομέα του οποίου η αναφορα  ξέφυγε (;) από πολλούς αναλυτές ή απλά φυλάγεται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Πρόκειται για το λεγόμενο "Πακέτο Σωφρονισμού".

Είναι μια έκφραση που πρωτακούστηκε σε πηγαδάκια την ημέρα παραλαβής ..κάποιου υπουργείου από ...κάποιον αγωνιστή της γενιάς του......(κι όποιος κατάλαβε..)


Η αλήθεια είναι ότι στα πηγαδάκια (που τραβούσαν επιτηδευμένα την προσοχή) συμμετείχαν κυρίως διαπιστευμένα καθάρματα (δημοσιογράφοι) στο εν λόγω υπουργείο..
Πάντως το θέμα συζητήθηκε για ελάχιστο χρονικό διάστημα , πράγμα που φανερώνει τεράστιας μάζας "παγόβουνο" κάτω από το κους-κους πάνω από το μπουφέ....
Πάντως, στις αρχές του μήνα Μαϊου άρχισε να κυκλοφορεί σε χρηματιστηριακά γραφεία του Λουξεμβούργου ένας κύκλος αφυπνιστικών ειδοποιήσεων σε "καλούς" πελάτες τους σχετικά με το αναμενόμενο (ακριβώς) άνοιγμα μιας νέας αγοράς στην Ελλάδα.
Αυτή , της ανάληψης του σωφρονιστικού συστήματος από ιδιωτικές εταιρείες .

Για να γίνει ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΤΗ η αναγκαότητα της "αξιοποίησης" του Σωφρονιστικού Συστήματος , θα συνδράμουν διάφορα γεγονότα με τα οποία ως κοινωνία είμαστε αρκετά εξοικιωμένοι ..
Δραπετεύσεις,κατα προτίμηση ομαδικές , επεισοδιακές εξεγέρσεις , "αποκάλυψη" στυγερών εγκληματιών που χρήζουν φύλαξης "υψίστης ασφαλείας κλπ...κλπ.....
Βάλτε κι από την άλλη το "ξεσήκωμα" κατοίκων που απαιτούν να "αναμορφωθούν" οι υποβαθμισμένες γειτονιές & επαρχιακές πόλεις (λόγω ύπαρξης σωφρονιστικών καταστημάτων)
...και το κόλπο στήθηκε..


Ιδιωτικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται πάνω από 100 χρόνια στο χώρο των σωφρονιστικών καταστημάτων (κυρίως στις ΗΠΑ) και των συστημάτων φύλαξης θα πάρουν το έργο....


ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΩΣ ΕΔΩ ; ..... Αν όχι , ακολουθείστε τον σύνδεσμο   για εγκυρότερες πληροφορίες
Οι υπόλοιποι , που βλέπετε πως κάτι δε σας κολλάει , συνεχίστε την ανάγνωση...


Αυτό που παραξενεύει είναι η αλτρουϊστική διάθεση(;) του Χ ιδιώτη... Ποιο είναι το κέρδος;

  • Το χτίσιμο και το "στήσιμο" ενός σωφρονιστικού καταστήματος , απαιτεί τεράστια ποσά..
  • Τα συστήματα ασφαλείας κοστίζουν εκατομμύρια (και άλλα τόσα για συντήρηση)
  • Η επιμελητεία , ανάλογα ποσά μηνιαίως...
άρα..... από που θα βγει το ΚΕΡΔΟΣ ; ....(γιατί ο επενδυτής αποσκοπεί στο κέρδος)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Το κέρδος θα βγει από το "ΠΑΚΕΤΟ"....
Το θέμα είναι , ποιο ειναι αυτό το "Πακέτο".
Το "πακέτο" δεν είναι τίποτα άλλο από τη συνολική και ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΟΛΟΥ του συστήματος ΠΡΟΛΗΨΗΣ , ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ , ΑΝΑΚΡΙΣΗΣ , ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ , ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ , ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΩΝ , ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΥ , ΦΥΛΑΞΗΣ  και ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΥ σε ιδιώτες , οριζοντίως (ένας για όλα) ή καθέτως (πολλοί "επενδυτές" μοιράζονται αντικείμενα) ...

  • ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ θα αναλάβουν την ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ
  • ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ (ενάγων-εναγόμενος)
  • ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ "ΔΙΚΑΙΣΥΝΗΣ" , δηλαδή Ιδιωτικά δικαστήρια με τη δικαιολογία να βοηθήσουν την Δικαιοσύνη να λειτουργεί αποτελεσματικότερα και ταχύτερα (στην αρχή και στη συνέχεια θα αντικαταστήσουν ΠΛΗΡΩΣ τα δικαστήρια με τους διεφθαρμένους δικαστικούς κλπ κλπ .....μην πείτε πως δεν  έχετε ξανακούσει  για τη ...βραδέως κινούμενο σύστημα απονομής δικαιοσύνης ..... ή τους "επίορκους λειτουργούς της Θέμιδος ; .... εεε;
  • ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ ΦΥΛΑΞΗΣ , που θα πάρουν τη θέση των αποδεδειγμένα διεφθαρμένων κρατικών φυλάκων των σωφρονιστικών ιδρυμάτων..
..και οι "μπίζνες" δε σταματάνε εδώ .......
Το ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ ΧΡΗΜΑ βρίσκεται αλλού..
Το χρήμα βρίσκεται στο προνόμιο που θα αποδοθεί κι εδώ , όπως γίνεται ΠΑΝΤΟΥ όπου εντοπίζονται τέτοιου είδους "Υπηρεσίες"....και το προνόμιο δεν είναι άλλο από το Προνόμιο-Δικαίωμα (βάση σύμβασης) του Επενδυτή-Δεσμοφύλακα να χρησιμοποιεί ο ίδιος ή να παραχωρεί το "δικαίωμα χρήσης" του κάθε φυλακισμένου (ονομασμένου ΣΑΝ ΕΠΙΚΙΝΥΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ) σαν εργατική δύναμη σε ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και να ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΦΘΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΡΑΧ ΤΟ 1929 ΟΤΑΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ" ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ!
ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΕΙ.
Καταλαβαίνετε λοιπόν πως το "Νέο Σύστημα Δικαιοσύνης & Σωφρονισμού" όταν σε σύντομο χρονικό διάστημα εξακτινωθεί , θα έχει την ανάγκη να "ονομάσει" ενόχους και επικίνδυνους ΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ μπορεί.
Όταν οι επενδύσεις ξεκλειδώσουν και ανοίξουν "δουλειές" και κυρίως εργολαβίες θα πρέπει να υπάρχουν :
  • μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΡΑΤΙΑ ΔΟΥΛΩΝ προς ενοικίαση από εργολάβους και εργοδότες
  • μια ΚΟΙΝΩΝΙΑ που θα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να τροφοδοτεί τις σύγχρονες γαλέρες με κωπηλάτες.(μέσα από την απλή ρουφιανιά, την κατινιά , την ανώνυμη πληροφορία για τον περιπτερα που δεν κόβει αποδείξεις , με τον εκπαιδευτικό που "τραυματίζει" την ψυχούλα κάποιου κωλόπαιδου.   κλπ κλπ..
Καταλαβαίνετε λοιπόν πως η Ελλάδα δεν είναι απλά ένα χρεοκοπημένο κακό παιδί που πρέπει να "σταματήσουν να του δίνουν ψάρια να φάει και να το μάθουν να ψαρεύει"...
Εδώ δοκιμάζονται (εδώ και πολλά χρόνια) όλα όσα μπορούν να οδηγήσουν μια κοινωνία στο δουλοκτητικό σύστημα κάνοντάς την να ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ κιόλας (το πείραμα στην Ελλάδα , πάντως , ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. Τα βοοειδή σχεδόν ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ ) .......
  • Ο "εθελοντισμός" (η έξις στην χωρίς αμοιβή εγασία) , 
  • οι διαρκείς "δράσεις" κάθε Σαββατοκύριακο από συγκεκριμένους ...αλτρουϊστές 
  • , η , με γεωμετρική πρόοδο , αύξηση των ΜΚΟ με αντικείμενο το "προβληματικό" παιδί και την "επενένταξή" του ....
ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ......

http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/05/blog-post_7753.html

4 σχόλια:

  1. Τρομακτικό .... όσο και αληθινό.

    Χθες έβλεπα ένα επεισόδιο της αμερικάνικης σειράς LEVERAGE κάτι σαν μοντέρνες επικίνδυνες αποστολές. Το S03E02 (Επεισόδιο 2 του κύκλου 3) έχει να κάνει με αυτό ακριβώς. Μια ιδιωτική φυλακή, ένας επιχειρηματίας που είχε 5-6 ιδιωτικές φυλακές, ένας έγκλειστος που φυλακίστηκε χωρίς λόγο, 5-6 πουλημένοι δικαστές που έβγαζαν ότι απόφαση ήθελαν, και οι φυλακισμένοι ως τσάμπα εργατικό δυναμικό.
    Μια επιχείρηση που βασίζεται στην ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, όπως τα ξενοδοχεία.

    Είναι γεγονός ότι η αξία ενός ανθρώπου είναι μικρότερη από ένα κέρμα πλέον. Τουλάχιστον να το καταλάβουμε και να είμαστε έτοιμοι.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κοινωνικη εργασια λειτουργει πιλοτικα στην Ερμουπολη της Συρου εδω και αρκετα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιος μπορεί να αντιληφθεί ότι με το σημερινό (ή έστω λίγο χαμηλότερο) επίπεδο ήθους δεν είναι απίθανο αύριο μεθαύριο να "συνταγογραφεί" ένας διεφθαρμένος δικαστής πελάτες για τη φυλακή του κουνιάδου του - σε απ' ευθείας μετάδοση στον καναπέ μας απο το κανάλι του γιού του;

    Βλαλτε τα δίπλα στον τρομονόμο (με τον οποίο σε τσουβαλιάζουν στο πι και φι και δε σε βλέπει η μάνα σου), στο νόμο περι εχθροπάθειας, στο νόμο για φυλάκιση για ΦΠΑ και σκεφτείτε πόσους πελάτες θα έχει το μαγαζί.

    Τύφλα νάχουν ο Χίτλερ και ο Στάλιν. Τότε ο εχθρός είχε πρόσωπο. Τώρα δεν έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου